Jump to content

Actie Black Friday: PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Leaderboard

 1. Skeletor

  Skeletor

  Full members


  • Points

   20

  • Posts

   545


 2. Duken

  Duken

  Administrators


  • Points

   19

  • Posts

   25599


 3. Monkie

  Monkie

  Full members


  • Points

   17

  • Posts

   2902


 4. SwitchFreak

  SwitchFreak

  Moderators


  • Points

   13

  • Posts

   125


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/28/21 in Posts

 1. Geen Black Friday deal voor Protonmail dit jaar. Enkel voor ProtonVPN. Toch benieuwd waarom ze dit jaar geen korting geven voor Protonmail. Inmiddels een mailtje naar ze gestuurd hierover. Ik wacht het antwoord even af. Als korting niet mogelijk is, dan is dat jammer en zal ik met alle plezier het volledig bedrag betalen voor Protonmail Plus.
  3 points
 2. Na alles gelezen en gevolgd te hebben, heb ik besloten om ook over te stappen naar Protonmail, ook omdat mits een kleine bijdrage heb je je eigen domeinnaam. Zeer gemakkelijk en gunstig in ieders voordeel.Ik ga het zeker uitproberen.
  3 points
 3. Ik ga het topic sluiten, volgens mij was het voldoende voor een leerzaam weekend maar ik ben bang dat als dit verder loopt er op een moment data komt te staan waardoor duken.nl kan worden aangesproken. Ik zou zeggen, op github staat voldoende en laten we lief blijven voor elkaar. Het is al zo een gedoe allemaal.
  3 points
 4. Black Friday deals theCubeNet: 1TB per maand voor $2 - Wordt verlengd voor dezelfde prijs Unlimited $3 per maand - Wordt verlengd voor dezelfde prijs. 12 maanden Unlimited voor $30 - Wordt verlengd voor dezelfde prijs. 24 maanden Unlimited voor $58 - Wordt verlengd voor dezelfde prijs. 1TB block voor $5 - Verloopt niet. 2TB block voor $9 - Verloopt niet. Black Friday deal Blocknews: Note: Deze deal gaat live op 25 november 2021. 500GB block. Prijs begint vanaf $1. De prijs zal stijgen met $0.25 naarmate er meer block accounts worden verkocht.
  2 points
 5. Hier moet je als Administrator toch niet vrolijk van worden. Dit geeft toch wel aan dat je op een verkeerde manier je film en serie recensies hebt getagd, als je daarmee te pas en te onpas mensen mee naar je site lokt die denken dat die content gedownload kan worden.
  2 points
 6. Ik werd opgeroepen om ramen, deuren en winkelpanden op te ruimen. En eventueel dicht te maken. Verder stond ik stand-by mochten er eventueel elektriciteit kasten sneuvelen, om deze dan weer zo snel mogelijk in de lucht te krijgen. Mensen realiseren zich niet, dat naast politie, brandweer en ambulance personeel. De gewone burger, ook nog eens de dupe is! En verder zit ik ook bij de vrijwillige brandweer, en ik werd daarvoor dus ook opgeroepen. Dus ik zat in dubbel vuur die avond en nacht.
  2 points
 7. Met een vrouw die gek is op lezen kan ik niet om dit forum heen.
  2 points
 8. Leuke toevoeging en bedankt
  2 points
 9. Leuke toevoeging, (maakt bekenden nog bekender) 😛
  2 points
 10. Inderdaad. Stond al langer op de planning, maar het kwam er eigenlijk niet van. Ik wacht nog een paar dagen met het upgraden, Volgens mij geeft protonmail ieder jaar 50% korting tijdens Black Friday. Dat scheelt toch weer. Vervolgens installeer ik de protonmail Bridge app zodat ik protonmail in Apple Mail kan gebruiken.
  2 points
 11. Ik denk als je alleen al rustig de website van protonmail leest, dat je dan al snel overgaat. Inmiddels alles vanaf mijn google en outlook overgezet op mijn proton. En dit is het enige emailadres die ik nog zal gebruiken voor mijn leven.
  2 points
