Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Toolhead

Read-only
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Toolhead

 1. Wat ontzettend jammer. Nam veel mee van Bashan, hopelijk duikt die ergens weer op.
 2. Door de hulp van Mr. Chaos is het inmiddels gelukt om in te loggen op Newzbin. Het bleek dat mijn internet provider via een datacenter/proxy liep, waar ik als eindgebruiker dus niets van wist. Het door Mr. Chaos opgegeven email adres is dus geldig, kan ik bevestigen. Iedereen bedankt voor de hulp, wat mij betreft kan dir topic worden gesloten.
 3. Mail naar MrChaos is verzonden, hopelijk wordt het opgelost. 😀
 4. Ik kan de voorwaarden van acceptatie niet zien voordat ik wordt geaccepteerd. Heb diverse pogingen ondernomen, maar kom er niet door. Vandaar mijn vraag om een tip. Ik ben blij dat er leden van dit forum zijn die dat in ieder geval onderkennen. ☺️
 5. Ik krijg op geen enkele manier contact, heb dit contactformulier ook al diverse malen ingevuld. Verder voldoe ik volgens mij aan alle gestelde voorwaarden. Om dit dan nutteloos geklaag te noemen ....
 6. Ik gebruik geen VPN. En wat is een daadwerkelijk IP-adres? Ik heb een vast IP-adres bij een glasvezel aanbieder, dus dat lijkt me geen probleem. Ik ga nog eens proberen contact op te nemen.
 7. Zo ongeduldig was ik niet, heb soms zeker meer dan een week gewacht, maar geen activatie. Het ook niet reageren op mails, inmiddels meer dan een maand geleden, vind ik apart. In ieder geval bedankt voor het meedenken.
 8. Al diverse malen geprobeerd te registreren bij Newzbin. Ik krijg wel de mail om te activeren en als ik activeer krijg ik de melding dat een admin moet goedkeuren. Die goedkeuring komt nooit. Als ik vervolgens toch probeer in te loggen dan kan dat dus niet en als ik via "wachtwoord vergeten" mijn geregistreerde mail adres invul krijg ik de melding dat dat adres niet bekend is. Verschillende mailadressen geprobeerd, ook vanaf verschillende ip-adressen, geen registratie. Ook al diverse malen een email naar hun info adres gestuurd, geen reactie. Iemand de gouden tip? Alvast bedankt.
×
×
 • Create New...