Spring naar bijdragen

Eregalerij


Gewaardeerde bijdragen

Toont de meest gewaardeerde bijdragen sinds 17-08-17 van alle content

 1. 2 punten
  Nee hoor, zeker niet. Ik twijfelde zelf ook al of het nu wel of niet mocht via een PM. Door jou berichtje, is dit nu duidelijk. Uiteraard wil ik ook niet dat de site offline gaat.
 2. 2 punten
  Ach, wie de bitcoin al jaren in de gaten houd weet 1 ding: dat ding klapt en stijgt en klapt en stijgt, maar goed dat is met een normale munt precies hetzelfde. Hij zal vast weer zakken en weer op komen en weer zakken en weer opkomen, al moet ik zeggen dat hij wel echt naar hoogte gestegen is die denk ik bijna niemand aan zag komen. En die blogspot posts met doemscenario's, achja, vanaf het begin heb je allemaal artikelen en blog posts waarin beweerd wordt dat bitcoin niets is, of, niets zal worden, of in elkaar zal klappen, etc etc etc Tot nu toe valt het allemaal mee en gaat het steeds beter met de bitcoin, natuurlijk zal er weer een dag komen dat hij een stuk inzakt, en als dat niet voor het nieuw jaar is dan stijgt hij in januari gewoon weer naar record hoogte.
 3. 2 punten
  ik heb inderdaad ook zo'n mail gehad 1x , maar dat is ook een nzb site : http://deadoralive.biz.ua/forum.php gaat over die site
 4. 2 punten
  Mogge allemaal. Ik ging er in eerste instantie ook niet naar binnen om wat te kopen. Ik wou het prachtige winkeltje op dat moment enkel van binnen zien. Heerlijk ruiken aan bijvoorbeeld de crèmes en zeepjes hoort daar dan ook bij. Ik had toevallig scheercrème en een aftershave balsem nodig. Dus dan sta je daar in de winkel, en ik begon toen te twijfelen. Koop ik hier een aantal dingen, of bestel ik het in Nederland. Uiteindelijk voor het eerste gekozen. Heb gekozen voor Arlington scheercrème, Windsor scheercrème en Windsor aftershave balsem.
 5. 2 punten
  Ben die gratis Kaspersky nu een week of 2 aan het proberen je krijgt daar een soort van VPN bij waarmee je zo'n 200 Mb per maand gratis kan gebruiken, die VPN heb ik er dus weer afgegooid want die 200 Mb is niets daar ben je met een uur al doorheen als je iets download bijvoorbeeld, en ik gebruik al tijden PIA als VPN die mij zeer goed bevalt. Die virusscanner van Kaspersky doet het verder prima zonder al te veel gezeur en vraagt weinig van je systeem.
 6. 2 punten
  Bijna vakantie!, Fijne avond!
 7. 1 punt
  Net terug uit de ruimte, en nee niet van iets te nemen of te roken, meer bepaal STO (Star Trek Online). Eén vloot admiraals ziek en ik heb de pech van First Officer in Command te zijn, hou dan ook twee vloten in het oog voor de dagdagelijkse leiding op me te nemen. Nu weet ik waarom ik geen eigen vloot heb, wat een rompslomp brengt dat met zich mee.
 8. 1 punt
  Overwatch is een game van Blizzard. Alleen te spelen via Battle.net. Als je het koopt, laat het weten, kunnen we een keer met zijn drieen knallen
 9. 1 punt
  Siege is echt een geweldige game. Heel veel gespeeld, nu overgestapt naar overwatch. Maar we voegen elkaar wel even toe na de vakantie. Kunnen we samen Siege doen Volgens mij is de laatste Doom www.doom.com een prachtige fps game.
 10. 1 punt
  Gefeliciteerd mehmeh!!! Eindelijk je gamepc binnen. Wat zal je genieten, ik ben benieuwd naar de foto's. Zo groot als een koelkast hahah.
 11. 1 punt
  Ik heb vandaag eindelijk mijn PC ontvangen. Zo groot als een koelkast, nog nooit zo'n grote desktop gezien. Denk dat ik 'm maar onder mijn bureau zet, hij neemt mijn halve tafel in bezet. Een fijne nacht/dag allemaal!
 12. 1 punt
  Leuke nieuwe serie die pas begonnen is: "Delhi Cops" kan je je verbazen over de politie in India, best lachen
 13. 1 punt
  De seizoensfinale van seizoen 7, kun je op 28 augustus gratis in de bioscoop gaan bekijken. Dus voor wie wil. Wees snel.
 14. 1 punt
  Goedemorgen! Heerlijk @Duken, geniet vooral van de vakantie! Lekker wat zon en rustig aan doen (in hoeverre dat kan met kinderen ). Veel sterkte Kliko, handleidingen goed aan jezelf denken, handleidingen hebben geen haast
 15. 1 punt
  Warm blijft het nog even goedemorgen!