 12. Twitch naar de Switch: populaire platform eindelijk beschikbaar De videostreamingdienst Twitch is voortaan ook beschikbaar op de Nintendo Switch. Zo kun je naar gameplay kijken op de spelcomputer, in plaats van zelf iets te moeten spelen. Wel zo gemakkelijk voor wanneer je zelf geen zin hebt om te gamen. Je start de app op, kiest een game uit en begint meteen met kijken. Twitch is een videostreamingdienst waarmee je kijkt naar andere mensen die aan het gamen zijn. Dat is de kern, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zo zijn er categorieën waarin mensen gewoon lekker met elkaar praten, een kopje koffie drinken of hun make-up doen. Als je het wil livestreamen, dan zijn er ongetwijfeld kijkers. Twitch op de Switch De App voor de Nintendo Switch is lekker simpel. Wanneer je de applicatie opent, dan krijg je een overzicht te zien van aanbevolen streams. Via de optie Browse kom je uit op een keuzemenu met games en categorieën. Tot slot is er de zoekoptie. En dan kun je makers, games en genres opzoeken die je interessant vindt. Belangrijk om te weten: de app is alleen bedoeld voor het bekijken van Twitch-streams. Je kunt er dus niet zelf mee streamen. Daar heb je nog altijd een goede pc voor nodig. Je kunt je gameconsoles, waaronder de Nintendo Switch, op je pc aansluiten en via deze dienst je eigen gameplay uitzenden. Opvallend verschil Een opvallend verschil ten opzichte van andere versies van de Twitch-app, is dat je de chat niet ziet. Niet in handheldmodus en ook niet op de tv. Wil je de chat zien en ondertussen zelf chatten, dan scan je daarvoor een QR-code. De chat verschijnt dan op je smartphone. Dat typt ook net even wat lekkerder. Heb je al een Twitch-account? Dan meld je je simpelweg aan via een QR-code of via de Website van het bedrijf.
  2 points
 13. Beste forumlezers; Vanaf vandaag hebben wij besloten dat wij iedereen toelaten met een vpn aan. Dus iedereen kan zich bij ons vanaf nu veilig aanmelden. Mvg Resurrections.place
  2 points
 14. @Skeletor Warmer heeft gelijk, met een VPN blijft de site bereikbaar en dat heeft niets met de URL te maken die bij de providers in Nederland geblokkeerd wordt. Als een host in Nederland door Brein gesommeerd word de site uit de lucht te halen dan natuurlijk niet! Draait de host ergens in "Timboektoe", waar Brein geen Juris Restrictie heeft blijft de site via VPN gewoon bereikbaar 🧛‍♂️
  2 points
 15. Dat is al jaren bekend @Bartje C, dat wanneer je illegale gedownloade spellen wil afspelen op een Playstation, dat je dan moet jailbreaken. Voor een PS4 is dat minder makkelijk als bij voorgaande modellen en ook nog afhankelijk van de Firmware. Je kan alles over de Ombouw lezen onder deze link.
  2 points
 16. Excuses voor mijn bovenstaande bijdrage met verwijzing naar de PIA handleiding, want de vraag van @Leffeblond ging natuurlijk over de telefoon app en niet over de desktop/laptop versie. Fijn dat @Duken dit even heeft gecorrigeerd met zijn reactie.
  2 points
 17. Hoi @Leffeblond, ik denk dat je niet precies begrijpt wat @Duken duidelijk wil maken. De PIA-App die standaard in de playstore staat heb jij geïnstalleerd. Die installatie moet je verwijderen/ongedaan maken en daarna van PIA-website de APK downloaden waarin ook PIA-mace verwerkt is en die APK moet je dan installeren. Je hoeft verder helemaal niets te doen met jouw Playstore.
  2 points
 18. Newsgroupdirect heeft inderdaad ook leuke deals. Als je voor de deal van 28$ per jaar kiest, dan daalt de prijs ieder jaar met 10% zolang het abonnement actief is. * * De prijs zal 5 jaar lang ieder jaar met 10% dalen. De link voor het block account van 1.5TB is hier te vinden Newsgroupdirect maakt gebruik van dezelfde backbone als Thundernews, namelijk UsenetExpress.
  1 point
