Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:KevinDaVino

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KevinDaVino

 1. Ja het is heel eenvoudig en buiten Nederland kosten de RCM loaders €15 ongeveer.
 2. Over ewaka las ik niet van die hele goede reviews dus vandaar dat ik me vraag hier dropte. Ik zal het eens proberen via je gegeven link. Bedankt.
 3. Over ewaka las ik niet van die hele goede reviews dus vandaar dat ik me vraag hier dropte. Ik zal het eens proberen via je gegeven link. Bedankt.
 4. Welke payserver is momenteel aan te raden? snelheid hoeft niet perse 300mb te zijn, graag wel een lange retentie en ik wil het graag kunnen delen met een vriend van mij. Het moet ook kunnen werken met mijn VPN (PIA) Iemand tips want ik kom er niet uit, wat zijn jullie ervaringen (ongeveer €8 per maand) Alvast bedankt voor de reacties
 5. Welke payserver is momenteel aan te raden? snelheid hoeft niet perse 300mb te zijn, graag wel een lange retentie en ik wil het graag kunnen delen met een vriend van mij. Het moet ook kunnen werken met mijn VPN (PIA) Iemand tips want ik kom er niet uit, wat zijn jullie ervaringen (ongeveer €8 per maand) Alvast bedankt voor de reacties
 6. @Drifter Bedankt voor het verwelkomen. Tot nu toe heb ik best wat kunnen vinden op het forum dus ik ben weer redelijk bij. Waar ik me nu erg in aan het verdiepen ben is het ombouwen/hacken van me Nintendo Switch en het downloaden van spellen en dergelijke, leuk om te zien dat daar ook al een topic van is. Tot nu toe heb ik erg veel aan jullie forum. Ik moet me alleen nog wat meer verdiepen in welke download programma's ik weer moet gaan gebruiken.
 7. Hallo, Via Google heb ik dit forum gevonden omdat ik iets zocht over vpn omdat ik weer actief wil gaan downloaden, ik vond een interessant topic van jullie en heb toen vpn van PIA genomen. In het verleden veel actief geweest met downloaden, nu na een jaar of 5 wil ik weer actief gaan downloaden dus ik hoop veel informatie te kunnen vinden en delen op jullie forum.
×
×
 • Create New...