Jump to content

Damay77

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Support punten

About Damay77

 • Rank
  Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thanks!! Het lag aan edge. Ik heb opera gedownload en nu pakt hij hem wel. Andere download-sites die ook problemen gaven doen het nu ook gewoon.
 2. Op m'n laptop is het Microsoft edge. Op m'n telefoon Chrome.
 3. Bedankt. Zover was ik inderdaad gekomen. Ik heb inderdaad op de regel met naam geklikt en vervolgens gaat hij niet downloaden maar krijg ik een pagina met rare tekens. Ik begrijp niet wat ik verkeerd doe. Iets op m'n computer wat verkeerd staat? Heb jij een idee? Het stomme: als ik diezelfde regel (donkey Kong) op m'n telefoon aanklik dan wordt er wèl een bestand gedownload. Van rond de 54 MB. Wat ook bij die regel beschreven stond.... Vind het vreemd dat ik hem via de laptop niet gedownload krijg. Ik zal zo een foto van die pagina plaatsen
 4. Bedankt. Even gekeken en er lijken games op te staan. Lukt me alleen niet om ze te downloaden. Als ik erop klik dan zie ik alleen een pagina met vage tekens. Ik zal vast iets verkeerd doen. Ik ga even verder puzzelen
 5. Ok bedankt voor het kijken. Dan weet ik dat het i.i.g. niet aan m'n instellingen van Spotnet ligt
 6. Ik heb spotnet maar ik zie maar max 4 Nintendo switch games in de lijsten staan. Ik twijfel nu of er iets aan de instellingen van mijn spotnet is. Zou iemand eens willen kijken hoeveel switch games er te downloaden zijn?
 7. Heeft iemand nog goede/duidelijke site's waar je gratis switchgames kan downloaden? Ik heb er al een paar van romuniverse gehaald maar downloaden gaat super traag dus ik zoek wat anders. ben switch-xci.com tegen gekomen maar lukt me niet om te downloaden. ik wordt steeds door gestuurd naar advertenties/bedrijven van bijv kleding? darkumbra gevonden maar is me niet helemaal duidelijk hoe ik hier moet downloaden. volgens mij heb je hier een betaald iets voor nodig of een abonnement van iets waarmee je grote bestanden kan downloaden? wie heeft er tips. ik heb spotnet maar ik zie (bij mij) maar 2 of 3 switch games in de lijst staan.
 8. Ik heb Ziggo start en daar staat bij : 50 Mbit/s download hoe dan ook, ik kom daar niet bij in de buurt toch? Zou het nog uitmaken als ik de laptop rechtstreeks aan het modem hang? hij komt niet boven de 1,2 download. doet er gemiddeld nog 4 uur over om iets van 3,5 gb te downloaden
 9. SInds een paar dagen heb ik Pia. wie kan mij vertellen welke downloadsnelheden je ongeveer gemiddeld zou moeten kunnen halen? Ik heb er niet zoveel verstand van maar heb het idee dat het maar erg traag gaat. Ik heb Ziggo en zou max 50 mbit/s moeten kunnen downloaden. volgens de speedtest haalt hij nu 133 ping 13.76 mbit/s download 4.75 upload. speedtest van Ziggo laat zien: 222 ping 10.2 download 2 upload. ik had van de week al een topic geopend over qbittorrent die traag downloadde maar daar ligt het dus niet aan. ik probeer nu een switch game van romuniverse te downloaden dus zonder torrents en hij doet over 1.4 GB bijna 3 uur... Wat doe ik fout? ik heb alle instellingen in de handleiding van pia al gehad. Dus op UtP en vervolgens alle poorten geprobeerd, TCP icm met verschillende poorten enz. wie heeft een idee waar het aan kan liggen? ligt het aan PIA? of toch aan iets anders?
 10. ik heb geen ervaring met een dongel. in mijn switch zit een geheugenkaartje. die moet ik in de pc steken. openen en dan kan ik de spellen op de sd kaart zetten in het mapje games. en dan de spellen met bestandstype xsi en nsp
 11. over 1 download deed hij 3 uur. nu heb ik er 1 met 6 seeders en 0 leechers en nu download hij met een snelheid van 3kib..... duur: 14 dagen voordat het binnen is. ik snap er echt niks van. misschien bittorrent opnieuw installeren of zo?
 12. Ik heb het topic bekeken maar alles staat volgens mij zoals daar beschreven. I.i.g. in PIA. Het stomme is, als ik in PIA bij prestaties kijk dan laat hij gemiddeld tusesn de 4 en 5 mbps zien. qbittorrent haalt met moeite 900 kbps. Ik ben al van land gewisseld. naar vpn in canada die sneller zou zijn maar zelfs die brengt hem naar max 900 en een enkele keer tikt hij even een paar seconden de 1,2 mbps aan. Ik snap er echt helemaal niks van. Lijkt me een instelling in Qbittorrent?
 13. Bedankt! Ik heb dit gedaan en het heeft wel iets effect. Hij zit nu rond de 800kbs met even heel kort een uitschieter naar 1.2 mbps /zegt nog 5 uur tot bestand binnen is. Ik kan alleen op tabblad Bittorrent : schakel bandbreedte management uTp in" niet vinden. Er staat Ook niks wat over uTP of een bandbreedte gaat?
 14. Ik heb qbittorrent op mn laptop staan. de laatste versie. Daarnaast nog vpn via privat internet acces. Ik wil iets downloaden maar het gaat echt ontzettend traag. hij haalt nauwelijks 500 kib/s en zegt er 13 uur over te doen. Als ik iets via spotnet download dan gaat dat op minstens 4mb/s. Ik heb een speedtest gedaan en die laat zien: download 49,37 mbps en upload 4.58 mbps Waar kan het probleem zitten? Instelling bij qbittorrent? iets anders?
×
×
 • Create New...