Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Reindje

Read-only
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reindje last won the day on January 3 2020

Reindje had the most liked content!

1 Follower

Informatie

 • Download met
  XSnews
 • Browser
  Slimjet
 • Provider
  KPN

Recent Profile Visitors

600 profile views

Reindje's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

 • Conversation Starter
 • Collaborator
 • First Post
 • 2 year
 • Week One Done

Recent Badges

8

Reputation

 1. Had een poosje geleden mijn desktop vervangen voor een redelijk zware workstation laptop (ex bedrijfs ding) vanwege niet meer grote lawaaiding naast me te hebben, en behoorlijk stroom verbruik. Snap ook niet dat een laptop 2 grafische kaarten heeft nl. de Intel HD Graphics 530 en de Nvidia Quadro M5000M. Ging ik net gedownde Halo Infinty erop zetten en werkte maar na eerste paar stukken ineens constant heel vertraagd beeld dus onspeelbaar. De master chief liep als een tierelier erop. Oude desktop maar geprobeerd en die wilde de game niet eens fatsoenlijk opstarten. Na wat gegoochel vond ik een youtube filmpje die wat tips ervoor gaf. E daarna weer installeren en warempel het werkt. De tips waren: voor installatie via schijfopruiming op C:/ en daar de DirectX Shader-Cache aanvinken en opschonen (ik heb gewoon alles aangevinkt) Dan de game installeren en dan moet je eerst de grafische settings aanpassen door naar Windows instellingen > beeldscherm en daar onderaan bij Grafische Afbeeldingen en daarbij Aangepaste opties voor apps kies je als je prog (app) er onder niet bij staat op bladeren en daar zoek je het dan op en voegt die toe. Als die er dan bij staat klik je erop en dan bij Grafische voorkeuren op welke videokaart (ingebouwd= energie besparing of de betere bij geplaatste= Hoge prestaties ) je ervoor wilt gebruiken. In windows 10 kon je volgens mij zo op je prog (app) met r-muis klikken en welke grafische instelling hij moest gebruiken maar wil bij mij nu niet meer in 11 Pro. De hardcore gamers hier zullen zoiets wel weten denk ik maar voor klunzen zoals ik die die win 10 optie gewoon vergeten was (leeftijd misschien 66+) kan het soms helpen om wat eerst voor geen meter draaide ineens weer probleemloos te laten werken. Of dit door windows komt dat staat meestal op auto stand allerlei instellingen en dan op grafisch de verkeerd gpu kiest, ik weet het niet, maar dit kan het dus verhelpen misschien.
 2. Nog een late reactie omdat ik onlangs ook zo'n mini ding (was een black friday Vitrine aanbieding a 20€ bij A...H en bij kassa maakte jongedame me nog blijer met de prijs van 15 omdat de computer dat aangaf). In begin na weer of tijd opvragen of radio zender afspelen op dat ding het even rustig gelaten totdat ik er voor ging zitten en in Google Home app op gsm mijn wifi apparaten die het kent goed benoemt en toegevoegd heb in Hom. En warempel als ik roep he google of hallo g .. dan gaat mijn LSC (Action) buitenspot (omgebouwde in armatuur van defecte led plafonlamp) keurig aan en kan zelfs als ik roep van lamp dimmen of feller of groen of aan of uit het netjes doen. Ook mijn Ph..... smart android TV kan die aan of uit doen. Zender kiezen zal wel niet kunnen ivm digi ontvanger kastje er tussen denk ik. En het zal nog wel meer kunnen maar straks als winkels weer los gaan es een paar stekker verloop doosjes halen. Dan kan ik ook andere apparaten aanzetten die geen wifi hebben. Maar alles wat Googel Home dus kent kun je op dat nestje gebruiken. Online zal ongetwijfeld ook nog wat staan wat je allemaal kunt. Succes ermee.
 3. Dit staat op mijn lapie , met mijn meest favoriete bereden auto's. Z3 tot 2018 gehad.
 4. Beetje late reactie hier, maar zit er nog niet zo heel lang bij en nu pas eens het forum doorgespit zoekend naar interessante onderwerpen. Ben ooit met peer to peer downloaden begonnen en na praten met pc collega's die me vertelden over nieuwsgroepen incl. de voordelen er van. Toen uiteindelijk bij FTD tot eind gezeten en en met Grabit en later Newsleecher spul downen. Nu probeer ik op meerdere plekken bij te blijven alhoewel downloaden van films dankzij streamdiensten niet meer nodig is en pc's aangeschaft met oem software dus ook geen gedoe meer met Windhoos ijssterren meldingen. Nu kijk ik alleen nog maar wat er is en probeer soms een game uit om later te kunnen kopen. En dat is nu het mooie daarvan dat ik bijv. Halo Infenite heb geprobeerd maar mijn pc trekt dat niet goed (video Vram probleem). Pc is nog niet zo oud en ben dus niet van plan een beest van een pc te kopen voor een game. Dankzij al dit soort info behoed ik me voor een miskoop en vaak staan in de diverse forums ook handige tips om problemen op te lossen.
×
×
 • Create New...