Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Robertusje

Read-only
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Robertusje's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • One Year In
 • Reacting Well
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • One Month Later

Recent Badges

5

Reputation

 1. Ik heb wel eens 2 dezelfde films maar dan heeft de ene bijv. een gegevenssnelheid van 11315kbps en een bitverwerkingssnelheid van 384kbps. De andere een gegevenssnelheid van 7401kbps en een bitverwerkingssnelheid van 7401kbps Welke is dan beter?
 2. Ik was van mening dat ik dit al had beantwoord maar ik zie het niet maar idd. deze versie gebruik ik. Aangezien ik tot nu toe geen problemen meer heb gehad heb ik nog niets veranderd. Het lijkt er op dat de films niet helemaal compleet waren want nadat ik een andere versie heb genomen waren ze wel zo klaar.
 3. Ik ga het in de loop van de week proberen, bedankt ieder voor de tips en hulp.
 4. Niet iedereen is zo bedreven Skeletor en dan is het vaak makkelijker om het zo veel als mogelijk bij het oude te laten. Ik heb nooit problemen met Spotnet alleen nu de laatste week.
 5. Maar nu is het de laatste week steeds dat er wel staat downloaden maar dat hij stil blijft staan. De download is dan echter al zo goed als voltooid meestal alleen nog 1 of 2 seconden downloaden en/of verifieren. Ik heb geen idee hoe dat komt. Ik weet niet hoe ik met andere programma's kan downloaden en zou dus graag een tip krijgen.
 6. Ik zie nu pas je reactie, ik heb nooit een melding gehad, maar ik speel altijd alles af via een mede8er op tv.
 7. Ik heb een Mp 4 gedownload, een laatste aflevering van een seizoen van een serie, die op de mediaplayer en/of tv iets te snel afspeelt. Is er iemand die weet wat ik hier aan zou kunnen doen?
 8. Inmiddels ben ik al een tijdje in het bezit van VPN op beide laptops. Iedereen nog bedankt voor alle tips, het was achteraf veel simpeler dan dat het voor mij in eerste instantie leek te zijn.
 9. O.k. bedankt. Hoe ik de VPN moet installeren enz. daar heb ik wel een kennis voor die me dit kan uitleggen. Ik wist alleen niet of dit ook werkte als ik opgehaalde nzb's download via Spotnet. Torrents doe ik niet.
 10. Alle goedbedoelde zeer uitgebreide adviezen lezend snap ik er juist niets meer van, ik ben niet technisch wat dit alles betreft. Ik vroeg alleen maar het bovenstaande of je ook een VPN nodig hebt als je via Sunny Usenet op Spotnet download en of een VPN dan ook werkt als je Spotnet gebruikt?
 11. Ik heb ook ssl aanstaan maar ik heb geen idee hoe ik moet downloaden als ik het niet via Spotnet doe. Ik haal ergens anders de NZB's en dan download ik de bestanden via Spotnet. Ik wist niet eens dat dat anders kan. Een tip?
 12. Ik snap er eigenlijk niets van, van VPN bedoel ik dan. Ik begrijp dat je dat eigenlijk zou moeten gebruiken als je download. Maar als je download via een abonnement bij bijv. Sunny Usenet via Spotnet is het dan ook nodig? Of is het alleen nodig als je op een bepaalde website de nzb download?
×
×
 • Create New...