Spring naar bijdragen

Eregalerij


Gewaardeerde bijdragen

Showing content with the highest reputation since 09-01-19 van alle content

 1. 2 punten
  Belangrijke toevoeging: Een andere methode om adware te verwijderen is het Configuratiescherm en vervolgens alle betrokken webbrowsers te resetten, hierbij is het mogelijk (naar alle waarschijnlijkheid wel) dat al u eigen instellingen aan u browser verloren gaan. Verwijderen in Windows 10: ga naar Klik op apps selecteer het programma dat u wil verwijderen, door er op te klikken, en klik op verwijderen. Laat daarna nog even Ccleaner erop los Selecteer niet cleaner maar Register en vink alle mogelijkheden aan om daarna op Analyseren te klikken, hierna krijgt u een overzicht wat er zal verwijderd worden en eens dat gedaan is klikt u rechtsonder op Herstel geselecteerde fouten (dit is een voorbeeld van bij mij,de afbeelding) : dan krijgt u bv de volgende afb: hierbij klikt u op Nee en opnieuw krijgt u een mogelijkheid om een keuze te maken hier kiest u "Herstel alle geselecteerde fouten" en krijgt u als alles verwijderd is de melding "fout hersteld", indien u alle stappen vanaf afb. 4 eens herhaald kan het zijn dat het programma alsnog een paar fouten vindt dan kan u deze ook gerust laten herstellen, worden er geen fouten meer gevonden dan kan u even de cleaner laten lopen.
 2. 1 punt
  Anoniem blijven doe je alleen als je alle downloads via VPN doet en niet door gebruik te maken van een buitenlandse Usenet Provider. Alles wat je download komt uiteindelijk allemaal bij jou binnen via je Nederlandse Internet Provider. Het is zelfs zo dat er meer buitenlandse providers verplicht zijn om gegevens openbaar te maken na een Gerechtelijk bevel.
 3. 1 punt
  Ik vermoed dat een update in Windows 10 hier de oorzaak van is en als in de UI Settings onder System Tray een vinkje staat in Bij afsluiten minimaliseer naar Systeemvak, dan blijft uTorrent draaien in de achtergrond. Als je uTorrent afsluit voordat Windows afgesloten wordt kijk dan eerst even rechts onderin de balk bij het pijltje in het vakje pictogrammen of daar het symbool van uTorrent nog staat en zoja klik het dan met de rechter muisknop aan op afsluiten. In Taakbeheer (Klik onder in de taakbalk op de rechtermuisknop en open Taakbeheer) kan ook gecontroleerd worden of uTorrent in het opstart menu aanwezig is door naar het tabblad Opstarten te gaan en daar indien uTorrent aanwezig is en ingeschakeld staat, klik dan op de regel en vervolgens rechts onderin op Uitschakelen.
 4. 1 punt
  Probeer qBittorent eens. Geen malware, open source en het werkt vrijwel hetzelfde als uTorrent.
