Jump to content


Leaderboard

 1. Skeletor

  Skeletor

  Full members


  • Points

   9

  • Content Count

   241


 2. Duken

  Duken

  Administrators


  • Points

   3

  • Content Count

   25129


 3. Insane

  Insane

  Members


  • Points

   3

  • Content Count

   14


 4. tijgerke

  tijgerke

  Members


  • Points

   2

  • Content Count

   10


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/10/21 in all areas

 1. Als ik een geschikte kandidaat heb waar ik alle NZB`s naartoe verplaats laat ik het jullie hier weten. Max 2 weken wachten 😃
  2 points
 2. En weer gaan we in verschillende topics een discussie voeren die over hetzelfde onderwerp gaat. Er was al een melding gedaan over de huidige onbereikbaarheid van The-newgeneration.net in de officiële Link Topic. Komt er nu werkelijk niemand op het idee dat dit een onnodige vorm van Forum vulling is.
  2 points
 3. Wormhole is een browser-gebaseerde tool waarmee mensen bestanden direct kunnen delen met end-to-end encryptie. De dienst maakt onder de motorkap gebruik van WebTorrent en is gratis te gebruiken. BitTorrent versnelt overdrachten, maar mensen hoeven hun browservensters niet open te houden als bestanden kleiner zijn dan vijf gigabyte. De meeste mensen associëren torrents nog steeds met desktopclients. Het browser-native WebTorrent-equivalent is echter de drijvende kracht geworden achter veel innovatieve services. Simpel gezegd, WebTorrent heeft een brug gebouwd tussen BitTorrent en het
  2 points
 4. Topic gaat opslot. Er is voldoende over gezegd.
  2 points
 5. bedankt. ik ga de site zeker missen.
  1 point
 6. Loki "God of Mischief" weet de tesseract te bemachtigen, dit leidt tot zijn vrijheid. Hij kan zich eigen nu door verschillende tijdsperioden verplaatsen en beïnvloed daarmee de geschiedenis van de mensheid en enkele zeer belangrijke historische gebeurtenissen. Ook gaat Loki een samenwerking aan met de Time Variance Authority om het multiversum te beschermen.
  1 point
 7. Daar lijkt me niks mis mee, rechts bovenin staat er een poppetje waar je op kan klikken om in te loggen of registeren.
  1 point
 8. bedankt voor al die mooie films muziek etc. het ga je goed
  1 point
 9. super bedankt voor al die jaren zonde dat jullie ermee stoppen hopelijk pakt iemand deze site weer op. bedankt groet Sikke
  1 point
 10. Als de webwinkels in Europa stoppen met hun woekerprijzen dan zal er meer gekocht worden in Europa. Veel gerief komt van China en wordt hier heel duur verkocht.
  1 point
 11. Op 1 juli gaan nieuwe Europese regels in over het kopen van producten van buiten de Europese Unie. Daardoor moet je ook voor dingen van minder dan 22 euro btw betalen. Nu zijn bestellingen van onder de 22 euro nog uitgezonderd van de btw van 21 procent. Door de nieuwe regels worden kleine bestellingen van Chinese webshops als AliExpress en Wish dus 21 procent duurder. En als webshops niet meedoen aan het nieuwe systeem van de EU om die btw meteen te innen bij de bestelling, ben je nóg duurder uit. Want dan moet je ook nog eens afhandelingskosten betalen. Die btw wordt dan
  1 point
 12. Bedankt voor alles wat je gedaan hebt, jaren lid geweest, zoek nu andere oorden op.
  1 point
 13. 1 point
 14. November ’44. Op het onder water gelopen Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een Engelse gliderpiloot en een Zeeuws verzetsmeisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid.
  1 point
 15. Bedankt voor deze informatie @Insane, het is nu voor iedereen tenminste duidelijk dat deze Community als offline beschouwt kan worden en dat hier verder geen vragen over gesteld hoeven te worden.
  1 point
