Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/08/19 in Posts

 1. 3 points
  SNELHEIDSOVERTREDING
 2. 2 points
  Hallo Claus, welkom op Duken,nl. Ik hoop dat je geen verkeerd beeld hebt van de functie van dit forum, maar delen van content is niet toegestaan. Er wordt hier zoveel mogelijk relevante informatie verstrekt en als het mogelijk is het geven van oplossingen bij probleem gevalletjes.
 3. 2 points
  Hey @Guardian ja windows 10 heeft inderdaad heel veel irritante problemen zo kon ik ook mijn windows hele tijd niet upgraden waarna ik uiteindelijk dit probleem kreeg. Mij maakt het trouwens niks uit wat er met mijn bestanden gebeurd want er staan niet echt bijzonder dingen op die staan allemaal op dropbox. Het enige wat ik wil is dat ik de laptop gewoon weer normaal kan gebruiken op welke manier dan ook haha. Heel erg bedankt voor al je hulp.
 4. 2 points
  Hoi @Ismail Antar, Wat een narigheid allemaal. Ik draai zelf nog op Windows 8.1 en ik huiver nu al bij de gedachte dat ik ooit ook over moet naar Windows 10 met alle problemen van dien. Ik heb in de afgelopen maanden alleen maar over 1 bak problemen gelezen met de updates in Windows 10. Ik neem aan dat je vanuit de geavanceerde herstel instellingen wel je Windows terug kan zetten naar de Fabrieks instellingen of Windows volledig opnieuw installeren, maar dat gaat natuurlijk ook ten koste van alle bestanden die je op de laptop had staan. Misschien is er nog iemand op Duken.nl die dit ook een keer heeft meegemaakt en je nog een goede tip kan geven.
 5. 2 points
  Beste @Ismail Antar, Ik heb even in Google wat steekwoorden gezet en er kwamen een paar pagina's die misschien een oplossing bieden voor jouw probleem. Bekijk die pagina's even onder deze link en onder deze link.
 6. 2 points
  Ik denk niet dat je mag verwachten dat er minder illegaal gedownload gaat worden als er in meer landen Disney+ beschikbaar is want zelfs als de abonnementsprijs € 2,50 was geweest haal je het illegaal downloaden van series nog niet uit de wereld. Het gros van de downloaders zit in een leeftijd categorie van ruim boven de 40 jaar. Ik denk dat het grootste deel van de abonnementhouders op Netflix of Disney+ in de lagere leeftijd categorie zit. Die leven op een andere manier en hebben gewoon geen tijd om op hun gemak iets te downloaden zoals de al iets oudere generatie.
 7. 2 points
 8. 2 points
  Jammer dat je het zo ziet. Wij hebben spotweb geinstalleerd op een server die we anders toch niet helemaal gebruiken. Er wordt helemaal niets aan verdient, het kost ons geld. nzbserver.com kampt wel eens met storing. Dan kunnen mensen bij op nzbfly.com terecht. Afgezien van nzbserver.com zijn er geen websites die zonder reclame of verplichte inlog spotweb aanbieden. Daarnaast bieden wij voorlopig iets aan wat nzbserver.com niet aanbiedt. Mensen kunnen zich registeren, reageren en spotten. Er is dus een verschil met nzbserver.com en het is een aanvulling.
 9. 2 points
  KONIJN ipv totijn
 10. 1 point
  Hopelijk lezen mensen dit, voordat er weer meerdere topics over hetzelfde worden geopend: De registraties op the-newgeneration zijn op dit moment gesloten. Dat blijft voorlopig ook zo. Als je doneert heb je recht om iemand een invite te sturen.
 11. 1 point
  Die Black Friday actie kwam ik tegen via het twitter account van Bulknews. Van deze actie heb ik ook gebruik van gemaakt. Daarna kon ik nog zonder problemen downloaden. Ik denk ook niet dat ze er ineens mee zijn gestopt. Anders moet je hier al snel berichten van tegenkomen op websites als Reddit en Tweakers. Wie weet is het inderdaad de drukte. Al reageerde ze zowel zondag als maandag vrij vlot. Ik heb geduld als het aankomt op een reactie vanuit hun kant. Daarom heb ik ook een dagje gewacht voordat ik nogmaals een e-mail naar ze heb verzonden.
