THWIT

Full members
 • Content count

  865
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

149 Support punten

About THWIT

 • Rank
  Duken God
 • Birthday February 15

Profile Information

 • Geslacht Male

Overig

 • Awards Best newbie 2012!
 • Download met SABnzbd
 • Browser Firefox

Recent Profile Visitors

9779 profile views
 1. Café de Download

  Jep... Zo op het eerste oog heeft DisasterZany namelijk ook echt overal op het internet diezelfde nickname gebruikt. Zelfs met simpel google werk had ik in no-time zijn echte naam en woonplaats gevonden, zo gaat dat nou eenmaal. Dat heeft Brein duidelijk ook gedaan. Zie daar dus een reden om niet alleen overal verschillende wachtwoorden te gebruiken op het internet, maar vooral ook verschillende nicknames... Overigens, 't is maar een ideetje hoor, maar mocht Zany het zelf goed vinden, misschien kan jij dan, Duken, wel een soort van interviewtje met hem afnemen via mail ofzo. Op die manier krijgt hij echt wat publiciteit voor zijn crowdfunding en heb jij iets waarmee Duken.nl weer eens wat meer publiciteit kan krijgen.
 2. Café de Download

  Tsja, ik weet het natuurlijk ook niet, maar het is nou niet bepaald een veel voorkomende nickname, "onze" Disaster had natuurlijk ook affiniteit met downloaden (hij zat niet voor niks op dit forum) en in het nieuwsbericht valt ook te vinden dat hij een student is: iets dat klopt met de laatste info die wij van m hebben. Ik heb 'm al via Duken PM een berichtje gestuurd om het na te vragen en hem een hart onder de riem te steken. Edit: Na wat zoekwerk: Ja, helaas is het echt één en dezelfde persoon... Edit 2: Nogmaals, zie hier dus het ex parte bevel, zoals ingediend op 4 november 2015: http://www.ie-forum.nl/backoffice/uploads/file/Rb_%20Zeeland-West-Brabant%205%20november%202015%20IEF%205444%20%28Brein%20tegen%20D%29.pdf Blz 8, (Blz. 10 in dit bestand), 20: Erg triest toch. Halverwege 2015 begonnen en in oktober dus al in het vizier van Brein. Zo snel kunnen ze er dus bij zijn!!
 3. Café de Download

  Heeeeyyyyy mensen, ja daar ben ik weer. Ik weet niet of hij hier nog wel eens rond hangt, maar oh oh, wat las ik nou toch vandaag op dat grote wereldwijde web? Onze forumgenoot en kameraad Disasterzany (ĐiŝaŝteɍƵaƞƴ) is toch wel redelijk in de problemen geraakt: http://tweakers.net/...-2000-euro.html http://www.ie-forum....in tegen D).pdf Aangezien ik persoonlijk niet veel Disasterzany's ken, vreesde ik toch meteen dat het hier gaat om onze Duken-vriend... Zoals te lezen valt in het nieuwsbericht van Tweakers heeft hij onze hulp nodig, een boete van 1750 kan hij namelijk niet zomaar ophoesten... Vandaar dat men een kleine bijdrage aan hem kan doneren: http://www.dreamordo...boete-aan-brein Bah.
 4. Café de Download

  Haha goed gespot!
 5. Café de Download

  Mooi!
 6. Café de Download

  Oh jongens, wat heb ik me hier al een tijd niet laten zien! Ik heb een facebook pagina voor mijn vader opgezet: https://www.facebook.com/ErikKrebbers.nl Hier worden recensies opgezet voor muziek optredens van (pop)artiesten. Zouden jullie misschien zo lief willen zijn de pagina te liken??
 7. Meestal komt dit omdat je dan geen verbinding kan krijgen met de server. Als het goed is zou het op een later moment wel moeten werken, of zou er wat moeten verschijnen als je wat langer wacht.
 8. Café de Download

  Ziet er zeker vet uit!!!
 9. Ik zou het toch overwegen de nieuwe versies te installeren! Ze werken echt beter, hebben vaak handige functies (heeft jouw ouwe versie ook die TV-series al? dat is echt een goeie toevoeging!) en zien er beter uit!
 10. Café de Download

  Oeh! Een smartwatch! Ben benieuwd naar je verhalen straks over hoe het bevalt!
 11. Welke versie van PopcornTime gebruik je? Heb je recentelijk nog aanpassingen gedaan aan je virusscan / firewall, o.i.d.? Wat gebeurt er als je een populaire film probeert te kijken? (Bijv. een film die het voor deze week nog wel deed?) Als je echt denkt dat het een fout in de software van PopcornTime betreft, kun je ook bij de makers zelf aankloppen: http://forum.popcorn-time.se/viewforum.php?f=6&sid=964fb52a857a88c43c5e840cc6ec8e45
 12. Uiteindelijk is Tim4popcorn toch wel echt hét alternatief geworden nadat de originele fork stopte. Jammer dat in dat artikel echt zo puur alleen op dat offline halen wordt ingezoomd, want de update biedt zoveel meer. Zo is het uiterlijk aangepast, vind ik zelf maar gedeeltelijk een verbetering, maar oke... Ook de andere aanpassingen die in de laatste alinea worden benoemd zijn in veel gevallen eigenlijk nog wel belangrijker dan dat offline halen, want de aanpassingen die hiervoor zijn gedaan, zijn eigenlijk maar heel klein. Het was al lastig om popcorn time offline te halen; het zat hem slechts in 1 contactje met de server, dat nu is weggehaald.
 13. Hè jammer.. Ik wou dit vandaag eens bekijken, maar ze zijn al offline gegaan... https://torrentfreak.com/joker-goes-offline-pressure-copyright-holders-141031/
 14. Demonoid is Alive!

  Astu: THWITXb1m430e4g2l5z67ljdb9ivf99f0849i28dz7vc9
 15. Café de Download

  Jazeker Duken, 3 weken Spanje, dus lekker bruin! Haha