Jump to content

Reindje

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reindje last won the day on January 3 2020

Reindje had the most liked content!

Community Reputation

5 Support punten

About Reindje

 • Rank
  Download Newbie

Informatie

 • Download met
  XSnews
 • Browser
  Slimjet
 • Provider
  KPN
 1. als je met google de zoek opdracht "parent directory" switchgames" typt dan vind ik dit onderstaande maar of dit is wat je zoekt ? http:// Heb het zelf niet waar ik het mee spelen kan, maar deze zoek manier heeft me al vaker bij leuke dingen gebracht, succes ermee.
 2. Sorry wat late reactie,(newbie hier) heb ook een Denon en daarvoor een Onkio met allebeide hetzelfde probleem op een Philips Tv. Heb op de Denon nu zelfs met optische kabel het probleem nog. De boel al eens opnieuw ingesteld of gereset maar is soms even probleemloos en ineens doet ie het weer. Ben er klaar mee en dan maar gewoon via de tv speakers luisteren.
 3. Als je eens probeert jou met model naam en type nummer te googelen "drivers xp". En heb je op de oude pc misschien ooit systeem herstel gebruikt, dan zou je naar een eerdere configuratie terug kunnen gaan. Ik gebruik de getweakte XP op oude pc's en handigste is als je voor netwerkkaart, videokaart en geluidskaart in ieder geval drivers hebt en opletten of je 32 of 64 bit systeem hebt. Eventueel op andere pc drivers downloaden en op stick of cd zetten. Zo krijg ik mijn oude zooi altijd weer werkend.
 4. Info genoeg maar vind het maar eens (hi) en inderdaad Netflix zorgt dat ik geen films meer download zoals eerder soms. Vond het altijd leuk om met navi TT te spelen maar sinds de gratis apps op gsm geen TT meer.
 5. Guardian bedankt voor de info, nu feestdagen achter de rug weer eens bij de pc.
 6. Ik wilde me na een poos weer eens aanmelden, maar helaas kennen ze me niet meer met de oude inlog gegevens en nergens meer de optie om opnieuw te registreren helaas. Weet dat het newsgroup gebeuren onder druk staat en er daardoor soms wat veranderd moet worden, maar dat ik er niet meer kan registreren is jammer. Mis de oude FTD tijd toch wel. Grtn. Reindje
 7. Hallo, ben hier terecht gekomen omdat ik wat problemen ondervond met downloaden op de door mij bekende plek. Op zoek naar alternatieven ontdekte ik dat er weer wat dingen veranderd zijn. Was een poos niet echt actief meer, maar nu ik gepensioneerd ben heb ik wat meer tijd ( als ik tenminste niet door mijn vrouwtje aan het werk gezet word ) (hi). De tijd van het good old FTD zal nooit weerkomen en wat er nu nog is daar word ik soms een beetje moe van maar gelukkig bestaan er zwarte lijsten en dan word het al wat rustiger voor de ogen, maar mis de tijd van moderators wel. Hopelijk vind ik hier w
×
×
 • Create New...