 5. 1 punt
  @Meh Meh!!!! Wat goed je weer even te zien. wat een pech met je pc. Hoop dat hij snel weer in de lucht is, met een i3 werken de nieuwe websites ook niet erg snel. Over ouwe Gouwe gesproken als Jiskefet. Hier kan ik zo om lachen. Kan zelf tussen de starwars fans staan
 6. 1 punt
  De upload functionaliteit van de Pirate Bay is al langer dan twee dagen verbroken. Dit betekent dat gebruikers geen nieuwe torrents naar de site kunnen uploaden. De problemen zijn waarschijnlijk veroorzaakt door een technisch probleem, maar het is onduidelijk hoe lang het zal duren. Het afgelopen jaar was een moeilijke periode voor The Pirate Bay. De site heeft herhaaldelijk last gehad van onbereikbaarheid en was voor een deel van de gebruikers wekenlang niet beschikbaar. Het technische team van The Pirate Bay is niet erg openhartig over de problemen. Echter, nu er een paar dagen verstreken zijn in het nieuwe jaar is het duidelijk dat 2019 ook niet vlekkeloos zal zijn De upload functionaliteit van The Pirate Bay is een paar dagen geleden al onbruikbaar geworden. Volgens de recente uploadpagina zijn sinds afgelopen weekend geen nieuwe torrents toegevoegd. De laatste torrent is op zondag geüpload en de recente torrents-pagina suggereert dat de problemen rond 06.36 uur Midden-Europese tijd begonnen. Sinds dat tijdstip werd het stil en de officiële Pirate Bay- statuspagina bevestigt dat er geen nieuwe uploads door komen. Wat de oorzaak is van de problemen is op dit moment onbekend. Verschillende uploaders hebben het probleem aan de orde gesteld op de The Pirate Bay-forums, maar zoals gebruikelijk is er geen officiële verklaring beschikbaar. Als ze een nieuwe torrent proberen toe te voegen, zien ze alleen het foutbericht ' Fout - Bestand leeg ' of 'Foutieve code'. Problemen met nieuwe uploads zijn niet uniek en worden meestal uiteindelijk verholpen, maar voor nu zullen de gebruikers van de site het zonder nieuwe inhoud moeten doen. Tegelijkertijd komen ook nieuwe torrent comments onregelmatig binnen. Het goede nieuws is dat de site zelf voor de meeste mensen toegankelijk lijkt. Tenminste, op basis van de officiële statuspagina. Toon volledig nieuwsbericht
 7. 1 punt
  In ieder geval ben ik blij je weer online te zien en hopelijk vallen de problemen mee met de PC en gaat het niet teveel kosten.
 8. 1 punt
  De upload functionaliteit van de Pirate Bay is al langer dan twee dagen verbroken. Dit betekent dat gebruikers geen nieuwe torrents naar de site kunnen uploaden. De problemen zijn waarschijnlijk veroorzaakt door een technisch probleem, maar het is onduidelijk hoe lang het zal duren. Het afgelopen jaar was een moeilijke periode voor The Pirate Bay. De site heeft herhaaldelijk last gehad van onbereikbaarheid en was voor een deel van de gebruikers wekenlang niet beschikbaar. Het technische team van The Pirate Bay is niet erg openhartig over de problemen. Echter, nu er een paar dagen verstreken zijn in het nieuwe jaar is het duidelijk dat 2019 ook niet vlekkeloos zal zijn De upload functionaliteit van The Pirate Bay is een paar dagen geleden al onbruikbaar geworden. Volgens de recente uploadpagina zijn sinds afgelopen weekend geen nieuwe torrents toegevoegd. De laatste torrent is op zondag geüpload en de recente torrents-pagina suggereert dat de problemen rond 06.36 uur Midden-Europese tijd begonnen. Sinds dat tijdstip werd het stil en de officiële Pirate Bay- statuspagina bevestigt dat er geen nieuwe uploads door komen. Wat de oorzaak is van de problemen is op dit moment onbekend. Verschillende uploaders hebben het probleem aan de orde gesteld op de The Pirate Bay-forums, maar zoals gebruikelijk is er geen officiële verklaring beschikbaar. Als ze een nieuwe torrent proberen toe te voegen, zien ze alleen het foutbericht ' Fout - Bestand leeg ' of 'Foutieve code'. Problemen met nieuwe uploads zijn niet uniek en worden meestal uiteindelijk verholpen, maar voor nu zullen de gebruikers van de site het zonder nieuwe inhoud moeten doen. Tegelijkertijd komen ook nieuwe torrent comments onregelmatig binnen. Het goede nieuws is dat de site zelf voor de meeste mensen toegankelijk lijkt. Tenminste, op basis van de officiële statuspagina.
 9. 1 punt
  Bedankt allemaal, ik voel me een stuk beter. Nou zit ik met een nieuw probleem, mijn PC deed erg vreemd, die heb ik opgestuurd voor reparatie. En nou zit ik weer achter een i3 snijplank met een irritant toetsenbord. Heel veel zal ik dus niet online zijn.
