Jump to content


Moonreine

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Support punten

About Moonreine

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo, ik heb hier net een nieuw product van team xecuter gevonden, het is voor de Nintendo Switch-jailbreak, zoals sx pro voor Switch 2017. Is dit waar ? zo ja, echt waard om te kopen?
 2. Hallo, ik beveel deze website Free-Switch, de tijdige levering en de geduldige verkoper aan!
 3. Goedemorgen, Ik zie dat de nieuwe Nintendo Switch Lite console binnenkort wordt uitgebracht. https://nl.ign.com/nintendo-switch/115671/news/nintendo-switch-lite-offi... Slechts één vraag, kunnen we doorgaan met jailbreak Switch lite met o?
 4. Dag Ik heb een switch in 8.0.1 al gekraakt met een RCM loader one alles werkt prima Ik heb een 128g micro SD die vol is, ik wou dat ik een nieuwe SD-kaart had om andere spellen te plaatsen. Welke procedure moet ik volgen om een nieuwe SD-kaart te maken? Bedankt voor je hulp
 5. Hallo, Mijn zoon heeft zijn 2ds xl bijgewerkt, door onvoorzichtigheid en nu is het v11.10.0-43E ... totaal onverwacht maar we bestelden een ntrboot-kaart op free-switch.com en ik vraag me af of de kaart nog steeds zou werken op de 2ds 11.10 om luma te installeren? Bij voorbaat dank voor het antwoord!
 6. Je hebt 3 soorten r4-kaarten om uit te kiezen: 1. klassieke r4 voor DS-spellen, bijvoorbeeld r4i sdhc 3ds rts 2. r4 3ds kaart voor 3ds game, bijvoorbeeld sky3ds+ 3. nieuwe r4 ntrboot-kaart voor jailbreaking 3DS console en speel vervolgens alle games, bijvoorbeeld r4i gold 3ds plus al deze R4-kaarten hierboven, je kunt ze vinden op https://free-switch.com/ 😉
×
×
 • Create New...