Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:SirNixon

Read-only
 • Posts

  66
 • Joined

 • Last visited

About SirNixon

 • Birthday July 2

Informatie

 • Download met
  SABnzb
 • Browser
  Chrome
 • Provider
  Ziggo

Recent Profile Visitors

1,054 profile views

SirNixon's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

 • One Year In
 • Best anwser
 • Full member
 • Site
 • One Month Later

Recent Badges

31

Reputation

1

Community Answers

 1. Wooow! Jeugd sentiment! Alhoewel ik later nog weleens deze series heb gekeken en toen absoluut niet kon snappen dat ik dat leuk vond 😛 On topic; Ik heb even wat zitten zoeken.. Op Piratebay staan wel wat maar die hebben 0 seeders.. Je zou ze eens kunnen importeren in je Torrent client en kijken of het iets doet... Ik denk dat je op zoek naar een forum waar liefhebbers zijn die dit nog delen. Het zal ongetwijfeld ergens staan maar je zal behoorlijk je best moeten doen! Op nzbserver staat nog wel wat.. Maar dat is ondertussen 11 jaar oud... 😅
 2. Ah dank je wel! Ik ga eens kijken naar SafeInCloud. Klinkt wel precies wat ik zoek!
 3. Iemand ervaring met een goeie wachtwoordmanager app? Ik gebruik Android en het liefst ook 1 die ik kan benaderen via een cloud oid? Zodat wanneer mijn telefoon crasht, ik nog wel toegang heb tot de wachtwoorden.. En voorkeur gratis natuurlijk edit; typo
 4. Ik denk dat Kangourou een merk van een USB is? Ik ken ze persoonlijk niet en dus geen ervaring met dit merk. Maar ook jij zou eens kunnen proberen met Easeus partition master icm met Data Recovery om te kijken of ie daar nog zichtbaar is. Wellicht kun je er dan een image van maken die je alsnog kan openen/restoren om de data er nog af te krijgen. edit: typo
 5. Ik wist niet eens dat een een USB in een eSata aansluiting paste en werkte... Maar ongetwijfeld zal dit zorgen voor de problemen.. Wellicht dat contactpunten net iets anders liggen dan bij een gewone USB wat kan zorgen voor een beschadiging/kortsluiting/corrupt.. Die eSata aansluiting zou ik idd maar een plakkertje overheen doen om in de toekomst dit soort problemen te voorkomen. Ben nog wel benieuwd of over een paar maanden blijkt dat dit inderdaad het probleem was!
 6. En wat voor hardware gebruik je erbij?
 7. Genoeg gezegd over FAT32 en NTFS. Waar koop je je USB's? Ik neem aan dat je ze niet via AliExpress oid haalt? Daar heb je nog weleens gedoe met sticks die geprogrammeerd zijn om bijvoorbeeld 32gb te zijn maar eigenlijk niks anders doet dan constant zijn eigen ruimte overschrijven. (maar dan zou je in eerste instantie volgens mij al niet de film erop kunnen zetten want dan blijft ie eindeloos kopieren) Daarnaast heb ik nog nooit meegemaakt dat door het niet veilig verwijderen van de stick, de USB defect raakt.. Mijn vermoeden ligt toch dat het misschien aan je USB poort ligt.. Dat die een kortsluiting ofzo maakt.. Ik kan niks anders verzinnen waardoor je USB zomaar en zo vaak corrupt raken.. Je zou als het in de toekomst nog een keer gebeurd of als je nog zon corrupte USB hebt, eens kunnen kijken of deze wel zichtbaar wordt met EaseUs Partition Manager. Wellicht dat er iets naar boven komt een USB waar het geheugen niet toegewezen is. (uit mn hoofd heet dan unallocated.. En moet je dit 'toewijzen' als bewerkbaar geheugen..)
 8. Jammer om te lezen @Skeletor. Ik lees je berichten altijd graag (reageer er alleen weinig op). Maar ik deel je mening dat het rustig is. Ben zelf al jaren een lezer van Duken maar sinds pas ook maar met een account. Ik hou van het community gevoel en vind het leuk om te helpen als men vragen heeft en ik weet er toevallig een beetje van. Wat ik wel jammer vind is dat je antwoord geeft en dat diegene dan niks meer van zich laat weten. Voelt toch een beetje alsof je het voor niks doet. Wellicht dat het weer eens gaat pieken, zou leuk zijn maar ik moet het nog zien!
 9. Kan het zijn dat je kaartupdate en update van de Mio zelf door elkaar haalt? https://service.mio.com/M0100/FileReader_115788_Taiwan_Traditional Chinese.html < Wellicht dit eens installeren en dan je navigatie updaten? (sorry, heb zelf geen Mio, dus ik gis hier ook maar wat.. Kan het ook niet voor je testen dus.)
 10. Als het goed is (en geen idee of en hoe lang deze nog online is) heb je een shop waar je de games kan downloaden (HBG Shop uit mn hoofd)... Maar voordat je die kunt installeren moet je eerst je Switch klaarmaken om Homebrew te installeren. Je kunt ook handmatig games downloaden en installeren met Tinfoil. Je zult je wat moeten verdiepen, @SwitchFreak heeft hier genoeg geschreven over HomeBrew op de Switch en tutorials gemaakt. Een spelcomputer softmodden is doorgaans niet heel ingewikkeld als je maar heel goed leest en elke stap goed volgt.. En begin niet zomaar, lees je eerst eens in. YouTube staat ook vol met tutorials.
 11. Alleen de eerste versies zijn geschikt voor Homebrew. Hiervoor zal je een 2e hands moeten aanschaffen. (zoek eens op V1 of Unpatched op marktplaats.) Serienummer is vervolgens hier te checken: https://ismyswitchpatched.com/ Heb zelf een V1 Switch gehad maar deze verkocht (geen behoefte aan HomeBrew op de Switch) en nu een OLED gekocht. De OLED is qua scherm wel echt veel beter! Mooiere kleuren, groter scherm en qua accu veel beter. Speelt ook fijner buiten qua schittering. Eerst speelde ik altijd in docked mode maar sinds de OLED heb ik m steeds vaker in handheld mode. Hij gaat dit jaar sowieso mee op vakantie ook. (samen met de New 3ds XL, die wel met HomeBrew uiteraard. ;))
 12. Tijdje stadia geprobeerd (destijds aanbieding van RE Village met chromecast Ultra en een Stadia controller) maar het was het net niet. De controller vond ik niet lekker aanvoelen en bij het PRO lidmaatschap kwam een hele hoop bagger voorbij. Nu een Series S met Game Pass Ultimate en regelmatig start ik even een game via de Cloud op. Werkt ideaal!
 13. Ik weet niet precies waar je op wilt kijken maar als je ondertiteling een los .srt bestand is en je deze dezelfde naam geeft als het video bestand (bijv; 'tiet.mkv' en 'tiet.srt' en deze in dezelfde map zet dan pakt menig videospeler automatisch het .srt bestand als ondertiteling. Ik ken het programma wat jij gebruikt niet.. Maar gezien de naam heb ik er al veel twijfel bij (programma's met Free enzo in de naam hebben vaak ook een premium versie waarbij de freeversie van alles beloofd maar weinig kan. En vaak zijn er zat alternatieven. Een alternatief voor wat jij wilt is het programma 'Handbrake' https://handbrake.fr/
×
×
 • Create New...