Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/14/19 in Posts

 1. 2 points
  Jij denkt dus aan deze film, Otto the Rhino Zou zomaar kunnen... We zijn dit hele topic voor @Duken aan het verpesten.
 2. 2 points
 3. 2 points
  ik heb nog niets geraden, ik stel alleen maar een vraag met een evt verdere hint zodat anderen ook mee kunnen raden.
 4. 2 points
  de verre voorloper van cobra kai ik bedoelde inderdaad de eerste hellraiser
 5. 2 points
  Dat is geheel afhankelijk van een aantal factoren, maar de meeste Desktops waar Windows 7 op draait zijn ook wel geschikt voor Windows 10. Lees het artikel maar even wat in Februari geplaatst is op Techzine
 6. 2 points
 7. 2 points
  Voordat we allemaal boos worden op elkaar, ik lees het als een grapje / sarcasme. Dat mag toch geen probleem zijn voor ons allen? Hou de liefde in de lucht heren anders kunnen we 50% van het forum ruimen als we geen geintje meer kunnen maken. Dank jullie!
 8. 2 points
  Weekendje Texel geboekt voor het paasweekend om even alle zorgen opzij te zetten, kunnen we even ontsnappen aan alle dagelijkse beslommeringen, er is zelfs verzorging inbegrepen voor onze moeder zodat ik als mantelzorger het ook even rustig aan kan doen.We waren nog net op tijd voor de laatste plaatsen. Oh voor ik het vergeet, Goeie maandag voor iedereen.
 9. 2 points
  De Raad van de Europese Unie heeft op 15 April ingestemd met de vernieuwde EU-auteursrechtrichtlijn inclusief het omstreden Artikel 17. De wetgeving werd door een meerderheid van de Raad van Ministers van de EU-Lidstaten goedgekeurd, ondanks tegenstand vanuit Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Finland en Zweden. België, Estland en Slovenië onthielden zich van stemming. Julia Reda (Europarlementariër Duitsland) van de Europese Piratenpartij benadrukte eerder deze ochtend, dat er een meerderheid van 55% nodig was van de lidstaten, die 65% van de bevolking vertegenwoordigen, om de wetgeving aan te nemen. Dat percentage werd uiteindelijk makkelijk bereikt met 71,26% in het voordeel, dus de auteursrechtrichtlijn zal nu in de wet worden omgezet. Bron: Torrentfreak
 10. 2 points
 11. 1 point
  Ik kreeg net een mail dat Windows 7 gaat stoppen in 2020 , Echter heb ik op mijn pc van dacht 2012 a 2014 nog Windows 7 zitten Is dan wel of niet mogelijk om daar een nieuwe besturingssysteem op te zetten , ik las dat namelijk beter was een nieuwe pc te nemen? Iemand suggesties voor een goeie pc dan ? Hoeft niet al te duur te zijn , als ik er maar spellen op kan spelen zoals roller coaster , goeie dvd brander en download zo af en toe. En een goeie harde schrijf voor wel wat ruimte Alvast bedankt
 12. 1 point
  Online Platforms waar gebruikers content kunnen uploaden waar ook Omzet (bijv. Advertentie inkomsten) mee behaald wordt zijn de 1e die moeten zorgen voor een licentie, maar ook dan is er nog sprake van het aantal gebruikers per maand. (denk hierbij aan een paar miljoen gebruikers) Kleine sites zoals Duken.nl zijn vrijgesteld als er wordt voldaan aan een aantal standaard regeltjes, die eigenlijk al jaren bestaan, maar nu in de aangenomen wetgeving duidelijker zijn omschreven en vastgelegd. Het plaatsen van (nieuws) artikelen die van een andere Bron komen zouden bijvoorbeeld niet in zijn geheel gekopieerd mogen worden zonder toestemming van de originele auteur. (dit is niet nodig wanneer delen uit de tekst worden overgenomen en er een link wordt geplaatst naar de oorspronkelijke bron) De Europese Commissie heeft een informatieblad aangemaakt wat gelezen kan worden onder deze link
 13. 1 point
  net de processor specs zitten kijken, ik denk dat @Meh Meh gelijk heeft, al weet ik niet wat je gekocht hebt. afhankelijk van het moederboard kan je de hardeschijfruimte uit kunnen breiden voor je opslag met een extra harde schijf(sata ssd voor snelheid of anders een mechanische of een exterene). verder zou windows 10 gewoon moeten kunnen draaien. zoek op google ff voor de gratis upgrade van windows 7 naar windows 10, in januari was dat nog mogelijk. scheelt toch weeer wat geld.
