Spring naar bijdragen

  • Nieuwste kopieerbeveiligingstechniek van games mogelijk gekraakt

     Delen


    Bekende groep Reloaded hebben de vooralsnog onkraakbare kopieerbeveiligingstechniek Denuvo mogelijk onder de duim gekregen. Daarvan is online 'bewijs' opgedoken.

    Torrentfreak schrijft over een video van Russische origine, waarin wordt getoond hoe Rise of the Tomb Raider met crack wordt gespeeld. O.a. de bekende krakersgroep Reloaded zou erbij betrokken zijn. De crack in kwestie is echter nog niet vrijgegeven, behalve dan in de vorm van malafide .exe-bestanden die zich vóórdoen als cracks. 

    Die beveiliging deed andere die-hard game-krakers al eens verzuchten dat deze wellicht nooit zou worden verslagen, na maanden vruchteloos te hebben gezwoegd op de game Just Cause 3. Het was ook reden om te twijfelen aan de toekomst van het kraken van games: mogelijk zijn de beveiligingen op termijn simpelweg te sterk. Voorlopig ziet de wereld er echter weer een stuk zonniger uit. DRM is onder andere ook te vinden op de nieuwe Doom.

    Het is nog niet mogelijk om Rise of the Tomb Raider, Just Cause 3, Doom 3 en andere games die met Denuvo beveiligd zijn te spelen zonder daarvoor gewoon te betalen. De DRM zorgde er eerder al voor dat een bekende crackgroep stopte met het aanbieden van games voor illegale downloaders, het Chinese 3DM. 



    Duken
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  0 leden zijn actief

    There is no users online

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...