Jump to content

Yoshi

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Days Won

  2

Yoshi last won the day on December 16 2019

Yoshi had the most liked content!

Community Reputation

6 Support punten

About Yoshi

 • Rank
  Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt voor je reactie. Het was even uitzoeken maar ik heb eindelijk gevonden wat het probleem was. In de "pakketregels" van Avast stond "tcp/udp" geblokkeerd (zie screenshot). Blijkbaar als je deze regel verwijderd in Avast, kunnen de torrentclients de poort weer detecteren als open. Nu werkt alles zoals het zou moeten. Bedankt voor de hulp en nog een fijne avond!
 2. Bedankt voor de hulp. Dat is het eerste wat ik gedaan heb na de installatie van de verschillende torrent clients; De executables toevoegen aan de 'application rules' van de Avast firewall. Uiteraard met 5 bars (volledige verbinding). Helaas blijft nog steeds de vraag staan waarom Avast de betreffende poort blokkeerd.
 3. Hmm oke, ik heb me even ingelezen in port forwarding en ik heb het nu min of meer werkend. Ik heb via het IP van mijn router een port range gemaakt welke vrij is voor P2P verbindingen. Zodra ik mijn firewall van Avast Anivirus uitzet, staat er in de torrent client dat de poort open is. Dat is natuurlijk wat ik wil! Echter dient nu het volgende probleem zich aan. Wanneer ik dus mijn firewall van Avast weer aanzet, wordt de open poort geblokkeerd (ik kan nog wel downloaden dus de verbinding zelf wordt niet geblokkeerd). Uiteraard heb ik in Avast firewall aangegeven dat hij zowel alle uitgaande als inkomende verbindingen toe moet laten. In windows firewall kan ik niks aanpassen want er staat dat alles door Avast geregelt wordt. Ik heb iets gelezen dat Avast zogenoemde "Systeemregels" en "Pakketregels" heeft. Ik heb dus bij pakketregels de open poort toegevoegd met als doel dat hij alle verbindingen die via deze poort lopen, toe moet laten. Echter maakt dit geen verschil, nog steeds zeggen de verschillende torrent clients: port blocked. Ik maakt momenteel gebruik van uTorrent, qBittorrent en Vuze.
 4. Goedeavond allemaal, Wanneer ik torrents download staat er in de client steeds "Port blocked". Ik kan nog wel downloaden, bij veel torrents op volledige snelheid. Echter, bij sommige torrents gaat het download zeer traag (lees 5kb/s), ondanks dat de client aangeeft dat er 100+ seeders zijn. Kan dit te maken hebben met de poort die geblokeerd is? Tevens hoe weet ik welke poort wel open staat? Ik heb ontzettend veel verschillende porten al geprobeerd maar ze zijn allemaal geblokkeerd. Verschillende torrent clients, zelfde resultaat.
 5. Fast and Furious 9 ga ik ook zeker kijken als het zover is, maar dan natuurlijk wel in de bioscoop!
 6. Fijne jaarwisseling iedereen, doe voorzichtig met vuurwerk
 7. Bedankt voor het artikel. Ik ben benieuwd, ik zal eens kijken of het wat is.
 8. Bedankt voor het artikel. Ik ben zeer benieuwd naar deze nieuwe film aangezien ik het vorige deel onverwacht goed vond!
 9. Ik heb dus hetzelfde probleem met qbittorrent. De laatste tijd zijn downloads erg traag geworden. Dit probleem lijkt te komen door de client zelf. De downloads worden ietsje sneller wanneer ik het aantal peers limiteer. Echter kan ik dan nog steeds niet downloaden op volle snelheid. Nu overgestapt naar Deluge waar ik wel normaal kan downloaden.
 10. Gelukkig doe ik niks via NZB dus merk ik niks van de onderlinge strijd. Toch jammer dat ik telkens weer lees dat er mensen conflicten met elkaar hebben. De Nederlandse community op dit gebied is al klein dus waarom helpen we elkaar niet gewoon om te zorgen dat de community kan blijven bestaan.
 11. Sorry voor offtopic, maar ik vraag me af waren mensen uberhaupt nog spotnet gebruiken. Dat is toch een ancient techniek/programma, net zoiets als LimeWire van vroeger. Waarom stappen deze mensen niet over naar torrents?
 12. Goed artikel, bedankt voor het delen!
 13. Uiteraard logisch dat DFW geld wilt zien van illegale downloaders want de film is niet gratis gemaakt en geproduceerd. Echter 150 euro p.p. is wel heel erg veel. Daarbij komt dat het inderdaad niet zeker is of de eigenaar van het IP adres deze film gedownload heeft. Ook twijfel ik ernstig of het geinnde geld bij de juiste personen terrecht komt mocht Ziggo toch verloren hadden. Wanneer gaat de industrie nou eens de formule snappen: veel verschillende streaming diensten + (relatief) hoge maandelijkse kosten per dienst = illegaal downloaden
 14. Goedeavond allemaal, hebben jullie een leuk weekend? Ik zelf ben nu bezig met het kijken van IT (2017); aardige film tot nu toe.
×
×
 • Create New...