Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/29/19 in Posts

 1. 1 point
  Die Black Friday actie kwam ik tegen via het twitter account van Bulknews. Van deze actie heb ik ook gebruik van gemaakt. Daarna kon ik nog zonder problemen downloaden. Ik denk ook niet dat ze er ineens mee zijn gestopt. Anders moet je hier al snel berichten van tegenkomen op websites als Reddit en Tweakers. Wie weet is het inderdaad de drukte. Al reageerde ze zowel zondag als maandag vrij vlot. Ik heb geduld als het aankomt op een reactie vanuit hun kant. Daarom heb ik ook een dagje gewacht voordat ik nogmaals een e-mail naar ze heb verzonden.
 2. 1 point
  Mogge allemaal. Fijn, Bulknews heeft er hier sinds zondagavond geen zin meer in. Poef, uit het niets. Als ik wil downloaden krijg ik de melding dat me gebruikersnaam en wachtwoord niet klopt. Vreemd, die heb ik niet aangepast. Wat nog vreemder is: Inloggen met deze gegevens op hun website lukt wel, en bij het downloaden krijg ik dus bovenstaande melding. Veranderen van het wachtwoord lukt ook niet. Dan krijg ik een melding dat er een onverwachte fout is opgetreden. Me block is nog lang niet op, dus dat kan het probleem niet zijn. Al een paar dagen aan het mailen, maar sinds maandagavond is het stil. Ik ga nog maar eens mailen. Gelukkig heb ik tijdens black friday een exta block aangeschaft bij een Newsgroupdirect (als fill server). Deze gebruik ik nu dus maar.
 3. 1 point
  Goede middag allemaal. Ik had niet echt iets speciaals op mijn verlanglijstje, maar om heel eerlijk te zijn heb ik dit weekeinde wat Supermarkt en Kruidvat aankopen gedaan (specifieke Black Friday aanbiedingen) voor 41,50 Euro en daar ongeveer 44 Euro mee uitgespaard. Zuiver spullen die we dagelijks gebruiken. Daar ben ik al best gelukkig mee.
 4. 1 point
  En, wie heeft er ook leuke Black Friday aankopen gedaan? Ik wel in ieder geval. Naast een jas en dekbedovertrek, ook een extra block account van 6TB aangeschaft bij Newsgroupdirect (back-up server). Voor die 15 euro kon ik het niet laten schieten. Middag allemaal.
 5. 1 point
  Je hebt gelijk Drifter Mijn excuses voor de verwarring! Het is dus dankzij dit forum dat ik p4a ontdekte, en een aantal animatie films met Vlaamse audio vond greets
 6. 1 point
  Website: Easyusenet.nlCouponcode: 19BLACKKorting: 40%. op alle pakketten (niet op block/promo pakketten)Geldig tot en met: maandag (2 december 2019) Website: XSNews.nl Couponcode: 19BLACK Korting: 50% op alle jaar pakketten/abonnementen Geldig tot en met: maandag (2 december 2019)
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...