 19. Het lid dat bij deze community de invite aanvraagt voor iemand anders doet dat in een daarvoor bestemde kolom waarin naam en e-mail genoteerd moeten worden van de geïnviteerde, waarna een mail wordt verstuurd met daarin een unieke code die bij de registratie ingevuld moet worden. Als dit niet gehanteerd zou worden is het inderdaad mogelijk dat een spambot op deze manier geregistreerd zou worden met alle daaraan hangende narigheid tot gevolg.
  1 point
 20. Black Friday deals Thundernews: 12 maanden Unlimted + VPN voor $28 - Wordt verlengd voor dezelfde prijs 18 maanden Unlimted + VPN voor $40 - Wordt verlengd voor dezelfde prijs 1 maand Unlimted + VPN voor $2,50 - Wordt verlengd voor dezelfde prijs 2TB block voor $10 - Verloopt niet 4TB block voor $19,50 - Verloopt niet
  1 point
 21. Ik benRmT. Zag jullie site voorbij komen op nzbserver in een reactie. Zag dat jullie hier nederlands talige films hadden dus kwam eens kijken
  1 point
 22. Ja vrolijk.... ik heb de module gekocht van movies gekocht en ben er erg blij mee In de uitleg staat dat de content bij ons niet te vinden is; en als een gast of lid het wel denkt dan PM ik over de huisregels met: Directe links naar websites en bestanden voor de films zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.
  1 point
 23. Het grootste deel van deze relzoekers en slopers zijn niet volwassen en dat is iets wat al jarenlang speelt. De overheid zou wettelijk meer mogelijk moeten maken om daar hogere straffen op te leggen. Begint steeds meer een omgekeerde wereld te worden waar voetbalclubs luisteren naar de harde kernen van supporters omdat ze anders gaan slopen en mensen persoonlijk benaderen en bedreigen. Maar als ik het goed begrijp @SwitchFreak, werkt u bij een soort van Calamiteiten dienst en en dan is het toch wel logisch dat je dan ook wordt opgeroepen bij dit soort gebeurtenissen. Lijkt mij dat je met dat werk dan je brood verdient.
  1 point
 24. Is uitgelekt, en inmiddels te downloaden en te spelen op de nintendo switch. Ook is de aller eerste patch al uitgebracht, waardoor het spel inmiddels volledig is. Officiele release datum zou zijn 19 november 2021 Title: Pokémon Shining Pearl Release Date: Nov 19, 2021 Category: Role-playing Publisher: Nintendo Type: Physical Format: XCI Title ID: 010018E011D92000 Title Size: 4.65 GB Language: En, Es, Fr, De, It, Ja, Ko, Zh Required Firmware: 12.1.0 CFW: 12.1.0 + Atmosphere 0.19.0 Deze games zijn getest doormij, en de rest van SwitchPirates. Met de nieuwste firmware en signature patches.
  1 point
 25. Ik vermoed dat het een post is geweest van Vinny27 die een linkje heeft staan naar een nieuwe NZB Community die ook in het overzicht staat op Duken.nl. Waarschijnlijk heeft u via Google op een tag geklikt die u naar Duken.nl heeft gebracht.
  1 point
 26. Het kwam door een post op spotnet waar ik photoshop heb meegenomen maar dan had ik het verkeerd begrepen, geen enkel probleem trouwens ik heb een brede interesse in uiteenlopende gebieden betreffende computers software en techniek,
  1 point
 27. Welkom @GaitW, maar ook nu ben ik bang dat u net als velen voor u denkt dat er content gedownload kan worden op Duken.nl. Daar is absoluut geen sprake van en ik ben ook zeer benieuwd wat of welke reacties u het idee hebben gegeven dat dit een downloadsite is?
  1 point
 28. Top, ik zal mij ook even aanmelden en van de week kijken naar de integratie van Discord binnen ons forum. Daar zijn mooie mogelijkheden voor, Eerst even kijken hoe het gaat met Discord
  1 point
 29. @Monkie Klopt met Black Friday is het 50% off, dan is een jaar abbo volgens mij rond de €24,- (voor plus dan)
  1 point
 30. Ik gebruik hier sinds kort ook Protonmail. Puur om te kijken of het wat is. Bevalt me eigenlijk wel prima. Binnenkort zal ik upgraden naar het Plus-abonnement. Al wacht ik daar nog heel even mee, gezien Black Friday. Wellicht nog een een leuke korting. In mijn geval is het de bedoeling dat Protonmail op termijn Outlook gaat vervangen .
  1 point
