Spring naar bijdragen

Eregalerij


Gewaardeerde bijdragen

Showing content with the highest reputation since 12-07-18 van alle content

 1. 2 punten
  nee hoor, lees de oorspronkelijke uitspraak maar. https://rechtennieuws.nl/54231/usenetprovider-moet-klantgegevens-afstaan-aan-brein/ XS News had een jaar daarvoor de zaak verkocht Wat er nu aan de hand is, geen idee. Het is wel heel opvallend dat ze niks van zich laten horen, de registraties open laten staan en al helemaal niet reageren op email van klanten.
 2. 2 punten
  Denk nergens, QoQ deed hun vertalingen voor topfilms vaak al vooraf als er een duidelijke camversie was. Dan deden ze dat op geluid en dan hadden ze het al klaar voor als de web-dl er was. Ik denk niet dat men dat kunstje naflikt in de mate waarin QoQ dat deed. Incidenteel zal er misschien eens iemand zich geroepen voelen zo'n karweitje te doen, maar dat monnikenwerk is niet voor iedereen weggelegd.
 3. 2 punten
  eigenlijk heel simpel. Aan de hand van de header kan Brein bij de posting host opvragen vanaf welk account iets is gepost en vanaf welk iP adres. daar ging dus die rechtzaak over, de reseller had niet voldoende gegevens om te achterhalen om welk account het ging. De ontbrekende info zat bij de posting host Ze moeten dus nu maatregelen nemen zodat ze de gewenste gegevens wel kunnen verstrekken
 4. 1 punt
  Goedenavond. Ik heb mijzelf net geregistreerd, maar weet even niet waar ik mij moet voorstellen, dus gebruik ik voor nu even deze optie Hopelijk Lukt het mij om mijzelf op de juiste manier voor te stellen, so bare with me Mijn naam is Chris, en ik was op zoek naar meer info mbt torrentsites, en downloaden voor dummies. Gevonden!
 5. 1 punt
  De top 10 meest gedownloade films van de periode 16 juli tot 22 juli. Deze week staat de film ‘Rampage’ bovenaan, gevolgd door ‘Ready Player One’ en ‘Overboard’ maakt de top drie compleet. Week 29 zijn er drie nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Rampage is voor de vierde keer de meest gedownloade film. De data van deze wekelijkse downloadlijst wordt verzameld door TorrentFreak. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden of steamen van films en series. Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer 1 (1) Rampage 6.3 / trailer 2 (2) Ready Player One 7.7 / trailer 3 (…) Overboard 5.6 / trailer 4 (3) Escape Plan 2: Hades 3.9 / trailer 5 (…) How It Ends 8.8 / trailer 6 (7) A Quiet Place 7.8 / trailer 7 (…) Furious 6.3 / trailer 8 (5) Sanju 8.8 / trailer 9 (6) Avengers: Infinity War (HDCam) 9.1 / trailer 10 (4) Blockers 6.6 / trailer
 6. 1 punt
 7. 1 punt
  Goedemorgen Chris! Je hebt je op de goede plek geregistreerd en voorgesteld. Dat gaat dus goed Welkom bij de community. Als je vragen hebt horen we het graag. Gr!
 8. 1 punt
  Gras is hier helemaal geel... Lijkt wel sto. We nemen er maar een biertje op. Proost
 9. 1 punt
  Waar staat deze dan? Het kan goed dat de melding er nog staat maar ik kan deze niet vinden. Met vertraging bedoel je dat de .org versie binnenkort weer online komt? Server verhuizing? Waar haal je deze informatie vandaan. Een antwoordt is altijd prachtig maar zonder bron, links of iets, is het niets.
 10. 1 punt
  Geeft men onderstaande melding dan niet meer op .net
 11. 1 punt
