Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/05/20 in all areas

 1. 4 points
  Om onduidelijkheden te voorkomen wat is softtrack? Softtrack is een team met affiniteit en passie voor software, en willen deze passie graag met anderen delen. Zo zijn daar bijvoorbeeld enkele posters, die in staat zijn zelf een activator te maken, zonder daar afhankelijk te zijn van derden, waar door het voor de eindgebruiker veiliger maakt het te gebruiken. Uiteraard zal er ook van uit andere bronnen gepost worden. Wat kun je bij Softtrack verwachten? Naast de unattended software, hebben ze ook een breed assortiment aan; Software deze je zelf doormiddel van een instructie installeert. Pre activated, door Softtrack vervaardigt, Installer met keuzes. Mac Software deze je zelf doormiddel van een instructie installeert. Tools (denk hierbij aan adobe plug-ins, actions, overlays, presets, etc) Nog te verwezenlijken: Uitgebreide tutorial ’s , het leren omgaan met b.v. Photoshop en werken met diverse gereedschappen, ook het volgen van online lessen is mogelijk. Ook wordt er geprobeerd een zo breed, en groot mogelijk scala aan software aan te bieden, en zo ook de wat minder bekende programma’s bij jullie aan te prijzen. Het vip gedeelte: Laten we duidelijk zijn over het vip gedeelte, het is GEEN donatie systeem, maar een klein verdien model, gelet de posters ondanks het een hobby is, er veel tijd en energie in steken. Het is de mening van Softtrack dat de posters daar een kleine vergoeding voor krijgen, in evenredigheid verdeeld. Uiteraard worden ook de onkosten daar van betaald. Ondersteuning bij vragen: Verder bieden zij ook ondersteuning bij vragen, of hulp mocht je ergens niet uitkomen. Mocht dit gaan om software, Windows, of andere aanverwante vragen, zie het forum. Het team staat altijd voor jullie klaar, Ook voor niet vip’s. Softtrack en spikesplace: Softtrack is mede gevormd door een aantal posters, deze van Spikesplace afkomstig zijn, hierbij hebben zich ook anderen aangesloten en opereren onafhankelijk van Spikesplace, maar beschouwen het als een bevriende site. Kortom neem gerust eens een kijkje op de website.
 2. 3 points
  Welkom! Goede intro en lekker duidelijk, een echte download fan in hart en nieren We hebben nu alweer twee schilders op het forum. Creatieve jongens die piraten
 3. 3 points
  Welkom hier ERAYNDRA, ik zit ook graag achter mijn iMac, in deze Corona tijd heb ik het schilderen opgepakt naar eerst een rood hart te hebben gemaakt om deze voor de ramen te plaatsen ,ben ik weer gaan schilderen. verder speel in dagelijks een spelletje Frozen en Mahjong Solitaire ook ik ben niet vies van een bakje koffie.
 4. 2 points
  hallo Guardian overtuig mij dan is waar om ik een app op een mac moet zitten die op de website van icreate staat die gemaakt is op dinsdag 12 juni 2018 om 03:45 en dat icreate 1 juli 2020 om 10:34 op de website zetten
 5. 2 points
  Ik begrijp dat je een poging onderneemt om weer een nieuw account te maken wanneer dit een uitzonderlijk en uniek forum is dat iets levert wat je nergens anders kan vinden, maar als je al een tijdje in dit wereldje rondhuppelt zou je moeten weten dat de huidige Community's nagenoeg allemaal geen mogelijkheid meer bieden om een account aan te maken met VPN ingeschakeld. Hmmmmmmmm @Tuinbever dit vindt ik dan weer een actie die ik niet zo op prijs kan stellen, want je weet nooit wat de exacte reden is geweest van de Beheerder om die Ban te geven en ik kan me ook niet voorstellen dat je dit soort acties op prijs zou stellen wanneer jij als Site Eigenaar een lid een Ban geeft en datzelfde lid via dit soort omwegen gewoon weer op jouw website een nieuw account krijgt.
