Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...


Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/04/20 in all areas

 1. 3 points
  Enige waar ik bang voor ben is dat de maatregelen die tot 6 April golden ook met 2 weken verlengd worden (zoals gesloten Horeca), maar ik kan me niet voorstellen dat er nog strengere maatregelen getroffen gaan worden. Het is duidelijk dat de meest schrijnende gevallen op de IC terecht komen en dat daar ook de meeste dodelijke slachtoffers vallen. Helaas wordt dit virus nog door teveel mensen onderschat en worden er puur door onachtzaamheid nog teveel mensen tegelijk besmet, waardoor het risico van verspreiding onder de ouderen ook steeds groter wordt. Feitelijk is het helemaal zo moeilijk niet om het aantal besmettingen te beperken door enige afstand te houden. We zijn helaas van nature nogal een knuffelvolk, maar dat zal echt nog een paar weken achterwege moeten blijven. Dat dit virus een ongekende impact heeft op alle Ondernemers moge duidelijk zijn, want de kleinere bedrijfjes en ZZP`ers gaan hier aan onderdoor als ze niet een paar centen achter de hand hebben. Alleen door de sluiting van de Horeca liggen ook alle toeleveranciers (vlees, verse groenten, broodjes) al aan de gallemiezen en dan mag je ook alle schoonmaakbedrijven niet vergeten die normaal dagelijks onderhoud plegen in die verplicht gesloten branche. Die toegezegde steun vanuit de overheid loopt via de Gemeentelijke aanvragen en iedereen met een beetje ervaring weet dat alles wat eerst beoordeeld en goedgekeurd moet worden door Ambtenaren uitloopt op uitstel of afstel. Kortom als we deze Economische klap overleven mogen we daar heel dankbaar voor zijn.
 2. 3 points
  Ja dit is de manier die ik al sinds Google er is hanteert, zo kon je vroeger veel meer. Ik heb zo 100den vod adressen van iptv aanbieders , zal er hier een paar plaatsen, als ik meer tijd heb zal ik wel een lijst maken. Hier wat links: http://103.133.204.82/Data/ http://5.189.169.242/ http://185.105.101.95/ Het is geen garantie dat ze het blijven doen
 3. 3 points
  Er zijn op dit moment 2 behoorlijke releases in omloop met Custom NL vertaling die redelijk goed schijnen te zijn. Er is een WEB-DL AMZN (Amazone) en een WEB-DL ITunes versie, beide met DD5.1 audio. Vanavond dus maar eens lekker 2.23 uur lang onderuit met een borrelhapje.
 4. 3 points
  Dit heeft volgens mij een beetje betrekking op de linkjes die @vuurvogel76 heeft geplaatst in een andere topic. Als je wat meer duidelijkheid wil over de mogelijkheden om bestanden van Nieuwsgroepen te downloaden met gebruikmaking van verschillende Indexers kan je eens een kijkje nemen op de website onder deze link. Als er problemen zijn met de Engelse taal, kan je rechts bovenin Nederlands selecteren. In het overzicht op deze website staan alle beschikbare indexers.
 5. 3 points
  Fijn dat het gelukt is om je Engelstalige ondertitels uit je video bestanden te halen @dijkrat, nu kan je dus verder aan de slag met de Nederlandstalige ondertiteling, die je (nu je MKV bestanden hebt van je serie) makkelijker kan samenvoegen. Bedankt voor de melding.
 6. 2 points
  Hierbij een mooie zoek query om te Googlen. Je kunt hiermee zoeken op Google naar films / series / muziek / games etc welke gehost zijn op servers. Deze servers zijn door de Google bot indexeert en daarom vindbaar (op de juiste manier). Je hebt dan wel de juiste Google query nodig om deze te kunnen vinden. Die hebben we natuurlijk gedeeld Dit blijft een erg mooie: intitle:"index.of" (mp4|avi|mkv) "Naam van bekende film of serie hier" -html -htm -php -asp -jsp -blog Voorbeeld: https://www.google.nl/search?q=intitle:"index.of"+(mp4|avi|mkv)+"frozen 2"+-html+-htm+-php+-asp+-jsp&start=10&bav=on.2,or.r_cp.&cad=b&biw=1920&bih=950&dpr=1&ech=1&psi=IltuWLadNYvojwTtmKDgCQ.1483627299220.3&ei=IltuWLadNYvojwTtmKDgCQ&emsg=NCSR&noj=1 Daarna krijg je op Google de resultaten van de openbare directorys: In deze directory kan je de content welke je zoekt vinden. Je kan deze downloaden door er op te klikken. Je kunt ook nog via het ../ knopje (als je niet in "Index" zit een map eronder zoeken. en ook daarin zijn weer folders met andere films etc te vinden: Veel zoek plezier!
