Jump to content


Wilsophie

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Support punten

About Wilsophie

 • Rank
  Junior Member

Informatie

 • Geslacht
  Female
 1. Sinds kort heb ik die Slim Browser Flash Peak staat ervoor geschreven, en nu had ik een startpagina voor mijn moeder gemaakt met daarin een verwijzing naar het weer. Toen moest ik ook de plaatsnaam invullen. Nu krijg ik sindsdien aldoor een schermpje in beeld waarop staat : "Kan uw geografische zone niet bepalen. Ben er zeker van dat uw adres goed is, of probeer een grotere stad dichtbij uw locatie." OK. Ik krijg dat niet weg. Iemand een oplossing aub. Dank alvast.
 2. Excuus dat ik zo lang op antwoord heb laten wachten, maar op de een of andere manier is het opgelost. Bedankt voor de hulp.
 3. Moet ik bij die adblock nog iets instellen? Ik begrijp de functie niet zo goed. Kan het ook zijn dat ik in de opening in de lijst de Windows Defender mis of is hij later toegevoegd?
 4. Ik weet niet of het hier thuishoort, maar ik heb FF en de nieuwe IE 7 en een aantal mediaplayers, waaronder Quick time, VLC, Real, Mediaplayer en Winamp en nog kan ik geen beeld en geluid krijgen bij het terugkijken van tv programma's. Het lukt wel in IE browser maar niet in FF. Ik heb windows XP en op de laptop Vista ( ook met FF) doet hij het wel. Er moet iets aan de instelling liggen denk ik. Iemand een advies? Alvast bedankt.
 5. Hallo, ik ben Wilsophie, reeds 60 jaar en fanatiek alles aan het leren van mijn laptopje. Een mooie Toshiba Satellite met Vista als besturinssysteem. Ik miste een topic waar ik iets kwijt kon over software, want ik was via dit forum op een nederlandse downloadpagina en downloadde Pixresizer om foto's te verkleinen enz...Ik heb al easy resize, maar dat zal elkaar niet bijten en picasa. Maar ik hoopte op een nederlandse uitleg, maar het is hartstikke engels. Vr. gr. Sophie
 6. Wel lekker snel en een groot lettertype, moet alleen die taakbalk installeren, dat had ik bij FF met woorden i.p.v. icoontjes. Die taps zijn wel logisch bovenaan, zo is het een tab zoals in een schrijfmap.
 7. http://www.gratissoftwaresite.nl/tips/Onmisbare+plugins+voor+Internet+Explorer+en+Firefox Zorg ook dat je een goede Javascript hebt.( De laatste versie) en een Flasplayer en Shockwave hoorde er ook bij als ik me goed herinner. Je kunt dat allemaal daar downloaden en checken op het zwarte schermpje of het werkt. Met vr. gr. Wilsophie
 8. Ik heb dat ook gehad, toen ik pas mijn Vista had en onder FF ging werken. Met IE lukte het om uitzendinggemist te bekijken, maar met FF kreeg ik een vlak met zo'n blauw legosteentje en dan moest ik handmatig downloaden, maar dat lukte niet. Enfin weken geklungeld en toch is het opgelost en ik meen door behulp van deze site. http://www.gratissoftwaresite.nl/tips/Windows+Media+Player+plugin+voor+Firefox+onder+Vista+en+XP Ik hoop dat het je lukt. Succes! Wist en weet nog niet wat plugins zijn. Want ik moest bij Flashplayer ook tig keer opnieuw plugins installeren. Dat heb ik maar gedaan.
 9. Hallo, als ik goed heb onthouden staat er in de eerste post onderaan de link van Kaasbroodje de " Ccleaner" en daaronder een download van Filehippo, en daar kun je idd ook de Ccleaner downloaden, maar in hoeverre hebben ze met elkaar te maken, want Filehippo detecteert m.i. de updates en Ccleaner is een schoonmaakprogramma? Ergens las ik ook een vraag over "Geavanceerd" in het Ccleaner programma. Ik heb ook op advies het eerste item aangevinkt: "Verouderde Prefetch data". Met vr. gr.
 10. Hallo allemaal, Ik heb een mooie laptop uit de P300 serie satellite 13 J met een 17 inch scherm enfin echt heel mooi. Verder heb ik ADSL aansluiting met een Wireless of heet dat Accespoint kastje waar ooit deze pc en mijn laptop die nu kapot is op waren aangesloten. Ik heb nu Windows Vista en alles ging prima tot de internetverbinding. Ik had een onbeveiligd netwerk, met mijn achternaam en een Mac nummer bij die oude laptop. Maar wat we ook doen en we zijn al een week bezig. We krijgen geen verbinding. Het kastje is gereset. Ik heb Toshiba met een duur nummer geraadpleegd, maar het Wire
 11. Hallo hoe ik eraan gekomen ben weet ik niet, ik ben niet zo "piep" meer en zocht hulp om via mijn Activ Sync op mijn pdaartje contact te krijgen met mijn laptop. Ook wilde ik op mijn pdaatje een mio digiwalker 168 waar ik tom-tom op heb staan met een kaartje van 128 Mb deze verwisselen voor 1 GB om zodoende mijn tom-tom uit te breiden naar ook een kaar van Duitsland omdat we daar op vakantie gaan. Helaas is na vele vragen niemand erin geslaagd hoe ik mijn outlookexpress vervangen moet door outlook en laten corresponderen met mijn pda zodat verbinding tot stand komt. Vandaar deze aanmelding
 12. Ik had het er juist afgehaald, gebruik het weinig, maar nu wilde ik het er weer opzetten en dan krijg je dat verhaal dat de handtekening niet legaal is ofzoiets. Moet je dan ook die spydoctor erbij downloaden?
×
×
 • Create New...