Spring naar bijdragen

Eregalerij


Gewaardeerde bijdragen

Showing content with the highest reputation since 10-11-18 van alle content

 1. 3 punten
  Of NZBchronicle dat doet weet ik niet, ik ken het forum niet. Maar er zijn vele forums die er puur voor het geld zijn. Dergelijke usenet/torrent fora gaan gelukkig meestal snel ten onder. Vriend en vijand, digibeet en geek hebben er vaak weinig problemen mee om even verder te kijken naar o.a. de betalingsgegevens en brein te informeren. Ik heb daar geen zin an, maar heb er alle begrip voor als een ander dat wel doet. Je deelt uit idealistische, morele overwegingen. Niet om snel te verdienen. Er moet een verdienmodel zijn, anders is een server niet te onderhouden. En je mag best wat verdienen als je er uren per dag mee bezig bent. Maar als het puur om geld gaat, ga dan maar offline.
 2. 2 punten
  Het Europees auteursrecht moest op de schop en het Europees Parlement heeft binnen een twee dagen durende worstelpartij een nieuwe auteursrechtenwet gerealiseerd. De oude wet voldeed volgens de Europese Commissie niet meer en moest worden gemoderniseerd. (Zie Artikel) De wet is op zijn minst omstreden te noemen. Als je de tegenstanders moet geloven, staat het internet zoals wij het kennen op het spel. Zij zijn onder andere bang dat de vrijheid van meningsuiting onder druk komt te staan. Voorstanders, zoals uitgevers, muzikanten en filmproducenten, zijn blij omdat zij door deze wet makkelijker vergoedingen kunnen krijgen voor hun gepubliceerde artikelen, muziek, video's en foto's. De wet heeft twee belangrijke en omstreden onderdelen; Artikel 11 en 13. Artikel 11 gaat over strengere regels voor het gebruik van links naar artikelen op internet en online foto’s, ook wel de linktaks genoemd. Door die linktaks zouden bijvoorbeeld nieuwsorganisaties en uitgevers geld mogen vragen als er door andere partijen wordt gelinkt naar nieuwsartikelen. Van de linktaks is uiteindelijk na de stemming binnen het Europees Parlement niet veel meer over gebleven. Er is nu een amendement aangenomen, waardoor de tekst drastisch is gewijzigd. Hyperlinks met losse woorden zijn juist toegestaan, zonder dat daar extra toestemming voor nodig is. Artikel 13 moet het moeilijker maken om filmpjes of muziek te delen waarop auteursrecht zit. Als de wet er komt, dan moeten sociale platformen, zoals Facebook, Twitter en YouTube alle foto’s en video’s strenger controleren of er iets in zit dat inbreuk maakt op het auteursrecht. Nu was het nog zo dat de controle veelal achteraf plaatsvond en dat bijvoorbeeld video's waarin muziek zit die inbreuk maakt op het auteursrecht, na publicatie offline worden gehaald. YouTube maakt al gebruik van een systeem om automatisch te controleren of geüploade video's muziek bevatten van copyright-houders. De uitslag van de stemming bepaalde uiteindelijk dat het uploadfilter blijft en kleine ondernemers en websites zijn uitgezonderd. Nu is er geen voorafgaande toetsing meer vereist, waardoor we in principe kunnen blijven publiceren. Ook mag er niet meer door computers bepaald worden of iets rechtmatig is of niet. Het zijn juist mensen die dat moeten doen.
