Jump to content

Leaderboard

 1. Skeletor

  Skeletor

  Full members


  • Points

   10

  • Content Count

   94


 2. Monkie

  Monkie

  Full members


  • Points

   7

  • Content Count

   2587


 3. Duken

  Duken

  Administrators


  • Points

   4

  • Content Count

   24929


 4. Robin

  Robin

  Oud-Modje


  • Points

   2

  • Content Count

   8193


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/25/21 in Posts

 1. Als jouw Modem ingesteld staat op 2.4 GHZ en al jouw aangesloten apparaten werken naar behoren behalve je LG TV moet je eerst even kijken welk kanaal er op dit moment gebruikt wordt binnen het 2.4 GHZ netwerk. Vaak staat dat ingesteld op kanaal 6 en dan zou je eerst eens kunnen proberen door dat te veranderen in 1 of 11. Mocht die aanpassing niet werken, dan kan je altijd nog schakelen naar het 5 GHZ netwerk. en dan wordt geadviseerd om daar binnen gebruik te maken van kanaal 36, omdat dit meestal ingesteld staat op een kanaal boven 100.
  2 points
 2. Netflix Downloader is op deze website eerder al besproken en is ook heel simpel te vinden als de zoekmachine rechts boven aan de pagina even wordt gebruikt beste @bruchlee Zie het artikel https://www.duken.nl/forums/topic/37800-videoland-downloader-rippen/?tab=comments&_fromLogin=1
  2 points
 3. Avond allemaal. Och, lees net dat Pokemon alweer 25 jaar bestaat. Geweldige tijd was dat. Vooral die kaarten. Daar had ik er ontzettend veel van. Ik zie me nog lopen met zo'n klein fotoalbum (konden 2 kaarten naast elkaar). Veel naar de winkel om een nieuw pakje te kopen. In de zomervakantie met vrienden Pokemon kaarten bekijken en ruilen.
  2 points
 4. Middag allemaal. Ah, vandaar dat LS ineens begon te miepen over nieuwe connection alerts. Nu begrijp ik waarom. 🙂
  2 points
 5. Je komt er per apparaat snel genoeg achter of deze wel of geen 5ghz ondersteunt. Als dat zo is, dan kun je kiezen uit beide netwerken (2.4GHZ e 5GHZ). Heb je de keuze uit beide netwerken? Kies dan voor 5GHZ. Heb je bij een of meerdere apparaten enkel de keus uit 2.4ghz, dan ondersteunt dit apparaat geen 5GHZ. Maak dan verbinding met 2.4GHZ. Pas bij je 2.4GHZ netwerk eventueel het kanaal aan voor een betere verbinding.
  1 point
 6. Hallo, Ik ben Nigel, 22 jaar, HBO-ICT Student en ik ken dit forum van heel lang geleden nog. Op dit moment run ik op mijn Linux-laptop een geautomatiseerde docker-systeem met Radarr voor films, Sonarr voor series en Bazarr voor ondertiteling. Ik download nog steeds met nieuwsgroepen. Ik gebruik Sabnzbd daarvoor. Ik gebruik NZBHydra2 voor mijn indexers. Ik gebruik de meest populaire indexers op dit moment, aangezien die toch de meeste content bevatten. Heel af en toe kijk is nog wel is op Spotnet, maar vrijwel nooit meer. Ben een groot fan van films, dus ben mijn film collectie a
  1 point
 7. Heb je de Probleemoplossing stappen van Dell zelf al eens doorlopen. Als jouw laptop pas 2 jaar oud is hoor je normaal gesproken jouw probleem omschrijving niet te hebben. Uiteraard is het wel verstandig om zoals @Freek87 aangeeft, dat je van tijd tot tijd je rommel eens goed opruimt op je harde schijf, want dat is vaak oorzaak nummer 1 als de boel trager gaat lopen op een laptop en daar is cCleaner wel geschikt voor.
  1 point
 8. Het opstaren naar windows duurt al lang? CCleaner wilt dan wel helpen op windows 10. Die kan je hier downloaden https://www.ccleaner.com/nl-nl/ccleaner/download/standard wel de gratis verdie downloaden en na gebruik weer verwijderen. Is je pc dat weer ok
  1 point
 9. Hallo iedereen, weet iemand hoe je series/shows van Ziggo GO kunt downloaden/rippen? Ik heb al een hele boel chrome video download extensies gebruikt, maar die blijken allemaal niet te werken. Het lukte me zelfs niet eens om ze te kunnen rippen met invidownloader. Dus weet iemand hoe je Ziggo GO wel kan downloaden/rippen? Groeten Justin
