Jump to content


candesco

Full members
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Support punten

About candesco

 • Rank
  Duken Addict
 • Birthday 03/13/1981

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Veendam
 1. Partities maak je op een interne harde schijf. Op een externe harde schijf heeft dat niet veel nut. Externe harde schijven gaan via de usb poort en het versturen van data gaat aardig snel. Het wordt doorgaans gebruikt voor backup. Je zet hier ook geen windows op. Formatteer het eerst gewoon, maak dan mappen aan en zet daar je spul op. ExFat is leuk en aardig, maar pak gewoon NTFS. Niet moeilijk over doen.
 2. Hier nog zo'n nachtbraker. Ik blijf nog wel een uurtje op denk ik.
 3. Ik neem aan dat je met NAT een router bedoelt. Portforwarden doe je gewoon in de router zelf. Je benaderd die met 192.168.x.x. (waarbij de x dan een getal is) en dan log je in. Je moet ook weten welke poort je gaat forwarden. Standaard blokkeert je router alle poorten, om zo alle ongewenste verkeer buiten de deur te houden. Poorten zijn aangegeven met TCP en UDP. Als je nu een softwarematige firewall bedoelt, dan moet je die zo instellen dat deze toegang tot het programma verleend. Gebruik overigens geen PFConfig. Dat zijn van die 'mooi weer' praatjes die men verkoopt. Port forwarden gaat
 4. Mag ik vragen waarom je geen updates daarvoor wilt binnenhalen. Die updates zijn vaak noodzakelijk en dicht gaten in de software. Ook in Office zitten fouten in en daar wordt ook misbruik van gemaakt. Beter installeer je de updates wel. Ze zijn net zo belangrijk als windows updates. Wanneer je automatische update uitschakelt haalt het ook geen Windows patches meer binnen. Dat moet je dan zelf doen.
 5. Ook niet via configuratiescherm>software? Dat is de gangbare methode om software te deïnstalleren. Configuratiescherm>software en dan het programma selecteren en op de knop wijzigen/verwijderen klikken. Gebruik anders CCleaner om de software te deïnstalleren. Als je namelijk CoD2 wel eraf hebt gegooid, maar het staat nog steeds onder Software, dan kun je met crap cleaner de uninstall waarde verwijderen. Vergeet daarna niet om met crap cleaner de tijdelijke bestanden op te schonen en het register.
 6. tip voor als je weer een interview doet; zorg wel dat je altijd de geïnterviewde bedankt en zorg voor een goede afsluiting. Nu lijkt het een beetje alsof het interview met mininova wordt afgekapt.
 7. Dit is het geval als je van XP naar 7 gaat. Alles wat je dan op je harde schijf staan hebt gaat dan verloren. Als je de stap vanuit Vista maakt heb je geen last. Bij XP is het dan aan te raden backups te maken.
 8. ^ SKV (stichting kabelnet veendam). lokale kabelboer hier. < gaat zo nog verder met Morrowind v hoe ziet je dag er morgen uit
 9. Ik weet niet of je ondertussen al eentje hebt, maar kijk anders naar Filezilla. Filezilla is een opensource FTP client waarmee je gemakkelijk bestanden kunt uploaden en downloaden. Het menu is niet al te moeilijk. Filezilla is standaard Engels, maar is ook in het Nederlands. Dit kun je instellen.
 10. Heb je de activex plugin ook geïnstalleerd en de nieuwe versie van windowsupdate (v6)? Daarnaast moet je ook de beruchte wga update installeren, anders krijg je geen updates meer.
 11. candesco

  apple

  Je kan gewoon naar de site gaan waar al die torrents staan en dan op downloaden klikken. Bittornado zal dan automatisch de torrent gaan openen. Maar is bittornado wel geschikt voor macOS?
 12. Er zit wel een patch in de uitbreidingen, maar dat lost jouw probleem niet op. Wat voor een videokaart heb je overigens? En heb je sp2 ook geïnstalleerd? Want directx9.0c wordt meegeleverd met de laatste servicepack.
 13. Die logo test kun je negeren. Gewoon driver installeren.
 14. Firmware van de fabrikant van de drive is anders geen verkeerde firmware. Ik denk dat ze meer aangepaste firmware bedoelen, zoals van liggy & dee. Wat dat branden betreft; meestal moet je ook een lagere snelheid gebruiken om goed te branden. Bij te hoge snelheid wil het branden nog wel eens mislukken.
 15. Videogeheugen op je kaart is niet zo van belang. Het gaat meer om welk shadermodel het gebruikt, hoe snel de kaart is, hoe groot de geheugenbus is, hoeveel vectors en pixelshaders heeft het, op welke resoluties kan het draaien,. Een 8600 GTS is een midrangekaart en er is eigenlijk niets mis mee. Je zou er de nieuwste spellen mee kunnen spelen. Het soort geheugen dat wel van belang is, dat is het interne geheugen. Spellen lusten graag wat rammetjes. 1 GB aan geheugen is toch wel een vereiste als je games speelt en eigenlijk is 2 GB tegenwoordig de standaard.
×
×
 • Create New...