Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:lobke

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

lobke last won the day on November 2 2020

lobke had the most liked content!

Community Reputation

7 Support punten

About lobke

 • Rank
  Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tja dat klopt wel, maar je begrijpt dus niet wat ik zeg, als je dus alle filmen en of series wilt zien, of in ieder geval de keuze uit alle wilt hebben, is het onbetaalbaar via streamingsdiensten, je moet er dan zoveel nemen, op een forum verzamel je dus alles op 1 plek, en daarom blijft dat populair. Dat een forum niet zoveel trekt in 2 landen als een dienst wereldwijd is me ook wel duidelijk.
 2. helemaal niet mee eens, als ik al die streamingdiensten moet nemen ben ik een kapitaal per maand kwijt, ik weet niet of jij en op netflix, disney , hbo, videoland en noem ze maar allemaal op geabonneerd bent, maar deze diensten komen er zoveel van dat het voor de mensen onbetaalbaar word en dat zal ook hun ondergang worden. Gezien de mee name op het forum waar ik kijk bewijst ook je ongelijk, sommige series worden wel meer dan 100 keer meegenomen.
 3. Dit wereldje draait om nieuw spul toch ? als een serie ergens 2 dagen staat is ie al oud, iedereen wil snelste zijn altijd.
 4. Nu het is extreem simpel en werkt wel degelijk altijd, zo niet dan is het de naam backup niet waardig, een backup die niet backupt is geen backup 🙂
 5. problemen met script is toch bullshit, je kunt toch altijd een backup terug zetten dan ben je weer terug bij af.
 6. Waarom gaan jullie er dan steeds kijken als het niks is? Dat snap ik dan niet .... Ga dan naar die andere geweldige sites. Steeds dat commentaar is storend, probeer dan zelf een site te bouwen.
 7. nou een progje waar je makkelijk potables mee maakt is VMware ThinApp die werkt dus als boven beschreven, Unattended heb ik ook lang gemaakt, is eigenlijk niks anders dan zoals je op de normale manier een crack toepast, dat onderbrengen in een scriptje, en dat draaien ze door een autoit compiler waardoot het 1 bestand word. De meeste progjes hebben een mogelijkheid tot silent install door via een extra optie in de command line toe te voegen. Echter een beetje slimme jongen weet dat er ook decompilers bestaan voor autoit ...... 😁 Voor de rest vind ik persoonlijk een portable veel handiger, di
 8. heel simpel daar zijn progjes voor, die maken een image van je systeem (de belangrijkste mappen en je register) dan installeer je je software programma en gebruikt de crack patch, dan maakt het programma nieuwe image en van het verschil maakt ie de portable .... erg makkelijk.
 9. onze ervaring: Alle third party apps en plugins werken gewoon behalve oudere versies van thumbsplus .... we draaien en testen nu op onze testserver ermee .... van ons thema een aantal templates moeten upgraden, bewerken, maar viel allemaal mee.
 10. foutje met een thema ? das dus onmogelijk bij ons ....
 11. nou ik heb het zelf geplaatst toen was de site nog niet open 🙂 dus lijkt me sterk ....
 12. en ik zeg stond er wel meteen, ik kan het weten jij niet !
 13. staat er toch duidelijk op het scherm als je aanmeld ?????
×
×
 • Create New...