Jump to content

Actie: Probeer CyberGhost VPN voor slechts €2,75 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 6 maanden gratis en 45 dagen niet goed geld terug

Bezoek CyberGhost :goed:

Ser-G

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Support punten

About Ser-G

 • Rank
  Download Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nou, mijn plezier heeft dus maar pak-en-beet 24 uur geduurd. Ik sla het klepje van de DS een keer dicht (voor stand-by) terwijl die nog op het menuscherm staat, ik probeer daarna weer een spel te starten, dit gaat zo langzaam dat ik denk van even uit en aan doen en sindsdien lijkt de kaart niet meer gelezen te worden. Al geprobeerd opnieuw te formatteren en alles erop en eraan weer terug te zetten, maar mocht niet baten. Misschien een tip wat ik nog kan doen om weer te kunnen spelen? Was net zo blij eindelijk weer te kunnen spelen, ondanks dat sommige heel erg corrupt waren geworden en veel bevroren.
 2. Mijn dank is groot @Guardian Het is gelukt. Na lange tijd eindelijk weer eens mijn spellen kunnen spelen.
 3. @Guardian, oh het gaat om het formatteren van de Micro-SD. Ik dacht dat je de R4 zelf moest formatteren. Nee dat moet lukken.
 4. @Guardian dank je wel voor je reactie. Alleen nog één vraagje. Ik neem aan dat je voor het formatteren je hele R4-kaart in je pc moet stoppen. Nu heb ik drie laptops in huis maar geen van drieën heeft een opening waarin de kaart past. Wanneer ik dan Google naar een lezer kom ik voornamelijk uit op Aliexpress en daar ben ik geen fan van. Is er een andere manier om de kaart aan de pc te koppelen, zodat het formatteren plaats kan vinden?
 5. Hallo Guardian, Dankjewel voor je uitleg. Ik zie helaas dat de link onder de blauwe knop niet meer mogelijk is. Je wordt daarna naar een ander forum gelinkt en daar zie ik nergens een vervangende link. Weet je toevallig nog een andere manier om bij de Firmware te komen?
 6. Hoe zit dit bij een oude R4-kaart voor de DS Lite? Ik heb een oude kaart die het vroeger wel deed, soms met in en uit de DS halen, maar deze wordt nu helemaal niet meer gepakt. Het kan komen omdat de onderkant kapot is, dus heb ik ook een keer een nieuwe kaart gekocht in de Beverwijkse Bazaar. Daar heb ik hetzelfde probleem als hierboven genoemd met het blijven staan op Loading. Ik kan helaas geen nummer vinden op de kaarten en de verpakking heb ik van beide niet meer. De eerste omdat die al heel lang geleden gegeven is en de ander omdat deze los werd verkocht. Ik heb wel foto's van de kaartjes gemaakt, zie hieronder. Ik weet niet of het kan liggen aan m'n DS aangezien die natuurlijk ook al even oud is. Ik heb wel een DSi XL maar daar doen deze het sws al niet op. Als de foto's wel laden, de linker kaart is steeds de oude (aan de onderkant kapotte) kaart en de rechter is de reeds gekochte (ook alweer een jaar of twee terug).
 7. Hoe zit dit bij een oude R4-kaart voor de DS Lite? Ik heb een oude kaart die het vroeger wel deed, soms met in en uit de DS halen, maar deze wordt nu helemaal niet meer gepakt. Het kan komen omdat de onderkant kapot is, dus heb ik ook een keer een nieuwe kaart gekocht in de Beverwijkse Bazaar. Daar heb ik hetzelfde probleem als hierboven genoemd met het blijven staan op Loading. Ik kan helaas geen nummer vinden op de kaarten en de verpakking heb ik van beide niet meer. De eerste omdat die al heel lang geleden gegeven is en de ander omdat deze los werd verkocht. Ik heb wel foto's van de kaartjes gemaakt, maar omdat ik hier alleen de optie zie voor foto uit URL hoop ik dat deze hieronder zichtbaar zijn. Ik weet niet of het kan liggen aan m'n DS aangezien die natuurlijk ook al even oud is. Ik heb wel een DSi XL maar daar doen deze het sws al niet op. Als de foto's wel laden, de linker kaart is steeds de oude (aan de onderkant kapotte) kaart en de rechter is de reeds gekochte (ook alweer een jaar of twee terug).
×
×
 • Create New...