Spring naar bijdragen

Eregalerij


Gewaardeerde bijdragen

Showing content with the highest reputation since 09-10-18 in Berichten

 1. 2 punten
  Zal wel niet lang duren, voordat ze weer vertrekken
 2. 2 punten
  Goede morgen Wiedewa, volgens mij bedoel je de serie Tour of Duty https://www.imdb.com/title/tt0092468/ En volgens mij is dat nog wel compleet te vinden op Newzbin, of op Spotnet/web.
 3. 2 punten
  Zip bestand is uiteraard gecomprimeerd en het kan ook zomaar zijn dat je antivirus bepaalde delen van een bestand ziet als gevaarlijk en in Quarantaine gooit en dan de download stoort. Maar zoals @Meh Meh eerder al voorstelde is het misschien verstandig om eens een andere cliënt te proberen want ik kan me niet voorstellen dat je vrolijker wordt als er met regelmaat iets misgaat met een download.
 4. 1 punt
  Hallo Tante Lien, welkom op Duken.nl Welke Internet provider wordt er gebruikt? want er is eerder dit jaar al bekend geworden dat Ziggo mogelijk Real Debrid blokkeert. Ik heb daar het volgende topic over gevonden op een Ziggo pagina
 5. 1 punt
  Ex-orkaan Leslie zorgt er voor dat in tegenstelling tot eerdere vooruitzichten, de temperatuur op maandag en dinsdag toch nog rond de 20 graden gaat worden. Als dat geen goed begin is van een nieuwe werkweek weet ik het ook niet meer.
 6. 1 punt
  Goede morgen Kirsten, Ik ben nog even verder gaan spitten op Engelstalige forums en kwam een gepatchte Kernel versie tegen die waarschijnlijk ook op jouw kaart moet werken. Ga naar de volgende site Filetrip Download en klik rechts bovenaan op Download File. Pak het Rar bestand uit en je ziet dan een aantal mappen waarvan jij de onderste moet hebben met de tekst R4SDHC YSMenu De gehele inhoud zou je dan moeten kopiëren naar je geformatteerde kaart en uiteraard de spellen kopiëren naar de map Games.
 7. 1 punt
  Ik ben helaas al zo lang zelf uit de kleine kinderen die een DS hadden dat ik ook het fijne er niet meer van weet, maar om nog even opnieuw te beginnen moet je de kaart even opnieuw Formatteren (Onder de rechter muisknop). Daarna ga je er pas nieuwe Firmware opzetten die exact moet kloppen met wat er op jouw kaartje staat, want er zit een groot verschil tussen R4 en R4i. Als de gegevens kloppen die je in je 1e vraag hebt staan R4 Dual Core SDHC moet je de Firmware hebben die op de volgende site staat R4-3DS-Dual Core-2018-Firmware Klik even op het grijze vakje met het woord Dutch en verplaats dan het Zip bestand naar de Kaart en pak het daar uit en voeg daarna de spellen toe. Als de spellen nu weer niet werken is ook nu de Firmware niet de goede en moet de kaart weer opnieuw geformatteerd worden voordat er weer andere Firmware opgezet kan worden, maar verplaats voor dat je dit doet wel eerst even je mapje met Spellen terug naar je PC of Laptop. Als het nu onverhoopt weer mislukt, is er vast nog wel een ander lid die je in de juiste richting kan duwen.
 8. 1 punt
  Hoi makker, wat een narigheid en dat uitgerekend met deze zomerse temperatuur. Je bent wel weer gelijk helemaal bij met de laatste Marvel zooi, maar ik denk dat je liever buiten had gezeten. ff een paar kinder aspirine naar binnen werken en hopen dat het morgen beter gaat.
 9. 1 punt
  Mijn zoontje heeft gisteren koorts gekregen. Vandaag was hij nog ziek, even wat films half weggekeken. We begonnen met de advengers en die robot, daarna antman 1 vervolgd met captain America war. (Captain VS Ironman) De laatste is best gaar... Misschien omdat we er al twee hadden gekeken naar wat een slap verhaal en veel geouwehoer pffff. Lekkere zaterdag dus
 10. 1 punt
  Hallo Kirsten, Weet je 100% zeker dat het om een originele SD kaart gaat en als dat wel het geval is, heb je misschien niet de juiste Firmware geïnstalleerd voor die kaart. Er staan op ons forum nog wel wat topics over dit onderwerp zoals Firmware opnieuw installeren en Kaart werkt niet meer Waar je ook naar kan kijken is op de site van jouw kaart waar een omschrijving opstaat en ook welke Firmware je moet hebben. Wood R4 SDHC Dual Core
 11. 1 punt
  Eagleforce forum niet bereikbaar, daartegen is forum Iceworld weer online.
 12. 1 punt