 3. 2 punten
  Hoi, Als ik alles wil doen vanaf VPN. Welke VPN provider adviseren jullie als ik alle tools vanaf synology draai? Dank voor de reacties op deze koude vrijdag :)
 4. 2 punten
  Avond allemaal. Fijn, 2e e-mail van Ziggo ontvangen waar de korting niet staat vermeld. Ik heb expliciet gevraagd of de deal waar de medewerker mee kwam, ook voor bestaande klanten was. Dat was het geval. Wel staat er dat ik een CI+module ga ontvangen. Daar heb ik er al 2 van. Ik duik maar weer eens de chat in om het na te vragen. Geen zin om weer een uur in de wacht te staan. Edit: Geregeld via de chat. Heb het nu zwart op wit. Korting staat in het systeem. Ook aangegeven dat ik geen 3e CI+ module wil. Hij kon het niet aanpassen, ik kon wel teruggebeld worden om de order te laten annuleren. Dat doe ik dus mooi even niet. Afgesproken om de module te laten opsturen en zodra deze is geactiveerd weer retour te sturen. Tijd voor
 5. 2 punten
  Er is niets, geen verbonden database, geen index pagina, geen IP adres. Het is alsof the-x-files.me niet bestaat. Maar, hij is wel geregistreerd. Met geluk even offline, anders is het waarschijnlijk afgelopen. Vraagje, waarom gebruik je een foto van mijn ex-vriendin, Norma, als avatar, @predator? Ze zag er van onder altijd net zo uit als van boven. Wat bezielde mij indertijd....
 6. 2 punten
  Op Duken gebruiken de meeste mensen PIA. Hier kan je de website vinden en we hebben ook een uitgebreide handleiding. Ga je voor 2 jaar, dan ben je 2,50 dollar kwijt per maand. Een gemiddelde VPN kost een tientje, het is dus een fantastische aanbieding. Black friday zie ik niets over, misschien hebben ze wel een cyber maandag, maar voor de bedragen die ze rekenen denk ik niet dat het veel zal schelen.
 7. 2 punten
  Vanuit een café? Dat was nummer 2 waar ik aan dacht... Maximum Overdrive Vond ik als kind best eng.
 8. 2 punten
  Middag allemaal. Nou, het is gelukt hoor. Niet via de chat. Wel telefonisch. Een dik uur in de wacht en 2 biertjes verder (wachten maakt dorstig ): Ik: Ik zie op dit moment een mooie deal bij de concurrent. Sta op het punt om over te stappen. Tenzij jullie een deal hebben die beter is. KS: Hoe denk je over de aanbieding '6 maanden 30 euro per maand'? Ik: Dat klinkt niet slecht. Na 6 maanden 180 euro besparen is leuk, maar na een jaar 240 euro besparen is leuker, vindt je ook niet?' KS: Daar geef ik je geen ongelijk in. Ik zal even overleggen' Ik: Prima. KS: Ik kan je de volgende aanbieding doen: 12 maanden internet Max voor de prijs van Complete. Ik: Dat klinkt beter. Ik kan me huidige apparatuur (standaard mediabox + 2 CI Modules) behouden? KS: Dat is geen probleem. Ik: Dan ga ik akkoord.
 9. 2 punten
  Eigenlijk was het een retorische vraag. Strikt wetenschappelijk, biologisch gezien, vanuit een Darwinistisch oogpunt, is de zin van het leven voortplanting. Alles groeit, bloeit, bouwt, vecht en sterft om zich te kunnen voortplanten.
 10. 2 punten
  Goedenmiddag allemaal, bedankt voor het meedenken! de oplossing gevonden op het forum telfort .nl: zoek het merk van de netwerkkaart, vervolgens ga je apparaatbeheer en dubbel klik hierop! Ga dan naar de tab stuurprogramma en kies dan stuurprogramma bijwerken! Als er een nieuw en beter stuurprogramma voor deze netwerkkaart dan zal het worden gedownload en geinstalleer! sorry voor mijn late reactie, gisterenavond en vanmorgen getest en ik heb kunnen internetten zonder uitval! bedank nogmaals voor de vele suggesties en tips hartelijk groet gelukkige klavertje4
 11. 2 punten
  Hoi Folkie, het is op dit forum niet toegestaan verzoekjes te plaatsen voor boeken of andere illegale content. Je kan lid worden op de websites die in ons overzicht staan onder Deze link en daar kijken of je kan vinden wat je zoekt.