 12. 1 point
  Mogge allemaal. Fijn, Bulknews heeft er hier sinds zondagavond geen zin meer in. Poef, uit het niets. Als ik wil downloaden krijg ik de melding dat me gebruikersnaam en wachtwoord niet klopt. Vreemd, die heb ik niet aangepast. Wat nog vreemder is: Inloggen met deze gegevens op hun website lukt wel, en bij het downloaden krijg ik dus bovenstaande melding. Veranderen van het wachtwoord lukt ook niet. Dan krijg ik een melding dat er een onverwachte fout is opgetreden. Me block is nog lang niet op, dus dat kan het probleem niet zijn. Al een paar dagen aan het mailen, maar sinds maandagavond is het stil. Ik ga nog maar eens mailen. Gelukkig heb ik tijdens black friday een exta block aangeschaft bij een Newsgroupdirect (als fill server). Deze gebruik ik nu dus maar.
 13. 1 point
  Je hebt gelijk Drifter Mijn excuses voor de verwarring! Het is dus dankzij dit forum dat ik p4a ontdekte, en een aantal animatie films met Vlaamse audio vond greets
 14. 1 point
  Website: Easyusenet.nlCouponcode: 19BLACKKorting: 40%. op alle pakketten (niet op block/promo pakketten)Geldig tot en met: maandag (2 december 2019) Website: XSNews.nl Couponcode: 19BLACK Korting: 50% op alle jaar pakketten/abonnementen Geldig tot en met: maandag (2 december 2019)
 15. 1 point
  Black Friday: Website: Bulknews.euCouponcode: bfcm19Korting: 6TB block van 140 voor 15 euro.Geldig tot en met: - 1 december 2019 Dat is wel erg goedkoop moet ik zeggen. Daar profiteer ik even van.
 16. 1 point
  Last Christmas Als één genre het lekker doet met de feestdagen dan is het de romantische komedie. Een goede mix van een lach en een traan, prettige misverstanden, fijne acteurs en heerlijk voorspelbare verhaallijnen: bij de romkom ben je al snel wat milder gestemd. Toch is er ondanks de vaste ingrediënten wel degelijk een onderscheid te maken tussen een romkom die je tijd verspilt en een romkom die je je vrienden aan kunt raden. Het indringende gesprek blijkt een keerpunt in Last Christmas, dat zoals de titel al doet vermoeden doordrenkt is met de muziek van George Michael van wie Kate een groot fan is. Wat volgt is een net iets te rigoureuze omslag van Kates persoonlijkheid, maar dat boeit weinig omdat je inmiddels al om het personage bent gaan geven. Zelfs de dramatische plotwending aan het eind gaat erin als koek. Je hebt je zo verloren in de ontmoetingen tussen Kate en Tom dat de voorspelbaarheid je even ontgaan is. Natuurlijk bevat Last Christmas een flinke serie clichés, maar er gaat een heerlijk relativerende echtheid achter schuil, waardoor je gemoed wordt gesust en je niet geïrriteerd raakt door flauwigheden zoals een dubbelzinnig gesprek over een notenkraker. Thompson blijft met beide voeten op de grond staan en de liefde die ze ons hier voorschotelt is verre van perfect. Juist dat maakt het zo invoelbaar. Is Last Christmas een tweede Love, Actually? Niet helemaal, maar hij heeft wel de juiste balans van drama, feelgood, humor en menselijkheid om de decembermaanden door te komen. bron: filmtotaal.nl/recensie/13867 Downloaden Als Last Christmas online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Last Christmas.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Last Christmas downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Last Christmas 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 17. 1 point
  Voor wie daarin geïnteresseerd is, de rechterlijke uitspraak van deze zaak die gediend heeft bij de Rechtbank Utrecht is als PDF te downloaden onder deze link
 18. 1 point
  Normaal wacht ik gewoon om te zien of het in de uitverkoop gaat, anders val ik er niet echt mee bezig. Dus nogmaals, de Black Friday-deals zijn live https://www.screenbinge.com/blog/black-friday-vpn-deals/
 19. 1 point
