Spring naar bijdragen

Harry1

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Handleiding Reacties geplaatst door Harry1

  1. 1 hour ago, Drifter said:

    Beste Harry1, je bent ontzettend druk met het maken van reclame voor een website die het zelfde aanbod heeft als nzbserver.com. Ik open die website dagelijks en ben nog nooit met een storing geconfronteerd. Tevens heb ik in mijn browser standaard een Advertentie blokkering zodat ik daardoor ook geen verschil zie met wat jij aanbied. Ik heb jouw reactie maar met een (leuk) aangemerkt, maar ik ben niet echt een liefhebber van personen die alleen een account op Duken.nl aanmaken om reclame voor zichzelf te maken.

    Erg jammer dat je het helemaal niet begrijpt.

    Ik maak geen reclame, ik meld de website alleen hier aan.

    Nogmaals, nzbfly.com biedt meer aan dan nzbserver.com. De registratie is open, reageren en spotten kan. Er is geen enkele publieke spotweb website waarop dat kan.

    Nzbserver ligt er per maand enkele uren uit. Maak een uptime robot account aan dan zie je dat zelf.

    Niet iedereen heeft een adblocker en adblockers werken niet altijd.

    Ik kan nogal moeilijk een eigen spotweb website aanmelden als ik mezelf daarnaast voorstel en informatie over mezelf verschaf in andere berichten.
    Waarschijnlijk maak ik binnenkort een persoonlijke duken.nl account aan.

    Voor de duidelijkheid, wij doen dit om mensen te helpen. Er is geen verdienmodel, we hebben langdurig serverruimte over en hopen dat mensen er wat aan hebben.
     

  2. 40 minutes ago, Drifter said:

    Beste Harry1, het zal vast aan mij liggen, maar ik kan geen verschil zien met de al bestaande Website van Spotnet (nzbserver.com) die voor iedereen toegankelijk is en vindt dit ook niet echt een aanvulling op de al bestaande community's.

    Jammer dat je het zo ziet. Wij hebben spotweb geinstalleerd op een server die we anders toch niet helemaal gebruiken. Er wordt helemaal niets aan verdient, het kost ons geld.

    nzbserver.com kampt wel eens met storing. Dan kunnen mensen bij op nzbfly.com terecht.

    Afgezien van nzbserver.com zijn er geen websites die zonder reclame of verplichte inlog spotweb aanbieden.

    Daarnaast bieden wij voorlopig iets aan wat nzbserver.com niet aanbiedt. Mensen kunnen zich registeren, reageren en spotten.

    Er is dus een verschil met nzbserver.com en het is een aanvulling.
     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...