 31. Veel sterkte met het verlies van je hond, Het is en blijft een maatje van je. Ik he hetzelfde meegemaakt met mijn katten Na 17 jaar zijn ze net kinderen van je. Ik heb als grote volwassen vent ook een traantje gelaten.
  1 point
 32. Ja ik heb gehuild toen die de klink van de spreekkamer in me hand had, en toen me hond op de behandeltafel lag toen heb de binnen kant van me hand voor zn snuit dat ie niet alleen was . Het verdriet is toch heftig als een mens overleef omdat ik me hond alle dagen om me heen had en vooral als je alleen woont, ik was gewoon gek op me hond. Mogge Allemaal
  1 point
 33. Welkom! Mijn vrouw is ook een beetje gek
  1 point
 34. Ja, het beestje heeft een mooi leven gehad...denk ik Ik weet wat het is om je huisdier in te laten slapen omdat ikzelf ook twee honden heb gehad ,en de dierenarts woont hier vlak bij maar nu weet ik, om lood in de schoenen te hebben toen ik daar heen liep... En ik wens jullie véél sterkte toe aankomende tijd .. Avond Allemaal
  1 point
 35. Mogge Allemaal Omdat ik misschien ik in aanmerking kom voor een niertransplantatie moet ik natuurlijk allerlei onderzoeken plaats vinden in het Radboud te Nijmegen.. Enne ik bel de RegioTaxi op of zover gaan, in Radboud te Nijmegen , ja zeker wel zij ze. En het bedrag is nog niet eens € 10,- de heenreis Voor de deur op halen en afzetten bij de hoofdingang bij de Radboud mooii kan bijna niet
  1 point
 36. Je hebt volkomen gelijk @warmmer, ik was even de mogelijkheden van de VPN via buitenlandse servers vergeten. Er is overigens een duidelijke vergelijkbare omschrijving m.b.t. de blokkade van The Pirate Bay te lezen op de website van vpngids.nl. Ik ben echter bang dat ook de toegankelijkheid via VPN moeilijker gaat worden in dit soort gevallen als meer landen de wetgevingen gaan aanscherpen op het gebied van Illegaal Downloaden.
  1 point
 37. Ooook.... en nu is het lastig. Dit is nog informatie maar of dit is toegestaan.... 🙄 Linken naar Google mag en een screenshot dus ja, waarschijnlijk is die site net nieuw en is hij over een dag weer offline. We laten hem even toe, ik geef toe ben wel weer verbaasd. 🤯 Maar echt geen gekke APK's hier of directe links. Ik denk ook dat deze codes niet werken zoals de NOS aangeeft.
  1 point
 38. Een boete valt in het niet, maar delen van deze app is ook spelen met gezondheid. Laat je gewoon testen als je niet bent ingeënt. Is veiliger voor vooral jezelf 😉
  1 point
 39. Vooral verkrijgbaar op telegram 😉 , Kijk daar eens, Ik ga de link niet plaatsen.
  1 point
 40. Tim Kuik is natuurlijk al jarenlang het gezicht en de spreekbuis van BREIN, wat logisch is als Bestuurder en Jurist, maar BREIN bestaat uit meer dan alleen Tim Kuik en laten we wel eerlijk zijn en toegeven dat hij voor de belangen van rechthebbenden zijn werk zo goed mogelijk wil uitvoeren. Ooit zal er ook aan zijn optredens een einde komen en hopelijk zullen er omwegen gevonden worden voor de download liefhebbers om dat nog een aantal jaren te kunnen blijven doen.
  1 point
 41. Eens, is lastig tot welke wijze je kan uitspreken. Wat voor de een niks voorstelt kan voor de ander heel anders voorkomen. Laten we er wel op letten 🥰 titel van topic is aangepast . Ik moet mij zelf nog even inlezen, maar blijkbaar kan Brein nu op verzoek sites blokkeren? 🤯 Los of ze hierin gelijk hebben geeft dit wel een vreemd beeld. Mag ik straks als stichting Duken sites blokkeren welke rechtsgeldig in de twijfel vallen? Computertaal staat ook vol handleidingen over downloaden, dat heb ik liever niet. 🧐 Maar goed,eerst even inlezen . 👍 Er gaat wat fout? Nu heb ik het topic opeens aangemaakt, dat was door @poeloe666. Even fixen....
  1 point
 42. En dan hou ik mezelf nog in, Skeletor. Kijk eens wat deze mafklapper de laatste jaren al om zeep geholpen heeft.
