Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/28/20 in Posts

 1. 1 point
  Hallo @B-Light, nee dat is absoluut niet hetzelfde als CCleaner. Normaal verwijder je software via Configuratiescherm\Alle Configuratiescherm-onderdelen\Programma's en onderdelen, maar dan blijven er altijd nog restanten achter op je harde schijf. Revo Uninstaller is een programma waarmee je gemakkelijk programma's van je systeem verwijdert. Niet alleen de applicaties zelf, maar ook achtergebleven 'restjes' ruimt de schoonmaker netjes op. Er zijn veel applicaties die je helpen bij het schoonmaken van je pc, zo ook het Windows-eigen 'Programmatoegang en -instellingen'. Software als deze gaat echter met de Franse slag te werk en verwijdert programma's, maar geen achtergebleven bijproducten. In de praktijk zijn dit vaak vervuilende files in je register, het centrale besturingssysteem van Windows. Revo Uninstaller ruimt ze voor je op. De praktijk van 't schoonmaken ziet er als volgt uit. Allereerst inventariseert Revo Uninstaller alle geïnstalleerde programma's op je systeem. Met een paar simpele klikken gooit het de ongewenste applicaties weg én begint het te scannen. Vervolgens zie je een overzichtje van alle bestanden, gerelateerd aan het verwijderde programma. Zelf selecteer je met behulp van Revo Uninstaller welke daarvan naar de prullenbak mogen.
 2. 1 point
  Hallo @Murphy44, Er is best wel wat te vinden op het web over de problemen met dit programma. Er is een GitHub forum waar dit wordt besproken en je zou dat even kunnen lezen onder deze link waar ik de vertaalde pagina even onder heb gezet voor je. Bijna onderaan wordt als oplossing het onderstaande gegeven; dragonheirtw reageerde on 29 Apr 2019 YOUTUBE-DL kan worden uitgevoerd op Windows 10. download youtube-dlg op https://mrs0m30n3.github.io/youtube-dl-gui/ voer dlg uit en kies update, dan wordt de nieuwe youtube-dl-versie automatisch gedownload. herstart de app en geniet ervan. 1 Als iemand dit probleem nog steeds heeft, zou ik het kunnen oplossen door de normale opdrachtregel youtube-dl-bestanden (youtube-dl.exe, ffmpeg.exe enz.) In de map youtube-dlg te plakken. Het werkt nu perfect.
 3. 1 point
 4. 1 point
  Avond allemaal. Vanmiddag lekker een terrasje gepakt. Heerlijk. 😀
 5. 1 point
  Als dit heel incidenteel gebeurt en pas sinds kort zou ik dat zoeken in de browser instellingen en welke invoegtoepassingen er geladen moeten worden. Gebeurt dit wanneer je VPN aan hebt staan?, want daar wil ook nog wel eens de oorzaak liggen en heb je ook al een andere browser geprobeerd. Het wil ook nog wel eens helpen als je de complete Browsergeschiedenis wist en alle Cookies verwijdert. CCleaner laten draaien en de boel eens volledig opruimen kan ook helpen.
 6. 1 point
  Goed dat je even plesk vermelde @Duken, dus ff de ssh gestart en idd Plesk Obsidian 18.0.27 beschikbaar zal ik ook maar eens doen
 7. 1 point
  We hadden weer wat issues, upgrade van Plesk staat nog op de planning. Site is over naar PHP versie 7.3, nginx is actief gemaakt en alles is weer bijgewerkt. Hopen dat hiermee de load weer lekker blijft. Duimen
 8. 1 point
  Berichten van actieforum zijn niet meer toegestaan. Ook het linken naar deze sites niet. Als er toch graag een link naar actieforum gewenst is kan dit worden aangeven bij de mod / admin. We controleren dan of het forum langer als 6 maanden bestaat. Bestaat een forum korter, dan gaat hij niet online. Bedankt @Guardian en @Tuinbever
 9. 1 point
  Die Connectbox van Ziggo (Arris of Compal) is het dagelijkse onderwerp van gesprek op het Ziggo forum als het gaat om het niet behalen van de Upload snelheden. Of het in jouw geval ook ligt aan het Modem is natuurlijk niet gezegd. Ondanks dat je al 1 van de oudste leden bent op dit forum geef je bitter weinig informatie om op een redelijke manier hulp te bieden, want op welke manier ben je aangesloten op je Connectbox (Draadloos of Bekabeld) met het apparaat waarmee je die torrents download. Heb je al met dat apparaat een Speedtest gedaan en kloppen de snelheden dan wel? Op het forum van Ziggo lees je bij alle Connectbox snelheid problemen dat die ontstaan zodra je meerdere apparaten hebt aangesloten of werkt met een Router en dan de instellingen (Bridge-modus - IPv4 of IPv6) moet gaan aanpassen van de Connectbox. Verder is ook heel belangrijk dat de kabels die aangesloten zijn op de Connectbox van uitstekende kwaliteit moeten zijn want een minimale slijtage of breuk in een kabel geeft al problemen. Is de uTorrent 1.6 die je gebruikt opnieuw geïnstalleerd en weet je zeker dat de instellingen nog wel kloppen, want als je torrents in de wachtrij komen te staan Uploaden ze ook niet, dus controleer de getallen nog eens die je hebt ingevuld; -Instelling voor maximum delen (seeden) uTtorrent 1.6 Ga naar Opties, Klik op Instellingen Kies links in het menu voor de optie Wachtrij. Bij Wachtrijinstellingen kan je een getal invullen wat hoger is dan de hoeveelheid torrents die gemiddeld in jouw uTorrent staan. Je moet uiteraard altijd rekening houden met het aantal gedownloade torrents die je verplicht moet delen op Privé Trackers. Zet in beide vakjes 25 neer, dan zal er niet snel een torrent in een wachtrij worden geplaatst. Onder het kopje Uploaden als, vind je de mogelijkheid om de verhouding als een percentage in te stellen. Vul daar het percentage in dat je wil uploaden, dus maximaal 150% en minimaal 100% Daaronder staat een vakje, Wanneer torrent het uploaddoel heeft bereikt. Die vink je aan en zet je 0 in het blokje ernaast. Klik op Ok.