 7. 2 points
  Goedenavond! Beetje bij beetje begin ik mij te ergeren aan mensen die op Duken een topic starten over dat ze geen toegang meer hebben tot hun account óf verbannen zijn van site X of Y zonder reden. Ten eerste vind ik dat deze mensen niet geholpen moet worden door onze community aangezien Duken geen doorgeef-luik is. Ten tweede hoor ik vaak dat site X of Y hun eigen leden verbannen zonder reden of dat mensen niet kunnen registreren met een VPN wat ook voor de nodige problemen zorgt (wat zou de reden hiervan kunnen zijn... ). Waarom willen deze mensen persé op dergelijke onaangename websites actief zijn. Vaak zie ik dezelfde website-namen voorbij komen. Ik denk dan: "Er bestaan meerdere en betere Nederlandse websites op dit gebied, ik ga wel lekker naar deze toe". Is het tijd voor een nieuwe forum-regel of hoe denken jullie hier over? Ik hoor graag jullie mening
 8. 2 points
  Het werk van Nederlandse uploaders en vertalers heeft bij talloze mensen jaren lange plezier opgeleverd, zo ook bij mij. In tijden vóór betaalde streamingsdiensten, wanneer een film voor de eerste keer online verscheen, was hier vaak nog geen Nederlandse ondertiteling voor beschikbaar. Dit werd ook opgemerkt door Nederlandse gebruikers waardoor sommige van hen op het idee kwamen om dan maar zelf de ondertiteling te maken. Om zo iets goed te doen verreist tijd, passie en uiteraard kennis van de gesproken taal. Wanneer de zelfgemaakte ondertiteling compleet was, werd de film met Nederlandse onderteling gedeeld voor het grote publiek zodat zij ook konden genieten van het aanbod. Ik én leden van Duken willen alle uploaders en vertalers door de jaren heen bedanken voor hun inzet, tijd, moeite en passie. Online Nederland kon (én kan nog steeds) niet zonder jullie, dus bedankt hiervoor Hieronder vindt je een alphabetisch gesorteerde lijst met namen van Nederlandse uploaders, groepen & vertalers die zó groot zijn geworden dat deze nooit vergeten mogen worden. Er zullen ongetwijfeld grote namen missen dus mocht je namen weten die waardig genoeg zijn voor de Hall Of Fame, plaats een reactie met bewijs dat deze de Nederlandse scene bedient heeft. Dit mogen ook namen zijn die niet meer actief zijn. Let op, geen links plaatsen die linken naar illegale content! Hall Of Fame: Individuele uploaders Betty-Boop blackSam Bodhi Bowser coen1111 crazyadriaan Daffy diva downl0ad erwin0001 grizzly ikke1956 ipod020 jobbie Koedje longdeer luiehond69 Merlijntje MovieNight NLUPPER002 Parkiet Poolvos popie Qiuckly shooter123 Stan1948 utopia Vaping VENOM Vlinder2 Hall Of Fame: Groepen 2Lions-Team DivXNL-Team Dutch Movie Theater (DMT) DutchReleaseTeam Metamorfose Nlt-Release Quality over Quality (QoQ) SimplyReleases Hall Of Fame: Vertalers Janty
 9. 2 points
  Stukje op ad.nl: Aha, daarom loopt iedereen wc papier te hamsteren.
 10. 2 points
  Hallo @Bert010, downloaden van Nieuwsgroepen is nagenoeg onmogelijk zonder gebruik te maken van een Newsserver. SunnyUsenet heeft een retentie van 3100 dagen, dus je kan dingen binnenhalen van behoorlijk wat jaren geleden, maar dan moeten de bestanden nog wel compleet zijn. Misschien ligt jouw probleem wel bij het willen downloaden van Films die getroffen zijn door Notice & Takedown, die dan ook niet meer binnen te halen zijn. Heb je wel eens geprobeerd een account te maken bij verschillende NZB Community's zodat je wat meer keus hebt als het gaat om het zoeken naar bepaalde films, want dat jouw downloads nu af en toe mislukken hoeft niet perse te liggen aan jouw Newsserver. Vaak worden wat oudere films ook wel herpost op verschillende community's op verzoek, waardoor de kans om alsnog een film van jouw keuze binnen te halen wat groter is. Er is natuurlijk ook nog de mogelijkheid dat het programma wat jij gebruikt om te downloaden niet meer exact doet wat jij verwacht. Je kan voor het downloaden van Nieuwsgroepen verschillende Programma's gebruiken. Behalve downloaden met Spotweb kan je even de verschillende mogelijkheden bekijken die in een overzicht staan onder deze link onder het kopje NZB clients en software.
