Spring naar bijdragen

ShadowMaster

Full members
 • Aantal bijdragen

  247
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

100 Support punten

1 Volger

Over ShadowMaster

 • Rang
  Duken Veteran

Informatie

 • Geslacht
  Geheim
 • Download met
  laptop/pc
 • Browser
  opera
 • Provider
  geen
 • Favoriete Films
  harry potter, fast and the furious
 • Luistert graag naar
  van alles eigenlijk
 • Sport
  fitness
 • Tv programma's / Series
  vele op tv GTST
 • Overige Intresses
  zingen en veel films/series kijken en gamen
 1. Café de Download

  lekker
 2. Café de Download

  bedankt voor alle informatie.
 3. Café de Download

  ik hoor ook hele goeie verhalen over ali express maar begrijp van vele dat de levering van alles lang duurt kan soms ook inderdaad maanden duren voor dat het binnen is klopt dit ? Ik heb zelf namelijk nog geen ervaringen met buitenlandse webshops ook al zie ik veel leuke dingen bij ali express voor echt een koopje , dus het intereseerd mij wel erg deze webshop maar begrijp ook dat er soms spullen niet door de douane komen ? En dan ben je je geld kwijt , dat heb ik van horen zeggen in real life , is dit zo of ?
 4. Café de Download

  goeiemorgen
 5. Nederlandse Staat voor de rechter om downloaden

  denk ik ook wel , maar dan is het ook gewoon klaar, dan stop ik wel met torrent land hoe erg ik het dan ook vindt, wil wel veilig zijn en geen boetes op mijn deurmat. Stoppen jullie dan ook zonder VPN of hoe denken jullie er dan over ?
 6. Nederlandse Staat voor de rechter om downloaden

  we zullen moeten afwachten, ben ook heel nieuwschierig wat hier de uitkomst van gaat worden en wat ze dan willen gaan doen. Dankzij duken deze site ben ik een VPN gaan gebruiken Leer hier nog best veel verder ook nog een seedbox in gebruik dus volgens mij moet ik dan wel veilig zitten lijkt mij ?
 7. Nederlandse Staat voor de rechter om downloaden

  heftig weer hoor, ben benieuwd naar de uitspraak die gaat volgen, hopelijk is die negatief want als positief is ben ik bang dat downloaden en uploaden straks streng bestraft gaat worden. Hoe denken jullie erover ?
 8. Café de Download

  ik heb ook nog niet alles van star trek gekeken maar ik vindt het ook fantastische , ik heb laatste de hele reeks van star wars gekeken. ik heb trouwens pas geleden alles van star trek gedownloadt alle series volgens mij die er zijn, heb ik ergens opgeslagen. moet alleen weer even kijken waar :$ heb zoveel films en series onderhand
 9. Café de Download

  bedankt zal morgen er eens na kijken want ik hou ook van gamen
 10. Café de Download

  Mag ik vragen wat ARC is ?
 11. Café de Download

  interessant allemaal , ik ben benieuwd wat jullie van de Nintendo switch vinden, ik zelf heb het niet nog gekocht, heb zelf pas geleden playstation 4 aangeschaft en mijn eigen Playstation 3 verkocht. Verder heb ik nog z'n Nintendo ds en wii en nog de Playstation 1 staan. Dus ver lopig wel genoeg. Ook al ben ik wel nieuwsgierig naar de Nintendo switch Ook heb ik pas geleden de oude super Nintendo verkocht , was ik ook altijd weg van maar omdat ik liever playstation deed heb ik toch maar er voor gekozen om die weg te doen omdat die anders maar liep te versloffen. Veel spelen heb ik via internet kunnen vinden en kan ik online spelen nou welterusten luitjes Tot morgen weer !
 12. Nieuwe Nederlandse torrent sites

  bedankt bartje28 die laatste had ik nog niet Die andere 2 had ik inmiddels ook al en ook muziekfabriek is nieuw of weer terug begrijp ik van vele http://www.muziekfabriek.org/login.php?returnto=%2Fbrowse.php
 13. Café de Download

  heerlijk wat voor koffie is het gewone of cappucino, of macciato ?
 14. Café de Download

  ik heb decus(speedlink) als muis , ook erg fijn, maar die muis ziet er ook erg mooi en lijkt me erg goeie kwaliteit ben benieuwd naar je bevindingen Monkie
 15. Café de Download

  nou bovenstaande geprobeerd , maar helaas werkt dus niet op internet stond namelijk 60 seconden modem uit, dan 10 seconden weer aanzetten en weer uitzetten en weer 60 seconden wachten en dan heb je een andere ip adres maar helaas niet waar dus, iemand anders suggesties om je ip adres te veranderen, wat niet heel ingewikkeld is.
×