  1 point
 43. Je kan een antipathie hebben tegen bepaalde personen, maar om dat in deze strekking en taal op een Forum te plaatsen gaat mij toch wat te ver.
  1 point
 44. Hoi Duken, Had ik niet gedaan Playstore deinstalleren . Kan ik hierna dan wel weer Playstore er terug opzetten? groet leffeblond Duken, Krijg het op de telefoon niet werkend Pia heb ik verwijderd -----Playstore KAN IK NIET VERWIJDEREN WEL UITSCHAKELEN. Als ik dan weer Pia wil downloaden en installeren lukt het niet hij zegt Pia al geïnstalleerd als ik daarop klik vind hij de device niet? heb een samsung S20 ultra
  1 point
 45. Glasvezel heb ik hier nog niet, maar ik ben tevreden met de snelheid welke Ziggo kan aanbieden. Straks even sporten in het Thema van Halloween, ik doe mijn dino pak maar weer eens aan
  1 point
 46. Ik krijg regelmatig de vraag hoe je het makkelijkst kan downloaden via nxbrew. Dit eigenlijk door de vele pop-ups en reclame die erbij zit. Helaas kan ik voor de pop-ups en reclame alleen maar adviseren om een pop-up blocker te nemen. Mocht je verder nog vragen hebben, kun je altijd hier een reactie achter laten, of mij een PM sturen Benodigdheden voor het makkelijkst downloaden; Jdownloader2 - "Link" 1fichier account (optioneel) - "Link" Google account (optioneel) - "Link" Je hebt 1fichier en/of google natuurlijk niet nodig, maar dit account kun je instellen in Jdownloader2. En op die manier kun je gemakkelijk alle downloads toevoegen in je programma. Wat uiteraard jou eigen voorkeur heeft, met 1fichier heb je eigenlijk nooit problemen. Grootste verschil met een gratis en/of betaalde versie van 1fichier is het aantal downloads wat je tegelijk kan binnen halen. Met de gratis versie is dat één voor één, maar met de betaalde versie zijn dat meerdere tegelijk. Mocht je voor google kiezen, dan moet je eerst een kopie toevoegen bij je eigen account, om zo de restricties te omzeilen van de 2TB die per dag gedownload kan worden van die desbetreffende link. Via deze link kun je vinden hoe je deze "download quote" kan overbruggen "Link" 1. Installeren van Jdownloader2. 2. Ga vervolgens naar settings, en dan naar account manager. 3. En kies vervolgens "add" Via deze weg kun je allerlei accounts toevoegen om te downloaden, en zo een gemakkelijk overzicht te behouden van al je downloads. Bij "Name" en "Pass" vul je de login gegevens in van het desbetreffende account waarmee je wilt downloaden. Extra informatie nxbrew: Op de website van nxbrew kun je via "Game Index" alle games vinden die op hun website staan, en via "CTRL + F" kun je zoeken op de webpagina. En zo gemakkelijk je game vinden. Via de "Request Games" pagina, kun je via een formulier een verzoek indienen om zo toch je game binnen te krijgen. Bij "Top Tending Games" staat de top100 meest gedownloade games van die maand, misschien leuk als je een keer een nieuwe game wilt uitproberen. 4. Als je vervolgens je spel gevonden hebt, zie je onderaan de post alle download links staan. Voor ons voorbeeld gebruiken we "1Fichier" omdat deze het meest stabiele is. En altijd de downloads beschikbaar zijn, zonder download quotes of dat deze offline worden gehaald. 5. Kies vervolgens je 1Fichier link, en deze zal een nieuwe pagina openen naar 1link.club. Wacht 3 seconden, en nu zal het volgende beeld verschijnen. 6. Kies vervolgens "download this file" en deze zal een pagina openen naar cutdl.xyz. Vul hier volgens de "captcha" in, en je krijgt de download link van 1Fichier. 7. Na het invullen van de "captcha" druk je op "Click here to continue" en zul je op het nieuwe venster de download link krijgen na 3 seconden. 