Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:lobke

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

lobke last won the day on May 13 2021

lobke had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lobke's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

8

Reputation

 1. Verschrikkelijke site, de ene bedelweg na de andere, ze willen veel geld verdienen over de rug van mensen, geven gratis maand weg op spotnet, na 2 weken bedelen ze toch om geld, dat geef je en dan is dat geen stuiver meer waard, kun je nog ff 25 of 50 euro zelfs gaan betalen .... sorry dit is echt te gek, deze site kan beter verdwijnen.
 2. Tja dat klopt wel, maar je begrijpt dus niet wat ik zeg, als je dus alle filmen en of series wilt zien, of in ieder geval de keuze uit alle wilt hebben, is het onbetaalbaar via streamingsdiensten, je moet er dan zoveel nemen, op een forum verzamel je dus alles op 1 plek, en daarom blijft dat populair. Dat een forum niet zoveel trekt in 2 landen als een dienst wereldwijd is me ook wel duidelijk.
 3. helemaal niet mee eens, als ik al die streamingdiensten moet nemen ben ik een kapitaal per maand kwijt, ik weet niet of jij en op netflix, disney , hbo, videoland en noem ze maar allemaal op geabonneerd bent, maar deze diensten komen er zoveel van dat het voor de mensen onbetaalbaar word en dat zal ook hun ondergang worden. Gezien de mee name op het forum waar ik kijk bewijst ook je ongelijk, sommige series worden wel meer dan 100 keer meegenomen.
 4. Dit wereldje draait om nieuw spul toch ? als een serie ergens 2 dagen staat is ie al oud, iedereen wil snelste zijn altijd.
 5. Nu het is extreem simpel en werkt wel degelijk altijd, zo niet dan is het de naam backup niet waardig, een backup die niet backupt is geen backup 🙂
 6. problemen met script is toch bullshit, je kunt toch altijd een backup terug zetten dan ben je weer terug bij af.
 7. Waarom gaan jullie er dan steeds kijken als het niks is? Dat snap ik dan niet .... Ga dan naar die andere geweldige sites. Steeds dat commentaar is storend, probeer dan zelf een site te bouwen.
×
×
 • Create New...