Jump to content

Yoshi

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Yoshi last won the day on December 16 2019

Yoshi had the most liked content!

Community Reputation

4 Support punten

About Yoshi

 • Rank
  Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fijne jaarwisseling iedereen, doe voorzichtig met vuurwerk
 2. Bedankt voor het artikel. Ik ben benieuwd, ik zal eens kijken of het wat is.
 3. Bedankt voor het artikel. Ik ben zeer benieuwd naar deze nieuwe film aangezien ik het vorige deel onverwacht goed vond!
 4. Ik heb dus hetzelfde probleem met qbittorrent. De laatste tijd zijn downloads erg traag geworden. Dit probleem lijkt te komen door de client zelf. De downloads worden ietsje sneller wanneer ik het aantal peers limiteer. Echter kan ik dan nog steeds niet downloaden op volle snelheid. Nu overgestapt naar Deluge waar ik wel normaal kan downloaden.
 5. Gelukkig doe ik niks via NZB dus merk ik niks van de onderlinge strijd. Toch jammer dat ik telkens weer lees dat er mensen conflicten met elkaar hebben. De Nederlandse community op dit gebied is al klein dus waarom helpen we elkaar niet gewoon om te zorgen dat de community kan blijven bestaan.
 6. Sorry voor offtopic, maar ik vraag me af waren mensen uberhaupt nog spotnet gebruiken. Dat is toch een ancient techniek/programma, net zoiets als LimeWire van vroeger. Waarom stappen deze mensen niet over naar torrents?
 7. Goed artikel, bedankt voor het delen!
 8. Uiteraard logisch dat DFW geld wilt zien van illegale downloaders want de film is niet gratis gemaakt en geproduceerd. Echter 150 euro p.p. is wel heel erg veel. Daarbij komt dat het inderdaad niet zeker is of de eigenaar van het IP adres deze film gedownload heeft. Ook twijfel ik ernstig of het geinnde geld bij de juiste personen terrecht komt mocht Ziggo toch verloren hadden. Wanneer gaat de industrie nou eens de formule snappen: veel verschillende streaming diensten + (relatief) hoge maandelijkse kosten per dienst = illegaal downloaden
 9. Goedeavond allemaal, hebben jullie een leuk weekend? Ik zelf ben nu bezig met het kijken van IT (2017); aardige film tot nu toe.
 10. Eindelijk weekend! Iemand nog leuke plannen?
 11. Bedankt voor de reacties! Wat ook wel interessant is om te vermelden is een artikel in het AD waarin staat dat Videoland in 2021 onder de prijs van Disney+ gaat zitten. Klinkt best leuk alleen daar staat tegen over dat er wel weer advertenties te voorschijn komen... maakt het toch weer minder aantrekkelijk voor mij
 12. Binnenkort komt de streaming dienst Disney+ naar Nederland. Ik heb begrepen dat op dit platform vele goede films verschijnen, waaronder natuurlijk alle Marvel films. Netflix abbo de deur uit en een Disney+ abbo nemen, op beide diensten een abbo nemen of gaan voor een totaal andere dienst zoals Videoland? Wat denken jullie?
 13. Brightburn is een verfrissende film maar John Wick 3 is de beste uit deze lijst naar mijn mening
 14. Er gaat hier wat mis... ik ben geen super moderator. Sterker nog, ik ken heel force4fun niet eens.
 15. @Drifter Ik heb een account op opensubtitles maar de site werkt niet naar behoren. Ik kan geen berichten sturen, commentaar plaatsen onder een toegevoegde subtitle en ik kan de subtitle ook geen beoordeling geven. Ik weet dat ze bezig zijn met een compleet nieuwe versie van de website maar dit is nog in beta. @Duken Ik hoop het ook! Vertalers hebben meestal geen eigen website of emailadres maar misschien wordt dit bericht toch door hem gelezen op Duken :)
×
×
 • Create New...