  In dit artikel laten we je zien hoe je een VPN-verbinding opzet voor je Xbox One. Er is geen dedicated app, maar het proces is niet zo heel ingewikkeld. VPN's worden meer en meer een verrassend nuttige en essentiële tool voor computers, laptops, smartphones en tablets. Ze geven snelle toegang tot een beveiligde internetverbinding en ook al ontbreken dedicated VPN-apps vaak op consoles zijn er manieren om een VPN aan de praat te krijgen op deze systemen. Hoewel het niet zo simpel is als op sommige andere apparaten, is het niet heel moeilijk om een VPN op je Xbox One te installeren. Waarom zou je een VPN op een Xbox gebruiken? In de eerste plaats is er een heel praktische reden om een VPN toe te passen en dat is omdat je de lag kunt verlagen, afhankelijk van de kwaliteit van je VPN-leverancier en diens servers. De meeste aanbieders verbinden consolegebruikers via P2P- en gamingservers die je data versturen tussen snelle punten in datacenters, waardoor je minder lag kunt ervaren dan met een traditionelere verbinding. Behalve verbeteringen in je online game-ervaring, is het ook mogelijk dat je content ontsluit die officieel (nog) niet toegankelijk is in Nederland. Denk aan games die op dezelfde dag uitkomen en dan als eerste in Australië verschijnen vanwege het tijdsverschil. Met een VPN kun je doen alsof je in Australië zit en dan vroeg toegang krijgen. Dat is maar een paar uur verschil, maar het is genoeg om hem vast te downloaden zodat je op middernacht aan de gang kunt. Hetzelfde geldt voor regiorestricties van bijvoorbeeld video-aanbieders. Afhankelijk van hoe je leverancier daarmee omgaat, zou je bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix-catalogus kunnen ontsluiten op je Xbox One. Xbox One VPN via de router De makkelijkste manier om VPN-diensten op je Xbox One te gebruiken is door VPN te installeren op je router. Er zijn twee manieren om dat te doen. De eerste is door een router aan te schaffen met ingebouwde VPN-ondersteuning. Dat is een prijzigere optie, maar het is de eenvoudigste manier om je console te ondersteunen. De andere manier is door je VPN-abonnement handmatig toe te voegen aan je router. Het hangt af van je merk en type hoe je dat doet, dus het is onmogelijk om je hier stap voor stap bij te begeleiden, maar de meeste VPN-leveranciers hebben ondersteuningsdocumenten die uitleggen hoe je VPN op een router installeert. Xbox One VPN via Windows Het nadeel van de router-optie is dat ál je verkeer via een VPN gaat en dat is soms niet wenselijk, als je bijvoorbeeld diensten gebruikt die VPN-verbindingen blokkeren. In dat geval kun je je pc als tussenstation gebruiken, zodat je de Xbox One kunt scheiden van andere apparaten op je netwerk. Installeer VPN-software op je pc. Prik een Ethernet-kabel achterin de Xbox One en verbind deze met je pc. Verbind met je Wi-Fi-netwerk (ondanks de kabel, inderdaad). Open Configuratiescherm (tik de naam van de klassieke app in de zoekbalk), ga naar Netwerkcentrum en klik op Adapterinstellingen wijzigen. Rechtsklik op het pictogram met de naam van je VPN en kies Eigenschappen. Klik op het tabblad Delen en zet een vinkje bij Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via de internetverbinding van deze computer. Start de VPN-app op je pc en verbind met een server. Test de verbinding met je Xbox One - als alles goed is gegaan kun je nu verbinden via een VPN. Xbox One VPN via je Mac MacOS biedt iets soortgelijks als de Windows-methode hierboven. Dat gaat als volgt: Installeer VPN-software op je Mac. Prik een Ethernet-kabel achterin de Xbox One en verbind deze met je Mac. Ga naar Systeemvoorkeuren > Delen en kies Internetdeling. Selecteer je Wi-Fi-verbinding in Deel de verbinding via. Kies Ethernet in het venster Met computers die gebruikmaken van. Als je via een kabel het internet opgaat vanaf je Mac, doe bovenstaande stappen dan precies andersom. Klik op het vakje links van Internetdeling om de verbinding tussen de Mac en Xbox One te delen. Er verschijnt nu een groen pictogram. Start de VPN-app op je Mac en verbind met een server. Test de verbinding met je Xbox One - als alles goed is gegaan kun je nu verbinden via een VPN. Bron: Webwereld.com
 20. 1 point
  Het probleem is dat veel Vlamingen niet langer een Vlaams dialect spreken en de accenten ook verdwijnen, omdat de vraag naar Vlaamse ondertitels afneemt, evenals het aanbod van veel NZB-gemeenschappen.