 12. 2 punten
  Staan op het net veel vragen over dit probleem. Onderstaand een antwoord dat voor een oplossing heeft gezorgd, dus misschien het proberen waard. Het advies is om bij de energie instellingen van de netwerkadapter te kijken. Druk Windows Logo Key + X tegelijkertijd in en kies Apparaatbeheer. Vouw de categorie Netwerkadapters open en dubbelklik links op de betreffende netwerkadapter. Klik op het tabblad Energiebeheer (indien beschikbaar). Verwijder het vinkje dat staat voor De computer mag dit apparaat uitschakelen om energie te besparen. Klik op OK. Verschil? Zo nee, pas de energieoptie aan in het actieve energieschema als volgt: Druk Windows Logo Key + R tegelijkertijd in. Typ Control en druk op Enter. Sorteer op Pictogrammen en klik op Energiebeheer. Van het actieve energieschema klik op De schema-instellingen wijzigen. Klik eventueel op Instellingen wijzigen die momenteel niet beschikbaar zijn. Klik op Geavanceerde energie-instellingen wijzigen. Vouw Instellingen voor de adapter voor draadloos netwerk uit en dan Modus voor energiebesparing vouw je ook uit. Zet de instelling op Maximale prestaties. Klik op OK en dan op Wijzigen opslaan.
 13. 2 punten
  Het is zeker een stuk kouder geworden. Review inmiddels uitgebreid met de info over hoe je de achtergrond van de ondertitels doorschijnend kunt maken. Mogge allemaal.
 14. 2 punten
  Ik stelde 1 enkele vraag, puur uit interesse, zonder slechte bedoelingen. Fascinerend wat er daarna gebeurd in dit topic. Er is zoveel pijn en leed op deze aarde. Zoveel mensen die zo veel goeds zouden kunnen doen, maar zich bewust gedragen als demonen. Het feit dat sommige mensen hier, over een vrij onzinnig onderwerp, zo fel reageren en 'discussiëren', zegt voor mij persoonlijk erg veel. Je zou, terwijl je raged en trolt zoveel goeds kunnen doen. Maar je gaat liever anoniem los op dit forum over een ander usenet of torrent forum. Het is maar net wat je met je tijd, je leven en bestaan wilt doen.
 15. 2 punten
  Gezellig daar gaan we weer Inderdaad houd het gezellig en vragen stellen kan altijd. De technische code code hoef ik niet te zien @InsaneDank voor je aanbod (Ik begrijp er ook niks van ) Maar we hebben het hier over een usenet community waar je content kan downloaden. Gaan leden zich daar nou druk maken over privacy? In alle eerlijkheid.... Ook dit is weer uitgevoerd door "piraten" in de lage landen met de beste bedoelingen. Ze doen hun uiterste best net als elk ander download forum maar zijn natuurlijk niet te vergelijken met een website als de abnamro of een ander groot bedrijf. Dat zou je ook niet willen toch? Als een usenet forum besluit dat alleen Ziggo leden mogen aanmelden, alleen gebruikers vanaf een ipad of bezoekers vanuit belgie met een Android telefoon via een Firefox browser. Dan hebben we het er mee te doen, alles is vrijblijvend en lid worden is een keuze. Er zijn voldoende alternatieve en anders kan je ook nog altijd naar de bol.com. Dus ik begrijp de vraag van meh meh en de uitleg van Insane. Daarmee kunnen we elkaar toch prima aanvullen met informatieve vragen en antwoorden?
