Jump to content


NightstalkerP

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

NightstalkerP last won the day on November 24 2020

NightstalkerP had the most liked content!

Community Reputation

2 Support punten

About NightstalkerP

 • Rank
  Junior Member

Informatie

 • Download met
  Eweka
 • Browser
  Firefox
 • Provider
  Ziggo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb de performance toolkit gebruikt, alle poorten zouden goed moeten zijn... Heb besloten om de dongle terug te sturen en ff een andere te halen bij coolblue, misschien dat het probleem dan is opgelost. Bedankt voor het meedenken allebei!
 2. Enig idee wat het poortenprobleem zou kunnen zijn? Als externe schijven gewoon werken, of Garmin horloge/navigatie? Het is alleen maar die usb-headset, en dan nu blijkbaar de dongle, die niet gezien worden..
 3. Daar heb ik inderdaad problemen mee, in elk geval met mijn usb-headset. Maar verder nergens mee... dat maakt het zo vaag. Ben laptop aan het updaten, dan probeer ik de dongle daarop.
 4. Heb inmiddels ontdekt dat mijn pc bluetooth niet ondersteunt... is er dan een manier om dat aan te passen?
 5. Hier het probleem, ik heb die schuif niet, om bluetooth aan/uit te schakelen. Maar kan me niet indenken dat mijn (moderne...) pc bluetooth niet zou ondersteunen.
 6. De dongle en de headset pairen automatisch, die melding krijg ik ook via de headset. Ga nu proberen wat de dongle doet op een laptop, maar weer bedankt voor het meedenken!👍
 7. Hallo William, Hij staat standaard op de rode (verzend) instelling, en dat is volgens mij ook de bedoeling, ik wil immers geluid van de pc op de headset ontvangen. Maar, het probleem is dat mijn pc het hele apparaat niet ziet. Ook niet via de instellingen, zoals jij het beschrijft. Als ik bij de gegevens van mijn moederbord kijk, heb ik wel bluetooth.
 8. Dit is het aparaat dat aangeschaft is. Hallo, hopelijk staat mijn vraag/probleem hier op de juiste plaats. Omdat ik bij mijn nieuwe Sony telefoon een gratis bluetooth hoofdtelefoon kreeg, wilde ik die verbinden met de pc. Heb een "dongle"(?) aangeschaft, maar mijn pc (W10 pro64, legaal) ziet dat ding dus niet. Drivers voor bluetooth opnieuw geinstalleerd, geen verandering, geen optie om bluetooth ann-/uit te schakelen. Nu had ik eenzelfde probleem bij aanschaf van deze pc met mijn usb-headset. Die word dus maar gezien op 1 usb-poort. Iemand enig idee wat he
 9. Ah, mooi, bedankt Vroeg het me af omdat we Eweka gebruiken om het niet via de Ziggo te laten lopen. Bedankt!
 10. Hallo mensen. Ik zie hierboven verschillende vragen staan, dus stel de mijne ook maar even, sorry als dat niet de bedoeling is.. Heb sinds gisteren ook P.I.A. en het loopt als een zonnetje. Gaat het downloaden met Eweka nu ook automatisch met P.I.A. ? Mvg Peter
×
×
 • Create New...