Jump to content

vuurvogel76

Full members
 • Posts

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Handleiding Comments posted by vuurvogel76

 1. 14 uur geleden zei Monkie:

  Tot nu toe hoor je me totaal niet klagen. Alles komt netjes binnen met Newsdemon. Al zijn goede indexers ook belangrijk.

  Laatst nog een appje gekregen van een collega. Hij kon een serie niet meer binnenkrijgen met Newsdemon.

  'Ik neem een andere payserver' hoor ik dan al vrij snel. Volgens mij maakt hij alleen gebruik van Spotlite om te zoeken.

  Als ik het dan via een andere indexer probeer, lukte het  zonder problemen. Ik geef vervolgens deze indexer door, en er ging geloof ik een wereld voor hem open. :)

  Ik persoonlijk ben niet zon spotnet fan meer een newzbin downloader etc

  simpel weg content is er goed en wordt goed bijgehouden

 2. Idd XLned zal je ook vaak als eerste een mail sturen als hun denken dat er iets niet pluis is.

  Die je hier neer zet zijn de voornamelijk de Amerikaanse die halen heel snel alles van de servers af

  Ik zelf ben meer favo van de nl providers

   

  zoals deze

  Usenet.Farm

  Usenet.Farm is a Netherlands based Tier 1 usenet service provider headquartered out of Hoorn, Netherlands that was started in 2015.Usenet.Farm currently has connection points in the Netherlands only.

  Backbone ASN Retention Servers Takedowns
  Its Hosted AS50655 ? / 3000+ NL NTD

  Provider Map

  Providers Retention Connections Servers
  Usenet.Farm ? / 3000+ 40-50 news.usenet.farm (NL)

  Reseller Map

  Resellers Retention Connections Servers
  UsenetNews ? / 3000+ 50 blue.usenetnews.net (NL)
  Frugal Usenet ? / 3000+

   

  50

   

  bonus.frugalusenet.com (NL)

   

   

   

   

  Uzo Reto

  Uzo Reto is a NL based Tier 1 usenet service provider headquartered out of Willemstad, Curaçao that was started in 2018. Uzo Reto currently has connection points in the Netherlands only.

  Backbone ASN Retention Servers Takedowns
  Uzo Reto AS16265 100 NL NTD

  Provider Map

  Providers Retention Connections Servers
  ViperNews 100 5-40 news.vipernews.com (NL)
  NovaUsenet 100 5-40 news.novausenet.com (NL)

  Reseller Map

  Resellers Retention Connections Servers
  UsenetNews 100 50 gold.usenetnews.net (NL)
  • Like 1
 3. 21 minuten geleden zei Monkie:

  Mooi overzicht inderdaad. Bekijk ik regelmatig. Handig om te zien welke provider van welke backbone afhankelijk is. Ik hou het mooi bij Newsdemon, Bulknews en Newsgroupdirect.

  Klopt ik bekijk veel al de Nederlandse hebben geen dmca dus  de takedown is minder snel.

  En er zijn er ook met een eigen platform dus altijd de moeite waard om te kijken idd.

 4. Op 26-2-2020 om 11:11 zei Guardian:

  Ik denk haast dat dit niet meer gaat gebeuren, temeer omdat de Administrator heeft aangegeven alleen nog positieve feedback te willen zien en dan ook nog op een andere plek op het forum dan in de topic waar leden het even niet met elkaar eens zijn over een bepaald onderwerp. Dus uitdagen zoals hier gebeurt is dus ook geen positieve instelling.

  Natuurlijk wil iedereen een p feedback.Het was ook niet mij bedoeling om... want men er ook van maakte.

  Ik kan zat bij dragen aan dit forum maar het leek gewoon even van oh das een newbie dus die hakken we even de pan in :)

  Verder een fijn weekend en voor mij is deze discussie ten einde.

   

 5. We willen allemaal hetzelfde elkaar helpen dat is tegenwoordig in NL moelijk

  Ik ben hier pas dus als ik iets onterecht doe zeg het me dan dan ga ik,enigste wat ik wou is hulp aanbieden,heb een berg aan ervaring maar ik heb ook weer geen zin om een concurrentie spelletje te spelen.Die het beter weet weet het zal ik niet overheen gaan tikke.Men kan toch allemaal normaal met elkaar omgaan.

  Oh ik heb nog 3 ipt invites die het wil bericht me maar zo kan je de volgende keer zelf ook weer een gebruiker helpen aan die tor site

  Verhalen moeten we soms breken om over een totaal ander onderwerp te beginnen..die mischien niet thuis hoort maar men wel even in andere gedachte laat

   

 6. 10 uur geleden zei Drifter:

  Goede morgen @vuurvogel76

  Uiteraard is het fijn dat een lid een positieve bijdrage levert in de vorm van reacties in bestaande topics, maar je meld hier een NZB community aan die op invite only werkt en in je uitleg naar mij toe begin je over Torrents en delen met gebruikmaking van een seedbox, wat niet nodig is bij NZB downloads.