 21. 1 point
  Guardian, bedankt voor je reply! Ik download al jaren nieuwsgroepen (NZB). Gisteren dit forum wat verder doorzocht en zag een aantal tips voor goede NZB communities (bv: p4a...) die ik nog niet kende. Op één daarvan kwam ik een aantal recente animatie films tegen met Vlaamse audio. Moesten er nogh tips zijn, altijd welkom groeten
 22. 1 point
  Ik ben Flipje Gezellig op een site waar iedereen je kan helpen met problemen etc verder kijk ik graag film's die ik op het internet kan vinden
 23. 1 point
  Hopelijk blijven dit soort uitspraken nog even weg in Nederland, maar het komt wel heel eng steeds dichterbij. Goede vertaling van het originele artikel overigens @Drifter
 24. 1 point
  Hoi Flipje, Waarschijnlijk zit het probleem alleen in jouw thuis modem en is het wellicht verstandig om een Vast IP-adres aan jouw NAS toe te kennen. Ik heb op het internet verschillende probleem meldingen gezien met jouw modem type en aangesloten Media boxen of een NAS. Zoek eens wat op over het instellen van een vast IP-adres zoals bijvoorbeeld onder deze link
 25. 1 point
  Ik draai op al mijn desktops/laptops W10 sinds de eerste versie, wel PRO of Enterprize, en heb er eigenlijk nooit noemenswaardige problemen mee gehad. Behalve toen ik overging naar versie 1903 maar dit bleek dan een fout te zijn van MS dat verholpen was met een update. Indien de laptop vroeger goed gedraaid heeft op W10, naar ik me meen te herinneren van wel, moet er iets gebeurd zijn met de bestanden die Windows nodig heeft om op te starten en hier help meestal de herstel optie wel. Echter komt het zelden, zeer zelden, voor dat dit niet lukt omdat bepaalde bestanden zodanig corrupt zijn geraakt of missend zijn en kan het helpen om de vorige versie terug te plaatsen maar aangezien dat u in het scherm komt dat u aangeeft zal ook deze mogelijkheid niet beschikbaar zijn omdat de vorige versie reeds verwijderd is van de computer. Wat hier dus wel help is zoals @Guardian aangeeft of terug naar de fabrieksinstellingen of W10 volledig opnieuw installeren(cleaninstall) , met het laatste zou het kunnen zijn dat u alle actuele driver verloren bent. Indien u geen cleaninstall doet dan bent u iets veiliger. Het veiligste van alles is terug te gaan naar de fabrieksinstellingen en dan Windows opnieuw te updaten.
 26. 1 point
  Trouwens nog eens de complimenten aan je plaatjes bij de nieuwsberichten @Drifter
 27. 1 point
  Hey @Guardian ik heb die site al een keer eerder gezien en het werkt helaas niet voor mij ik heb alles geprobeerd wat er op die site staat en ook op deze site https://nl.easeus.com/bestanden-terughalen/hoe-de-oneindige-automatisch-herstel-loop-in-windows-te-doorbreken.html waar precies mijn probleem wordt beschreven ik heb alles uitgevoerd maar het werkt maar niet ik kan wel bijvoorbeeld wel gewoon op alles drukken zoals problemen oplossen en het runnen maar daarna herstart hij de laptop weer en gebeurt er precies het zelfde. Heel erg bedankt voor je hulp trouwens
 28. 1 point
  Ik had zelf eerder ook al artikelen gelezen waarin de stijging van illegaal gebruik van streaming (Kodi en Piraterij-Plugins en allerhande andere IPTV aanbieders) aan de kaak wordt gesteld, maar ik heb het in mijn reactie puur alleen over het ouderwetse downloaden via Torrents en Binaries Nieuwsgroepen en de leeftijd categorie die daar aan hangt.