 6. 2 points
  @misterjaws Als je aangeef om welk voetbal forum het gaat, dan maak ik toch een inlog voor je aan 😉 dan stuur ik die gegevens naar je inbox. 😉 je ww kan je daarna wel weer aanpassen. (mits je daar geen rare fratsen hebt uitgehaald)
 7. 2 points
  Er worden hier een paar voortreffelijke sites genoemd waar een donatie niet verplicht is en de enige verplichting voor download een "dank je" systeem, maar het kan nog simpeler. Bij "The New Generation" zijn ze er al enige tijd achter dat het hele "dank je" gedoe neerkomt op een troosteloos copy\paste gebeuren. Men heeft daarom het "openen" van een bewuste post nu vervangen door een "duimpje omhoog" zodat je niet een hopeloze serie "bedankt" pagina's moet doorworstelen om terug te keren naar de eerste pagina van een populaire post. En ook hier is een donatie niet verplicht. Dus wat mij betreft een dikke 👍 ook voor deze site.
 8. 2 points
  Ga nu proberen met aluminiumfolie en wattenstaafjes iets te doen, zag mooie voorbeelden op YouTube
 9. 2 points
  hallo allemaal, Mijn naam is Erayndra en ik ben al wat jaartjes actief in de upload en download. Op dit moment ben ik administrator bij spikesplace waar ik het algemene beheer en ledenbeheer vervul. Ik ben ooit begonnen in de torent wereld en later overgestapt naar de NZB waar ik met veel lol mijn ding kan doen. Verder vind ik het leuk om de nieuwste films te zoeken het liefst nog niet uit in Nederland en ga deze vertalen en de release in onze video stream plaatsen en later op de site voor download.Zodat buiten onze fanastische boeken en muziek collectie ook de nieuwste film te zien zijn. Verder vind ik het leuk om te gamen, en voor de ontspanning schilder ik en drink liters koffie. Erayndra
 10. 2 points
  Wat ik er van begreep is er onenigheid in de staff en per direct gestopt!!!
 11. 2 points
  Zo jammer dat het bijna elke keer weer dezelfde personen zijn die het Doneren aan de kaak stellen wanneer een website uit de lucht is. Doneren doe je wanneer je geld genoeg hebt en dan ook bij een website die jou iets levert waar je gelukkig mee bent. Ik heb persoonlijk al niet veel op met mensen die nadrukkelijk moeten/willen vertellen dat ze doneren, want zoiets doe je uit sympathie en niet om jezelf een schouderklopje te geven en een voorkeurspositie af te dwingen. Er zijn zoveel goede Torrent en NZB Community's waar je terecht kan zonder een donatie te doen en toch hetzelfde krijgt als een donateur, die dan hooguit een sterretje bij zijn/haar naam krijgt.
 12. 2 points
  Waarschijnlijk bedoel je Topwebsites. Standaard wordt dit geopend als je een nieuw tabblad opent. Meer informatie kun hier en daar vinden.
 13. 2 points
  Hallo @bambi1515, Lees even de informatiepagina van Mozilla onder deze link waar alle handelingen omschreven staan om een Favoriet (snelkoppeling) van een website (pagina) te maken.
 14. 2 points
  Helemaal geweldig en bedankt voor jouw enthousiasme. Als je Apowersoft MKV Converter een beetje leert kennen kan je zelf bepalen of je kiest voor een conversie naar topkwaliteit HD 1080p of wat minder HD 720p. Dat is ook een beetje afhankelijk waar je het bestand op af wil spelen en hoeveel ruimte je hebt. Een AVI HD 1080p bestand (serie aflevering) is ook al snel tussen de 3 en 4 GB. Je moet bij het converteren van een serie aflevering met meerdere buitenlandse ondertitelingen wel zorgen dat je de juiste (NL) selecteert:
 15. 2 points
  Sean Parker, medeoprichter van Napster, werd miljardair door op het juiste moment op de juiste plaats te zijn en slimme zakelijke beslissingen te nemen. Een paar jaar geleden was hij medeoprichter van een nieuw bedrijf, Screening Room, dat hoopte een revolutie teweeg te brengen in de filmindustrie. Hoewel dit plan zijn vruchten nog moet afwerpen, heeft het bedrijf deze week een nieuw octrooi tegen piraterij verkregen. Sean Parker is een prominente naam in de geschiedenis van online piraterij. De Amerikaanse ondernemer was medeoprichter van de applicatie voor het delen van bestanden Napster, die het delen van bestanden populair maakte bij het grote publiek. Parker verwierf later bekendheid als de eerste president van Facebook, wat