  1 point
 10. Dichter dan een Screen Recorder zal je niet komen bij het downloaden van Ziggo Go programma's. Sinds kort is het in de App wel mogelijk om een opname op te slaan om later te bekijken., zelfs zonder Internetverbinding. 1 van de beste Gratis Screen Recorders is Apowersoft Free Online Screen Recorder Voor @bruchlee nog even de naam van het programma om Netflix programma's mee te downloaden, namelijk FlixGrab, wat op verschillende NZB websites wel te vinden is als Pro versie.
  1 point
 11. Opzich is er geen topic over het rippen van Ziggo GO. Volgens mij is daar ook nog geen oplossing voor, behalve opnemen van je scherm / screenrecoder. Zoals deze applicatie: https://applian.com/rs/download-netflix
  1 point
 12. Welkom Diana! Dan zit je hier wel goed Er zijn voldoende foraś te vinden. We zullen je ook even helpen bij je vraag op het forum.
  1 point
 13. 1 point
 14. Je komt veel WiFi probleemgevallen met LG Smart TV's tegen als je Google er even op naslaat, maar de meeste vinden een oplossing in het instellen van het Land waarin je woont in plaats van het aangevinkte Automatic in de instellingen. Wat ook wel veel als oplossing wordt gegeven is het instellen van kanaal 36 bij de 5 GHZ channel instellingen. Dat schijnt meestal op een kanaal boven de 100 ingesteld te staan. Kijk anders ook nog even naar het YouTube filmpje met wat probleemoplossingen, waarin ook bovengenoemde instellingen in genoemd worden.
  1 point
 15. Heb je al geprobeerd om het WiFi-netwerk volledig te "verwijderen" van je LG TV (vaak via Instellingen > Netwerk of vergelijkbaar)? Vervolgens kun je de TV opnieuw aanmelden op de WiFi. Misschien dat dit helpt.
  1 point
 16. Ook gelukkig. Thx @Monkie. Was al bang dat het over de gehele site stond, en dat willen we natuurlijk niet. De bouw van ons huisje loopt nog steeds. We moeten nog twee maanden. En ik mis me eigen wc, koffie en spulletjes. 5 maanden logeren bij mijn vader en schoonouders met de kids en vrouw is stiekem wel.... Pffff 😱
  1 point
 17. 1 point
 18. Toch ff zeggen bedankt voor deantwoorden.
  1 point
 19. Eerdere meldingen over door BREIN gesloten community's zijn toch wel van een geheel andere strekking geweest en hadden niet echt betrekking op een forum van zeer geringe omvang, waarvan de Beheerder zelf eerder op Duken.nl had aangegeven het niet op prijs te stellen dat er een link geplaatst werd naar dit betreffende forum. In die zelfde topic plaatst u de volgende opmerking; Ik heb hier heel veel begrip voor ik begrijp eerlijk gezegd niet dat er klakkeloos met namen wordt gestrooid. ( zie topic ) Het lijkt mij dat u in dit geval uw eigen mening om zeep helpt. Wat de directe aanleiding is
  1 point
 20. Discovery-G zit overduidelijk niet te wachten op gesuggereer van personen die over deze situatie het naatje van de kous niet weten, anders had hij ook niet verzocht zijn account hier op Duken te verwijderen. Ik denk ook dat het verstandig is om deze topic te verwijderen.
  1 point
 21. Middag allemaal. Even lachen: Hey Goo Goo.
  1 point
 22. hahah, tuurlijk. Jij mag nog zeker tot eind januari uitzitten
  1 point
 23. Mag ik nog even blijven? Ben heel braaf geweest dit jaar
  1 point
 24. Ik moet zeggen dat ik nog knetter veel download. Maar het is meer van software en films naar series verschoven. Binge watching is helemaal in (zo heet dat toch)?
  1 point
 25. Ik wens mijn account graag te behouden. Zo af en toe nog even rondsnuffelen op de site waar ik mijn halve jeugd heb doorgebracht haha!
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...