 10. 1 punt
  Ja dat klopt drifter. De update van Plex verliep niet goed Daardoor waren we ruim 40 minuten offline. Gelukkig kunnen herstellen met een reboot. Maar scherp gezien We zitten nu overigens ook op Pintrest voor de liefhebber. Dan kan je ook het nieuws volgen https://nl.pinterest.com/Dukennl/ (Nu ben ik zelf niet helemaal van de sociale media maar goed sommige bezoekers of leden vast wel )
 11. 1 punt
  Start je pc eens op in veilige modus en voer dan Hitman Pro uit als Administrator => rechtermuisknop erop klikken en kiezen voor: Als administrator uitvoeren. Wellicht kan Hitman Pro deze doubleclick.net dan wel volledig verwijderen.
 12. 1 punt
  Doubleclick.net kan zich ook verbergen in andere toepassingen die geïnstalleerd zijn via Cookies. Ik vraag nog maar even een keer of je al gekeken hebt of het probleem er nog is als je CCleaner hebt gebruikt en alle cookies hebt laten verwijderen inclusief alle rommel op je PC? Tevens zijn de privacy en advertentie instellingen in je Google account mede van belang of je nog langer last blijft houden van Doubleclick. (je kan dat allemaal uitschakelen) Als je even inlogt in je account onder deze link naar deze pagina Ik heb nog 1 andere website met een verwijdering omschrijving gevonden die je kan proberen http://www.2remove-threats.com/nl/ad-doubleclick-net-verwijderen/
 13. 1 punt
  Hoi Silvie3012, Norton is 1 van de meest zware programma's die je kan bedenken. Uit verschillende tests is de Gratis versie van AVG behoorlijk goed uit de bus gekomen. Houd er wel rekening mee dat je Norton wel eerst heel grondig moet verwijderen van je laptop. Informatie en de benodigde software vindt je op de site van Norton onder deze link
 14. 1 punt
  Er schijnt zich een ware rage tegen Kodi te ontwikkelen gezien de zich snel opvolgende berichten die door TorrentFreak openbaar worden gemaakt. KodiTips schakelt de Facebook-pagina uit nadat eerder in December YouTube het Kodi No Limits account al beëindigt had. KodiTips, een populaire website gewijd aan tips en informatie voor het populaire Kodi-platform, heeft zijn Facebook-pagina laten sluiten na een klacht wegens inbreuk op het auteursrecht door Sky. Met tientallen miljoenen actieve Kodi-mediaspelers overal ter wereld, is er een honger naar informatie over het gebruik van de open source software. Dientengevolge zijn er tientallen websites en blogs verschenen om deze markt invulling te geven, waarvan er vele zijn gewijd aan tips, tutorials en nieuws over de nieuwste add-ons en ontwikkelingen. De in 2015 opgerichte KodiTips.com is een van de meest populaire, met meer dan een miljoen bezoekers per maand. KodiTips is zeker veelomvattend en publiceert regelmatig details over alle belangrijke add-ons bij het plaatsen van changelogs om bezoekers op de hoogte te houden. Op donderdag verloor de site echter de toegang tot zijn Facebook-pagina na een klacht wegens inbreuk op het auteursrecht. Dit is niet de eerste keer dat KodiTips zijn Facebook-pagina heeft laten verwijderen na een klacht wegens inbreuk. In juli 2018 verloor de site zijn originele pagina na een soortgelijke klacht, waardoor 80.000 abonnees verloren gingen. Gelukkig heeft het nog steeds meer dan 70.000 volgers op Twitter. De operator van KodiTips informeert TorrentFreak dat hij niet van plan is om de takedown te betwisten en het een verspilling van "tijd en energie" te noemen. Hij bevestigt ook dat Sky nog nooit eerder contact met hem heeft opgenomen.