hem hielp de miljardair te worden die hij nu is. Naast filantroop zijn, blijft hij ook betrokken bij nieuwe startups, waaronder een met een indirecte piraterijhoek. Vier jaar geleden was Parker medeoprichter van een nieuw bedrijf genaamd Screening Room, dat voor ogen had om de nieuwste blockbusters op de dag van release beschikbaar te stellen in de huizen van mensen. Voor $ 50 per film zouden mensen op hun eigen scherm moeten kunnen genieten van nieuwe films, in plaats van naar de bioscoop te gaan, was het plan. Deze thuiskijk optie zou niet alleen handig zijn, maar zou ook de stimulans voor sommige mensen - degenen die het zich kunnen veroorloven - wegnemen om films te verkrijgen via piraterij. Verschillende hoofdrolspelers in de filmindustrie waren sceptisch en tot op de dag van vandaag is het plan nog steeds niet uitgekomen. Desalniettemin blijft het bedrijf actief en is het onlangs omgedoopt tot SR Labs, waarbij de voormalige president van Sony Pictures Home Entertainment, Man Jit Singh, werd aangenomen als nieuwe CEO. Met Singh heeft het bedrijf nu sterke banden met de filmindustrie. En hoewel de officiële website geen nieuws onthult, behaalde het bedrijf deze week een kleine overwinning nadat het een nieuw patent had gekregen. Screening Room (SR Labs) heeft de afgelopen jaren verschillende technologie gerelateerde patenten verkregen, waaronder enkele met een anti-piraterij-invalshoek. Het nieuwe patent (PDF) dat deze week is verleend, zit in dezelfde niche. Getiteld: Apparaten koppelen om misbruik van digitale inhoud te voorkomen, het octrooi beschrijft een systeem waarmee de huiselijke toegang tot films strak kan worden gecontroleerd. Dit omvat het koppelen van een telefoon of tablet aan een tv en ervoor zorgen dat de kijker tijdens een uitzending alle benodigde rechten heeft. Het octrooi is gevuld met complexe beschrijvingen van hoe het systeem zou werken en wordt ook geleverd met een speciale strategie tegen piraterij. HDMI-piraterij wordt bijvoorbeeld voorkomen door de toegang tot een film uit te schakelen wanneer deze niet langer is gekoppeld aan de geautoriseerde TV. Bovendien wordt het systeem geleverd met een speciale piraterij bulldozer die het web afzoekt naar illegale kopieën. Wanneer een ongeautoriseerde kopie wordt gedetecteerd, kan het systeem het ingebouwde watermerk gebruiken om de bron te vinden en passende actie te ondernemen. "Wanneer de web-bulldozer een film identificeert, scant hij deze op watermerken. Als er een overeenkomst wordt gevonden, kan het account dat overeenkomt met de ID in het watermerk verantwoordelijk worden gehouden en, indien nodig, worden uitgeschakeld", luidt de beschrijving van het octrooi. Het gebruik van watermerken is niet nieuw en piraterijgroepen zijn zeer bedreven geworden in het verwijderen van unieke identificatiegegevens. Screening Room merkt echter op dat de watermerken vrijwel onvervalsbaar zijn. "Het watermerk is blijvend, onzichtbaar voor het blote oog en niet verwijder baar zonder de vernietiging van het onderliggende beeld. Een watermerk werkt dus als een digitaal baken dat in de stof van de film is genaaid", luidt het patent. De maatregelen tegen piraterij stoppen daar niet. Met of zonder watermerk kan een film zich nog steeds verspreiden naar miljoenen mensen. Screening Room heeft hier ook over nagedacht en zal een "P2P-vervuiler" gebruiken om piratensites en -diensten te overspoelen met beschadigde kopieën. "Zodra [een watermerk] buiten het inhoud distributienetwerk wordt gedetecteerd, distribueert het filmdistributiesysteem beschadigde bestanden van dezelfde film in een verhouding van 1,000: 1 via peer-based distributie. Daarom moet de inbreuk onmiddellijk worden 'afgezwakt' naar een hoeveelheid dat buitengewoon frustrerend, zo niet onmogelijk, zou zijn voor verdere piraterij van die kopie". De strenge anti-piraterij-instrumenten kunnen een reactie zijn op vroege kritiek van bioscopen, die beweerden dat de plannen van Screening Room piratensites zouden aanwakkeren. P2P-vervuiling is verre van nieuw en dateert uit de tijd van Napster zelf. Hoewel het effectief kan zijn, heeft het weinig invloed op de