Jump to content

buckler

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Support punten

About buckler

 • Rank
  Download Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nou moet zeggen dat hij het bij mij ook niet meer doet... ook de webversie (en V3) niet. Hmmm, toch wat aan de hand of?
 2. Enorm mooie site Cptzeromaniac, echt zeer goed opgezet... al is hij op het moment ENORM traag maar dat word vast nog wel opgelost jullie kennende, top. Misschien nog ff een aanvulling, zou het ook kunnen dat als je op met je muis op de regel/spot gaat staan je kan zien of het bv een .mkv is en hoe groot het bestand is in gb? Zonder er dus eerst naar toe te gaan... En wat ook mooi is vind ik dat je ergens de laatste posts kan zien, en dan van 48 uur terug of zoiets. Dat zou het echt helemaal af maken maar verder niks dan lof, echt erg mooi. Klasse.
 3. Goedendag mensen, Vraagje, weet iemand op welke nzb forum de Metamorfose MMF groep zitten? Ben ik wel nieuwsgierig naar... Dank je wel.
 4. hier ook problemen, Ik krijg een bevestigins mail binnen na ik mijn emailadres heb ingevuld waar ik mee kan registreren en zodra ik geregistreerd heb gaat het fout... dan krijg ik een mail binnen dat ik een vpn/proxy heb maar die heb ik helemaal niet... erg raar allemaal. Jammer want ik heb er wel zin in. Kunt u mij helpen Cptzeromaniac?
×
×
 • Create New...