 14. 1 point
  dit vind ik vreemd,zit er een geheugenkaart los? Dit kan weleens voorkomen als de pc wordt vervoerd, meestal een kwestie van terugklikken. kijk hier ook eens. https://www.howtogeek.com/266072/you-can-still-get-windows-10-for-free-with-a-windows-7-8-or-8.1-key/
 15. 1 point
  Hahaha !!! Dat is hem niet. De "neushoorn" wordt verliefd op een mens. Maar is niet helemaal een echte neushoorn. Dat was hint 2. )
 16. 1 point
  We raden nu al 3 keer achter elkaar in 1 keer de film die hij ons voorschotelt... normaal duurt dat altijd even.
 17. 1 point
  @Meh Meh hoezo verpesten ? Ja die denk ik na wat speurwerk op google
 18. 1 point
  Okee lol, hoe lang gaat eigenlijk een desktop / pc mee ? volgens mij is die nu 5 a 7 jaar, zou ik even de papieren erbij moeten halen. die ik nog allemaal ergens heb liggen Maar mooi blijkbaar heb ik dus destijds een goeie computer gekocht was ook niet goedkoop, in iedergeval ik vindt dat duur maar er zullen vast hier mensen zijn die hele dure computers hebben volgens mij was die namelijk iets van 1200 a 1500 euro.
 19. 1 point
  Je hebt de compatibiliteit tool van @Duken in dit geval niet nodig. Met zulke specificaties kan je de komende 10 jaar alle Microsoft besturingssystemen draaien.
 20. 1 point
  @Meh Meh intel(r) core(tm) i5-4430 cpu @ 3.00ghz 3.00 ghz ram 32,0 GB ( waarvan 16,0 beschikbaar)
 21. 1 point
  Download de Windows 10 compatibiliteit tool http://download.microsoft.com/download/C/8/0/C8007C4E-D1DD-4922-A966-3A927E86A033/GWXWebWindows.exe Hiermee kan je controleren of jouw Windows 7 machine naar Windows 10 geüpgrade kan worden met dezelfde hardware
 22. 1 point
 23. 1 point
  Klopt, als een PC windows 7 kan draaien, kan deze meestal ook wel windows 10 aan. Wat voor processor heb je en hoeveel RAM?
 24. 1 point
  Jesus C, @snowboardsissy heeft 'm al geraden @Duken Is het de originele versie uit 1984 of de remake met Jaden Smith, de zoon van Will Smith uit 2010?
 25. 1 point
  Ik ga wel In deze film leert een jongen auto wassen terwijl dat in eerste instantie niet nodig lijkt..,..
 26. 1 point
 27. 1 point
  Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)
 28. 1 point
  Zo... Hellbound: Hellraiser II (1988) Hellraiser III: Hell on Earth (1992) Hellraiser: Bloodline (1996) Hellraiser: Inferno (2000) Hellraiser: Hellseeker (2002) Hellraiser: Deader (2005) Hellraiser: Hellworld (2005) Hellraiser: Revelations (2011) Hellraiser: Judgment (2018) Dan kan ik de volgende doen! --- Nieuwe film: In deze films vallen verschillende dimensies samen.
