Jump to content

wildbunch

Full members
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by wildbunch

 1. Wat een dombo, zag het nu pas. Mooi dat het weer terug is, was hier regelmatig aanwezig. Gr. wildbunch.
 2. Heel erg jammer dat dit weer gebeurd is , zo blijft er niet veel site's meer over. Bedankt voor de informatie . Met vriedenlijke groet. wildbunch.
 3. Hoe weet u dat ze zeker offline blijven en dat de eigenaar gepakt is.
 4. Ik kan niet meer op 4 forums. Te weten op film-paleis , mediamaatjes , dutch-pirate en torrentsplaza . Op extremetorrents , harddarkenss en ultimate-torrents nog wel.
 5. Ik bedoel daar niets kwalijk mee. Op veel forum's waar ik op was werd toch veel in de shout met elkaar gesproken en op zijn tijd was dat voor veel mensen fijn. Dat bedoelde ik er mee.
 6. Even een vraag je. Er staat wij zijn een gezellig forum gestart genaamd harddarkenss. Hoe kan een site gezellig zijn als je met niemand kan communiceren. Wat ik persoonlijk jammer vind Ik ben lid geworden en ze hebben veel content wat heel fijn is .
 7. Gisteren een account aangemaakt en toegelaten zonder problemen , wel vpn uit.
 8. Skeletor. Hartelijk bedankt voor het antwoord
 9. Hallo . Volgens mij ligt https://www.broesteam.nl/ er uit . Kan onmogelijk een verbinding krijgen.
 10. Heb me aangemeld en ben geaccepteerd , ziet er vertrouwd uit. Daar word ik echt weer blij van. Hartelijk bedankt voor het toelaten..
 11. Hier baal ik echt weer van , weer een gave site weg. MrAudi en Crew bedankt voor al dat moois op private-releases en ook wat jullie daar allemaal deden. Het was een fantastische site! Hopelijk zien we elkaar allemaal ergens anders weer terug. Laat het mij weten waar. Het gaat jullie allemaal goed.
×
×
 • Create New...