 11. 2 points
  De motivatie en uitdaging was weg. Er ging veel tijd inzitten. Als dat dan tegen gaat staan, dan is het tijd om een pauze in te lassen. Nu heb ik er weer even zin in, voor hoelang geen idee. We zien het wel
 12. 2 points
  https://www.nzb-tortuga.com/(kan de server niet vinden al 3dgn) https://www.albumsindex.com/( je beland op een phpinfo bestand) https://abook.to/(bestaat niet meer) https://newztown.co.za/(kamt met veiligheids lekken) https://6box.me(zo goed als onbereikbaar) https://newzleech.com(erg moeilijk bereikbaar) https://www.nnzf.io/(bestaat niet meer) https://dusky.deepcave.net/(verbinding krijgen is bijna onmogelijk)
 13. 2 points
  https://www.film-paleis.me/nzbbrowse.php NZB en Torrent https://www.nzb-tortuga.com/ https://www.albumsindex.com/ update ? https://newz69.keagaming.com/ https://nzbgeek.info/ 14 day trial period https://lulunzb.com/ invited only https://simplynzbs.com/ invited only https://omgwtfnzbs.me /invited only https://abook.to/index.php /invited only https://www.miatrix.com/ only 2 grabs days https://nzb.cat/index.php 1 grab day https://nzbindex.in/ 1 grab day https://newztown.co.za/ under maintenance https://fastnzb.com/ Donate https://6box.me/ http://binzb.com/ https://newzleech.com/ http://nzbfriends.com/ http://nzbstars.com/ spotnet http://www.hdchina.net/ https://www.pirates4all.com/ https://www.nnzf.io https://althub.co.za/ https://dusky.deepcave.net/ https://army-of-strangers.biz/forum.php https://www.fileleechers.info https://www.sector-one.org/forums/forum.php https://filesharingtalk.com/nzbs/
 14. 2 points
  Wat heb je nodig? 1. De game of Homebrew NSP die je wil converten 2. Download NSC Build (Credits: Julesontheroad - Ontwikkelaar) 3. Je eigen keys (Gebruik hiervoor Lockpick , mocht je deze nog niet hebben) Stap 1 - Je eigen keys maken - Eject je mSD kaart van je switch - Copy lockpick.nro naar de mSD (root/switch) - Stop je mSD terug in je switch, en launch de CFW - Open nu je homebrew menu en start Lockpick op - Als lockpick klaar is, doe dan je switch weer uit. - Eject je mSD kaart van je switch - Kopieeër nu vanaf je mSD (root/switch/prod.keys) ergens op je PC Stap 2 - Pak je gedownloade .zip file uit (NSC Build) - Kopieeër nu prod.keys naar "../NSC.Builder.vXXXX/ztools" en hernoem hem naar keys.txt Stap 3 - Start NSCB.bat op (../NSC.Builder.vXXXX/NSCB.bat) - Druk nu op 1 en dan enter ("Process files individually") - Drag en drop de game/homebrew in het venster en druk op enter - Druk op 1 en dan enter ("start processing") - Druk op 2 en dan enter ("repack and list as xci") - Nu wachten tot hij klaar is (de groter de NSP, de langer het duurt) - Wanneer je ziet "ALL FILES WERE PROCESSED" kun je het venster sluiten Stap 4 - Je kan nu je nieuwe XCI vinden onder "../NSC.Builder.vXXXX/NSCB_Output/" - Kopieeër deze dan naar mSD en/of Externe HDD En downloaden kan op meerdere sites, b.v. https://www.the-newgeneration.net/ https://spikesplace.live/ https://www.newzbin.org/ Veel game plezier
 15. 2 points
  Hallo @dijkrat, Ik hoop niet dat je het me kwalijk neemt, maar je bent zeer zuinig en onduidelijk met je informatie. Je stelt een vraag en geeft aan dat er Engelse ondertiteling ingesloten zit in de video en daar is mijn antwoord op gebaseerd. Geef in de 1e plaats eens aan wat het formaat is van jouw video (Bijv. MKV, MPG of AVI) en laat ook eens weten of je de Engelstalige ondertiteling aan of uit kan zetten bij het afspelen.