distributie via piraten streaming sites, die tegenwoordig veel populairder zijn. De plannen van Screening Room zijn niet helemaal nieuw. In feite is het octrooi een voortzetting van een soortgelijke aanvraag die een paar jaar geleden werd ingediend en die gericht was op 'sonische signalen'. Het laat echter zien dat Screening Room nog steeds van plan is door te gaan met zijn nieuwe plannen voor filmdistributie. Wat deze plannen inhouden, blijft een mysterie. Toen Variety het bedrijf een paar weken geleden ondervroeg, bleek alleen dat het meer dan twee dozijn patenten heeft met betrekking tot 'innovatieve veilige leveringsarchitectuur'. Deze week hebben ze er nog een toegevoegd aan hun lijst. Screening Room wil de filmindustrie vooruit helpen en zoekt samenwerking. Dit werd ook herhaald door Parker, die benadrukte dat de industrie schade heeft geleden door de COVID-19-crisis, terwijl hij eraan toevoegde dat "dit ook zal overgaan". "In het licht van existentiële bedreigingen, is het alleen door het bijeenroepen van onze grootste capaciteiten - onze collectieve creativiteit en innovatieve capaciteiten - dat we niet alleen hebben overleefd, maar ook voorspoedig zijn", aldus Parker. "We moeten samenwerken om de filmische ervaring te behouden, niet alleen voor schrijvers en filmmakers, maar ook voor het bioscooppubliek, en voor toekomstige generaties die de magie van de film zelf nog niet hebben ervaren".
 16. 2 points
  Goede morgen @SuzanneNijmeijer, ik begrijp je frustratie volkomen. Je bent ook absoluut niet de enige die dit probleem ervaart. Als je in de specificaties leest wat je TV allemaal moet kunnen en er lukt dan iets niet, is dat super vervelend. Als je vaak een serie download in goede kwaliteit is dat meestal toch MKV en het is voor mij dan ook standaard dat ik die bestanden dan converteer met Apowersoft MKV Converter naar AVI met ingebakken subs. Mijn zoon heeft ook weleens een serie aflevering moeten downloaden in MKV, die hij dan afspeelde door zijn Laptop aan te sluiten op de TV en op die manier kan je wel gewoon de Subs selecteren in het MKV bestand omdat je dan ook de Mediaplayer gebruikt die op de Laptop geïnstalleerd staat.
 17. 2 points
  Ik word er een beetje erg sip van. Ik heb indd datgene gedaan, wat betreft de subs, die kon ik veranderen in engels/aan en uit zetten. Als ik vervolgens de aflevering wil bekijken op mijn tv (weergave op televisie) dan hapert het kreng (de tv) enorm en wederom geen subs! Als ik de harde schijf direct inplug in tv, wel normaal beeld, geen subs. Ik ben er een beetje klaar mee. Jij doet ongelooflijk je best om mij te helpen, maar het werkt gewoon niet. Voortaan maar geen mkv bestanden meer downloaden, maar gewoon avi. Daar had ik nooit problemen mee. Of losse afleveringen en een srt bestand mee dowloaden. Het rotte is, deze serie is niet meer van heel recent en er is dus geen Avi van te vinden 😞 🙏Ontzettend bedankt voor al je moeite en geduld.💐 Voor nu, kijk ik deze afleveringen wel "heel gezellig" voor (achter) mijn pc, zodat ik gewoon wel subs heb. Mooi weekend toegewenst 🍀
 18. 2 points
  Als je op je PC dit MKV bestand afspeelt heb je als het goed is onder je rechter muisknop een menu waaronder ook Subtitels staat. Het kan zijn dat nagenoeg alle buitenlands talige ondertitelingen er uit zijn gehaald, maar je zal zien dat er tenminste een keuze is om de Nederlandse Ondertiteling aan of uit te zetten. Datzelfde zal je ook op je TV moeten doen met je afstandsbediening. Bij converteren van MKV naar AVI zit de ondertiteling er echt in vast gebakken en heb je ook niet meer de keuze om de ondertiteling aan of uit te schakelen (ook niet bij afspelen op je PC) Mocht je TV toch onder geen enkele knop de Ondertiteling laten zien, dan is het wellicht toch verstandig om de MKV te converteren naar AVI, maar dan moet je daar een programma zoals Apowersoft MKV Converter of MKVToolNix voor gaan gebruiken en moet je sowieso de ondertiteling zien of kunnen selecteren om het ook ingebakken te krijgen. Het is uiteraard ook mogelijk je MKV bestanden af te spelen door een Mediaspeler te gebruiken die je aansluit op je TV, maar dat kost dan weer geld.