8. Via de "Get Link" heb je nu de link verkregen naar de download. Via "Firefox" doe je rechtermuis knop op "koppeling kopiëren" en deze zal dan automatisch naar Jdownloader2 worden geplakt. Via "Chrome" doe je rechtermuis knop op "Linkadres kopiëren" en deze zal dan automatisch naar Jdownloader2 worden geplakt. Soms kan het zijn dat de eerste link niet automatisch gaat, deze moet je dan eerst even plakken in Jdownloader2 onder "Link Grabber" En vervolgends rechtermuis knop -> "Paste Links" 9. Als je de downloads toegevoegd heb, kun je doormiddel van de "play" button de downloads starten. Extra informatie: Je kan de download locatie aanpassen (waar je de spellen wilt hebben) via "settings" en dan de "General Tab" Hier kun je bij "Download map" je gewenste locatie op je computer kiezen.
  1 point
 47. Een grote verzameling voor onze homebrew community hier op Duken. Deze lijst zal alsmaar groeien, en ik hoop met jullie bijdrage dat deze nog grote zal worden. NRO's (apps): 1. Checkpoint - "Link" Snel en een simpele methode om je save games op te slaan, zodat je deze eventueel kan delen met de community. Of voor sommige games zelfs kan editen voor betere wapens, gear, etc. 2. Homebrew App store - "Link" Dit is een ingebouwde app store waar sommige ontwikkelaars hun eigen gemaakte apps beschikbaar maken, en dus heel simpel op je switch te installeren. Zonder dat je deze aan je pc moet hangen. 3. FTPD - "Link" Een FTP programma voor op je Nintendo Switch, hier kun je d.m.v elk willekeurig FTP programma op je PC altijd bij je files op je switch. Zo kun je dus ook andere apps gemakkelijk op je homebrew zetten. 4. Goldleaf - "Link" Voor het installeren van je games via USB en/of netwerk, maar hoofdzakelijk werkt deze het beste voor USB (zoals eventueel een hardeschijf/usb stick) 5. All-in-One Switch Updater - "Link" Met deze NRO kun je allerlei dingen updaten, zoals Atmosphère, bootloaders, signature patches, etc.. Ik zelf heb hem er wel opstaan, maar ik update deze dingen vaak manueel. Omdat ik bepaalde dingen altijd nog net even aanpas. Maar je kan deze NRO prima gebruiken mocht je het op deze manier willen doen. 6. Awoo Installer - "Link" Voor het installeren van je games via USB en/of netwerk, ik gebruik deze zelf altijd voor installeren via netwerk. Omdat deze het meest stabiele is. 7. ChoiDujourNX - "Link" Stabiele NRO voor het upgraden/downgraden van je firmware offline. Ook met FAT32 en/of ExFat mogelijkheden. Toebehoren: 1. Signature patches - "Link" Vaak komen de nieuwste spellen met andere signature patches (handtekeningen voor echtheid) en deze moeten dus eens in de zoveel tijd ge-update worden. D.m.v deze signature patches kun je altijd alle spellen op je homebrew spelen. 2. RetroArch - "Link" De meest betrouwbare en stabiele emulator voor op je Nintendo Switch. Links: 1. Firmwares - "Link" Een volledige overzicht van alle officiele firmwares van de Nintendo Switch, zodra er een nieuwe online komt. Test ik deze altijd, en zal ik een melding maken als ook de homebrew geschikt is voor de nieuwst firmware. 2. NXBrew - "Link" Een website met alle switch games, updates, DLC's en nog veel meer. Elke game die jij je maar kan voorstellen, is te vinden op deze website. 3. NanoRoms - "Link" Een website met veel switch games, updates, DLC's en nog veel meer. Ook kun je op deze website roms vinden van andere nintendo consoles. 4. LAN Play Status - "Link" Mogelijkheid om samen online te spelen, de site is volledig en uitleg is volledig in het engels. Maar uiteraard bied dit wel weer mogelijkheden voor de community. Programma's: 1. NS-USBloader - "Link" Een JAVA based programma om spellen via het netwerk te installeren op je Nintendo Switch 2. TegraRcmGUI - "Link" De meeste stabiele payload injecter voor de nintendo switch
  1 point
 48. Topper weer. Handig om te weten. Mijn oude Xbox controller mapped ook erg fijn op steam.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...