 16. 1 point
  Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand. Deze VPN provider gebruiken veel leden en ikzelf al dagelijks om ons internet verkeer te anonimiseren. Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt, houd deze VPN provider geen logging bij en is deze ook één van de goedkoopste VPN providers. PIA heeft een tijdelijke kortingsactie, het is niet duidelijk tot wanneer deze loopt maar de verwachting is dat de prijzen ergens in mei weer normaal worden. Als je nu je VPN dienst afsluit behoud je de kortingprijzen. De huidige kortingsprijzen: $9.95 per maand $35.95 voor 6 maanden ($5.99 per maand - 40% korting) $39.95 voor 1 jaar ($2.85 per maand - 76% korting + 2 maanden gratis) We hebben op Duken.nl een uitgebreide stap voor stap handleiding voor het gebruik van Private internet access en betalen kan ook gewoon via ideal. Met PIA VPN is het ook mogelijk om te downloaden via nieuwsgroepen en torrents en andere download diensten. Daarbij kunnen jouw privé gegevens niet meer achterhaald worden, altijd handig. Het is bewezen in rechtszaken dat deze VPN provider geen logging bijhoud van zijn gebruikers. Open de website van Private internet access. Kies je gewenste abonnement. Je kunt bij Private Internet Access binnen 30 dagen na de aanschaf je geld terug vragen (Je kunt dit zien als een probeer periode, op deze manier kun je “gratis” de VPN service testen). Toon volledig nieuwsbericht
 17. 1 point
  Ik had PIA en was wel tevreden, maar ben middels overgestapt op PureVPN dit omdat deze erg hoge snelheden in verschillende landen haal. Logs, in 2017 heeft deze eenmaal logs overgedragen aan de FBI, nou daar hebben ze van geleerd, er worden sindsdien geen logs meer gedeeld, er zijn sinds 2017 meerdere verzoeken geweest om logs te overhandigen deze zijn niet meer beschikbaar gemaakt door het bedrijf. Kortom logs worden niet meer bijgehouden.
 18. 1 point
  Hoera bijna weekend heren. Ik heb hele spannende plannen. Ik denk dat ik lekker de 1ste verdieping van ons huis ga bezoeken.
 19. 1 point
  een wifi booster is handig dat hebben wij ook thuis in huis genomen 1tje staat in de living en de andere staat in de kamer vanachter het huis helemaal in de hoek normaal gezien hadden wij maar in de achterste kamer 2 blokjes verbinding en nu volle bak verbinden dus ja zo een wifi booster helpt zeker met je wifi signaal bekijk hier eens op bol.com https://www.bol.com/nl/s/?searchtext=wifi+booster&searchContext=media_all&appliedSearchContextId=&suggestFragment=&adjustedSection=&originalSection=&originalSearchContext=&section=main&N=0&defaultSearchContext=media_all
 20. 1 point
  mijn naan is prive het is niet prive maar ik heet prive groetjes Prive
 21. 1 point
  Ga ik straks voor je regelen. Ik PM je als je hiervoor extra rechten hebt gekregen.
 22. 1 point
  Super! Ik heb er een logo bijgedaan. Zal hem even delen via de socialmedia. Echt een goed topic. Morgen zal ik mijn bedankjes nog plaatsen. Maar zeker bedankt allemaal, en jij ook @Yoshi voor het mooie topic.
