Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Reetkever

Read-only
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Reetkever's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

 • 2 year
 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done

Recent Badges

4

Reputation

 1. Nagels en koppen wat u zegt. Ook heb je niks privacy meer. In Belgie werd een dame verkracht door meerdere daders en ze kregen als straf: echt geene zever e: een opstelleke schrijven, dat kregen die als straf. Maar o wee als je eens iet download,zie dat die arme stakkerds die 5-10 miljoen euro en meer voor een film krijgen een biefstuk minder moeten eten, groot werelddrama. Mensen vragen al heel lang voor het betaalbaar te houden en de film maatschappijen vertikken het om te luisteren naar de mensen.
 2. Er is nog 1 site meer die ik heb, dan nog torrents en nog nzb sit die goed is maar veel is er niet meer toch? The pirate bay is er nog, ook daar dan binnen halen en elders de nl subs proberen te vinden, beetje extra werk maar beter dan niets zeg ik ;). Ik zit hier eens naar de belgisch cinema te kijken; niks dan troep speelt er, de enige 2 goede zijn top gun en black phone, beide in de cinema gezien ook, de rest gelukkig mijn geld niet aangegeven, thor is echt een troep film, lost city ook.
 3. Lap zeg, ik heb dus meer 1 werkende site nog en dat is private releases. Begint rampzalig te worden.
 4. Mijn grootste zorg is dat ik maar 2 sites meer heb nu, army en private. Als er nog zijn, please, stuur het me desnoods via pm ofzo dan.
 5. Ik hoop ze me bij resurrections gaan aanvaarden , net geregistreerd, onder Reetkever zoals altijd ;).
 6. Nio heeft er van mij doorgestuurd gekregen. Anders stuur ik ze morgen eens door.
 7. Merk het ook. Als deze ook weg is heb ik er maar 3 meer. ppff.
 8. Verdoemme; ik heb er nieveel meer, tigersplace weg en nu deze, nog een 4 tal heb ik er. Mss heb ik er een aantal nog niet dat kan. Maar het begint stilaan krap te worden.
 9. Nu eens filmbestand van 4GB op de macbook via nzbvortex deze keer. Heel bizar toch; via windscribe Max 22-33mb/s. Via de gratis hide.me vpn die ik effe aant testen ben ong 65mb/s, hoger geraakte ik wel niet maar wel hogere snelheid dan windscribe. We zitten nu wel op zowat denk ik het drukste moment vd dag maar toch, bizar. Mss toch windscribe die om een of andere reden minder snel is dan bepaalde andere vpn's? Tis zo bizar he bij mij , wat er hier aan de hand is. Hier bv spreken ze van Nederlandse en Amerikaanse servers etc... Maar op de sites waar wij zitten naar wat moet je dan kijken? sry voor de vele vragen. https://www.vpngids.nl/beste-vpn/snelste-vpn/
 10. Ik heb het gecheckt; cat 6a staat er op de kabel en ik heb 3 tal verschillende getest, blijft hetzelfde dus denk dat dat ook oke is. Dan een andere test ; windows laptop rechtstreeks aan de modem van telenet gehangen, merk geen/weinig verschil in de speedtest. Dit is mijne windows laptop; https://www.bol.com/nl/p/msi-gl62m-7rex-2282be-gaming-laptop-15-6-inch-azerty/9200000086671666/?s2a= En mijne macbook is van mid 2012; ik zie bv dit staan bij netwerk en geavanceerd; https://ibb.co/dQY4djz Met vpn aan op de macbook behaal ik zo'n 400-468 mbps. Met vpn uit nog eens getest met speedtest; 803 en 821 mbps. Op de windows laptop met vpn uit 723 mbps. Woot, ik haal zelfs meer op de macbook haha. Bizar toch. Ik zal mss eens een andere vpn moeten testen? Ik gebruik deze speedtest en het verschil is groot met die speedtest van telenet, hoe kan dat nu? https://www.speedtest.net/nl Met deze dus 800 mbps zonder vpn op de macbook en met die van telenet 653 mbps op de macbook zonder vpn, ongeloofelijk, welke moede nu betrouwen e? https://speedtest.telenet.be/ Het is om gek van te komen haha, ik zit er al 5 uren mee bezig. Effe pauze pakken nu.
 11. Ik heb usenapp eens gedownload en aant het testen op de macbook met vpn aan, ik haal meestal toch in de 70mb/s, dus dat kan er nog mee door, is beter dan de sabnzb op dat vlak maar ik vrees dat ik ook hier met die constante drops zit. Zie de 2 foto's, lijkt me dus niet oke te zijn? https://ibb.co/WkXrznB https://ibb.co/xM6zTRX Dat is dus constant dat van waiting for body, zie je seconden aflopen en een cirkel draaien en dan een groen v ke en authentication staat er en x tal sec later alweer waiting for body. (of is dat toch normaal dan?). Zelfde de snelheid zakt hier ook zwaar in weer, van in de 70 naar de 40 gemiddeld.
×
×
 • Create New...