Jump to content

Albert50

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Albert50

 1. @Drifter Dit lijkt de oplossing te zijn, mijn dank hiervoor. Wat ik wel heel jammer vind als je dit aan de Google helpdesk vraagt ze je na 4 weken van mails sturen nog niet kunnen helpen Nogmaals @Drifter heel erg bedankt!
 2. @Drifter Heb een nieuwe map aangemaakt en deze laten synchroniseren, het lijkt nu wel goed te gaan. Zal deze week verder gaan met testen. Hou je op de hoogte.
 3. Heb bovenstaande al gedaan, helaas heeft dit niet geholpen. Zal komende week eens je andere raad gaan opvolgen. Alvast heel erg bedankt voor je hulp en het meedenken😀 Hou jullie op de hoogte.
 4. @Drifter heb dat geprobeerd, helaas werkt dat niet. Zelfs het opnieuw installeren werkt niet
 5. Albert50

  Google Drive

  Weet iemand de juiste instelling op na een herinstallatie Google Drive in te stellen. Heb op de D schijf een bestaande map staan die in wil synchroniseren met Google Drive. Ik wil spiegelen, maar als het pad aangeef dan krijg ik de volgende foutmelding Het pad naar (de google drive map) kan niet worden toegevoegd, omdat het al is toegevoegd door (mijn google email adres) Heb ook deze vraag al Google gesteld maar daar kom ik niet echt verder mee.
 6. Dat je niet kon downloaden was bij mij al langer het geval. Daarom gebruik ik gewoon Spotnet en Mullvad VPN
 7. Sorry voor de late reactie maar had het erg druk de laatste weken. @Drifter heb het gedaan volgens je beschrijving en het is gelukt. Iedereen bedankt.
 8. @Drifter bedankt voor de informatie, zal het deze week gaan proberen
 9. Wil graag 2 partities samenvoegen, hoe kan ik dat het beste doen met MiniTool Partition Wizard Free 12.8 Gaat om C en een andere partitie op dezelfde schijf.
 10. Mensen met een oudere computer of laptop kunnen straks in de meeste gevallen toch Windows 11 installeren. Microsoft heeft aangekondigd een externe download te gaan aanbieden. https://www.nu.nl/tech/6153753/windows-11-toch-te-installeren-op-oudere-apparaten.html
×
×
 • Create New...