Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & gratis virusscanner!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug
 • Tijdelijk gratis PIA viruscanner

En de handleiding: Private Internet Access :goed:SirNixon

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

About SirNixon

 • Birthday July 2

Informatie

 • Download met
  SABnzb
 • Browser
  Chrome
 • Provider
  Ziggo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SirNixon's Achievements

Explorer

Explorer (4/16)

 • One Month Later
 • Question
 • Collaborator
 • Week One Done
 • Dedicated

Recent Badges

6

Reputation

 1. Tis opgelost! Contact gehad met provider en zij hebben iets aangepast op de achtergrond waardoor het nu wel werkt!
 2. Al gezien en geprobeerd. Helaas geen resultaat Edit; ik kan wel gewoon alle zender kijken maar ik mis alleen de tv informatie over wat voor programma het is etc.
 3. ik maak gebruik van de IPTV Smarters Pro app maar krijg met geen mogelijkheid de tv guide werkend. 'Geen programma informatie' is enkel wat ik zie. Ook al geprobeerd om handmatig de EPG in laden maar deze download wel gegevens maar geeft ze niet weer verder... Enig idee?
 4. Haha! Iemand die erg gestructureerd is die doet dat vast... Ik daarintegen heb de map downloads en die staat bomvol met nzb bestanden die ik hoognodig misshcien eigenlijk een keer moet opruimen... 😁
 5. https://gigacourse.com/advanced-wordpress-theme-development-with-bootstrap-4/ < Wellicht is dit iets? of dit: https://freetutorialsudemy.com/2020/04/02/wordpress-development-themes-plugins-gutenberg/ Wel even opletten, veel spam.. Maar uiteindelijk moet je gewoon de torrent downloaden. Ik krijg deze courses over het algemeen wel snel binnen
 6. klinkt als een hele omslachtige manier om je ww in SabNZB te krijgen.. Je kunt toch gewoon op de download klikken, dan op dat icoon van het mapje en daar het wachtwoord invullen zodat ie het automatisch bij het uitpakken gebruikt? Ik heb in het verleden wel GrabIT gebruikt maar kreeg nooit de maximale snelheden. Daarna even Newsleecher gebruikt maar uiteindelijk toch op SabNZB overgestapt. Werkt goed, makkelijke interface, ideale werking met spotnet en heerlijk met 24 mb/s die postst binnenhalen!
 7. https://nzb.insane.software/ < offline https://www.nzbxs.com/ < offline
 8. Gisteravond het bakje werkend gekregen. Ben er nog niet heel diep ingedoken, kreeg klachten dat ik de TV te lang bezet hield. Eerste indruk is prima maar ik ben nog niet helemaal onder de indruk van de gebruiksvriendelijkheid. Zappen is best traag en omslachtig. Ook de kwaliteit vind ik persoonlijk bij sommige zender tegenvallen tov wat ik nu heb. (maak nu gebruik van de Ziggo MediaBox Next maar na de laatste zoveelste prijsverhoging wilde ik toch naar een alternatief kijken) Ik zal nog wat andere apps gaan proberen. Heb nu eerst de IPTV Smarters Pro (cracked) gebruikt ivm makkelijke interface. Maar wellicht geeft IPTV Pro of TiviMate mij meer voldoeding op het bakje (deze twee alleen nog maar geprobeerd op mn telefoon). Of misschien toch overstappen op die Formuler Z8 met de eigen app.. Alhoewel ik die best duur vind om 'even te proberen'.
 9. Bedankt voor alle reacties! Ik had zelf ook TiviMate gevonden. Ik zal vanmiddag mijn bakje ophalen en dan eens proberen wat fijn werkt. De IPTV app heb ik net gevonden en zal ik even installeren. Ik heb overigens verschillende manieren gekregen om in te loggen. Kan kienzen uit Xtream login (wat ik nu gebruik) maar ook M3uline en Epgline. Biedt het een nog een voordeel tov het andere? Of is het afhankelijk van de app die je gebruikt hoe je inlogt?
 10. Bedankt voor alle reacties! Ik heb ondertussen een provider (noem je dat zo met IPTV?) gevonden. En ben nu bezig met de app IPTV Smarters. Werkt op zich prima op mn telefoon. Moet het nog proberen op het bakje... Heb een MQX Pro via via gekregen. Iemand ervaring hiermee? Tis nog wel even uitzoeken hoe ik ook kan opnemen etc. -Edit; de Formuler 8 lees ik veel goede dingen over, vooral de bijbehorende app.. Kun je die app niet als losse APK ergens downloaden? Als het allemaal bevalt dan moet ik toch maar dat bakje misschien aanschaffen..
 11. Of je maakt er een video van? Met daarin tekst en vervolgens kan zij zelf op play/pauzeren drukken voor het lezen?
 12. Hallo, Ik ben 33 jaar en op zoek naar een forum waar info gedeeld wordt betreffende goede betrouwbare website, info over goede payservers en op dit moment op zoek naar IPTV informatie. Daarnaast zie ik veel interessante topics voorbij komen en wil ik graag helpen bij vragen. -edit; en hopelijk is de activiteit nog een beetje hoog op dit forum.... Zie wel veel al wat oudere topics... Maar tijd zal het leren.
 13. Goedemorgen! Niet helemaal zeker of het hier hoort.. Ik ben op zoek naar een goede provider voor IPTV. En of dit überhaupt nog beetje werkbaar is tegenwoordig. Al beetje rond lopen neuzen maar nergens echt een goed antwoord gekregen. Wel wat verwijzingen naar AliExpress maar daar wordt een hoop aangeboden maar geen idee wat goed is en wat niet... (ook al bij 1 een test account gevraagd maar nooit reactie gekregen)
×
×
 • Create New...