Jump to content

lobke

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

lobke last won the day on November 2 2020

lobke had the most liked content!

Community Reputation

5 Support punten

About lobke

 • Rank
  Download Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. nou een progje waar je makkelijk potables mee maakt is VMware ThinApp die werkt dus als boven beschreven, Unattended heb ik ook lang gemaakt, is eigenlijk niks anders dan zoals je op de normale manier een crack toepast, dat onderbrengen in een scriptje, en dat draaien ze door een autoit compiler waardoot het 1 bestand word. De meeste progjes hebben een mogelijkheid tot silent install door via een extra optie in de command line toe te voegen. Echter een beetje slimme jongen weet dat er ook decompilers bestaan voor autoit ...... 😁 Voor de rest vind ik persoonlijk een portable veel handiger, di
 2. heel simpel daar zijn progjes voor, die maken een image van je systeem (de belangrijkste mappen en je register) dan installeer je je software programma en gebruikt de crack patch, dan maakt het programma nieuwe image en van het verschil maakt ie de portable .... erg makkelijk.
 3. onze ervaring: Alle third party apps en plugins werken gewoon behalve oudere versies van thumbsplus .... we draaien en testen nu op onze testserver ermee .... van ons thema een aantal templates moeten upgraden, bewerken, maar viel allemaal mee.
 4. foutje met een thema ? das dus onmogelijk bij ons ....
 5. nou ik heb het zelf geplaatst toen was de site nog niet open 🙂 dus lijkt me sterk ....
 6. en ik zeg stond er wel meteen, ik kan het weten jij niet !
 7. staat er toch duidelijk op het scherm als je aanmeld ?????
×
×
 • Create New...