Jump to content

Vikings

   (1 review)

User Feedback

Recommended Comments

Ik heb ontzettend genoten van deze serie, waarvan ik denk dat er een goed beeld is geschetst hoe deze bevolkingsgroep heeft geleefd. Seizoenen 1 t/m 5 en de verschillende specials hebben mij geen moment verveeld, maar helaas is seizoen 6 mij zwaar tegen gevallen. Laatste 10 afleveringen zijn ook gevuld met teveel terugblikken en uitgerekte scenes. Begon er een beetje op te lijken dat de pen leeg was van de schrijver(s).

Link to comment
  • Oud-beheerder

Ik zit nu in seizoen 5 episode 7.... Bij seizoen 5 haakte we al meer af. Nu kijken we heel soms nog een aflevering, het is het net niet. Opeens zitten ze in het Midden-Oosten en een halfuur later weer thuis. Bijna niet te volgen. Uber sterke serie tot seizoen 4 naar mijn mening. 

Link to comment
  • Oud-beheerder

Uit...... Ik mis het toch. Ongelofelijk genoten van deze serie. Toffe spelers, mooie vrouwen, geweldige scènes 

Skol!

season 3 vikings GIF by HISTORY

Link to comment
  • Oud-beheerder

Nou het laatste seizoen is wel bijzonder slecht... pfff.  Hadden ze nooit mogen maken, wat een drama! Dit geeft zo ene zure nasmaak. Zonde zonde zonde :( Gewoon tot seizoen 4 kijken, daarna bestaat er niks 😛

Link to comment
  • Oud-beheerder

Podverdrie, net de alle laatste afleveringen gezien. In de hoop dat....

Maar dit is echt wel een hele serie naar de afgrond helpen. F*CK wat slecht. Wat slecht slecht... SLECHT! 

PFFFFF, wat een pannenkoeken. Hoe durven ze.

 

  • Agree 1
Link to comment

Goed nieuws voor fans van de serie Vikings. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat de spin-off Valhalla sowieso drie seizoenen gaat krijgen. De serie zal dus niet na een kort seizoen eindigen.

Vikings-Ragnar-Lothbrok.f1631887938.jpg History Channel

In 2019 melde Deadline al dat Netflix 24 afleveringen heeft gekocht voor de spin-off show van Vikings. Daarna kwam weinig nieuws naar buiten, tot nu. Recent heeft Netflix gezegd dat de serie ten minste drie seizoenen lang zal worden, dus er is ook een kans dat er daarna nog meer seizoenen bij gaan komen.

Het ziet er dus naar uit dat elk seizoen acht afleveringen zal tellen. Dit zijn er twee minder dan de duur van de seizoenen van de originele show. Deze hadden namelijk tien afleveringen per seizoen.

Waar gaat Valhalla over?

De nieuwe show is een spin-off van het populaire Vikings en speelt zich ongeveer 100 jaar later af. In de serie worden een paar van de bekendste Vikings in beeld gebracht, een voorbeeld daarvan is Leif Eriksson. De Noormannen hebben veel te zeggen in Engeland, maar tussen de vikingen zelf is er een hoop spanning. De serie zal het einde van het Viking tijdperk laten zien.

Fans verwachten dat in de show de slag om Stanford Bridge te zien zal zijn. Deze strijd wordt gezien als de strijd die het einde betekende van het Viking tijdperk.

De serie stond gepland voor eind 2021 of begin 2022. Door de coronapandemie hebben de opnames helaas stilgelegen, waardoor de serie pas later te zien zal zijn op Netflix. Wanneer we de eerste afleveringen precies kunnen verwachten is nog niet bekend. Netflix heeft wel alvast de eerste beelden van de show vrijgegeven.

Link to comment
Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Announcements

×
×
  • Create New...