 16. 1 punt
  Hopelijk kwam ik niet over als professor zuurbekje. Als bestanden op dit forum worden gedeeld kan dat het einde betekenen, daarom vond ik het nodig om zeer duidelijk te zijn.
 17. 1 punt
  @Trizomu @Margava en @MonkieLinks naar bestanden mogen niet worden gedeeld op dit forum. Niet in het open gedeelte, besloten deel noch middels PM.
 18. 1 punt
  Ik neem aan dat de beheerder van Enzetbee er een tweede website bij wou, waarschijnlijk voor meer inkomsten en daarom alle Enzetbee gebruikers nu mailt. En uit het bericht van Shadowmaster maak ik op dat hij dat is of de beheerder van de forums kent.
 19. 1 punt
  Zo te zien zijn ze nog geen maand oud
 20. 1 punt
  geen idee vond ik ook al vreemd , maar het is gewoon veilig hoor en die ene site ook enzetbee en deadorlive zijn beide veilig
 21. 1 punt
  Vooral de reacties van spots lezen en kijken of de spotter betrouwbaar is. Dat geldt voor elk nzb forum garantie heb je helaas nooit. Daarom altijd een goede virusscanner gebruiken.
 22. 1 punt
  We kunnen niet garanderen welke plek veilig is en welke niet, aangezien alles wat downloadbaar is gewoon door jan en alleman verspreid wordt, heb je altijd een kans op virussen als je download. Je bent zelf verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk kans loopt om geinfecteerd te worden met een virus, door de bestanden die je download goed te scannen voor je ze gebruikt.
 23. 1 punt
  Ja, die is al een tijdje beschikbaar. Ik mag helaas geen linkje plaatsen. Ik kom het e-book onder andere tegen op P2H
 24. 1 punt
 25. 1 punt
  Ik krijg elke keer een mail van Bromsnor, geen idee wat het is met een link naar een forum.deodoralive.biz.ua/forum/phpWeet iemand of dit te vertrouwen is?
 26. 1 punt
  Ja ik ben zeer benieuwd naar de ontwikkelingen van bitcoin cash en bitcoin.
 27. 1 punt
  Bitcoin cash zou wel eens het einde van bitcoin kunnen zijn en geen oplossing. Mogelijk staan beiden op het punt in elkaar te klappen... Ik heb er vanavond erg slechte dingen over gelezen. http://bitcoinandtheblockchain.blogspot.nl/2017/08/chain-death-spiral-fatal-bitcoin.html
 28. 1 punt
  Helemaal waar, maar dat is voor een goede set geweest mehmeh 500 euro durf ik niet maar dat pakt goed uit voor je. Super tof.
 29. 1 punt
  Dat is de gouden regel, @Rikkert. Er zijn mensen die een tweede hypotheek afsluiten om echt te kunnen meedoen. Dat is oliedom. Zet alleen in wat je kan missen. Zuur als het weg is maar dan is het geen drama.
 30. 1 punt
  @Duken alleen 'spelen' met geld waar je mee kan spelen. Maar hoe meer geld je inzet, hoe meer je wint. Of verliest
 31. 1 punt
  Ja, daar zou je echt wat uit kunnen halen. Stel je voor dat je dat had gedaan op de dag dat Bitcoin startte. Vereist wel veel geluk en enig inzicht. Maar waarom geen 500 euro besteden aan allerlei coins die interessant lijken? Dat is wat ik heb gedaan. Ik laat ze lekker staan, over een paar jaar kijk ik er weer naar. Is het weg, jammer dan.
 32. 1 punt
  Voor 10 euro nieuwe coins kopen, bewaren voor 4 jaar. En get rich haha
 33. 1 punt
  Ook veel over gelezen. Het zijn de nieuwe, kleine coins die juist heel erg interessant kunnen zijn. Besteed enkele centen aan een coin, enkele jaren later verder kijken. Ik hou dit topic altijd bij, zit een soms onzin tussen maar ook veel lui die wel goed weten waar ze het over hebben. (hosters, miners, e.d.)
 34. 1 punt
  Heb momenteel geen BTC/Bitcoin Cash. Zit in Stratis, Sys en Sia. Zit al redelijk ver in de plus ;). Komende maanden wil ik daar wel uit stappen eigenlijk en paar bitcoins houden for life.
 35. 1 punt
  Ik heb toch nog even snel mijn 0,2 bitcoin verkocht paar dagen terug welke ik nog over had, vond het wel mooi, toen ik deze gekocht had waren ze nog net geen 300 euro waard, verkocht toen hij net iets meer als het tiendubbele waard was, maar dit was echt het enige wat ik nog had
 36. 1 punt
  Zo is dat. Ik kan weer even vooruit. Die Gillette scheerschuim en gel vind ik persoonlijk helemaal niks. Het stond nog op me lijstje om te bezoeken: Een bezoekje aan Churchill War Rooms. Het is er helaas niet van gekomen.
