Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Krokeledokus

Read-only
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

About Krokeledokus

 • Birthday September 28

Informatie

 • Download met
  SABnzb
 • Browser
  Chrome
 • Provider
  usenet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Krokeledokus's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • Conversation Starter
 • Collaborator
 • Dedicated
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

7

Reputation

 1. @Goenie:

   

  Vinny is weg bij Wiseguys.........

  1. Show previous comments  2 more
  2. goenie

   goenie

   In een perfecte wereld :)

   Serieus nu.

   Bij Samuraiblabla is het 100% uitgesloten dat ik zal posten.

   Andere forums ?

   Ik ga me niet aanmelden "zeker niet zonder vpn 🤬"

   Toegang tot content heb ik zelf genoeg , dus daarvoor hoef ik niet op usenet te zijn 😉 "lees je mee Timmeh kuik?"

   Dus voorlopig wacht ik geduldig af wat er gebeurd.

  3. Jaccus

   Jaccus

   Datzelfde geduld ga ik ook opbrengen.

   Ik hoop je nog mettertijd ergens terug te zien want jouw content verschaft me veel plezier.

  4. goenie

   goenie

   Altijd goed om te horen Jaccus ,en daar doe ik het uiteraard ook voor.

   Anderen blij maken,

   Thats it.

   Mocht er iemand plannen hebben om een site te starten of bezig zijn, en mijn posts/spam 🤣 willen gebruiken op een forum, een pm is altijd welkom.

 2. Tot de categorie beste stuurlui behoor ik niet. Dat een database periodiek een backup moet krijgen is meer dan logisch en daar zeg ik ook niets van Back-ups op een cloud is inderdaad snel te vinden ALS - zoals je zelf al zegt- ze in het bezit zijn van de laptop. En die bewaar je dan simpelweg THUIS.............???!!! DAT is mijn primaire "kritiek" De mogelijkheid tot inbeslagname van de server is sterk afhankelijk van de locatie van de server en wie de eigenaar is van de server. Mijn idee is dat PR gebruik maakte van een hostingprovider ( zie het bericht op deze site van Mr. Audi 18 juni jl.) en dan is beslag leggen op een server een zeer lastig verhaal blijkt uit bestaande jurisprudentie. Zeker als de fysieke locatie ook nog eens in het buitenland is. Volledig mee eens dat elke user/bezoeker primair ZELF verantwoordelijk is voor zijn beveiliging. Daar zijn genoeg mogelijkheden voor zoals iedereen weet.
 3. Uiteraard is het hebben van een back up perfect maar om die dan THUIS te bewaren ........................ DAAR gaat mijn kritiek over.
 4. Heel bijzonder en bijna ongelooflijk dat Meneer Audi een volledige site back-up notabene THUIS bewaarde op een laptop. De SQL Database ligt nu dus open en bloot bij de Belgische justitie die de IP gegevens van alle posters, mods EN LEDEN vast met veel plezier wil delen met de betreffende Nederlandse instanties. Het laat helaas maar weer zien hoe onzorgvuldig er met data werd omgesprongen door iemand die - wellicht tegen beter weten in- altijd heeft geroepen dat de instanties hem niks konden maken omdat hij niet in NL woont. Het getuigt van een ongekende naïviteit die nu voor vele posters en ex leden nare gevolgen kunnen hebben. Ik heb het eerder gemeld: het Private Releases Forum zat goed in elkaar en had een ongekend groot en divers aanbod op alle gebieden en dat is meer dan een compliment waard. Maar het feit dat de data nu zo makkelijk in verkeerde handen is gevallen en er blijkbaar niets is gedaan om IP adressen van met name "stafleden" te versleutelen maakt het alleen nog maar wranger.
 5. Tja hoogmoed komt voor de val............. Meneer Audi moet wel heel erg naief geweest zijn te denken dat hij buiten schot zou blijven en rondbazuinen dat Brein en BAF hem niets konden maken. Hij schreeuwde het nog net niet van de daken maar het scheelde verrekte weinig. Los daarvan was de site een TOPPER en juist daarom zou EXTRA voorzichtigheid dubbel en dwars geboden zijn maar helaas.............
 6. Toe maar. Alsof un staflid even de databse gaat lopen wissen. Hou toch op met die wild west verhalen. Die goenie zegt al dat hij toestemming had gegeven dus er zal egt wel iets meer aan de hand zijn,
 7. Nou volgens mij issie offline ik krijg 404 not found
 8. Heel erg jammer dat behoeft geen verdere uitleg. Een diepe buiging voor iedereen die zich heeft ingezet de afgelopen jaren. Pirates was TOP zonder enige twijfel. Geen idee waar nu heen te gaan maar ik ga op zoek. Ik woon in Thailand en heb genoten van de aangeboden content. Iedereen ENORM bedankt!!!
×
×
 • Create New...