Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Kees02

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Kees02's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • Week One Done
 • Question
 • Dedicated
 • Collaborator
 • Conversation Starter

Recent Badges

3

Reputation

 1. Hoi iedereen, Ik heb 3ds xl met een r4 die geen 3ds games ondersteund. Nu twijfel ik of ik hem zal jailbraken. Speel de 3ds te weinig om games te kopen. Ik raak hem eens in de maand aan. Maar word nu wel een beetje moe van de spellen van de ds. Wie heeft het van jullie gedaan? Hoe ging dat? Hoe gemakkelijk is het, en het vinden van games? Wat is jullie mening daarover?
 2. Heb ik geprobeerd. Op Facebook heb ik ook mijn vraag gezet. De ds spellen werken wel maar de 3ds spellen niet. Op Facebook zeiden ze dat ik een ander r4 kaart moet hebben.
 3. De ds spellen werken wel maar de 3ds spellen niet
 4. Dankje wel, ik hoop het ook!
 5. Ik zie hem in de lijst staan met de ds spellen (zonder foto) en als ik hem aan klik krijg ik dat te zien op de foto Dus deze foto eerst dan druk ik op A om het spel te startte en dan krijg ik die andere foto
 6. Hoi, Ik heb zo juist de software erop gezet en een 3ds game (game bestand is .3ds) nu klikte ik de game aan en kreeg ik dit: Wat betekend dit? Wat kan ik doen om hem toch te spelen?
 7. Dankje wel voor je antwoord. Ik heb deze en wil kijken of misschien de software waar jij het over had erop kan. Heb je misschien een link voor de software?
 8. Hoi, Ik heb een 3ds xl. En een r4i dual core 2017 kaart. Ik speel op die kaart ds spellen. Nu vroeg ik mij af is er (in Nederland) een r4 kaart ofzo iets voor 3ds spellen? Dus het zelfde als de r4 kaart maar dan met 3ds spellen erop.
 9. Ik heb dus een 3ds xl met een r4isdhc duel core. Op de r4i stonden de spellen. Na wat pech heb ik de 3ds geüpdate en nieuwe software op de r4i kaart gezet en daarna de spellen erop gezet. Deze doen het erop. Nu wil ik 3ds spellen erop zetten. Ik had er 1, deze deed ik erop en zette de 3ds aan startte de r4i en koos de 3ds game. Toen kwam er een soort map te zien die leeg was. De 3ds game is een 3ds type.
 10. Oké ik dacht de spellen zet ik erop maar doen het niet. Ik krijg een lege map te zien. Iemand een site waarop ik gratis spellen kan downloaden zoals mario kart 7 3ds? En als er bij een spel staat: type: decrypted of encrypted of cia format Wat bedoelen ze dan?
 11. Het is mij gelukkig gelukt! Na de update en goede software erop hebben gezet doet hij het weer. Nu komt alleen mijn vraag weer. Kan ik 3ds spellen erbij zetten op de r4 kaart (waar nu ds spellen op staan) zo ja hoe?
 12. Hoi, Ik ben stom geweest ik heb nu mijn sd kaart geformatteerd. Maar nu moet ik een software vinden. Ik zoek en zoek en krijg alleen maar wit scherm met rode letter ? Menu. Op de r4 kaart staat: 2017, r4 3ds upgrade sdhc revolution tot 3ds dsi xl/ll dsl ds Dual-Core real time save www.r4isdhc.com Iemand een idee?
 13. De oude spellen die erop staan zijn van ds. Maar ik wil graag 3ds spellen erop zetten. Kan dat ook? Zoja hoe?
×
×
 • Create New...