Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

mustangBEL

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Support punten

About mustangBEL

 • Rank
  Download Newbie

Informatie

 • Download met
  utorrent
 • Browser
  edge
 • Provider
  telenet
 1. Ik dacht aan 256 of 512. Of is dat te groot? Zit met 2TB aan spelletjes.
 2. Met een usb stick werkt het idd wel. Ik ga me dan maar een grote stick aanschaffen, is er iets waar ik moet op letten ? Grote of snelheid ? Alvast bedankt voor de hulp.
 3. @william : de schijf staat volledig vol maar werkte vroeger perfect. Ik was eigenlijk aan het denken of het niets met die update kon te maken hebben. ik heb er een 4 tal getest en deze liepen vast. Vroeger gebruikte ik de USBloader gx die in de wii kanalen lijst stond maar sinds de update moet ik naar het homebrew kanaal gaan en daar USBloader gx kiezen. Als ik de oude USBloader (wii kanaal) gebruik krijg ik een zwart scherm met het logo van USBloader en na een tijdje terug het beginscherm van wii, met cfg hetzelfde probleem. @tuinbever : bedoel je een gewone USB stick ? want ik had eens gelezen dat het een HDD moest zijn met stroomvoorziening.
 4. hallo, Ik heb een wii van 12 jaar oud voor mijn zoon met WODE en homebrew. Hieraan hangt een HDD van 2TB aan met spelletjes die ik opstart met USBloader GX. De spelletjes starten op en ik kan in de menu's maar van zodra het spel moet geladen worden loopt hij vast op "Loading" De problemen zijn begonnen toen ik een spel op de HDD wou zetten (kopieeren naar de schijf) van meer dan 4GB, aangezien de schijf in FAT32 staat lukte dit niet en ik wist niet dat het via WIIbackup software moest. Dus heb ik de schijf omgezet naar NTFS en een update gedaan van USBloader GX, de spelletjes werkte maar het opstarten ging zeer traag enz... Dan heb ik de schijf terug geformatteerd naar FAT32 en de backup terug op de schijf gezet. Sindsdien gaat het mis. Ik heb al geprobeerd via andere usbloaders maar deze werken helemaal niet of lopen ook vast. Op Google vond ik al de ze moeten opstarten in IOS249 maar voor zover ik kan zien gebeurd dat ook. Heeft er iemand een idee wat ik kan doen.
×
×
 • Create New...