Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Hint 3: er lopen meer dieren rond in de film welke er niet thuishoren.
 3. Brein gaat verder onderzoek doen naar de bron. Begrijp ik dan dat je die dingen ergens kan inkopen? Ik was in de veronderstelling dat het Android tv kastjes waren waar de verkopers met plugins die dingen gereed maakte voor de consument. Nu heb ik het idee dat je ze dus kant en klaar kan inkopen?
 4. Alvast prettige paasdagen heren ! Wordt nog een mooie dag morgen dus neem het ervan.
 5. Ik heb het, 30 ballen voor 6 maanden. Doe er niets mee maar je hebt echt alle kanalen. Enige nadeel, om de 5 minuten is er enkele seconden storing.
 6. Een aanbieder die via Marktplaats voor geïnstalleerde mediaspelers met IPTV verkocht, heeft geschikt met BREIN. Naast winstafdracht heeft hij een onthoudingsverklaring met boetebeding ondertekent. Toekomstige inbreuken kosten hem 500 euro per stuk. Ook heeft de man informatie verschaft over de herkomst van de spelers. Er wordt verder onderzoek gedaan om die bron af te sluiten. Wat is verdacht? Alle aanbod van IPTV abonnementen voor een paar tientjes of met mediaspeler voor een paar honderd euro waarvoor geadverteerd wordt met toegang tot duizenden kanalen uit verschillende landen en gratis kijken naar sport, live TV, VOD, TV series etc. Zowel de verkoop van mediaspelers met links die van illegale bronnen gebruik maakt als de verkoop van IPTV abonnementen die illegaal toegang geven tot (betaal)kanalen maakt inbreuk. Dit is in verschillende gerechtelijke uitspraken bepaald. BREIN spoort inbreukmakende verkopers en hun bronnen op om hen te stoppen en samen met benadeelde rechthebbenden aansprakelijk te houden. Daarbij wordt winstafdracht of schadevergoeding gevorderd. Bovendien is opzettelijk beroeps- of bedrijfsmatig inbreuk maken strafbaar als misdrijf. Ook het gebruik thuis van deze inbreukmakende apparaten en/of abonnementen om te streamen uit illegale bron maakt inbreuk. Wat is IPTV eigenlijk? IPTV staat voor Internet Protocol Television. Dit betekend dat het televisiesignaal via je internetverbinding binnenkomt. Normaal gesproken komt dit binnen via de kabel of via de satelliet. Met IPTV wordt dus het televisiesignaal niet op de traditionele manier verzonden via bijvoorbeeld de Coaxkabels, maar via het IP-protocol. Via IPTV kan je niet alleen televisie kijken, maar je kan bijvoorbeeld ook opnemen, of een programma terug kijken op een later tijdstip naar eigen keuze. De reden dat illegale IPTV zo goedkoop wordt aangeboden komt omdat er voor geen enkele zender die er aangeboden wordt betaald wordt. Je kunt het dus zien als een vorm van gestolen goederen. Eigenlijk ben je als gebruiker van illegale IPTV voor de wet dus een heler.
 7. Een aanbieder die via Marktplaats voor geïnstalleerde mediaspelers met IPTV verkocht, heeft geschikt met BREIN. Naast winstafdracht heeft hij een onthoudingsverklaring met boetebeding ondertekent. Toekomstige inbreuken kosten hem 500 euro per stuk. Ook heeft de man informatie verschaft over de herkomst van de spelers. Er wordt verder onderzoek gedaan om die bron af te sluiten. Wat is verdacht? Alle aanbod van IPTV abonnementen voor een paar tientjes of met mediaspeler voor een paar honderd euro waarvoor geadverteerd wordt met toegang tot duizenden kanalen uit verschillende landen en gratis kijken naar sport, live TV, VOD, TV series etc. Zowel de verkoop van mediaspelers met links die van illegale bronnen gebruik maakt als de verkoop van IPTV abonnementen die illegaal toegang geven tot (betaal)kanalen maakt inbreuk. Dit is in verschillende gerechtelijke uitspraken bepaald. BREIN spoort inbreukmakende verkopers en hun bronnen op om hen te stoppen en samen met benadeelde rechthebbenden aansprakelijk te houden. Daarbij wordt winstafdracht of schadevergoeding gevorderd. Bovendien is opzettelijk beroeps- of bedrijfsmatig inbreuk maken strafbaar als misdrijf. Ook het gebruik thuis