  Newsconnection huurde geen servers. Ze kunnen of konden alles beheren vanachter een enkele desktop of laptop. Ze gebruikten de infrastructuur van Abavia, Newsconnection was/is een reseller, die de servers van Abavia gebruikt(te).
 12. 1 punt
  Vertalen is dankbaar werk, maar vergt zo enorm veel tijd. De meeste hebben ook gewoon een baan naast hun vertaal-leven. Het is onbegonnen werk, vertalingen te blijven voor een steeds groter krimpende groep. Ook voor vertalers moet het leuk blijven.
 13. 1 punt
  Spijtig maar daar heb je een punt @fixated. Je hebt een team vrijwilligers nodig vol passie welke voldoening krijgen van een gelukkige online community. Volgens mij zaten er geen verdiensten in voor QoQ. Blijkbaar wachten op de retail releases voor ondertiteling.
 14. 1 punt
  Waar kan men nu het beste zoeken naar een nieuwe film met ondertiteling?
 15. 1 punt
  tussen NC en Abvia zit nog een tussen station, en die heeft NC nu afgesloten, dat is niet Abivia,maar maakt uiteindelijk geen verschil, als je nog steeds je site NC online laat en mensen contracten laat afsluiten, terwijl je weet dat deze klanten direct hun geld kwijt zijn.... das op zn minst niet netjes. en op geen enkele wijze info of bericht op je site zetten....tsja
 16. 1 punt
  Nee, een reseller moet in zijn contract met de newsprovider, laten opnemen dat hij gegevens kan opvragen zoals van welk IP adres en vanaf welk account.
 17. 1 punt
  Bedankt, Bert. Je hebt helemaal gelijk zag ik net. Erg jammer, hopelijk ontstaat er een nieuwe release groep uit.
 18. 1 punt
  Bij de laatste upload van QoQ staat onderaan het bericht dat ze gestopt zijn. Denk dat we wel kunnen aannemen dat dit waar zal zijn.
 19. 1 punt
  +1 mehmeh! Zo is dat, iedereen is gelijk maar om er zo op te wijzen komen de verschillen juist meer naar voren. Wat juist verkeerd kan werken, was je tevreden kan (voor een ieder) jezelf aanmelden bij een groep die bij je past waardoor je in het stukje discriminatie valt. We gaan lekker offtopic
 20. 1 punt
  Hallo ik heet Bernard 60 jr jong beroep applicatie $ functioneel beheerder van bepaalde software gr bernard
 21. 1 punt
  Helaas is men totaal over het paard getild. Blank, zwart, homo, hetero, het maakt mij niets uit, iedereen is gelijk. De manier waarop Hollywood ermee omgaat is absurd. Mensen zoals Oprah gaan veel te ver.
 22. 1 punt
  Ja, jammer dat er nooit echte duidelijkheid is. De een zegt dit, de ander dat maar een goede bronvermelding is zeer zeldzaam. Als ik echter zie dat een place2home.net admin iets zegt over place2home.org, vind ik dat wel betrouwbaar. Ik vraag mij af wat er met QoQ is, het is niet een persoon maar een release team. Als iemand kan bewijzen dat ze zijn gestopt zie ik het graag.
 23. 1 punt
  Als er geen ondertitels zijn, dan kan men ook wat langer wachten. Dan verschijnt er een uitstekende HD rip met ondertiteling. Het gerucht dat Quality Over Quantity gestopt is, klopt niet. Ik zie net dat ze eergisteren nog iets hebben geupload op place2home.net Toevoeging: Ik zie dat vele tientallen mensen Quality Over Quantity bedanken en afscheid nemen op place2home.net Schijnbaar mis ik iets. Dat gebeurd wel vaker.
 24. 1 punt
  Ook voor nzbsites hebben we overigens een mooi overzicht
 25. 1 punt
  Bedoelt u iets zoals dit: Die kan men gewoon vinden op YouTube, en zoals men weet zijn die door bepaalde programma's binnen te halen.
Onze eregalerij is gezet op Amsterdam/GMT+02:00
×