 23. 1 point
  Werkt ook met direct streamen vanuit VLC media player. 1. open de URL en kopieer het link adres van de film 2 open VLC media player en kies stream 3 plak de gekopieerde URL in de stream plek 4 de film speelt af
 24. 1 point
  In wat een monumentale fout lijkt te zijn ergens in de opbouw van de game, is de Denuvo-anti-sabotagetechnologie die op Doom Eternal is toegepast mogelijk al aangetast. Vroege kopers van het spel ontdekten een map in de map van het spel met een .exe-bestand dat kan worden gebruikt om het originele exemplaar dat door Denuvo wordt beschermd, te vervangen. Oorspronkelijk zou Doom Eternal gelanceerd worden in november 2019, maar dat liep toen vertraging op. Id Software en uitgever Bethesda zeiden dat dit was om ervoor te zorgen dat de game de hype waarmaakte. Mensen in landen waar het als 1e 20 maart was (bijvoorbeeld Australië) begonnen de game te downloaden van officiële kanalen. Aangezien er al was onthuld dat het spel de beruchte anti-sabotage technologie Denuvo gebruikt, verwachtte niemand echt een snelle 'piraten'-release. Een gebruiker op Reddit liet echter snel een bom vallen. De speler onthulde dat hij na het betalen voor en downloaden van de gamebestanden van de officiële Bethesda.net-versie de hoofdmap opende en het hoofdbestand zag - een bestand van 368 MB genaamd DOOMEternalx64vk.exe. Een secundaire map (in Doom Eternal \ original \) bevatte echter een tweede veel kleiner .exe-bestand (67 MB) met exact dezelfde naam. Wat volgde, is nauwelijks te geloven. Volgens nu talloze rapporten is het mogelijk om het .exe-bestand in de 'originele' map te vervangen door het hoofdbestand en het spel draait nog steeds. De theorie is dat het kleinere bestand de bron .exe is zonder Denuvo, terwijl de sterk opgeblazen versie degene is die 'besmet' is met Denuvo. Dit lijkt erop te wijzen dat iemand in de opbouw erin geslaagd is om een DRM-vrij uitvoerbaar bestand in het gekochte spel te plaatsen, het in een map te plaatsen die duidelijk als 'origineel' is gemarkeerd en het vervolgens te serveren zodat een van de allereerste kopers blijkbaar met minimale inspanning er tegenaan kon lopen. Dit heeft geleid tot grappen dat de ontwikkelaars hun eigen spel effectief hebben gekraakt. Als gevolg hiervan worden kopieën van de game nu online gedeeld en spelen een aantal mensen de game zonder problemen. Aanvankelijk was er sprake van dat de game crashte na niveau 3, maar dat lijkt te zijn gerelateerd aan een driver foutje dat werd opgelost met een update. Naar verluidt is een Bethesda-account nodig, maar een oplossing daarvoor wordt al gedeeld op een Russisch forum dat populair is bij spelpiraten. Er moet nog wat werk worden verzet voordat de release van de piraten in de mainstream verschijnt (repacker 'Fitgirl' noemt het 'binnenkort'), maar het lijkt vrij waarschijnlijk dat het vandaag zal zijn, de dag dat de game werd uitgebracht. Denuvo hoefde niet eens te worden gekraakt of uitgeschakeld om dit te laten gebeuren, wat sommigen verontrustend vindt, omdat ze denken dat het een soort listige stunt kan zijn om piraten een in de tijd beperkte demo of iets dergelijks te geven. De tijd zal het leren…
 25. 1 point
  Helaas verteld een vandaag gepubliceerd artikel op Torrentfreak dat deze update naar het land der fabelen verwezen kan worden. Vanmorgen werd in verschillende nieuwsartikelen de "terugkeer" van Popcorn Time gevierd, nadat het blijkbaar een paar jaar geleden offline ging. Deze bewering is gewoon niet waar, en evenmin de bewering dat de zojuist uitgebrachte versie van de app net zo goed werkt als de vorige. Popcorn Time wordt zelfs geconfronteerd met een golf van klachten van gebruikers die een breed scala aan problemen ervaren die voorheen niet bestonden. Zes jaar geleden deed de applicatie die bekend staat als Popcorn Time iets dat geen enkele andere BitTorrent-tool ooit had kunnen bereiken. Popcorn Time presenteerde zichzelf met een op tekst gebaseerde gebruikers interface in de hoop zoveel mogelijk torrent-sites aan te trekken, en presenteerde content in een prachtige interface in Netflix-stijl. Deze eenvoud resulteerde in een enorme populariteit en aandacht van houders van auteursrechten, die er alles aan deden om het te verwijderen. Omdat de originele code echter open source was, ontstonden er nieuwe aftakkingen die weer een nieuw spel whack-a-mole creëerden. Een paar jaar geleden ging Popcorn Time offline, maar gisteren werd hij uit de dood opgewekt met een geweldige nieuwe versie. Althans volgens meerdere nieuwsberichten van vandaag, die allemaal niet waar zijn. Hoewel het door de jaren heen zijn ups en downs heeft gehad, ging Popcorn Time nooit weg. Maar vanmorgen werd het verklaard als 'terug uit de dood', net op tijd om mensen te vermaken 'tijdens de coronaviruspandemie'. Dit verhaal werd herhaald door verschillende technische publicaties, waarvan er minstens één beweerde dat de nieuwe versie net zo goed werkt als de vorige. Dat is ook niet waar. Wat er feitelijk gebeurde, was dat de mensen achter één aftakking van Popcorn Time (door sommigen beschouwd als de officiële opvolger van de originele software) versie 0.4 van hun variant publiceerden en de release op Twitter aankondigden. Op dit moment rollen de klachten op sub-Reddit achter elkaar binnen en wordt deze update volledig afgebrand.