 19. 2 points
  Ik heb bijna een zelfde type Philips, maar iets kleiner en ik speel al mijn series af met ingebakken ondertiteling vanaf een USB of externe HDD. Wat voor bestanden zijn het die je af wil spelen?, want ik converteer alles naar AVI met ook de NL ondertiteling ingebakken. Ik kan me in jouw geval alleen bedenken dat het toch niet gaat om een bestand waar alleen de NL ondertiteling inzit (ingebakken). Jouw TV speelt alle onderstaande media af en als jij bijvoorbeeld een MKV bestand af wil spelen met keuze uit meerdere talen ondertitelingen zal je de NL moeten selecteren met je Afstandsbediening. Multimediatoepassingen Videoweergaveformaten Containers: AVI, MKV H264/MPEG-4 AVC MPEG-1 MPEG-2 MPEG-4 WMV9/VC1 VP9 HEVC (H.265) Ondersteunde ondertitelindelingen .SMI .SRT .SSA .SUB .TXT .ASS
 20. 2 points
  Team-Xecuter staat algemeen bekend om het creëren van 'hacks' die digitale beperkingen op Nintendo-consoles omzeilen. Nintendo ziet deze tools als een grote piraterij bedreiging en heeft onlangs verschillende winkels aangeklaagd die de producten verkopen. Team-Xecuter spreekt met TorrentFreak en weerlegt het piraterij-stigma terwijl het Nintendo beschuldigt van censuur, monopolistische controle en legale afschrik tactieken. Vorige maand klaagde Nintendo verschillende winkels aan die hacks verkopen waarmee illegale games op de Switch-console kunnen worden gespeeld. Deze winkels bieden een reeks producten die zijn ontwikkeld door Team-Xecuter, die door het gamebedrijf gekenmerkt wordt als een beruchte piraterijgroep. Dit is niet de eerste keer dat Nintendo actie onderneemt. In de afgelopen jaren heeft de game gigant talloze verwijdering bevelen naar de groep gestuurd en in het VK kreeg het een bevel om lokale ISP's zijn sites te laten blokkeren. Tot nu toe heeft Team-Xecuter nooit publiekelijk gereageerd, maar na de recente golf van rechtszaken in de Verenigde Staten slaat het nu verbaal terug naar Nintendo. De groep distantieert zich van het label 'piraterij' en is van mening dat zij samen met hun gebruikers het recht hebben om te sleutelen aan Nintendo-producten. Team-Xecuter zegt tegen TorrentFreak, "Natuurlijk zijn we niet blij met dit soort censuur dat wordt afgedwongen door gerechtelijke bevelen die ons doen uitgroeien tot iets dat we niet zijn: een groep software piraten die het auteursrecht schenden" Nintendo maakt zich vooral zorgen over de nieuwe SX Core- en SX Lite-producten. Deze werken op alle Switch classic- en Lite-consoles, terwijl eerdere 'hacks' beperkt waren tot een subset van apparaten. Bovendien hoeven de apparaten niet langer te worden aangesloten op een dongle of computer om de consoles op te starten in de aangepaste SX OS-firmware. Met de rechtszaken hoopte Nintendo de beschikbaarheid van SX Core en SX Lite te beperken, maar het kon niet voorkomen dat ze deze week naar klanten werden verzonden. Sommigen gebruiken de hacks om illegale games te laden en te spelen, maar Team-Xecuter merkt op dat hun producten een breed scala aan gebruik scenario's hebben. Team-Xecuter zegt, “Onze producten stellen de eindgebruiker in staat om legitieme back-ups te maken van hun originele cartridges die ze voor zichzelf kunnen houden en kunnen spelen, maar dit is slechts een zeer klein deel van wat de SX-producten u laten doen. Met SX kunt u uw opslagcapaciteiten van uw console uitbreiden, Linux, Android en een groot aantal opensource-applicaties draaien en games