 15. 1 punt
  Er schijnt zich een ware rage tegen Kodi te ontwikkelen gezien de zich snel opvolgende berichten die door TorrentFreak openbaar worden gemaakt. KodiTips schakelt de Facebook-pagina uit nadat eerder in December YouTube het Kodi No Limits account al beëindigt had. KodiTips, een populaire website gewijd aan tips en informatie voor het populaire Kodi-platform, heeft zijn Facebook-pagina laten sluiten na een klacht wegens inbreuk op het auteursrecht door Sky. Met tientallen miljoenen actieve Kodi-mediaspelers overal ter wereld, is er een honger naar informatie over het gebruik van de open source software. Dientengevolge zijn er tientallen websites en blogs verschenen om deze markt invulling te geven, waarvan er vele zijn gewijd aan tips, tutorials en nieuws over de nieuwste add-ons en ontwikkelingen. De in 2015 opgerichte KodiTips.com is een van de meest populaire, met meer dan een miljoen bezoekers per maand. KodiTips is zeker veelomvattend en publiceert regelmatig details over alle belangrijke add-ons bij het plaatsen van changelogs om bezoekers op de hoogte te houden. Op donderdag verloor de site echter de toegang tot zijn Facebook-pagina na een klacht wegens inbreuk op het auteursrecht. Dit is niet de eerste keer dat KodiTips zijn Facebook-pagina heeft laten verwijderen na een klacht wegens inbreuk. In juli 2018 verloor de site zijn originele pagina na een soortgelijke klacht, waardoor 80.000 abonnees verloren gingen. Gelukkig heeft het nog steeds meer dan 70.000 volgers op Twitter. De operator van KodiTips informeert TorrentFreak dat hij niet van plan is om de takedown te betwisten en het een verspilling van "tijd en energie" te noemen. Hij bevestigt ook dat Sky nog nooit eerder contact met hem heeft opgenomen. Toon volledig nieuwsbericht
 16. 1 punt
  Tipje voor leden die fan zijn van Dwayne Johnson (The Rock) in een rol van Handler / Financieel Makelaar in de HBO serie Ballers. Het verhaal van Ballers gaat over het leven van American Footballers en alles wat met deze sport te maken heeft, maar meer nog met alle randzaken. Spencer Strasmore (Dwayne Johnson) is een gepensioneerde 'defense man' die na zijn carrière actief blijft in de NFL als financieel manager van verschillende spelers. Hij doet dit samen met zijn partner in crime Joe (Rob Corddry) wie in alle staten is om te zorgen dat de echte sterspelers van de NFL bij hun tekenen. De seizoenen bestaan uit 10 afleveringen behalve het 4e seizoen (9 afleveringen) die elk ongeveer 25 minuten duren en naar mijn idee net lang genoeg om de serie te blijven volgen. YouTube trailer onder deze link
 17. 1 punt
  Hallo bambi1515, Je hebt een lastig op te ruimen probleem en waarschijnlijk komt het er op neer om verschillende mogelijkheden uit te proberen. Heb je al gekeken of je het gewoon handmatig kan verwijderen; Windows 7 / Windows Vista: Klik op Start . Vervolgens Configuratiescherm . Klik op Een programma verwijderen . Zoek Ad.doubleclick.net en klik op Verwijderen . Als dat niet werkt heb ik onderstaand nog een omschrijving: Onder deze link staat een Nederlandse omschrijving voor verwijdering van doubleclick.net op jouw windows 7 versie.