 37. 1 punt
  Maar dan is hij bijna zover. Het wachten was op de videokaart. Maar volgende week staat hij lekker te brommen onder je bureau.
 38. 1 punt
  Dan mag hij wel heel lekker smeren Maar ach, als je in Londen bent hoort dat er wel een beetje bij. Voel je je toch wat meer kerel als we dat op onze zachte wangetjes smeren Nu slapen, tot morgen!
 39. 1 punt
  Het is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Het is helaas geen winkel waar je even spullen gaat inslaan. De producten zijn redelijk aan de prijs. Een potje scheercrème kost bijvoorbeeld een kleine 21 euro.
 40. 1 punt
  Leuk je weer te zien, @Monkie ! London staat op mijn lijstje. Maar een goed hotel e.d. kost er nogal wat... Het is een van de duurste steden ter wereld. Het is trouwens mogelijk om Dr Harris van binnen te bekijken met Google streetview, is een plek die ik waarschijnlijk ook zou opzoeken.
 41. 1 punt
  Ja dat klopt, die speelgoed winkel. Zo leuk en interactief, de opening was een feestje. De Harris ziet er ook uit als een echte originele speciaalzaak. Daar was ik jammer genoeg niet geweest. Er was ook een warenhuis met de eerste (en laatste) houten roltrap. Die vond ik ook erg mooi. Londen is gewoon een hele mooie stad vol cultuur en leuke kroegen. Zou er zo weer heen gaan.
 42. 1 punt
  Londen is inderdaad geweldig. Bedoel je Hamleys? Daar ben ik geweest. Echt geweldig. Wat ik persoonlijk ook een aanrader vind, is de winkel van Dr Harris. Het lijkt wel of de tijd stil heeft gestaan. Wat een prachtige winkel is dat, met onder andere mooie scheerartikelen. Bij Dr Harris ook het een en ander gekocht. 2 potjes scheercreme en een aftershave balsem. Heerlijk spul.
 43. 1 punt
  Notitie aan mijzelf, Prutser!!!!!! Je bent weer te laat. Hij is nu 4180 waard! Je stapt natuurlijk weer niet in en blijft een pruster Duken Straks is hij 8000 waard en dan? Dan ben je weer te laat
 44. 1 punt
  Met PIA bedoel je Private Internet Access neem ik aan en niet Pakistan International Airlines? 200 MB is inderdaad niets. Bekijk enkele Youtube video's en het is op. Maar wel geschikt om een beetje te browsen e.d. Kaspersky anti virus is een redelijke optie, ik zoek nog steeds naar een goed antivirus programma voor mijn nieuwe PC. (Die G%&sgloeiende, gloeiende ^&*#$^& nog steeds niet binnen is)
 45. 1 punt
  Goed om te horen. Dan is die vpn een onnodige gratis feature. 200 MB.... ? Dar kan je bijna niks mee. Ik ben ook een tevreden Pia gebruiker
 46. 1 punt
  Tof dat het gelukt is, die Rikomagic die kan ook 5GHz aan dus hoef je niet met een kabel te kloojen als je die besteld hebt. Dat is een stuk makkelijker denk ik. En idd, geef de tips even door aan je buurman die zal er ook blij mee zijn, mocht het bij hem niet de oplossing zijn kan je hem ook altijd even langs sturen op het forum hier.
 47. 1 punt
  Link weggehaald. Geen directe links naar bestanden plaatsen, dat mag hier niet.
 48. 1 punt
  Goedenavond allemaal! @Duken, de gelekte aflevering toch maar gekeken? Zelf probeer ik de verleiding nog te weerstaan en wacht tot hij "officieel" uit is zodat het wachten op de volgende ook weer wat minder lang duurt
 49. 1 punt
  @Yu123 is naast de officiële maker van Spotnet volgens mij ook de eigenaar van nzbserver.com. Maar dat weet ik niet 100÷ zeker. Hoe dan ook, we mogen hem wel eens bedanken. Maar je vind hem niet zomaar of haar....?
 50. 1 punt
  Ik heb inderdaad een moto g3. In de specificaties staat dat hij alleen 2.4 wifi heeft. Maar de verbinding is nog steeds stabiel op mijn laptop. Het is gelukt om het wifi punt zowel 2.4 en 5 wifi uit te zenden. Ik kan weer verbinden met met telefoon alleen is dan de wifi nog steeds slecht. Hij valt soms weg. Tijd voor een nieuwe telefoon met 5 wifi. Ik kan in okt weer mijn abonnement vernieuwen. Probleem is dus gevonden. Dank jullie wel allemaal.
×