en hulpprogramma's uitvoeren”. Nintendo ziet de dingen anders. Na de inspanningen van het bedrijf om rechtstreeks bij Team-Xecuter te komen, klaagde het verschillende winkels aan die deze producten verkopen. Team-Xecuter kenmerkt deze zet als legale 'bangmakerij'. Bovendien wijst Team-Xecuter erop dat zijn producten ook amateur programmeurs in staat stellen hun games en software te testen op het anders gesloten ecosysteem. Dat stimuleert innovatie en stelt aspirant-programmeurs in staat hun talent te ontwikkelen. ”We denken dat veel van deze gevallen gebaseerd zijn op juridische bangmakerij. Maar dat is (helaas) genoeg om een kleine verkoper (vaak nevenbedrijven gerund door enthousiastelingen) die niet de financiële / juridische capaciteit heeft om dergelijke rechtszaken voor de rechtbank te bestrijden, ertoe te bewegen hun activiteiten volledig te staken en te stoppen.” Schrik tactieken of niet, de rechtszaken leken Nintendo enkele successen te geven. Kort nadat ze waren ingediend, werden verschillende winkels gesloten - zo leek het althans. In een nieuwe behandeling deze week vertelde het gamebedrijf de rechtbank echter dat er verschillende beschikbaar zijn via nieuwe domeinen, die nog steeds dezelfde producten verkopen. Dit suggereert dat niet alle winkeleigenaren gemakkelijk bang zijn en misschien meer georganiseerd zijn dan het lijkt, bewust pogend de juridische claims van Nintendo te omzeilen. Team-Xecuter is niet rechtstreeks het doelwit van deze rechtszaken, maar staat standvastig achter zijn activiteiten. De groep is van mening dat mensen mogen sleutelen aan producten die ze legaal hebben gekocht, wijzend naar de groeiende 'Right to Repair'- instantie die opkomt voor dezelfde idealen. Team-Xecuter merkt op, "We zijn overtuigde gelovers in het recht op het legaliseren van een groeiende "Repair" instantie om de monopolistische controle over hardware tegen te gaan die eigendom is van de consument die er in de eerste plaats voor heeft betaald". Uiteraard zal de groep haar producten blijven ontwikkelen. Voorlopig zijn er nog steeds genoeg winkels die ze aan het grote publiek aanbieden, waaronder knutselaars, ontwikkelaars, programmeurs en piraten. Tegelijkertijd zal Nintendo proberen een overwinning te behalen in de rechtszaal.
 21. 1 point
  zo even weekje afwezig geweest , lekker er tussen uit even geweest
 22. 1 point
  Ja daar zit wel wat in @Drifter 😉 Op Spikesplace na kun je bij al onze Community's inloggen en of registreren met een vpn aan, Ook bannen wij (meestal) niet maar verwijderen een account, en hebben ze vaak weer een mogelijkheid om toch een account aan te maken en het gedrag aan te passen.
 23. 1 point
  Goedendag, Dank voor het artikel op facebook over VPN split tunnel. Als ik op de link klik herkent mallwarebytes het echter als trojan. Enig idee waarom? Komt dit door facebook?
 24. 1 point
  Waarschijnlijk accepteren ze geen registratie net zoals de meeste NZB en/of Torrent Community's als je VPN gebruikt. Na de goedgekeurde registratie zonder VPN (waarbij dus je echte IP-adres zichtbaar is) accepteren de meeste websites daarna gewoon dat je online komt met VPN ingeschakeld. Als het zo simpel was om gewoon weer even een nieuw account te maken terwijl je wellicht iets tegen de regels in hebt gedaan zou op geen enkele website een Ban meer werken.
 25. 1 point
  Ja, zit nog een block op van Malwarebytes. @Duken zie jij nog iets geks op je server?
