Jump to content

Actie Black Friday: PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


SwitchFreak

Moderators
 • Posts

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Community Answers

 1. SwitchFreak's post in Defender scant NAS, hoe uitzetten? was marked as the answer   
  Uitzonderingen toevoegen
  Uitzonderingen toevoegen aan Windows Defender doe je rechtstreeks in de instellingenapp van Windows 10. Scrol naar beneden tot je Uitsluitingen ziet staan en klik op Een uitsluiting toevoegen. Je kan kiezen om een bestand, map, bestandstype of een proces uit te sluiten. Wanneer je op het plusje naast Een bestand uitsluiten of Een map uitsluiten klikt, krijg je een Windows Verkenner-venster te zien. Blader naar de juiste locatie en klik op Dit bestand uitsluiten of Deze map uitsluiten om de uitzondering toe te voegen. Bij Bestandstypen krijg je een venster te zien waarin je een extensie kan opgeven die je wilt uitsluiten. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen dat geen enkel .dockx-bestand moet worden gecontroleerd. Bij Processen moet je de naam van een proces dat je wilt uitsluiten opgeven.
  Dus in jou geval ip van de nas, en dan de shared map erachterzetten.
  voorbeeld 192.1.2.3/downloads/software 
 2. SwitchFreak's post in Ebookparadijs contact was marked as the answer   
  @Josvermeers

  Mocht je toch voor een betaalde dienst willen gaan (aangezien je blijkbaar ook wil doneren) dan kun je altijd een kijkje nemen bij kobo plus.
  Dit is in Belgie ook gewoon beschikbaar, maar hou er rekening mee als je doneert op een forum. De admins ten alle tijden ook het recht hebben om de regels te veranderen.
  Dit kan er dus voor zorgen dat je net gedoneerd hebt, en zij besluiten om hun ledenlijst op te ruimen. En dat je de toegang ontzegt wordt op hun website.

  Verder zijn er ook vele websites zoals "private release" (dit is welliswaar een nzb forum) waar je als member een verzoek kan indienen voor een ebook die je zoekt.

  Met vriendelijke groet,
  SwitchFreak
 3. SwitchFreak's post in Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key Dell All in One PC was marked as the answer   
  Zoals hierboven al aangegeven, zou ik gewoon een volledige schone installatie doen. Hoogstwaarschijnlijk is de installatie op je SDD niet goed uitgevoerd, of hij staat er helemaal niet op. Die optie bestaat ook nog.
×
×
 • Create New...