Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/14/2024 in all areas

 1. YouTube versterkt zijn strijd tegen het overslaan van advertenties, nu gericht op zowel desktop- als mobiele platforms. Met inkomsten gegenereerd via abonnementen en advertenties, is het begrijpelijk waarom YouTube al lang een tegenstander is van adblockers. Deze tools verhinderen niet alleen dat advertenties aan kijkers getoond worden, maar ontzeggen YouTube ook belangrijke inkomsten. De confrontatie tussen adblockers en YouTube's maatregelen was voorheen vooral merkbaar op desktopbrowsers. YouTube heeft aanzienlijke inspanningen geleverd om de effectiviteit van adblockers te ondermijnen, waarbij een voortdurend 'kat-en-muisspel' ontstond. Sommige ontwikkelaars zijn zelfs overgegaan tot het creëren van extensies die reclames niet blokkeren, maar in plaats daarvan versnellen of doorspoelen. Onlangs heeft YouTube zijn beleid uitgebreid, waarbij nu ook mobiele adblockers in het vizier worden genomen. YouTube laat weten dat het third-party apps enkel toestaat om gebruik te maken van hun API als ze de gebruiksvoorwaarden respecteren, waarin duidelijk staat dat het overslaan van advertenties verboden is. Bij overtreding kan YouTube besluiten de API-toegang voor de betreffende app op te schorten. De impact van dit beleid strekt zich verder uit dan adblockers alleen; het treft ook alternatieve YouTube-apps die reclames overslaan. Gebruikers van dergelijke apps kunnen binnenkort geconfronteerd worden met problemen zoals langere laadtijden of het compleet niet kunnen afspelen van videos. Ze kunnen dan een bericht ontvangen dat meldt: "Deze content is niet beschikbaar in deze app". YouTube is duidelijk over het doel van deze strategie: het wil voorkomen dat advertenties worden uitgezet om te garanderen dat content creators beloond worden voor hun views. Het platform benadrukt dat advertentie-inkomsten cruciaal zijn voor het ondersteunen van creators en het kosteloos aanbieden van hun service aan miljarden gebruikers wereldwijd. Voor wie helemaal geen reclames wil zien, biedt YouTube een alternatief in de vorm van YouTube Premium. Dit abonnement verwijdert advertenties en voegt extra functies toe, zoals de mogelijkheid om video's te downloaden voor offline kijkplezier. De prijs voor individuele gebruikers bedraagt 11,99 euro per maand. Families kunnen een abonnement afsluiten voor 17,99 euro per maand en studenten krijgen een gereduceerd tarief van 6,99 euro per maand. Dit model biedt een compromis voor gebruikers die de content willen ervaren zonder onderbrekingen, terwijl het ook creators ondersteunt door te zorgen voor een stabiele inkomstenstroom.
  1 point
 2. Beste @knabbel, er is door @Mafketel een reactie geplaatst met een linkje naar een overzicht van 10 Seedbox providers. Als je die link opent kan je zelf bij elke provider even checken of de mogelijkheid er is om met een Paysafecard te betalen. Het is natuurlijk heel fijn om een kant en klaar lijstje gepresenteerd te krijgen, maar je kan natuurlijk zelf ook iets doen.
  1 point
 3. Fallout, dat gebaseerd is op één van de vetste videospellen ooit, vertelt het verhaal van mensen die alles of juist niks hebben, in een wereld waar niet veel meer te hebben valt. 200 jaar na de Apocalyps moet een vredelievende bewoonster van een knusse atoomkelder naar de oppervlakte en schrikt zich kapot van de woestenij die daar op haar wacht.
  1 point
 4. Hier is een lijst met providers. Dan kan je ze afgaan om te kijken welke paysafe accepteert. https://seedboxgui.de/
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...