 26. 1 point
  Welkom bij de handleiding voor het gebruik van Split-tunneling met een VPN verbinding. Met VPN split-tunneling kunt je gewenst verkeer van uw apparaat of app door de VPN leiden of juist niet. In dit artikel geven we een introductie, gebruiksaanwijzing en de configuratie voor het optimaal gebruik maken van VPN split-tunneling. Wat komt er aan bod deze handleiding? Wat is VPN split-tunneling? Gebruik van split-tunneling i.c.m. Private Internet Acces VPN Wat is VPN split-tunneling Split-tunneling is een van de functies, die je vaak bij VPN’s providers ziet, maar waarvan je misschien niet helemaal zeker weet hoe je dit op de juiste manier kunt gebruiken. Met een VPN met split-tunneling kunt je er bijvoorbeeld voor kiezen om Netflix zonder de VPN dienst te gebruiken en je Torrent of NZB client juist wel. Je kunt hiermee toegang behouden tot uw netwerkprinter terwijl e veilig internet en gebruik blijven maken van lokale netwerk oplossingen of gamediensten zoals Steam niet via de VPN applicatie te laten verlopen. Gebruik van split-tunneling i.c.m. Private Internet Access VPN Er zijn VPN diensten welke de Split-tunneling niet hebben. Gelukkig heeft Private Internet Access deze wel, veel leden waaronder ikzelf maak gebruik van deze VPN dienst. Een handleiding voor de installatie en het gebruik van PIA VPN vinden we hier. Als je nog geen VPN hebt kan je deze hier afnemen. Via deze link krijg je extra korting en 2 maanden gratis cadeau. Na de installatie kan je via de instellingen van de VPN applicatie kiezen voor de tab Netwerk. Hier is ook de Split tunnel optie beschikbaar. Deze kan je activeren. Nu kun je aangeven op welke manier je de Split tunnel actief wilt hebben. Wil je al het internet verkeer standaard via de VPN dienst hebben lopen of wil je al het internet buiten je VPN provider om hebben? Ik kies er zelf voor om al het verkeer via de VPN dienst actief te hebben en eigen gekozen applicaties / IP adressen niet. Hierna voeg ik de applicatie's toe welke niet van de VPN dienst gebruik hoeven te maken. In mijn voorbeeld gaat Spotify de VPN verbinding omzeilen zodat ik mijn muziek nog kan "casten" naar mijn lokale netwerk apparatuur zoals de Nest mini. Ook Steam (een game dienst) omzeilt mijn VPN connectie, dan heb ik een lage ping voor het online gamen. Het IP adres 192.168.1.100 is een lokale server welke ik hierdoor ook direct kan benaderen. Al met al kan je dit naar wens instellen. Een hele fijne optie welke PIA VPN aanbied. Je kunt er zelf mee spelen, misschien vindt je het zelf juist handig dat al het verkeer standaard de VPN verbinding omzeilt maar dat je gaat downloaden je download programma's van torrents en Usenet juist toevoegt zodat deze wel de VPN verbinding moet gaan gebruiken.
 27. 1 point
  En ook niet te vergeten Spikesplace.live, een super forum met allemaal leuke dingen en daar word ook nergens om gevraagd behalve😊 gezelligheid👍
 28. 1 point
  Het is ook gewoon beter je aan te melden voor meerdere sites. Newzbin en pirates4all zijn prima gratis alternatieven. Er wordt niks van je verlangt, zolang je maar bedankt.
 29. 1 point
  Link werkt niet meer. Geeft aan This domain has expired.
 30. 1 point
  Erg benieuwd hoe jullie hem ervaren! Werk zelf voor (Vodafone)Ziggo, weet dat er intern lang getest is. Kan hem zelf helaas niet downloaden, Apple TV te oud.
 31. 1 point
  De Ziggo GO-app is vanaf dinsdag beschikbaar via de verschillende platformen van Apple, Android en Amazon. Met de dienst kunnen klanten van de provider onder andere online live tv kijken en programma's terugkijken. De vernieuwde app is te downloaden via de App Store van Apple, Android en Amazon. De nieuwe variant van de Ziggo GO-app is te gebruiken op de Apple TV (4e generatie en nieuwer), een Amazon Fire TV Stick, of op mediaspelers- en smart televisies met geïntegreerde Android TV-software van onder andere Sony en Philips. In tegenstelling tot de mobiele en browser versie van de app op smartphones, is de Ziggo GO-app voor de Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV niet buitenshuis te gebruiken en ook niet in andere EU-landen. Bovendien is er een internetaansluiting van Ziggo vereist. Bron; Nu.nl
 32. 1 point
  Duidelijk uitgelegd. weet waar ik software kan vinden zonder opsmuk. Dank je wel Tuinbever
 33. 1 point
  Niet om het even maar de schrijfwijze van SPIKE en THT lijkt toch wel heel erg op elkaar met dezelfde fouten. Of meen ik dat maar....
