Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:dennisbever

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Support punten

About dennisbever

 • Rank
  Newbie
 1. Thnx allemaal, ik ga ff wat dingen testen. Andere server via nordvpn (ander land) had geen effect. Ook de P2P server had geen resultaat.
 2. Ik gebruik al een tijdje nordvpn en ik had voorheen nooit klachten. Nu heb ik een upgrade gehad van mijn provider kwa snelheid (dit merk ik ook bij een speedtest), maar mijn torrents via vpn komen nu niet boven de 400kb ongeveer. Als ik mijn vpn uit zet gaat het wel snel. Nu weet ik dat er alternatieve zijn voor nordvpn alleen heb ik nog een abo tot 2023 dus dat is voor mijn geen oplossing. Ik gebruik qBittorent (utorrent ook geprobeerd zelfde probleem) Heb al geswitched tussen verschillende protocollen maar zonder succes. Iemand die mij de goude tip kan geven?
 3. Ja dat is gelukt! thnx moest local search aan zetten.
 4. Met nordvpn in de app (android) kan ik het wel vinden. Op de PC nog niet. Nordpvn met kortingsbon en cashback is ook erg goedkoop. Zonder is ie wat duurder als PIA zag ik.
 5. Met nordvpn in de app (android) kan ik het wel vinden. Op de PC nog niet. Nordpvn met kortingsbon en cashback is ook erg goedkoop. Zonder is ie wat duurder als PIA zag ik.
 6. Thnx, ik gebruik stremio al een tijdje met VPN via mijn Android. Wat ik me alleen al een tijdje afvraag: Ik heb mijn verbinding aan op mijn telefoon. Open Stremio en kies een film. Zolang ik hem afspeel via mijn telefoon wordt mijn VPN gebruikt. Alleen als ik hem dan cast naar mijn google chrome wordt er dan geen verbinding gemaakt door de google chrome met het internet, maar dan buiten de VPN om? En nog een vraag: Als bovenstaande wel veilig is waarom lukt het me dan niet als ik een VPN aan zet op mijn laptop om mijn cast devices te benaderen? VLC etc kan dan namelij
 7. Thnx, ik gebruik stremio al een tijdje met VPN via mijn Android. Wat ik me alleen al een tijdje afvraag: Ik heb mijn verbinding aan op mijn telefoon. Open Stremio en kies een film. Zolang ik hem afspeel via mijn telefoon wordt mijn VPN gebruikt. Alleen als ik hem dan cast naar mijn google chrome wordt er dan geen verbinding gemaakt door de google chrome met het internet, maar dan buiten de VPN om? En nog een vraag: Als bovenstaande wel veilig is waarom lukt het me dan niet als ik een VPN aan zet op mijn laptop om mijn cast devices te benaderen? VLC etc kan dan namelij
×
×
 • Create New...