Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:louis1970

Read-only
 • Posts

  184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by louis1970

 1. Goede morgen allemaal zo vast 😜
 2. Om precies te zijn weegt de hele serie 378 GB dat is ongeveer 55 GB per seizoen het laagste seizoen wat meer Het zijn MKV 4,37 GB per afl . Maar dan zijn de Par2 bestanden weg . die zaten er natuurlijk ook bij toen ik het binnen sleepte. Ik download met Grabit 10.00.000 Kbs met een higspeed acount van Hitnews .😀
 3. Vanavond weer lekker naar de sopranos kijken 😀 Heb nu pas Twee afleveringen gezien , Denk dat deze Serie mij wel trekt . Zijn Zes Seizoenen dus kan wel ff vooruit . Heb ze alle 6 al compleet op mijn Media8er staan in een nachtje alles binnen gehaald 😜 Dus kan lekker vooruit .
  The Invisible Man is een spanende film . die je de hele film op het puntje van je stoel laat zitten . Het is een goed verhaal met wat Sciencefiction . Aan het eind van de film komt de clou , Dat hadden de meeste niet verwacht denk ik , Wat ga ik niet verklappen . Denk dat je deze film maar moet gaan zien .
 4. Maak kennis met Tony Soprano: een doorsnee zakenman van middelbare leeftijd. Tony heeft een plichtsbewuste vrouw. Een niet bepaald plichtsbewuste dochter. Een zoon genaamd Anthony Jr. Een moeder die hij een rusthuis wil aanpraten. Een heethoofd van een oom. Een geheime, nou ja, maîtresse. En een zielenknijper waar hij met al z'n geheimen terecht kan, behalve dat ene wat ze al kent: Tony is een maffiabaas. Maar tegenwoordig is hogerop geraken in de moordbusiness... moordend. Het is niet omdat je een gangster bent, dat alles zomaar z'n gangetje gaat.
 5. Goede Middag 😀
 6. Ik gebruik nog steeds crabit . En haal met gemak de 10000 kbs . Uit pakken doe ik dan wel met de hand en dat gaat ook prima wand met die wachtwoorden, Moet je na het repareer toch alsnog zelf uit pakken . De instellingen staan onder prefernseres onder edit. Heb verleden jaar nog een update gehad naar de beta versie . Ike ben er wel tevreden over , Het maar wat je gewend ben , Moet wel zeggen dat ik nog nooit iets anders heb geprobeerd , Ik zit al zo lang als ik download 17 jaar met payserver en NZB's op crabit . En het werkt ook met spotnet die kan je instellen dat ie automatise over schakelt naar crabit Misschien ga ik ook is wat anders testen 😀 Ben nu NZBSab aan testen haal ook met 10 mb bestanden binnen maar heb toch liever crabit . maar dat is ieder voor zich .
 7. Ik gebruik nog steeds crabit . En haal met gemak de 10000 kbs . Uit pakken doe ik dan wel met de hand en dat gaat ook prima wand met die wachtwoorden, Moet je na het repareer toch alsnog zelf uit pakken . De instellingen staan onder prefernseres onder edit. Heb verleden jaar nog een update gehad naar de beta versie . Ike ben er wel tevreden over , Het maar wat je gewend ben , Moet wel zeggen dat ik nog nooit iets anders heb geprobeerd , Ik zit al zo lang als ik download 17 jaar met payserver en NZB's op crabit . En het werkt ook met spotnet die kan je instellen dat ie automatise over schakelt naar crabit Misschien ga ik ook is wat anders testen 😀
  Echt de hele film op het puntje van mijn stoel gezeten . En als je je dan ook nog is voor moet stellen dat dit waargebeurd is ..🥶 Zit een goed verhaal in en de film is van begin tot het eind erg spannend . Aanrader dus .
 8. Een jong stel krijgt het aanbod in een prachtig huis te wonen. Om hun huwelijk te redden, gaan ze erop in, maar het huis blijkt een duister verleden te verbergen.
 9. Denk dat het Piranha 3D (2010) word heb het tweede deel ook voor morgen .
 10. Ook goede avond allemaal . Ga straks een film kijken . Weet alleen nog niet welke . Veel keus heb ik ook niet wand mijn harde schijf van 6TB zat vol en heb nu voor nood ff een 1TB schijfje in mijn media player gestopt en kan dus ff niet bij mijn andere films . Maar moest steeds als ik een nieuwe film had een weg doen . Dat is ook weer zonde 😀
 11. Gelukkig Zijn ze weer online ze waren ff hele maal weg . Deze site heeft een van de beste zoek machine 👍
  Echt een aanrader , Een ijzer sterke Film Spannend en goed verhaal ,👍 Hij is wel wat vreed . Dus voor de Horror Fans ook goed .🥶 De Blinde Man en het Meisje laten zich niet kennen en dat is maar goed ook 😀
 12. Ik Denk dat je gelijk heb was er zelf niet een twee drie op gekomen . 😀
 13. Moet nu gaan werken , ga later weer mee doen Nobody en ik zijn hier goed 😁
 14. Kan er ook niet meer op mijn mail adres bestaat niet staat er . Er is ook geen optie om je eigen opnieuw aan te melden .
 15. Ceker een aanrader het is een hele mooie film , Je zal er geen spijt van krijgen duurt wel twee uur .
 16. Dat is inderdaad verontrustend , Hoop maar dat ze er nog wat aan kunnen doen . Sterkte .
 17. De schrik slaat de bewoners van Lake Placid om het hart wanneer het aangevreten lijk van een duiker aan de oevers van het meer wordt gevonden. Het gruwelijk verminkte lichaam vertoont sporen van een monsterlijk wezen, een fors uitgemeten tand markeert de beet waarmee de helft van het lichaam werd opgeslokt.
 18. Goeie morgen allemaal 😀
×
×
 • Create New...