Spring naar bijdragen

Eregalerij


Gewaardeerde bijdragen

Showing content with the highest reputation since 14-05-18 van alle content

 1. 5 punten
  Bij deze wil ik iedereen bedanken die mijn uaatjes heeft meegenomen, in de afgelopen jaren, gracias! Maar ik stop nu met heel usenet omdat ik er helemaal mee klaar ben, door de verraders die er rond lopen, voel je jezelf aangesproken dan is dat terecht. Het is niet mijn bedoeling hier om andere forums zwart te maken, want zo ben ik niet! Brein lacht zich kapot omdat we elkaar afmaken en het licht niet in de ogen gunnen, hier doe ik dus niet aan mee! Het is mij te ver gegaan dat er verraders zijn die mijn privéleven aantasten en THATS NOT DONE!!! Bedankt allen die dit veroorzaakt hebben en geniet ervan. Dit wilde ik ff kwijt. Met vriendelijke groet, Den Spike
 2. 3 punten
  victor, heb je soms de laatste windows update binnengehaald, die met cortana en spraakbesturings mogelijkheden? Had ik vorige week ook en windows heeft toen een generieke driver geinstaleerd en zodoende deed mijn headset het niet goed meer. na terugzetten oudere versie van windows 10 was mijn probleem verholpen.
 3. 2 punten
  Dit bericht heb ik gisteren gestuurd naar alle gebruikers : Beste vrienden, Het was voor jullie wellicht net als voor mij even schrikken gisteren bij het wakker worden, toen jullie zagen dat jullie vertrouwde website ineens offline was. In deze tijden, dat torrentsites het steeds moeilijker krijgen om online te blijven, kan dat tellen. Wat is er misgelopen ? Door een technische storing in de database, waar ik jullie niet met teveel details wil vervelen, is er een herstelling nodig geweest, en zijn we ook preventief op een veel krachtigere server overgestapt. Jammer genoeg kende Murphy ons beter dan we dachten, en zijn er tijdens de overgang nog heel wat technische problemen opgedoken. De afgelopen uren hebben ik en de andere mensen van de staff dan ook het beste van onszelf moeten geven, en hebben we slechts weinig uren ons bed gezien.. Ik wil jullie bij deze gerust stellen! De site blijft online, en blijft jullie het beste aanbod aanbieden. Momenteel wordt er aan de laatste tweaks hier en daar gewerkt, en zou het kunnen dat jullie nog heel wat dode torrents terug vinden. De staff en ik, doen er alles aan om zoveel mogelijk alles verder te herstellen. Zijn er dingen die je sneller wilt krijgen, qua torrents, aarzel dan niet om een Verzoekje te plaatsen, of mij een privé-bericht te sturen. Wij rekenen dan ook op uw vertrouwen, en wensen u alvast nog heel veel en lang plezier op onze site. Met vriendelijke groeten, De voltallige Pandora-Place staff
 4. 2 punten
 5. 2 punten
  Voor de duidelijkheid, dit is een gezellig forum. Gebruik dit forum NIET om met modder te gooien. Er zijn meerdere reacties verwijderd, hou op met haatdragende berichten.
 6. 2 punten
  hou het gezellig a.u.b respekt is weer ver te zoeken
 7. 2 punten
  http://place2home.org/browse.php is weer online
 8. 2 punten
  @Duken denk dat je de holy grail bedoelt
 9. 2 punten
 10. 2 punten
  Hier nog 3 links voor de buitenlandse lijst. https://www.nzb.su Engelse community, registratie verplicht. https://nzbfinder.ws/ Engelse community, registratie verplicht. http://usenet-crawler.com/ Engelse community, registratie verplicht.
 11. 2 punten
  Jammer dat je ermee stopt Spike. Heb de afgelopen jaren (al vanaf de NZB Pirates) UA's van je meegenomen en nog steeds draaien een aantal UA's van jou op mijn pc. Maar wat je zegt, het moet wel een hobby blijven. En als je niet meer kan genieten van je hobby, door wat voor reden dan ook, moet je je conclusies trekken. Wellicht spreken we elkaar ooit nog wel eens ergens.
 12. 2 punten