  De 20 beste gratis pc-games Er is meer dan genoeg te spelen zonder de portemonnee te hoeven trekken. In discussies over gamen op een pc of gamen op een console wordt vaak het argument aangehaald dat gamen op de pc zoveel duurder is vanwege de hardware. Niet alleen is dat argument achterhaald, dankzij de vele gratis games kan je onder de streep alsnog goedkoper uitkomen. Het is uiteraard nog heel goed mogelijk een game computer in elkaar te zetten die vele malen duurder is dan een spelcomputer, maar tegenwoordig kan je voor hetzelfde geld een pc in elkaar zetten die net zo krachtig is. Het helpt daarbij ook dat je voor de pc een hele zwik aan gratis games kan installeren waardoor de uiteindelijke prijs nog meer wordt gedrukt. Zeker als je kijkt naar de vele aanbiedingen en sales die je in de pc-wereld om de oren vliegen is het moeilijk vol te houden dat gamen op de pc duurder is dan op andere platformen. Er was een tijd dat "free to play" een vieze term was in de games industrie. Games die van dit verdienmodel gebruik maken worden overigens nog steeds met de nek aangekeken maar het gaat gelukkig beter. De "slechte" free-to-play worden door de community inmiddels omgekat naar "pay-to-win"-games en de goede free-to-play-games kan je rustig uitspelen zonder te worden benadeeld als je de portemonnee niet trekt. Hieronder een opsomming van enkele geweldige voorbeelden van gratis games die niet proberen via slinkse manieren geld uit je portemonnee te kloppen. Fortnite: Battle Royale, Brawlhalla, World of Tanks, Lord of the Rings Online, Star Trek Online, Wildstar, EVE Online, StarCraft Arcade, Warframe, Cave Story, Dota 2, League of Legends, Heroes of the Storm, Team Fortress 2, Path of Exile, Fallout Shelter, Paladins, Hearthstone, Elder Scrolls Legend, Planetside 2 Voor een korte omschrijving van de games met een YouTube filmpje zie het Originele Webwereld Artikel.
 13. 1 punt
  Goeie morgen Nederland & België, om de dag goed in te zetten heb ik deze song voor jullie uitgekozen:
 14. 1 punt
  Ongelooflijk dit, stond op Spotweb, 'n half jaar oud en helemaal in orde. Heel veel dank Drifter
 15. 1 punt
  Hier kan je geen boeken downloaden. Ook geen e-books. Daarvoor moet je naar een andere website. Deze website geeft alleen informatie over het downloaden van onder andere boeken. Met de onderstaande handleiding kan je van alles leren downloaden.
 16. 1 punt
  Oké, moet wel wennen aan dit forum qua indeling enzo maar leer het vanzelf. Heb nog niet alles ondekt of bezocht/gezien maar heb de tijd. Geen chat, jullie hebben er in ieder geval erover nagedacht.
 17. 1 punt
  Toch ook nog even hier melden. Paypal refund is inmiddels in gang gezet. Verder heb ik de verzendkosten ook alweer terug. Kan niet anders zeggen dat de communicatie bij Gearbest prima is verlopen.
 18. 1 punt
  Indexers / community. NZBGeek: Gratis variant: Je kunt per dag 2 NZB’s downloaden. VIG Memberships: 6 maanden: $6 1 jaar: $12 2 jaar: $18 Lifetime: $30 Daarvoor krijg je onder andere: 500,000+ NZBs indexed. • 50,000 members with 10,000+ VIGs. • Plans to backfill to January 2011. (They are over half complete with this objective.) • Updates every 10 minutes. • Completely free. • Monthly drawings for their Very Important Geeks, (VIGs.) • Super-cool talk and forums. • You can browse by category. • Private Usenet seek site. • Free to use for members. • Premium record option. PFmonkey: Gratis variant: 10 downloads per dag Toegang tot de community forums en IRC kanaal. Als je 30 dagen niet actief bent, kan je account worden verwijderd. Membership: Voor minimaal $10 heb je een Contributor (Lifetime) membership. Dan krijg je: 2500 Daily Downloads Access to the community forums and IRC channel Access to the site API for integration with Sabnzbd Access to special site features (ie. TV Calendar)
 19. 1 punt
  Eventuele aanvulling: Let op dat er maar 1 Virtueel station gemaakt word want meerdere is eigenlijk een verspilling van geheugen.
 20. 1 punt
 21. 1 punt
 22. 1 punt
  goed nieuws, kingsplace is terug, is niet gepakt door brein wat werd gezegd maar de eigenaar had zelf de stekker eruit getrokken. www.mysteryworld.life/board hierboven de nieuwe site misschien gelijk er weer tussen zetten
 23. 1 punt
  Zojuist is bij mij bericht binnen gekomen dat Enzetbee.com ook zijn site heeft gesloten! Op hun site is het volgende te lezen: Enzetbee is per direct gesloten, en komt niet meer terug. We willen iedereen bedanken voor de afgelopen tijd. Het gaat jullie goed. Sorry, the board is closed forever. We will not be back. 2 community's in 1 dag is best zonde
 24. 1 punt
  Dat is goed nieuws dat ze verder gaan onder een andere naam. Inloggen met de gegevens die je gebruikte op kingsplace, kun je hier uiteraard ook gebruiken
 25. 1 punt
  ander persoon heeft het overgenomen alleen onder dus een andere naam , kreeg een mail omdat ik van kingsplace lid was
Onze eregalerij is gezet op Amsterdam/GMT+02:00
×