Jump to content


TCR

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TCR

 1. Sinds zaterdagmorgen tot aan het moment van dit schrijven geeft de originele Ziggo Go geen storingen meer. Ik denk dat ze het binnenkort gaan lanceren.
 2. Op Tweakers.net kun je de aangepaste Ziggo Go apk vinden. Messplaya, als je de navigatie ook hebt kunnen regelen, stuur mij een pm of link met de apk.
 3. Bedankt messplaya voor het beschikbaar stellen van deze apk. Het is in ieder bij mij veel beter dan het origineel dat steeds hapert. Nu is het wachten op een handig iemand die dit kan aanpassen naar een goed werkende app. Ik gebruik het programma Orientation Control 2.3.0 om het scherm direct in landscape modus te krijgen. Verder gebruik ik Tv App Repo 1.1.4 om een Ziggo snelkoppeling te maken op het scherm.
 4. Is er iemand die het voor elkaar heeft gekregen om de blokkade door Ziggo te omzeilen om dit te delen met anderen? Jullie laten door collectief te zwijgen Ziggo zich steeds machtiger voelen.
 5. Ik weet dat het sommige mensen gelukt is om de blokkade van Ziggo te omzeilen. Niet iedereen heeft de kennis om dit te kunnen. Stel het apk bestand beschikbaar voor anderen, en anders mag je mij een bericht sturen.
×
×
 • Create New...