 26. 1 point
  Hallo @duifje244, je stelt een vraag zonder even te vermelden of je die downloads zoekt in Torrents of in Nieuwsgroepen (NZB). Ik kan je wel meedelen dat als je even kijkt op nzbserver.com (Nieuwsgroepen) en daar Koerier typt in de zoekmachine dat er een flinke lijst tevoorschijn komt aan downloads. Op het gebied van Torrents kan ik je niet helpen.
 27. 1 point
  Bedankt voor de lach heerlijk nummer weer in me hoofd.
 28. 1 point
  Dat zou wel serieus knullig / lullig zijn. Maar het zal mij niet verbazen als auteursrechten organisaties in dit soort clubs zitten om bewijs te verkrijgen.
 29. 1 point
  Ik heb de film net gekeken en moet zeggen dat ik weer heb genoten van een geweldige productie. Wat een technieken zijn er weer gebruikt om dit meesterwerk te realiseren. Een aanrader voor alle liefhebbers van dit genre.
 30. 1 point
  Hoi @Vinny27 de echte, Er zullen vast nog wel veel mensen rondlopen die zich afvragen waarom je gestopt was na zoveel jaar en nu ineens weer bent gaan posten, maar belangrijker is dat er voor de liefhebbers weer een meerkeuze is en je bent in ieder geval verzekerd van een grote schare trouwe aanhang. Bedankt in ieder geval voor het nemen van de moeite om ook hier op Duken.nl even te reageren.
 31. 1 point
  Een normale router kan inderdaad ook aardig wat kosten. Ik kom ook genoeg routers die al snel 300 euro of meer kosten. Ik weet niet uit me hoofd wat ik toen precies kwijt was, maar volgens mij was dat zo'n 320 euro. Dat valt dan nog mee voor een mesh router. Mocht je het Ziggo modem in bridge-modus (laten) zetten, hou dan wel rekening met het volgende: Alle wifi-opties van het modem gaan uit. De DHCP-server en NAT-instellingen vervallen. De firewall schakelt uit. Je kunt Wifispots niet meer gebruiken. De LAN-aansluitingen 2 t/m 4 gaan uit.
 32. 1 point
  Zelf maak ik gebruik van een Multiroom-wifi router / Mesh router: Ubiquiti AmpliFi AFi-HD. Je kunt kiezen uit enkel een basisstation (router). Deze sluit je aan op het Ziggo modem. Mogelijk is enkel het basisstation voldoende wat betreft het wifi bereik. Zo niet, dan kun je ook kiezen uit een basisstation + 2 Mesh points (satellieten). Deze satellieten stop je in het stopcontact waar je een slecht wifi bereik hebt. Het is wel een duur geintje, maar het werkt hier perfect. Uiteraard heb je ook andere merken die multiroom-wifi routers verkopen. Daar heb ik zelf geen ervaring mee.
 33. 1 point
  Belangrijker is naar mening dat wanneer er aanvullende informatie wordt verstrekt, er ook wordt gedacht aan een stukje uitleg voor de leken, wat misschien belangrijker is om een Forum community te creëren die begripvoller met elkaar om kunnen gaan en niemand het idee gaat krijgen als Newbie geen mening of bijdrage te mogen leveren. Ook me eens elke beginner heeft recht om het te leren Je moet hier ook geen forum gaan maken waar sommige net wat beter weten en die met elkaar gaan strijden,dat heeft geen nut en dan is het het beste om die berichten die oftopic te zijn te wissen en te verplaatsen naar een juiste topic waar men die info wel kan gebruiken.
 34. 1 point
  Kijk in Duitsland zijn ze een stuk realistischer. De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft in een toespraak gezegd dat experts verwachten dat uiteindelijk de meeste mensen het coronavirus zullen krijgen. "Als het virus er is, de bevolking geen immuniteit heeft en er geen behandeling is, dan zal zo'n 60 tot 70 procent van de mensen besmet raken." Merkel wil dat mensen ervan doordrongen raken dat het virus in Europa is beland en dat het van belang is om de verspreiding ervan te vertragen. "Het proces moet erop gericht zijn om het medische apparaat niet te overbelasten. Wat ze weergeven overal zijn geteste mensen, het werkelijke aantal licht dan ook vele malen hoger, B.v. in Italië licht het sterfte cijfer op 6% 631 doden bij 10.000 besmettingen maar in Korea zijn 7.755 besmettingen en 54 doden is 0,5% dit land test dan ook iedereen en is veel realistischer. Wat ik hier uit op maak dat er in Italië wel eens 30.000 besmettingen kunnen zijn, maar de klachten Nihil zijn en daarom niet getest.