  na alles-gratis waar alles open en bloot te vinden was hebben zij via ultimate-force een nieuwe plek gevonden (tevens ook mmf) plek, mmf en ultimate-force of UFR zoals ze zich graag noemen zijn bij de leiding in ieder geval t zelfde clubje mensen. Helaas zijn zij continue op zoek naar inkomsten die niet ten goede komen voor hun site. Helaas staan een aantal van hun er om bekend de boel om de tuin te leiden. Uiteraard treed ik niet in detail want dit zou afbreuk doen aan t echte onderwerp p2h. Dus wie ultimate aanprijst als zijnde prima community, kent de helft niet.
 13. 2 punten
  Eh, dahh, eh, is het toevallig Hostage?
 14. 1 punt
  Ok, ik vind dit heel erg lullig want in mijn optiek is het nog steeds zo dat meer sites de torrentwereld beter maken, echter ik doe dit 12 jaar en heb 1 keer een site op moeten offeren, op dat moment was het eerste wat ik deed de database dumpen, en de server formateren... Als siteowner heb je de verantwoording zowel je leden als je staff te beschermen.. Maar zoals ik het van jou lees heb je brein de mogelijkheid gegeven om je uppers en staff hun gegevens te bekijken... Om je eigen boete lager te krijgen... (fijne deal), ik kan het verkeerd lezen, maar dat is wat ik lees.. En ik heb het ook weleens met een siteeigenaar aan de stok gehad maar dat was vroeger gewoon een ongeschreven regel... Nooit wat aan Brein verstrekken, en zeker niet als eigenaar want je weet waar je aan begint... Daarnaast als het een loksite van brein zou zijn heb je dus je Domein/serverlogin en DNS gegevens overgedragen, anders kan dit niet?? Dus tenzij ik je verhaal verkeerd begrijp hadden ze in 40/45 een woord voor mensen die anderen naaien om hun eigen te helpen dat was een afkorting van 3 letters die begon met een N, dus als het niet klopt hoor ik het graag maar door dit soort acties verliezen leden het vertrouwen in andere sites die wel hun leden dekken en zaken op orde hebben!! mvg polar
 15. 1 punt
  Ik zelf gebruik nu Deezloader Reborn; https://www.youtube.com/watch?v=WCJjZYzFoZE Zie description voor links. Je moet een gratis account aanmaken op Deezer en daarmee inloggen, daarna downloadt ie van hun servers in perfecte quality. Werkt al maanden goed, Deezloader bestaat al jaren.
 16. 1 punt
 17. 1 punt
 18. 1 punt
  Een hele goede middag allemaal!
 19. 1 punt
  Hey Spike, jammer dat je de handdoek in de ring moet gooien, maar je hebt groot gelijk. zodra ze je prive gaan belagen heb je geen andere keuze meer. ik heb al die jaren heel veel van je diensten gebruik gemaakt, en met mij ook andere familie leden. met pliek en nog vele anderen ben jij diegene die prachtige dingen hebt gedaan waar ik met verwondering naar kon kijken. misschien dat je toch nog een weg vindt om terug te komen. zo ja hoop ik dat we dat zullen horen van je. en zo niet wens ik je het allerbeste voor nu en in de toekomst. het ga je goed. scaryhary
 20. 1 punt
  brein heeft het online gezet met de mededeling dat ze iedereen gaan beboeten die p2h heeft geholpen met de opbouw
 21. 1 punt
  Den Spike, Bedankt voor alle mooie unattendeds die je in de loop der jaren gemaakt hebt. Dit is echt een zwarte dag in de usenetgeschiedenis. Triest dat er mensen zijn die een ander het licht in de ogen niet gunnen. Ik hield dit forum al in de gaten om te zien waar je weer op zou duiken maar dat gaat helaas niet meer gebeuren. Ik wens jou veel geluk in je verdere toekomst en wie weet, ooit...... Het ga je goed.
 22. 1 punt
  Wat jammer Den Spike, hielt soms best wel wat van je vandaan via NZB site met inderdaad unattended software. Bedankt wat je gedaan hebt voor ons. Zeker jammer dat er mensen zijn die andere mensen zwart maken en verradden , niet leuk.
 23. 1 punt
  Erg jammer dat zo'n goed iemand er voor kiest te vertrekken door andere die het licht niet in je ogen gunnen:( helaas lopen er daar heel veel van rond in dit wereldje..:(
 24. 1 punt
  Ik denk als Brein door heeft dat ultimate-force thuishaven is van de partij leden die ze al gepakt hebben onder alles-gratis dat ook die site snel over is.
 25. 1 punt
  Van harte welkom op Duken, @Earring In 1984 begon ik ook voor het eerst met computers, wij hadden thuis ook een Commodore 64.
Onze eregalerij is gezet op Amsterdam/GMT+02:00
×