van deze inbreukmakende apparaten en/of abonnementen om te streamen uit illegale bron maakt inbreuk. Wat is IPTV eigenlijk? IPTV staat voor Internet Protocol Television. Dit betekend dat het televisiesignaal via je internetverbinding binnenkomt. Normaal gesproken komt dit binnen via de kabel of via de satelliet. Met IPTV wordt dus het televisiesignaal niet op de traditionele manier verzonden via bijvoorbeeld de Coaxkabels, maar via het IP-protocol. Via IPTV kan je niet alleen televisie kijken, maar je kan bijvoorbeeld ook opnemen, of een programma terug kijken op een later tijdstip naar eigen keuze. De reden dat illegale IPTV zo goedkoop wordt aangeboden komt omdat er voor geen enkele zender die er aangeboden wordt betaald wordt. Je kunt het dus zien als een vorm van gestolen goederen. Eigenlijk ben je als gebruiker van illegale IPTV voor de wet dus een heler. Toon volledig nieuwsbericht
 8. Last week
 9. net de processor specs zitten kijken, ik denk dat @Meh Meh gelijk heeft, al weet ik niet wat je gekocht hebt. afhankelijk van het moederboard kan je de hardeschijfruimte uit kunnen breiden voor je opslag met een extra harde schijf(sata ssd voor snelheid of anders een mechanische of een exterene). verder zou windows 10 gewoon moeten kunnen draaien. zoek op google ff voor de gratis upgrade van windows 7 naar windows 10, in januari was dat nog mogelijk. scheelt toch weeer wat geld.
 10. Ik neem aan dat hij 32GB kwijt kan maar slechts 16GB heeft geïnstalleerd.
 11. dit vind ik vreemd,zit er een geheugenkaart los? Dit kan weleens voorkomen als de pc wordt vervoerd, meestal een kwestie van terugklikken. kijk hier ook eens. https://www.howtogeek.com/266072/you-can-still-get-windows-10-for-free-with-a-windows-7-8-or-8.1-key/
 12. Hahaha !!! Dat is hem niet. De "neushoorn" wordt verliefd op een mens. Maar is niet helemaal een echte neushoorn. Dat was hint 2. )
 13. 19 april MEIZU EP51 Bluetooth Earphone Wireless Sports HiFi Earbuds voor €24,01 met coupon code: Flash Sale Ulefone Armor 6 4G Phablet Other Area voor €284,70 met coupon code: Flash Sale Xiaomi Redmi Note 7 4+64 voor €186,83 met coupon code: GBMPNT764 Lenovo S5 Pro 6+64GB voor €177,94 met coupon code: Flash Sale MECOOL M8S PRO L 4K TV Box with Voice Remote Control /3+32G voor €51,60 met coupon code: Flash Sale
 14. LOL, da's zo gedaan. Gewoon een Windows 10 licentie online kopen, op een DVD of USB en installeren maar. Als je je gegevens wilt behouden kan dat ook. Maar in een winkel doen ze het ook. Alleen willen ze je dan Windows 10 aansmeren voor 100+ euro. Geef een handige vriend een kratje bier of zo, dat scheelt veel geld.
 15. @Meh Meh top bedankt , maar ik laat denk ik de pc maar wel even door een echte pc winkel nakijken en dan de windows 10 erop zetten, want daar ben ik niet handig in
 16. We raden nu al 3 keer achter elkaar in 1 keer de film die hij ons voorschotelt... normaal duurt dat altijd even.
 17. Ik koop een PC voor 5 jaar. Daarna wordt het een Linux backup systeem, soms geef ik het weg. Maar met deze specs kan je nog even vooruit. Windows 10 is geen enkel probleem.
 18. @Meh Meh hoezo verpesten ? Ja die denk ik na wat speurwerk op google
 19. Jij denkt dus aan deze film, Otto the Rhino Zou zomaar kunnen... We zijn dit hele topic voor @Duken aan het verpesten.
 20. Okee lol, hoe lang gaat eigenlijk een desktop / pc mee ? volgens mij is die nu 5 a 7 jaar, zou ik even de papieren erbij moeten halen. die ik nog allemaal ergens heb liggen Maar mooi blijkbaar heb ik dus destijds een goeie computer gekocht was ook niet goedkoop, in iedergeval ik vindt dat duur maar er zullen vast hier mensen zijn die hele dure computers hebben volgens mij was die namelijk iets van 1200 a 1500 euro.
 21. Je hebt de compatibiliteit tool van @Duken in dit geval niet nodig. Met zulke specificaties kan je de komende 10 jaar alle Microsoft besturingssystemen draaien.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...