 29. 1 point
  Ik ben bang dat als die wet ingevoerd is, er veel meer staat te gebeuren, namelijk ook met wat er op Duken.nl wordt geplaatst aan trailers of andere geschreven artikelen die van een andere bron komen. De wet vereist straks dat platforms zoals YouTube en Facebook licentie overeenkomsten met videomakers af moeten sluiten om hun content te mogen gebruiken. Als dat niet mogelijk is, hebben die platforms de verantwoording om ervoor te zorgen dat inbreuk makende content die door gebruikers is geüpload, wordt verwijderd en niet opnieuw wordt geüpload naar hun servers.
 30. 1 point
  Dat zou best wel eens waar kunnen zijn.
 31. 1 point
  Het is gelukt hoor, ik heb hem gevonden bij een NZB community. Daar is een goede S08E01 download met originele Nederlandse ondertitels te downloaden.
 32. 1 point
  Yes Eindelijk verder met GOT!!!
 33. 1 point
  registratie is open hoor voorlopig dus wees welkom
 34. 1 point
 35. 1 point
  waar is 3592 beste mensen
 36. 1 point
  Oftopic: Wat een snelheidsmonster, lol, maar idd. toen waren het nog toetsenborden die jaren meegingen (mechanische toetsenborden waren in de glory jaren standaard) maar die nu een optie zijn.
 37. 1 point
  Grrrrr zijn mijn hint te makkelijk? Maar inderdaad baby driver.
 38. 1 point
  Nieuwe film!!!! Hint 1: redelijk recente film Hint 2: rode auto en oordopjes
 39. 1 point
  TNG site is weer in de lucht ..... bedankt voor uw geduld ..... leuk hé iceworld heeft momenteel een leden stop ..daar kom je dus even niet meer binnen
 40. 1 point
  Een goed idee voor volgend jaar! Er staan veel leuke dingen op het programma maar het lijkt mij leuker om met 1 of enkele vrienden naar toe te gaan. Of met een vriendin maar die heb ik niet. Eens naar kijken bij de Action vanmiddag.
 41. 1 point
  Als je de kans hebt zou je gewoon moeten gaan, al is het alleen. Er lopen heel veel bezoekers alleen, je kunt je zo goed vermaken en er is zo veel te zien. Alleen is bijna prettig, neem een kleedje mee, een drankje en hapje. Ga zitten op het veld en geniet van alles om je heen.
 42. 1 point
  Grappig! Ik zie dat het bij mij om de hoek is. Voor jullie is het een redelijk eind rijden. Ze hebben een vol programma. Lijkt mij niet iets om alleen naar toe te gaan, anders zou ik morgen gaan. Misschien volgt jaar met iemand.
 43. 1 point
  LOL... vrijwel alles op deze foto is geheel vernietigd en vervangen. Ik kom hier bijna dagelijks. Utrecht CS, oude busperron.
 44. 1 point
  Ja, wij waren een tijdje geleden bij Iceworld. Ze hebben echt talloze soorten ijsbanen, leuk voor het hele gezin. Ze verkopen zelfs ijsbanen.
 45. 1 point
 46. 1 point
  de server is inderdaad tijdelijk offline voor onderhoud ...we komen bij u terug ...... de server is inderdaad tijdelijk offline voor onderhoud ...we komen bij u terug ......
 47. 1 point
  Wowwwwwwwwwwww, bij mij is het nu Zaterdag 18:10 en ik heb net heerlijk gegeten en ga verder hopelijk genieten van een goede voetbalwedstrijd en met een beetje mazzel is het server probleempje bij TNG met een paar uurtjes weer verholpen, zodat verder iedereen weer op een normale manier van zijn/haar weekend kan genieten.
 48. 1 point
  Hallo, Als ik de VLC player gebruik om een album af te spelen, verschijnt er voor en na ieder nummer een popup... met geluid. Erg irritant. Hoe kom ik er vanaf? De VLC player heeft zoveel opties dat ik door de bomen het bos niet zie. Groetjes, Meneer Meh Meh , (my black brother, from another mother)
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...