 18. 1 punt
  Na meldingen dat Sony Kodi heeft verbannen van zijn nieuwere tv's, heeft het bedrijf aan TorrentFreak gemeld dat een technisch probleem de schuld is, wat moet blijken uit onderstaande verklaring; "Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht, vertelde Sony Electronics aan TF. Nadat we het probleem verder hebben onderzocht, hebben we een softwareprobleem aan onze kant ontdekt dat Kodi ten onrechte als een kernel object (ko) classificeert. We werken aan een oplossing voor dit probleem dat opgenomen wordt in onze volgende software-update, voegde het bedrijf eraan toe". TorrentFreak heeft de opmerkingen gedeeld met het Ontwikkelingsteam van Kodi, die sceptisch staan tegenover de uitleg van Sony en om aanvullende informatie hebben gevraagd betreffende het classificatie-algoritme wat door het bedrijf wordt gebruikt. "Het leuke is: dat alleen het wijzigen van de PACKAGE_ID voldoende is (om het probleem op te lossen), zodat deze classificatie niet meer zal plaatsvinden, zegt Peter Frühberger van Kodi. Verder is het ook wel grappig: dat we hebben aangetoond, met het creëren van een andere niet Kodi-gerelateerde APK, maar met dezelfde PACKAGE_ID die Kodi had, hetzelfde probleem werd veroorzaakt." Hoewel er waarschijnlijk veel meer discussie zal ontstaan over de uitleg van Sony, lijkt het erop dat Kodi niet voor eeuwig zal worden geblokkeerd op de smart TV's van het bedrijf, wat waarschijnlijk het eindresultaat is waar zowel het Kodi-team als de gebruikers op hadden gehoopt. Bron: Update Kodi/Sony artikel TorrentFreak
 19. 1 punt
  Het is logisch dat onderdelen en configuratie ervan (zoals Jackett) die door programmeurs aan een product worden toegevoegd, ook in een forum als deze worden vertaald en toegevoegd omdat het primair van invloed is op de functionaliteit van qBittorrent. Maar de meerwaarde van dit forum kenmerkt zich in mijn beleving juist daarin dat het daarnaast ook ruimte biedt voor (delen van) handleidingen van niet alledaagse (probleem)situaties rondom qBittorrent. Dat leest iets vriendelijker en als je dat zo bedoelt dan begrijp ik je punt.
 20. 1 punt
  Goed opgemerkt qbittorrentusernl en uiteraard heb ik dat nu even gecorrigeerd. Drifter heeft een zo goed als mogelijke Nederlandse vertaling gemaakt van de Engelstalige handleiding waar de Ontwikkelaars van qBittorrent naar linken voor de Uitschakeling of Configuratie van Jackett. De op Duken.nl geplaatste qBittorrent Handleiding is een vertaling van de originele Handleiding die gemaakt is door de ontwikkelaars van qBittorrent en een aanvulling daarop zoals deze Jacket Configuratie wordt dan logischerwijs ook op Duken.nl geplaatst. Niet logisch is het plaatsen van aanpassingen en handleidingen die misschien een oplossing bieden voor zelf gecreëerde problemen, want dat wordt op het qBittorrent Forum ook niet gedaan.
 21. 1 punt
  De historische dramaserie Vikings, die in Nederland wordt uitgezonden via FOX, wordt stopgezet na het zesde seizoen. History, de Amerikaanse zender die de serie uitzendt, liet dit vrijdag weten aan Deadline. Het zesde seizoen telt twintig afleveringen. De makers kijken naar mogelijkheden om de serie door te laten gaan middels een spin-off. Hiervoor zou History in gesprek zijn met bedenker Michael Hirst en MGM Television. In totaal zijn er 89 afleveringen van de serie gemaakt. Het vijfde seizoen wordt momenteel uitgezonden, de laatste aflevering hiervan is in Amerika te zien op 30 januari. Het zesde en dus afsluitende seizoen staat gepland voor 2020.
 22. 1 punt
  @Meh Meh beterschap, de griep heerst helaas weer , merk ik ook op het werk veel zieke
 23. 1 punt
  Beterschap @Meh Meh en hopelijk snel weer in goede gezondheid aanwezig.
 24. 1 punt
  Pfff nog even bovenop de kerstdagen en oud en nieuw. Ik miste je aanwezigheid al goed om je weer even te zien! Beterschap Boefjes van Ziggo. Ik ga ook mijn factuur controleren ivm de beloofde korting van 6 maanden.
 25. 1 punt
  Avond allemaal. Ontvang ik de factuur van Januari van Ziggo en wat zie ik, de Black Friday korting is niet verwerkt. Ik heb het toen 4 keer laten bevestigen. 'Ja meneer, het staat in het systeem' Guess what, de korting stond dus niet in het systeem. Nu heb ik via de chat geregeld dat het alsnog in het systeem wordt gezet. Volgende maand de factuur even in de gaten houden. Beterschap @Meh Meh
Onze eregalerij is gezet op Amsterdam/GMT+01:00
×