 35. 1 point
  Niks nieuws deze maart in 2020. Oftewel de lijst is nog steeds correct.
 36. 1 point
  De topic bestaat dus dan maken we er ook maar gebruik van, want we zijn inmiddels met een paar reacties volledig offtopic die ik hier graag even wil aanhalen, omdat daar toch een aantal dingen voorbijkomen van de leden @vuurvogel76, @sweet11 en @Tuinbever die best wel gehoord mogen worden. Er worden al jarenlang Handleidingen en lijsten verstrekt met linkjes op Duken.nl, die best vaak bijgewerkt of aangepast moeten worden door de constante veranderingen in het wereldje van Downloaden en Gamen. Voor sommige leden met wat meer ervaring is het misschien vanzelfsprekend dat het aanleveren van een lijstje met linkjes voldoende is om je als website op dit gebied te profileren. Ik heb als liefhebber van het Downloadwereldje hier een persoonlijke mening over want als ik naar de gemiddelde vraagstelling kijk van (nieuwe) leden, worden we toch wel heel vaak geconfronteerd met probleempjes die eerder ook al besproken zijn op dit forum, maar waar simpelweg niet even naar wordt gezocht in de archieven. Naar mijn bescheiden mening zijn de meeste leden van Duken.nl nagenoeg alleen op zoek naar relevante informatie over Torrent en NZB Community's waar ze direct terecht kunnen om de Films, Software, Series, Games vandaan te halen waar ze naar op zoek zijn. We moeten er denk ik ook voor waken dat er geen topics gaan ontstaan waar de gemiddelde Reddit IT-tech zich thuis voelt, want daar is Duken.nl niet de geschikte site voor. Belangrijker is naar mening dat wanneer er aanvullende informatie wordt verstrekt, er ook wordt gedacht aan een stukje uitleg voor de leken, wat misschien belangrijker is om een Forum community te creëren die begripvoller met elkaar om kunnen gaan en niemand het idee gaat krijgen als Newbie geen mening of bijdrage te mogen leveren.
 37. 1 point
  Oh nee zo bedoelde ik het niet, uiteraard is dit een leuk begin maar als leek komt het mij te vaak neer op, u bent welkom maar om iets te downloaden moet je even je knip trekken.
 38. 1 point
  Behalve de aanzienlijke lijst staat er veel info op deze website die misschien toch wel bij veel mensen onbekend is. Er staan ook een aantal linkjes tussen die eerder in een andere topic al door jou zijn aangeboden als aanvulling op de lijsten die op Duken.nl staan. Helaas is het voor heel veel leden denk ik niet duidelijk wat ze precies kunnen verwachten op die websites onder die linkjes zonder aanvullende informatie die ik helaas in jouw bijdragen ook niet terugzie en ook ik ben net als heel veel leden best wel redelijk bekend in deze scene, maar geen allesweter. Hopelijk staat er wat uitleg op de website onder mijn link die overgenomen kan worden en ter aanvulling geplaatst kan worden bij de verschillende lijsten in de Handleiding.
 39. 1 point
  De top 10 meest gedownloade films van de periode 9 maart tot 15 maart. Deze week staat de film ‘Jumanji: The Next Level’ weer bovenaan, gevolgd door ‘Spenser Confidential’ en ‘Frozen II' maakt de top drie weer compleet. Week 11 zijn er drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Jumanji: The Next Level is voor de derde keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer 1 (1) Jumanji: The Next Level 6.9 / trailer 2 (…) Spenser Confidential 6.3 / trailer 3 (2) Frozen II 7.1 / trailer 4 (6) Spies in Disguise 6.8 / trailer 5 (…) Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn 6.5 / trailer 6 (3) Knives Out 8.0 / trailer 7 (…) Sonic The Hedgehog 6.8 / trailer 8 (7) Ford v Ferrari 8.2 / trailer 9 (8) Joker 8.8 / trailer 10 (4) Charlie’s Angels 4.2 / trailer Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:
 40. 1 point
  We gaan de lijst weer bijwerken met je bijdrage @vuurvogel76
 41. 1 point
  10.000 mensen om de zes maanden? Welke beroepssukkel gaat zijn illegale praktijken doodleuk toegeven aan een wazige enquete? Apps installeren om je gedrag te monitoren, dan verdien je 3 weken hevige diaree en misschien wel 4 weken.
