Jump to content


krikke68

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

krikke68 last won the day on September 30 2019

krikke68 had the most liked content!

Community Reputation

1 Support punten

About krikke68

 • Rank
  Newbie
 1. Ik kijk bijna altijd via Kodi en ook op Android TV. Ofwel via mijn NAS ofwel streamen via het web. Heb nog een "Little Black Box" liggen, maar die is er mee opgehouden ergens bij Kodi 15.2 Ben ooit van plan geweest om deze te vervangen door een NVIDIA Shield, maar die zijn best duur. Het wordt wel een beetje moeilijker om goeie addons te vinden die blijven werken. Vele programmeurs geven er de brui aan omdat ze het vuur aan de schenen worden gelegd Gelukkig worden (meestal) deze addons overgenomen door iemand anders.
 2. Ik kijk bijna altijd via Kodi en ook op Android TV. Ofwel via mijn NAS ofwel streamen via het web. Heb nog een "Little Black Box" liggen, maar die is er mee opgehouden ergens bij Kodi 15.2 Ben ooit van plan geweest om deze te vervangen door een NVIDIA Shield, maar die zijn best duur. Het wordt wel een beetje moeilijker om goeie addons te vinden die blijven werken. Vele programmeurs geven er de brui aan omdat ze het vuur aan de schenen worden gelegd Gelukkig worden (meestal) deze addons overgenomen door iemand anders.
 3. Oei, ik heb blijkbaar wat gemist. Heb ik me zo misdragen dan, dat mijn bericht verwijderd diende te worden? Mijn excuses voor wie ik blauwe tenen bezorgd heb.
×
×
 • Create New...