Jump to content

Rico1990

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Support punten

About Rico1990

 • Rank
  Download Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het is gelukt hoor, ik heb hem gevonden bij een NZB community. Daar is een goede S08E01 download met originele Nederlandse ondertitels te downloaden.
 2. Dat ga ik zeker doen. Dank jullie voor de tips, als ik ergens een got seizoen 8 torrent of NZB download bestand vind zal ik het vertellen.
 3. Omdat ik al zo goed ben geholpen nog een vraagje hier . Ik wil straks ook de game of thrones afleveringen kijken van seizoen 8. Dit is alleen mogelijk als je bij Ziggo zit wegens een hbo dienst. Wij hebben televisie via tele2 maar wij willen wel graag GOT gaan kijken. 15 april wordt dit seizoen gestart bij Ziggo en daar staat ook: In Nederland is de de eerste aflevering van het laatste seizoen een dag later (maandag 15 april) exclusief te zien bij Ziggo. Dat is toch gaar Ik ga geen overstap maken naar Ziggo om de serie te kunnen kijken. De oude seizoenen kan je alleen kijken door bij ziggo lid te zijn of door de dvd boxen te kopen. Hoezo 2015?! Welke site gebruiken jullie voor het downloaden van de aflevringen? Ik zoek ze namelijk wel met de goede officiele nederlandse ondertitels. Niet de 'custom' ondertitels.
 4. Ik ga mijn daar aanmelden! Dan kan ik toch nog alle afleveringen terug kijken met meisie. Goede plek hier
 5. Als er ergens streams zijn vind ik dat ook niet erg. Dan neem ik ze zelf op.
 6. Ik zoek alle afleveringen van Temptation island. Weet iemand of ik deze ergens kan downloaden? Bij nlziet lopen ze 1 aflevering voor. Dus misschien kan je die ergens downloaden? Op Spotnet vind ik allen hét oude seizoen en nergens de Download van Temptation island 2019.
×
×
 • Create New...