 29. 1 point
  Niet helemaal waar. Bij enkele grote private trackers hebben ze wel is een onderzoekje gedaan naar de leeftijden en je zag een enorme toename van downloaders in de leeftijd van 20-30 jaar. Het ouderwetse downloaden bestaat nog steeds maar er is een fenomeen bijgekomen die de jongeren meer aanspreekt en dat zijn illegale streamingsdiensten. Als paddestoelen schieten die uit de grond. Vergis je niet in de illegale streamingsdiensten want je praat echt over miljoenen betalende leden ( ! ). Kortom het is big business en heeft voor de ouderwetse downloaders een heel groot voordeel. De focus van de opsporingsapparaten e/o Brein adepten liggen vnl. op de illegale streamingsdiensten. Je mag gerust concluderen dat downloaden op de ouderwetse manier dmv torrents en nieuwsgroepen volledig is ingehaald door de illegale streamingsdiensten. Neem Xtream codes deze had 50 miljoen betalende leden. 50 miljoen maal £ 10 per maand om maar een voorbeeldje te noemen. Private trackers met pak hem beet 20 - 25.000 leden is laaghangend fruit geworden. Onze Tim gaat het druk krijgen. Een beetje downloader neemt een server/seedbox en gebruikt Plex om te streamen. Niets meer gedoe met externe harde schijven of NAS gedoe.
 30. 1 point
  Goede morgen, Ik denk haast dat je de onderstaande optie moet gebruiken @Ismail Antar. Oplossing 3. Gebruik de Windows Herstelomgeving als Windows 10 Opnieuw Opstarten niet werkt 1. Druk op Windows  + R > Afsluiten of Afmelden > houd SHIFT ingedrukt > Klik opnieuw opstarten. Dit zal je computer in de herstelmodus van Windows brengen. 2. Navigeer vervolgens naar: Probleemoplossen > Geavanceerde opties > Opstartherstel. Volg de instructies die je van Windows krijgt en herstel je systeem.
 31. 1 point
  Als ik onderstaande lees, zou je zeggen van wel. Op reddit staat het er vol mee. Men stelt allerlei vragen. Ben benieuwd wat voor antwoorden hier op worden gegeven als de deal eenmaal is afgerond. Zal me niets verbazen als heel wat mensen besluiten om over te stappen van VPN-provider. Toch jammer, PIA was inderdaad een prima VPN. Ben ook eens gaan kijken in de privacy policy van CyberGhost (ook overgenomen door Kape in 2017). Gaat met PIA hetzelfde gebeuren?
 32. 1 point
  Deel 2 is niet eerder verschenen hij is vrijwel direct verschenen nadat Disney hem heeft uitzonden. Bron : https://www.comparitech.com/tv-streaming/disney-plus-mandalorian-pirating/ Neemt niet weg dat de 1e aflevering in no time werd afgeleverd in 4Kzelfs. Er lopen nog wel enkele issues zoals CDM ( content decryption module ) Het probleem is dat er bij elke aflevering een encrypted sleutel wordt meegegeven en om die te kraken moet je een apparaat open maken en een trustzone exploit uitvoeren. Met andere woorden je mag een apparaat opofferen. Ik ken mensen in mijn omgeving die zich te pletter ergeren aan al die streamingsdiensten en zijn teruggekeerd naar torrents of nieuwsgroepen. Er zijn teveel streamingsdiensten in een te korte tijd gekomen waardoor de consument wordt overspoeld met content welke geheel is versnipperd. De oorlog is begonnen en het zal voor de consument alleen maar erger worden want er komen nog meer streamingsdiensten aan.
 33. 1 point
 34. 1 point
  Dat klopt helemaal maar dat moet @Harry1 natuurlijk dan wel vertelt worden. (en dat heb ik niet gedaan...) Nieuwe leden mogen niet direct links plaatsen om spam tegen te gaan. Overigens is meerdere spotweb sites alleen maar fijn. Meer keuze is altijd handig. ik laat het dus even hierbij, en zal als de site over twee weken nog draait toevoegen in het overzicht.
