Spring naar bijdragen

Marcotje

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Marcotje

  1. 32 minuten geleden zei Skeletor:

    Jammer dat je dan niet wat meer berichten en artikelen hebt gelezen die je wel kan vinden op Duken.nl @Marcotje, want als er iets absoluut verboden is, dan is het wel illegale content verspreiden via mail. Sterker nog, er staat zelf een behoorlijke boete op als je daarmee gesnapt wordt door Stichting BREIN. Als het downloaden van torrents geen optie meer is voor jou, dan blijft er alleen nog een legale manier over die al werd aangegeven door @Duken in een reactie hierboven.

    ok duidelijk, ik las namelijk toen ik zocht dat iemand om een mailadres vroeg om het te kunnen verzenden. Dus sorry voor het misverstand.

    • Leuk 1
  2. 8 uur geleden zei Skeletor:

    Tips waar je dat eventueel zou kunnen downloaden zijn wel toegestaan, maar dan moet je wel even laten weten op welke manier je gewent bent iets te downloaden. Er zijn voldoende leden die een account hebben op NZB websites en daar even kunnen kijken en uiteraard zijn er ook leden die alles doen met Torrents en een account op verschillende Torrent websites hebben.

    Ik kan je bijvoorbeeld al melden dat die boeken als NZB te downloaden zijn als ePub en ook nog als Luisterboek (MP3) op de NZB website v3.newzbin.org.

    Ik hoopte op via de mail, 

    heb een tijd op torrentsites gezeten, maar de pc liep er op een gegeven moment niet meer erg goed van.
    Daarbij heb ik nu ook geen idee welke sites goed zijn.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...