 42. 1 point
  Hallo @Dylan, Het zit je overduidelijk niet mee op jouw huidige verblijfadres, want inderdaad Virgin Media lijkt van de providers in het VK de meest gehoorzame te zijn in het blokkeren van website en serveradressen. In de topic op Redit over dit onderwerp zie ik ook een reactie staan over gratis Windscribe VPN, die misschien ook wel voor jou bereikbaar is. Met een beetje geluk loop je misschien tegen een mede student aan die je wellicht iets meer info of tips kan geven.
 43. 1 point
  Krijg de volgende melding: This site can’t provide a secure connection www.privateinternetaccess.com sent an invalid response. Try running Windows Network Diagnostics. ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR
 44. 1 point
  Telecompaper-rapporten zijn gebaseerd op de meningen van ongeveer 10.000 consumenten om de zes maanden die regelmatig ongeveer 150 vragen beantwoorden over hun gebruik van mobiele telefonie, breedbandverbindingen, vaste telefonie en tv, inclusief details over hun huidige situatie, koopgewoonten, gebruik worden door de Consumer Insights-panel. ( deze methode heeft een afwijking tot wel 10%) Maar dit is allang niet meer de hoofdmoot om internet gedrag te volgen. Vele applicaties die worden geïnstalleerd hebben een klein vakje (vaak een beetje weggemoffeld) dat standaard aangevinkt staat, met de vraag om anonieme gegevens te verstrekken. Zo als wij inmiddels weten worden deze gebruikers data verzameld door enkele bedrijven om zo tot betere inzichten te komen over ons internet gedrag. Conclusie, het zogenaamde gratis (illegale) downloaden is zeker goed in kaart te brengen met een afwijking marge van minder dan 2% Dus installeer je een programma die vraagt data te mogen verzamelen, wees je er dan goed van bewust wat je Hier mee doet...
 45. 1 point
  Usb of hdd Download <-- hier de benodigdheden waar ze in de video over spreken. LET OP ENG Taal En kijk even hier, of er iets voor je bij staat https://digiex.net/threads/download-wii-u-games-updates-for-usb-y-mod-install-using-wii-u-usb-helper.15049/ Hoop dat je er uit komt
 46. 1 point
  Was me al opgevallen, heb het wel geprobeerd, ook cloudflare maar ben er nog niet helemaal tevreden over, al moet ik zeggen dat de Ddos protectie me wel bevalt. Heb nog wel het acc, dus de dns aanpassen en hij loopt weer. Mijn site genereer erg veel data dus denk dat het een betaalde optie moet worden dan. En niet het onbelangrijkste is dat ik me er eerst goed in moet verdiepen gezien mijn kennis op dat gebied nog niet toereikend is om het goed te kunnen finetunen, maar ga mijzelf er zeker in verdiepen. P.s.we lopen hier nu volledig offtopic
 47. 1 point
  Ik heb zelf cloudflare bij duken.nl ertussen zitten, prettige en gratis cdn. Maar met verkeerde instellingen werkt het alleen maar tegen. Of de site sneller is, is overigens een tweede. Maar ik vind het een fijn idee om deze er tussen te hebben.
 48. 1 point
  Wowww @Tuinbever . Mooie post! Erg handig, ook voor mij.
 49. 1 point
  Hallo @Guardian ik heb het voor elkaar gekregen ik heb het gedaan met handbrake daar mee heb ik de dvd bestanden naar mkv geconventeert en nu uit de mkv de ondertitels er uit gehaald bedankt voor je hulp mvg john
 50. 1 point
  Hallo @dijkrat, Dat geeft je al wat meer mogelijkheden, want heb je al gekeken of er Nederlandse Ondertiteling van die serie beschikbaar is op Opensubtitles.org, want als die te downloaden is voor de serie die jij hebt, hoef je alleen de srt bestandjes van de verschillende afleveringen in hetzelfde mapje te doen bij de serie afleveringen. Je kan dan bij het afspelen in VLC gewoon die NL ondertiteling selecteren. Wanneer er geen NL ondertiteling beschikbaar is zal je die zelf moeten maken aan de hand van de aanwezige Engelstalige ondertiteling. Als dat jouw enige mogelijkheid is, heb je misschien iets aan de informatie die je kan nalezen onder deze link.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...