Jump to content

 • Sign in to follow this  

  Design

  Laten we naar het design gaan kijken van de Teclast F7. De laptop is voorzien van een 14 inch scherm en hij heeft een mentale behuizing waardoor hij lekker stevig aanvoelt. De bovenkant van de laptop bevat het logo van Teclast. In eerste instantie schrok ik van de krassen in het logo, maar bij nader inzien blijkt dat het logo van Teclast een letter T bevat met "krasjes". 

  Teclast F7 Duken 20180525_203438.jpg Teclast F7 Duken 20180525_203449.jpg

  De laptop is goed afgewerkt. De rondingen voelen glad aan en zijn niet scherp. Dit is niet de kwaliteit die je verwacht van een laptop voor deze prijs. Teclast heeft dit erg goed gedaan. De laptop heeft een dikte / hoogte van maar 1.35 cm.

  Teclast F7 Duken 20180525_203501.jpg Teclast F7 Duken 20180525_203508.jpg

  Aan de rechterkant van de laptop vinden we de aansluiting voor Micro-HDMI en een USB 3.0 aansluiting. De USB aansluiting is voorzien van een rubberen bescherming. Deze kan je eraf halen waarna de USB aansluiting zichtbaar is. De rubberen bescherming is daarna wel los en hangt niet aan de laptop, deze kan je dus snel kwijtraken. Overigens hebben laptops veelal geen bescherming over de USB aansluitingen dus misschien is dit stukje rubber alleen voor het vervoer geweest.

  Aan de linkerkant van de laptop zien we de aansluitingen voor een CF kaartje, weer een USB 3.0 aansluiting, een 3.5mm Headphone Jack en als laatst de aansluiting voor de stroom adapter. Deze heeft vrijwel de zelfde grote als de jack aansluiting, het is mij al gebeurt dat ik de stoom adapter in de jack aansluiting deed. Dit kan geen kwaad, maar de laptop laad dan niet op...

  Teclast F7 Duken 20180525_203516.jpg Teclast F7 Duken 20180525_203525.jpg Teclast F7 Duken 20180525_203630.jpg

  Bij het openen van de laptop is er weer een stukje foam geplaatst ter bescherming van het scherm en het toetsenbord. De laptop heeft een 3-tal ledjes beschikbaar boven de F1 en F2 toetsen voor informatie over het gebruik van de laptop.

  Teclast F7 Duken 20180525_203639.jpg Teclast F7 Duken 20180525_203653.jpg

  De toetsen van de laptop voelen erg goed.  Ik ben zelf een Dell Latitude gewend (zakelijke laptop) maar de Teclast doet het niet onder met de typ functionaliteit. De toetsen zijn stevig en werken erg fijn. Een voordeel is het grote precision touchpad. Hiermee kan je ook Windows 10 gestures gebruiken. Ook deze werkt erg fijn. De voor camera is heeft specificaties van 2.0 megapixel en werkt prima voor basis gebruik van videobellen via bijvoorbeeld Skype.

  Teclast F7 Duken 20180525_203657.jpg Teclast F7 Duken 20180525_203701.jpg 

  Teclast F7 Duken 20180525_203706.jpg Teclast F7 Duken 20180525_203715.jpg

  De onderkant van de laptop is kaal. Wel is er een slot beschikbaar waar het SSD geheugen schijfje van 128 GB in zit. Deze kan je makkelijk verwijderen en eventueel opwaarderen.

  Teclast F7 Duken 20180525_203735.jpg Teclast F7 Duken 20180525_203744.jpg

  Al met al een erg mooie laptop met een volledig mentale behuizing. 

  Teclast F7 Duken IMG_20180601_155222.jpg Teclast F7 Duken IMG_20180601_155431_HDR.jpg

   Verder lezen: Software en gebruik

  • Like 1
  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Latest news

 • Nu op het forum

  • Just Mercy McMillian is op basis van een rammelende getuigenis van een blanke gevangene veroordeeld voor de moord op een jonge vrouw. Terwijl de zwarte buren en familieleden die hem een waterdicht alibi verschaften, hardnekkig werden genegeerd. In de inspanningen van Stevenson om zijn zaak te laten herzien, heeft de gevangene daarom weinig fiducie. De tegenwerking van de nieuwe openbaar aanklager (Rafe Spall) en het intimiderende optreden van de politie lijken de advocaat en zijn rechterhand (Brie Larson) echter alleen maar meer te motiveren. Kleurenblind Het geëngageerde, op feiten gebaseerde Just mercy maakt duidelijk dat het Amerikaanse rechtssysteem in de praktijk verre van kleurenblind is. Regisseur Destin Daniel Cretton blijft daarbij keurig binnen de lijntjes van een conventioneel rechtbankdrama kleuren. Wel geeft hij zijn twee hoofdrolspelers daarbij alle ruimte om te excelleren. Dat doen ze dan ook. bron: telegraaf.nl/entertainment/393566960/filmrecensie-just-mercy Downloaden Als Just Mercy online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Just Mercy.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Just Mercy downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Just Mercy 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • Bad Boys For Life Wanneer een ontsnapte drugsbarones Mike uit de weg wil ruimen, wordt de bewijsgrage en wraaklustige Lowrey de motor van de plezierige knal-knal-grap-grapfilm die volgt. Natuurlijk zit er een plottwist in het wraakverhaal die je van mijlenver ziet aankomen. Eentje die je in combinatie met het Gemini Man-plot doet afvragen op hoeveel verschillende manieren Smith nog gaat proberen zijn eigen sterfelijkheid te bestrijden. Maar al die voorspelbaarheid en steeds willekeurigere schietactie levert gewoon netjes de simpele en lekkere actiefilm af waarvoor je eens goed bent gaan zitten. Misschien had Martin Lawrence woord moeten houden en inderdaad, zoals hij dat aan zijn smullende publiek in de jaren negentig beloofde, moeten stoppen met het eten van broodjes worst. En waarschijnlijk had de transitie van de jaren negentig naar het alweer derde decennium van de eenentwintigste eeuw wat minder sentimenteel of moralistisch gekund. En ja, het was hoogstwaarschijnlijk fruitiger geweest als ze die Porsche in de openingsscène knallend tégen die brandpaal hadden geparkeerd. Maar Bad Boys for Life toont aan dat het beschieten van een helikopter met een op een zijspan bevestigd machinegeweer nog altijd puur, maar dan ook puur vermaak is. bron: filmtotaal.nl/recensie/14090 Downloaden Als Bad Boys For Life online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Bad Boys For Life.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Bad Boys For Lifedownloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Bad Boys For Life 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
×
×
 • Create New...