Spring naar bijdragen

  • GemistDownloader - gemiste televisie uitzendingen downloaden

     Delen


    Met GemistDownloader is het voor iedereen mogelijk om gemiste televisie-uitzendingen van de grote Nederlandse en Belgische aanbieders te downloaden. Hierdoor wordt het mogelijk om een uitzending te bewaren op je computer, zodat je er later nog eens naar terug kunt kijken. Maar je kunt een uitzending ook direct omzetten in een video die op je op jouw telefoon of televisie kunt afspelen.

    Ook kun je een gedownloade uitzending op een dvd/cd branden, of op een usb-stick zetten, zodat je de uitzending makkelijk kunt meenemen of bewaren voor later. Daarnaast is GemistDownloader handig voor Nederlanders en Belgen in het buitenland, omdat een gedownloade uitzending niet voortdurend hoeft te 'bufferen', waardoor de uitzending beter te bekijken is.

    En nu kunnen onze zuiderburen er ook gebruik van maken om gemiste Belgische tv-uitzendingen (VRT NU, SBS Belgium) gemakkelijk te downloaden. Uitzendingen kun je ook direct omzetten naar videoformaten die op je op jouw telefoon of televisie kunt afspelen. Om te wisselen van Nederlandse regio klik je rechtsboven op de wereldbolletje en selecteer je Vlaanderen. 

    Hoe werkt het?

    GemistDownloader is zo ontworpen dat iedere gebruiker er mee overweg kan. Hieronder een uitleg hoe je GemistDownloader in drie stappen kunt gebruiken.

    Stap 1 In het hoofdscherm van GemistDownloader kun je aangeven van welke website je een uitzending wilt downloaden. Van alle grote Nederlandse televisiezenders, zoals NPO 1, 2 en 3, de RTL- en SBS-zenders, kun je uitzendingen downloaden. Ook de grote Vlaamse zenders worden ondersteund.

    2-home-screen.jpg

    Stap 2 Nadat je hebt aangegeven van welke website je een uitzending wilt binnenhalen, wordt je gevraagd om de bijhorende URL op te geven. De URL is de link naar de uitzending die je wil downloaden.

    Voorbeeld: om een uitzending van Tegenlicht te downloaden, ga je eerst naar NPO.nl. Binnen deze website zoek je naar de uitzending die je wil downloaden; bijvoorbeeld de Tegenlicht-uitzending 'Het veiligheidscomplex'. De URL die in je adresbalk staat - in ons geval

    http://www.npo.nl/tegenlicht/02-07-2014/VPWON_1223346, vul je in bij GemistDownloader.

    2-second-screen.jpg

    Stap 3 Als GemistDownloader een uitzending heeft gevonden op de pagina die je hebt opgegeven, zul je informatie over de uitzending in je scherm krijgen. Je kunt nu kiezen waar je de video op wil slaan. Door vervolgens op Start downloaden te kiezen, zal de uitzending worden opgeslagen naar de door jou opgegeven locatie. Zo simpel is het!

    2-options.jpg 

    2-subs.jpg



    bewerkt door Draakie


    William1
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...