Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/14/22 in Posts

 1. Terug van schoolkamp! Als hulpouder 75 kinderen mogen helpen... ben wel toe aan slaap 😉
  2 points
 2. Ik val hier bijna van mijn stoel van het lachen. Je vergelijking gaat werkelijk waar nergens over. Een drugslab vergelijken met een filmpie downloaden. 🤣 Als ze bij KPN of weet ik veel waar aankloppen voor mijn gegevens, zullen ze toch wel eerst bewijs moeten hebben, dat ik en wat ik gedownload heb. En dat is er simpelweg niet, omdat BREIN mijn verbinding niet kan en mag monitoren. Ik neem aan dat je deze club bedoelt? Begrijp dus nog steeds niet, wat het verschil tussen de newsserver van KPN of een betaalde, als je alleen download? Bij de server van KPN kun je net zo goed als bij een betaalde server SSL aanzetten. Je schetst met je reactie, dat een betaalde newsserver, veiliger is dan die van KPN. Maar dat is helemaal niet zo. Risico is hetzelfde. Heb in ieder geval nog geen reactie gezien, die het tegendeel bewijst. Waar mijn moreel kompas ligt, heeft hier niks mee te maken. Ik weet overigs prima tot hoever ik kan gaan, maar ga in ieder geval niemand de stuipen op het lijf of onkosten jagen, zoals jij wel doet met je reactie. Ik vind het overigs nu wel vervelend dat het niet meer over het probleem gaat van @Arietta, is het probleem inmiddels opgelost? Als dit niet het geval is, wat heb je inmiddels allemaal zelf al geprobeerd? En wat zegt je log?
  2 points
 3. Als je nu via KPN news download, moet je je VPN uitschakelen want anders komt de data maar per byte binnen. Volgens mij wil KPN eigen ip adressen zien voor deze service. Ik heb met Sabnzb hetzelfde probleem gehad.
  2 points
 4. Hey bambi1515, Je kan ook een proxy gebruiken. als u bij google proxy rarbg intikt komt u er ook wel. zoals Deze
  2 points
 5. Hallo dannx, Misschien heb je hier iets aan.
  2 points
 6. zijn wij echt van 0 vertrokken? crazy! Dre
  2 points
 7. Geachte lezer, Hopelijk is er iemand die me kan helpen. Door omstandigheden een poosje niet in Newsleecher geweest. Nu krijg ik Newsleecher Connect on Demand. Hier heb ik de gegevens van xs4all altijd ingevult gehad maar dit is over gegaan naar KPN moet ik dat nu daarvoor in de plaats invullen. Het gaat nu wel erg lang duren voor ik iets binnen heb. Wie weet raad. Alvast bedankt.
  1 point
 8. Ik weet niet precies waar je op wilt kijken maar als je ondertiteling een los .srt bestand is en je deze dezelfde naam geeft als het video bestand (bijv; 'tiet.mkv' en 'tiet.srt' en deze in dezelfde map zet dan pakt menig videospeler automatisch het .srt bestand als ondertiteling. Ik ken het programma wat jij gebruikt niet.. Maar gezien de naam heb ik er al veel twijfel bij (programma's met Free enzo in de naam hebben vaak ook een premium versie waarbij de freeversie van alles beloofd maar weinig kan. En vaak zijn er zat alternatieven. Een alternatief voor wat jij wilt is het programma 'Handbrake' https://handbrake.fr/
  1 point
 9. @IfElse Zolang je niet upload, weet buiten KPN, geen mens dat ik iets download van die newsserver. Zo open en bloot is de verbinding naar een newsserver niet. Ben dus nog steeds benieuwd waarom de KPN newsserver niet veilig zou zijn? Als KPN er moeite mee heeft, dat ik me lam download, hadden ze de binaries die verwijzen naar dat spul, allang geblokkeerd.
  1 point
 10. Vandaag is plotseling mijn schermnaam c.q. het email adres niet meer bekend bij Nzbchronicle. Kan dus niet meer inloggen en de registratie is op non-actief gezet. Is dit iemand anders ook overkomen? Zo ja, dan is er op deze site een account opschoon actie of iets dergelijks geweest c.q. ik begrijp er niets van. Greetz, SNUIF
  1 point
 11. Bijzonder jammer maar in deze tijd wel begrijpelijk. Volgens mij ging daar best wel tijd in zitten en hopelijk heb je nu iets anders als tijdsbesteding. In ieder geval dank voor al die mooie bijdragen van je. Heb behoorlijk wat "Goenie Originals" verzameld. Het "vriendje van het neefje" is mij inmiddels - denk ik - bekend. Zelfde hobby?
  1 point
 12. 1 point
 13. Goed om te lezen. Ik ben zelf dan gestopt met het hele usenet gebeuren. Maar een vriendje van een neefje van me is daar net begonnen.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...