 34. 1 point
  Ik ken THT een beetje en levert kwaliteit THT is een goede en betrouwbare gast hopenlijk ben je snel weer gezond.
 35. 1 point
  Bent u docent, student, leerling of ouder van een student of leerling, dan kunt u goedkoop terecht bij SLiM (klik) . Voorwaarde is dat u een e-mailadres van de onderwijsinstelling (uzelf of kind) kunt gebruiken om de link naar software en activering te ontvangen. Maar ook zonder onderwijsbinding kunt u bij tal van kleinere internetbedrijfjes online terecht, bijvoorbeeld bij LiCeNTie PRoMo , iNSTaNT-SoFTWaRe of LiCeNTie 2 Go.
 36. 1 point
  zeer spijtig was ook net over van Zombination, hoop dat ze terug komen
 37. 1 point
  Wat jammer. Was net overgegaan van Zombination naar utlimate
 38. 1 point
  Hoi man, DownUnder hier, paar sites waar ze nog posters zoeken enzo: https://www.the-newgeneration.net/ https://spikesplace.live/ https://www.pirates4all.com/board/forum.php https://army-of-strangers.biz/forum.php Groetjes!!! en jammer dat ultimate er al weer mee gestop is!!!
 39. 1 point
  Waarom elke keer die leugen Reet kever dat gaan ze jou echt niet vertellen
 40. 1 point
  Haha mooi dat mijn speedtest uit 2011 nog steeds hieronder in mijn signature staat btw
 41. 1 point
  Avond allemaal. Bijna 19:00 uur. Ik zit klaar voor de WWDC 2020-aankondigingen. Apple TV aan: Check. Koud biertje in de koelkast: Check.
 42. 1 point
  Mogge allemaal. R.I.P. Ian Holm. Bekend van onder andere Bilbo Baggins uit The Lord of the Rings en The Hobbit.
 43. 1 point
  Hallo @SuzanneNijmeijer, zou je zo vriendelijk willen zijn even aan te geven om wat voor TV het gaat en welk programma je gebruikt om te streamen? Dat maakt het zoeken naar een mogelijke oplossing wat eenvoudiger.
 44. 1 point
  Deze NAS van Synology ( DS918+) moet ik vandaag binnen krijgen met postnl Standaard zit er al 4GB en een ram geheugen bij gekocht van totaal 8GB...maar die komt pas later binnen de ram geheugen omdat ik die bestel heb van een andere webshop.
 45. 1 point
  Dat is inderdaad een voordeel. Vanaf 13 juli moeten game-ontwikkelaars hun PS4-games ook forward compatibel maken met de PS5. Ben benieuwd of er ook direct goeie bundels te koop zijn. Met de release van de PS4 was dat niet direct het geval in Nederland. Ik had me PS4 bij Amazon gekocht omdat je daar kon kiezen uit meerdere bundels.
 46. 1 point
 47. 1 point
  @Nobody 3992 stond er al dus vandaar mijn plaatje.
 48. 1 point
  Toen ik Thunderbird nog gebruikte, maakte ik gebruik van een add-on (naam weet ik niet meer) waarmee je back-ups kon maken. Helaas werkte deze add-on op een gegeven moment niet meer met recente versies van Thunderbird. Vervolgens overgestapt op bovenstaande add-on. En dat werkte perfect. Er werd, in mijn geval, iedere dag automatisch een back-up gemaakt van het volledige Thunderbird profiel. Deze back-up werd vervolgens opgeslagen op me NAS.
 49. 1 point
  Mogge Allemaal.
 50. 1 point
  Beste @Jaccus Ik kan hier niet inhoudelijk op in gaan, gelet deze beslissingen intern zijn genomen. Het zou dan niet sieren dat toch te doen. Ik kan je garanderen dat de meeste Unattendeds builders uitstekend materiaal leveren, deze zijn te vinden op diverse NZB sites. Wil jij gaan voor oud vertrouwd dan kan ik je niet verder helpen.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...