 16. Hallo Iedereen, Ik hield TNG online voor de community en voor de mensen die nog even snel de nzbs wilde downloaden van de bekende posters. Nu is de domeinnaam afgelopen en heb ik de server en database gebackupped. Als er een andere community is die de duizende nzb`s wilt importeren contacteer me dan even. Als niemand ze wilt binnen 14 dagen dan zal ik alle NZB`s publiekelijk in een makkelijke search zetten. Het is zonde dat ze verloren gaan. Als er posters zijn die hier niet mee eens zijn bericht me ook even dan zal ik ze niet allemaal publiekelijk vrijgeven of doorgeven. Discord: Insane - Xcoding#4742 Voor iedereen bedankt voor de jarenlange gezelligheid ondanks dat de afgelopen maanden niet iedereen meer door een deur kon en dat er mensen bedreigd werden etc etc.. Hoe dan ook sta ik er los van (gelukkig) en kan ik wel met iedereen door een deur. Ook ik zal me een deel vervelen dus als iemand nog ergens (gratis) hulp bij nodig heeft Discord: Insane - Xcoding#4742 Groetjes! Insane @admins jullie mogen dit topic sluiten eventueel aangezien dit bericht duidelijk is lijkt me, Als er nog validatie nodig is dat ik de "echte Insane" ben die ik zeg bericht me even en ik toon je de details van tng in screenshots.
  1 point
 17. Deze Community staat al tussen de linkjes @dijkrat, zoals je zelf kan zien
  1 point
 18. Dat kan alleen beantwoord worden door de eigenaar @Insane die de website open wilde houden, terwijl alle stafleden en posters deze Community hebben verlaten vanwege een intern conflict.
  1 point
 19. is deze community ookal offline? de website kom je niet meer op.
  1 point
 20. De National Music Publishers' Association (NMPA), een organisatie die opkomt voor muziekbedrijven in de Verenigde Staten, sleept Roblox voor de rechter. Het gameplatform zou kinderen aansporen muziek van bekende artiesten te uploaden, meldt CBS News. Roblox biedt gebruikers in-game mogelijkheden om handmatig audiobestanden te uploaden. Volgens de NMPA wordt deze functie gebruikt om liedjes te uploaden en is dat muziekpiraterij. De organisatie beschuldigt het gameplatform ervan "kinderen te leren dat piraterij van muziek volkomen acceptabel is". Het gaat onder andere om muziek van Ima
  1 point
 21. Als het goed is de opvolger van tigersplace.net Nederlandse NZB community. Registraties met vpn worden niet toegestaan, na registratie kun je je vpn gewoon gebruiken.
  1 point
 22. Als je een seedbox zoekt met veel opslagcapaciteit, dan is seedhost alleszins een aanrader... Ik heb er nu 2 seedboxen van elk 48 tb, en ben er zo blij mee... Qua betalingen dacht ik toch dat Fortis ook VISA ondersteunt? In dat geval kan je gewoon met VISA betalen bij hen.
  1 point
 23. hide.me EK actie Doorgaans kost een abonnement bij hide.me 99,99 euro op jaarbasis, maar als je er snel bij bent kun je voor slechts 45 euro één jaar hide.me kopen. Naast de scherpe korting geniet je ook nog eens 3 maanden gratis van hide.me, waardoor het totaalbedrag per maand uitkomt op slechts 3 euro per maand! En alsof dat nog niet genoeg is, pluk je ook de vruchten van de samenwerking tussen hide.me en Internxt.com: je geniet een jaar lang gratis(!) van 2TB aan versleutelde cloud-opslag als je een abonnement neemt bij hide.me. Bekijk de aanbieding op de Website van hide.me
  1 point
 24. Ik blijf van mening dat voor het thuisgebruik de ingebouwde versie van Windows 10 beveiliging, ruimschoots voldoende protectie bied. Wij weten nu eenmaal dat het grootste virus jij zelf bent, dit door onze onuitputtelijke nieuwsgierigheid en drang om op alles te klikken wat voorbij komt. Bewustwording van gevaar is iets dat we ons eigen moeten maken, en onze natuurlijke drang alles te willen weten wat er achter een link schuilt bedwingen. Alleen dat zal ons uiteindelijk helpen.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...