 10. 1 point
  Beste B-Light, Vanaf 1 Juni zijn de Corona regels gelukkig weer wat versoepelt in Nederland en kan je buiten ook weer wat meer doen. Er is helemaal niets mis met het zoeken naar een leuk tijdverdrijf, maar als ik me goed herinner doe je de meeste dingen op een Laptop. Ik lees nu dat je een Video Editor van Microsoft hebt gekocht en geïnstalleerd en daarna nog 2 andere programma’s hebt uitgeprobeerd. Ik hoop dat je een Laptop hebt met een behoorlijke processor en schijfruimte, want deze programma’s gebruiken aardig wat van je CPU en je moet ook oppassen dat je voldoende vrije schijfruimte hebt omdat je laptop anders vast gaat lopen. Bovendien moet je ook oppassen dat de verschillende programma’s niet met elkaar in conflict komen. Het is dus raadzaam om programma’s die je niet meer gebruikt op een degelijke manier weer van je laptop verwijdert met een goed programma zoals Revo Uninstaller, want daarmee verwijder je ook echt alle restanten en mappen. Als je nog gebruik kan maken van je Payserver zou je even een account kunnen maken op wat NZB Community’s (Let wel op dat je bij de meeste Community's geen account kan maken als je VPN aan hebt aanstaan. Als je eenmaal een account hebt kan je bij het downloaden gewoon je VPN weer aanzetten) en kunnen kijken naar 1 van de laatste versies van Revo Uninstaller Pro. Op bijvoorbeeld de NZB Community Spikesplace kan je ook even zoeken naar NCHVideoPad Video Editor Professional 8.39 Beta, want dat is denk ik wel een behoorlijke Video Editor met een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Uitleg over dit programma kan je vinden onder deze link.
 11. 1 point
 12. 1 point
  Zeg dat wel. 5x 6TB heb ik hier. Heb het idee dat de schijf van Seagate net wat stiller is als de WD-red schijven. Niet dat deze schijven 'lawaai' maken, maar het valt me wel op. Gisteravond eerst nog een schijfcontrole laten uitvoeren op de nieuwe harde schijf. Dat heeft ruim 14 uur geduurd. Back-up wordt nu teruggezet op de nieuwe schijf. Begin me muziek etc. te missen.
 13. 1 point
  Gefeliciteerd met je jarige dochter, en aan het weer zal het niet liggen wordt een mooie dag vandaag Mogge Allemaal
 14. 1 point
  Mogge allemaal. Ja inderdaad, erg handig om in te stellen. Heb ook ingesteld dat ik een bericht krijg als er DSM-update wordt geïnstalleerd binnen 10 minuten. Niet dat ik dan ineens denk 'Waarom wordt dat ding ineens herstart'. 🤣 Ik heb denk ik gewoon botte pech met die schijven. Dit is al de derde. De eerste 2 via WD laten vervangen onder garantie. Ik heb nu de Seagate IronWolf ST6000VN001 6TB schijf besteld. Gefeliciteerd met je dochter. Het is in ieder geval prachtig weer. Goh, een 1.5 meter Efteling. Ben wel benieuwd hoe dat eruit ziet. Normaal loopt alles altijd door elkaar heen.
 15. 1 point
 16. 1 point
  Hoi @B-Light, je zegt helaas erg vaak dat je opgeeft, maar als jouw account gegevens van Newsdemon goed ingevuld zijn is het daarna een kwestie van even in de wizzard de servertest te doen, want je hebt een optie om van poort te veranderen. De instellingen van SABnzbd moeten wel in overeenstemming zijn met jouw Internet verbinding. Je zegt dat je alles doet met een laptop, dus waarschijnlijk via WiFi en dan is het maar de vraag of de poort die SABnzbd gebruikt om te downloaden wel open staat en geschikt is in jouw Modem of Router. Ik heb in 1 van mijn 1e reacties al gezegd dat er best wel een hoop bij komt kijken als je op deze manier iets wil downloaden. Je zal zelf zoveel mogelijk informatie na moeten lezen om een beetje wegwijs te geraken en wij kunnen niet meer doen dan wat tips geven.
 17. 1 point
  Ziet er goed uit. Ik heb me nieuwe netwerk switch die ik begin deze maand heb gekocht, retour gestuurd. Na wat zoeken kwam ik van Ubiquiti toevallig een leuk en compact netwerk switchtje tegen: De USW Flex Mini. Deze inmiddels besteld.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...