 35. 1 point
  Beste Harry1, je bent ontzettend druk met het maken van reclame voor een website die het zelfde aanbod heeft als nzbserver.com. Ik open die website dagelijks en ben nog nooit met een storing geconfronteerd. Tevens heb ik in mijn browser standaard een Advertentie blokkering zodat ik daardoor ook geen verschil zie met wat jij aanbied. Ik heb jouw reactie maar met een (leuk) aangemerkt, maar ik ben niet echt een liefhebber van personen die alleen een account op Duken.nl aanmaken om reclame voor zichzelf te maken.
 36. 1 point
  Beste Harry1, het zal vast aan mij liggen, maar ik kan geen verschil zien met de al bestaande Website van Spotnet (nzbserver.com) die voor iedereen toegankelijk is en vindt dit ook niet echt een aanvulling op de al bestaande community's.
 37. 1 point
  Linkje voor eat slow bowls. Zelf heb ik deze besteld. Ik kwam bij de dierenwinkel dezelfde tegen. Daar durven ze 17 euro voor te vragen. Tipje: Als je Ditzo via cashbackxl.nl afsluit, krijg je 40 euro cashback. Heb ik vorig jaar (cashbackxl.nl > FBTO, 40 euro cashback) en dit jaar Ziezo (20 euro cashbackxl > zorgkiezer) gedaan. Zet wel je adblock uit. Heb ook geduld, het kan een paar maanden duren voordat je je cashback ontvangt.
 38. 1 point
  Wow, nu sla je de plank toch even helemaal mis @Yoshi, want Spotnet is een zogenaamd alternatief voor het vroegere FTD en is alleen gericht op het downloaden van Binaries Nieuwsgroepen (Usenet) met gebruikmaking van een Payserver. Het gaat in dit geval om 2 geheel verschillende manieren van downloaden en Usenet is weliswaar aanzienlijk ouder en ontwikkeld in 1979 (aan de Duke University, te Durham NC, USA) en BitTorrent (Bram Cohen) dateert van 2001, maar verouderd is het zeker niet.
 39. 1 point
  Zijn alleen de letters in qBittorrent kleiner geworden of is dat het geval bij alle tekst op het scherm? Het komt op mij vreemd over dat die update alleen van invloed is geweest op qBittorrent en zou je eens moeten kijken of je het kan aanpassen in je beeldscherm instellingen in Windows. Ik maak zelf geen gebruik van qBittorrent en heb ook geen idee of er in de geavanceerde instellingen niet een optie zit om de lettergrootte aan te passen. In de app van de Spotnet versie die ik gebruik zit wel zo'n mogelijkheid.
 40. 1 point
  Dat is dan inderdaad het beste, lijkt me. Kwam Zekur.nl (onderdeel VGZ) ook nog tegen. Wellicht dat dat wat is, dacht ik. Die hebben een compleet aanvullende verzekering waarin onder andere fysio voor 500 euro per jaar wordt vergoed. Dan zou je op 136 euro per maand komen qua premie. Al zit je in jou geval met 18 behandelingen al aan die 500 euro. Dus helaas, dat wordt hem dus ook niet.
 41. 1 point
  Jeetje, wat een bedrag zeg. Dan is het inderdaad niet slim om je eigen risico te verhogen. Ik weet niet wat een fysiobehandeling kost? Een euro of 30 per behandeling? Stel dat je overstapt en 166 euro gaat betalen dan heb 30x fysio + tandarts 500 euro (?). Dan ben je 6 euro per maand goedkoper uit (72 euro per jaar). Als we er even vanuit gaan dat een fysiobehandeling 30 euro per keer kost. Stel dat je nog 6 extra behandelingen nodig hebt, dan betaal je deze 6 behandelingen (31 t/m 36) zelf. 30*6=180 euro. Die 180 euro betaal je dan zelf. Die 72 euro die je bespaart kun je erbij leggen, maar dan moet je zelf ook nog 108 euro extra bijleggen. Als je overstapt ben je in dit geval dus duurder uit. Stap je niet over, betaal je weliswaar 6 euro per maand meer aan premie (72 euro per jaar) maar voor dit bedrag heb je dan wel 6 extra fysiobehandelingen.