 16. 2 punten
  Hallo Iedereen Ik zal even uitleggen hoe het ip systeem en registratie werkt: De gebruiker registreerd met zijn echte ip.. ohjee wat nu? Het ip word opgeslagen (encrypted voor de techies onder ons met een combinatie van md5/sha-256 en een salt key) Deze accounts worden stuk voor stuk handmatig nagekeken of ze niet op belangrijke ip lijsten staan of een reputatie hebben. (Safety first) Niemand kan deze ip`s zien behalve 2 staff leden (die weten namelijk de salt om ze te decrypten) Geen instantie of persoon kan dus bij dit ip (google maar op sha-256/md5 met salt dat lukt zelfs een supercomputer van google niet) Na goedkeuring word dit volledig verwijderd en ben je op de website niks meer als een gebruikersnaam (hopelijk een gezellige chatbox fan) Daarna kan je dus inloggen met je vpn zonder je eigen ip zichtbaar te maken. Ik heb geen VPN of weet niet hoe dit werkt? Er staan honderden tutorials op het Internet om dit te doen en bereiken (sommige betaald sommige gratis) Ik download nooit met een vpn en log eigenlijk altijd zomaar in Zelfs dat is geen probleem aangezien wij een bestand hebben lopen die alle ip-addressen op 127.0.0.1 zet in onze database (dus ontraceerbaar) Echter kunnen instanties als ze kwaad willen je nieuwsgroepen provider verplichten jouw download history te tonen en zonder vpn vinden ze dit veel makkelijker terug. Daarom is een vpn geen overbodige luxe als je erg actief bent op forums zoals dit. Hoe kan je misbruik dan tegen gaan als je niks bijhoud? Er zijn meerdere technieken die kunnen filteren of iemand misbruik maakt of niet. Hier kan ik helaas niks over zeggen anders word het alsnog misbruikt. (Deze technieken hebben niks te maken met je ip adres of persoonlijke informatie) Hoe zit het met cookies? Die kan je bij ons alleen eten als je op visite komt bij de koffie. Hoe weet ik zeker dat deze post klopt en van toepassing is? Ik heb het zelf zo geprogrameerd ^^
 17. 2 punten
  Voor iedereen! De registraties zijn weer geopend! Onthoudt alleen dat registraties zijn toegestaan zonder VPN / Proxy / Mobiel! Als je eenmaal bent toegelaten is VPN / Proxy / Mobiel weer toegestaan! Met Vriendelijke groet, TNG
 18. 2 punten
  Take down on notice? Maar volgens mij is de term Notice and take down
 19. 2 punten
  Da's wel erg toevallig. Ik heb gisteren de boel vast aangepast. Dit jaar had ik geen polis voor de tandarts en ik heb het idee dat er een complete renovatie nodig is. Ik heb dus de duurste tandartspolis genomen die ik kon vinden. Nou nog een goede aannemer vinden voor de renovatie in januari/februari.
 20. 2 punten
  We zijn weer geopend! gaan ook niet meer dicht! We zullen nog updates doen en aanpassingen aan de site maar voor nu is de site weer toegankelijk voor iedereen! Registraties staat alleen uit! omdat we met dat systeem nog bezig zijn! Veel plezier!
 21. 1 punt
  Dat is zeker vervelend, en kan meerdere oorzaken hebben. Bij mij kwam het door de "buurt" en alle wifi netwerken om me heen. Duurdere apparatuur was de oplossing ps echt een geweldige leuke kerstfilm gezien vanavond... Moet al kunnen toch?
 22. 1 punt
  De eerste keer was het inderdaad 45 minuten. Toen was er niks mogelijk. Toen ik voor de tweede keer belde, stond ik dik 1 uur en 15 minuten in de wacht. Maar ja, alles voor de korting. Ik wou me laten terugbellen. Maar op de pagina 'Opzeggen' op de website van Ziggo kon ik me nummer niet achterlaten. Zullen ze vast uitgeschakeld hebben.
 23. 1 punt
  Dat zal dan toch snel een voordeel zijn van € 20,00 per maand en dat is altijd aantrekkelijk.
 24. 1 punt
  Avond allemaal. Zorgverzekering voor volgend jaar inmiddels afgesloten. 40 euro cashback. Prima zo.
 25. 1 punt
  Avond allemaal. Concert was geweldig. Van begin tot het eind genoten. Van het weekend zal ik de Infuse Pro 5 review nog van een (hele) kleine update voorzien. De optie 'Translucent background for subtitles' is toegevoegd aan versie 5.9. Kan toch handig zijn. Versie 6 volgt begin 2019. Wellicht maak ik hier ook weer een review over. Dat dacht ik al, dat je hem eerder had afgesloten. Het wordt hem in mijn geval sowieso niet. Ik zoek dit soort dingen inderdaad ook altijd uit. Ook via sites als Independer. Schijnbaar zijn de vergelijkingssites nu netjes up-to-date, waardoor ik toch nog een verzekering heb gevonden (FBTO) die kronen 100% vergoed. Ik ga dan 5 euro per maand meer betalen. Toch het overwegen waard. Zo te zien kun je FBTO niet afsluiten via Independer. Toch jammer, een gratis tandartsongevallenverzekering is altijd mooi meegenomen.
Onze eregalerij is gezet op Amsterdam/GMT+01:00
×