Jump to content


 • Software en gebruik

  De Alfawise T1 wordt geleverd met een Windows 10 Home editie. Bij het inschakelen van de computer loopt deze de Windows 10 setup door en wilt de Microsoft graag met je communiceren via de spraak assistent Cortana. Omdat er een geïntegreerde microfoon in de mini PC zit kan je onder de setup een aantal stappen via spraak bedienen. 

  Nadat je de standaard Windows 10 setup hebt doorlopen is Windows zichtbaar en draait deze prima. Windows zou Windows niet zijn als deze na het inloggen wilt gaan bijwerken met de laatste updates en patches. De mini PC werd op de achtergrond voorzien van de laatste Windows 10 build (1803) en was daarmee ook netjes geactiveerd. Je kunt ook de taal van het Windows 10 operation system aanpassen van Engels naar Nederlandstalig.

  Alfawise T1 Duken info2.png

  Alfawise T1 Duken info.png

  Alfawise T1 Duken activering.png

  Onder het computerbeheer ziet de mini PC er prima uit, alle drivers zijn geladen en de specificaties kloppen.

  Alfawise T1 Duken apparaatbeheer.png

  De mini PC is vlot in gebruik, het opstarten van het systeem gebeurt binnen enkele seconden en door de meegeleverde 4 GB DDR4 geheugen heb je voldoende om Windows 10 goed te draaien. De nieuwe Intel GEMINI LAKE Celeron N4100 CPU maakt het gebruik in Windows 10 snel. Je kunt hier prima basis werkzaamheden mee uitvoeren. Maar ook het gebruik van de computer als mediacenter kan prima. Door de CPU kan je HD video's goed afspelen en met de bracket kan je hem zelfs achter je scherm verstoppen. 

  3Alfawise T1 Duken duken minecraft.png

  Meten is weten. We hebben via userbenchmark een benchmark gedraaid van de Mini PC. Deze is hier te vinden. Hierin komt de computer goed naar voren. Alfawise heeft de hardware beter geoptimaliseerd als andere merken en komt met de specificaties beter naar voren. Dit kun je terug vinden in het volledige benchmark overzicht: http://www.userbenchmark.com/UserRun/10554209 . De hardware komt er goed uit de bus.

  Alfawise T1 Duken benchmark.png

  Een snelheid test via speedtest.net verliep ook goed en behaalde de maximale bandbreedte.

  Alfawise T1 Duken speedtest.png

  - Verder lezen: Conclusie  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
 • Create New...