 42. 1 point
  Netflix is nu wat dieper in gegaan op vragen hierover en legt uit waarom het de apparaten niet langer ondersteunt. DRM blijkt de boosdoener en in dit geval is dat Windows Media DRM. Netflix is geswitcht naar Microsoft PlayReady en apparaten die niet met deze DRM-vorm overweg kunnen vallen buiten de boot. Een woordvoerder van Netflix vertelde dat ze alle getroffen leden hebben geïnformeerd met meer informatie over alternatieve apparaten die ze ondersteunen, zodat ze ononderbroken van Netflix kunnen blijven genieten. De woordvoerder voegde eraan toe dat de wijziging gevolgen zou hebben voor slechts een 'klein aantal' oudere apparaten.” Het enige wat gebruikers kunnen doen als zij willen genieten van Netflix is het aanschaffen van een (moderner) kant-en-klaar mediacenter of een nieuwe smart tv. Bron: Webwereld.nl
 43. 1 point
  Zo, inmiddels overgestapt. Cashback van 20 euro en een gratis elektrische tandenborstel erbij. Prima zo. Nee. Nu betaal ik 121,50 per maand. Als ik niet overstap, dan betaal ik volgend jaar 9 euro per maand meer (130,50). Dat is dus 108 euro meer op jaarbasis. Bovenstaand is dus basis + tandarts tot 500 euro + ER verhoogd met 500 euro = 22 euro korting per maand op de premie. Nu stap ik weer over naar ZieZo. Basis + tandarts tot 250 euro per jaar. Dan ga ik 100.50 euro per maand betalen. In dit bedrag zit ook weer de ER verhoging (500euro) verwerkt = 22 euro korting per maand op de premie. Ik ben gelukkig gezond. Ik kom daarom nooit aan die verplichte 385 euro. Vandaar me eigen risico al een paar jaar verhoogd met 500 euro. Korting van 264 euro per jaar op me premie. 385 + 264 = 649. In mijn geval moet ik dus onder de 649 euro blijven als ik goedkoper uit wil zijn. Ben ik toch de sjaak? Dan ben ik naast de verplichte 385 euro, 236 euro aan extra eigen risico kwijt. (885 - 649 = 236)
 44. 1 point
  i k ga voor TONIJN
 45. 1 point
  Dagje vrij en het regent. En wat doe je dan? Juist, zorgverzekeringen vergelijken. Als ik blijf waar ik nu zit, betaal ik 9 euro per maand meer (108 euro per jaar). Dan heb ik basis + tandarts 75%-100% tot 500 euro (75% voor gebitsreiniging etc. ) De afgelopen 4 jaar 1 uitschieter gehad met een declaratie van meer dan 250 euro. Voor de rest zat ik (ver) onder. Als ik weer zou kiezen voor ZieZo met tandarts 75%-100% tot 250 euro (zie vergoeding bericht boven), dan ben ik 21 euro minder kwijt per maand = 252 per jaar. Simpel sommetje: 250 (tandarts vergoeding) + 252 (goedkoper op jaarbasis) + 264 (ER korting op jaarbasis) = 766 euro wat ik totaal zou kunnen gebruiken voor de tandarts.
 46. 1 point
  Dat is minder inderdaad. Mijn ervaring is prima met Amazon, ook als het aankomt op het retour sturen van een bestelling. Als een app me bevalt betaal ik er graag voor. Misschien is de prijs wat hoog (11 euro) voor een app als dit, maar je krijgt er wel standaard ruim 80 dynamische wallpapers (en wellicht meer bij nieuwe updates van de app) en prima support (merkte ik al) voor terug. Uiteraard heb ik zo me grenzen qua prijs voor een app Leuk voorbeeld: Ik maak al jaren gebruik van de app PDF Expert, toen betaalde je daar standaard iets van 10 euro voor. Nu is dat 80 euro. (los van eventuele tijdelijk korting). Dat vind ik echt te gortig voor een PDF reader.
 47. 1 point
  Hallo @Gerrit B, Dit probleem is ook al verschillende malen behandeld op dit forum en als je de oplossing niet op het Spotnet Forum zelf kan vinden is het toch aan te raden om een oudere versie van Spotnet te installeren. Lees anders even dit zelfde onderwerp onder deze link
 48. 1 point
 49. 1 point
  Kijk eens naar VMPlayer / Workstation Pro. Die draait bij mij zelfs nog een oude windows 98
 50. 1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...