  Ik ga niks bewerken maar zeggen om jou de inzicht te geven moest ik wel even een tor aan kaarten

  ivm met je invites,tevens bewerk je je bericht laat het originele staan dat leest beter terug.

  Tevens vroeger werd een nzb ook gedeeld dat noemde we reposters of mensen die blocken aanvulde zodat andere het binne kregen

  Torrent gaf ik als voorbeeld je geeft geen elite nzb of tor weg naar een onervaren user.Daar zijn ze ook niet blij mee

  Maar Drifter zullen we de discussie sluiten en spreek me aan in de huiskamer van newzbin of via pm,want iets zegt me dat we elkaar kennen zeker op de manier hoe je reageert

  Discussie  heeft weinig zin zeker omdat ik wel een woordje klaar heb staan.En op elk respons krijg je een woord terug.Ik ben een Newbie hier maar ik ben het zeker niet.

  Dus komt u maar weer met de v vraag

   

  22 uur geleden zei Duken:

  Werkt die alleen op basis van invités? Of gaat hij ook soms open. Voor het meenemen in het overzicht. Dank.

  Je kan ook een topic hier openen waar leden invites kunnen aanbieden

 7. Dat klopt niet met het gesloten gedoe met met servers ik heb in het buitenland geupt ik weet ook waar sommige opdraaien.

  Invite only is om goede leden op de site te krijgen en niet die gasten die het verbrasse.

  Dus dat vehaal met duure servers haal ik je nu al weg klopt niet en dat het gekoppeld zit aan de invites ook niet als hun net als hier in NL alles opengooien krijgen je een apenkooi

  Van hit en runners vaan mensen die alles beter weten van de invite only als je een invite krijgt moet je  toch ook wel weer een ratio proof overleggen en speedtest etc

  En iedereen kan het leren om te delen op de wat snellere sites neem aan dat jij ook bent begonne als een kleine jongen :)

 8. 10 uur geleden zei Drifter:

  Fantastisch overzicht direct overgenomen van Torrentinvites.orgwaar ik helaas ook weer een dubbel gevoel bij heb, want ik vindt ook dit geen goede aanvulling op het overzicht van Torrentsites temeer omdat nagenoeg alle in dit overzicht vermelde websites werken op een invite en daar zijn naar mijn idee heel weinig Duken.nl leden niet naar op zoek. Als je nog een honderdtal van dit soort trackers in overzichtjes wil hebben als aanvulling kan je die heel simpel overnemen uit deze door google gevonden linkjes.

  Ben je nu alles aan het afkraken?

  ten eerste omdat over te nemen moet je een member zijn. 2de die site heb je een kopje giveways waar ze jou dus gratis invites geven voor de genoemde sites.

  Dus voor je gaat roepen zoek het eerst goed uit ook al staat er invite only torrentinvites krijg je  heel veel invites gratis onder het kopje Forum: GiveAways .En zeker is het ook een aanvulling al het nieuwe spul komt van de betere sites ook staan er sites op gericht op muziek.Als jij @Drifter alleen maar users wilt helpen naar de Nl sites die  zelfs geen normale req systeem meer hebben waar iedereen zomaar op kan dan beperk je juist mensen met informatie

  Spoiler
  •  

   

 9. 11 uur geleden zei Drifter:

  Beetje overbodig om die website dan hier te noemen, want er is al een overvloed van negatieve reacties van leden op websites, die zijn overgestapt van open aanmelding naar invite only. Bovendien vindt ik jouw gezegde maar die geef ik niet zomaar weg ofc een beetje vreemd, want wat moeten leden op Duken.nl dan doen om die invite van jou te krijgen. Ik geloof dat dit soort reacties hier niet geplaatst horen te worden, want Duken.nl staat voor het delen van informatie en helpen van leden met problemen en daar valt dit niet echt onder. :ermm:

  Het is toch een topic voor de beste sites,de beste sites zijn bijna allemaal op invite of soms is er een open req.

  Dat jij het raar vindt dat ik zeg geef ze niet zomaar weg dat zeg ik ook niet voor niks heb wel is invites weggeven waar naderhand gewoon niks meegedaan werd.En die voor een andere juist een aanvullende bron zou zijn geweest.Dus heel normaal een beginnende user krijgt van mij voor die site geen invite,en ook dit is delen van informatie en het uitleggen waarom het ook al zo is.

  Voorbeeld ik geen een beginnende tor user een ipt invite 90% kans dat het mis gaat want deel je niet dan lig je er zo weer af of weet je niet dat je dan een snelle bak moet hebben lig je er ook zo af

  Bij ipt hoef je niet te downloaden met je thuis client lijkt me niet zo slim maar met een seedbak een hele snelle.

  Maar goed das dus wat erachter zit ps 1 lid van dit forum krijg een omg invite,en ook hij bouwt wat invites op zo kunnen we elkaar helpen aan nieuwe bronnen

×
×
 • Create New...