Jump to content

Description

Rachel is onderweg naar haar werk en heeft haast. Bij een verkeerslicht toetert ze naar een vreemde man. Dit is het moment waarop de man, die zich onzichtbaar voelt voor de wereld, razend wordt. Hij besluit Rachel een lesje te leren waardoor zowel haar leven als dat van haar geliefden in gevaar zijn. Het is het begin van een kat-en-muisspel.

Download information

If Unhinged appears online, you can also download or stream it. By downloading the movie, you can watch it anytime, anywhere; even without internet. There are several services that allow you to download movies for a friendly price, and subtitles are included. Please note that downloading a movie takes up space on your computer, tablet or phone.

If you do not have enough space or want to watch faster, it is more convenient to stream the film via a service such as Pathe Thuis. That way you don't have to wait for the movie to download.

 • Search Unhinged.mkv (As long as a movie in theaters, it is usually not yet possible to stream it from Netflix, Amazon, Disney +, Videoland etc or download it)

This information is for informational and educational purposes only. You won't find direct torrents, downloads, or links to movies here.

Via this link the offer of Unhinged can be found on film.nl.

Download Unhinged Torrent / NZB / Stream

Direct links to websites for the movie% MOVIENAME% 2020 NZB, torrent, stream or download file and may not be placed on Duken.nl. Discussions, reviews, consultations and tips about watching (online) are allowed.

More information in our house rules.


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding. Een vereiste tegenwoordig, gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Who was online  8 Users were Online in the last 2 hours

 • Laatste berichten

  • Avond allemaal. Och, lees net dat Pokemon alweer 25 jaar bestaat. Geweldige tijd was dat. Vooral die kaarten. Daar had ik er ontzettend veel van. Ik zie me nog lopen met zo'n klein fotoalbum (konden 2 kaarten naast elkaar). Veel naar de winkel om een nieuw pakje te kopen. In de zomervakantie met vrienden Pokemon kaarten bekijken en ruilen.   
  • Je komt veel WiFi probleemgevallen met LG Smart TV's tegen als je Google er even op naslaat, maar de meeste vinden een oplossing in het instellen van het Land waarin je woont in plaats van het aangevinkte Automatic in de instellingen. Wat ook wel veel als oplossing wordt gegeven is het instellen van kanaal 36 bij de 5 GHZ channel instellingen. Dat schijnt meestal op een kanaal boven de 100 ingesteld te staan. Kijk anders ook nog even naar het YouTube filmpje met wat probleemoplossingen, waarin ook bovengenoemde instellingen in genoemd worden.
  • Die optie hebben we inderdaad geprobeerd, maar maakt geen verschil.
 • Statistics

  • Movies
   211
  • TV Shows
   83
  • Comments
   50
  • Reviews
   18

  Latest Movie
  By Gunner4
  Type: TV Show
  Episode Time: 1hr
 • Popular Contributors

 • Similar Content

  • By Duken
   Unhinged
   Unhinged is het type thriller dat het moet hebben van een heerlijk eenvoudig uitgangspunt dat zonder al te veel poespas wordt uitgewerkt. Denk aan Duel, The Hitcher en Phone Booth; allemaal films waarin de hoofdpersoon het liefst na de eerste confrontatie met de staart tussen de benen verdwijnt, maar de niet loslatende schurk besluit dat de film nog wel even door mag gaan. Uiterst simpel dus, maar zeer goed bekijkbaar dankzij de stevige vaart, solide uitgevoerde achtervolgingsscènes en nauwelijks overbodige scènes. Helaas betekent dat ook dat de film soms een net iets te uitgekiende indruk maakt. Dus wanneer even tussen neus en lippen door wordt opgemerkt dat Rachels telefoon geen wachtwoordbeveiliging heeft, weet iedereen met een beetje kijkervaring dat het aftellen is naar het moment waarop dit ogenschijnlijk willekeurige gegeven een rol gaat spelen.
   Her en der is al de vergelijking getrokken met het vorig jaar uitgekomen Bumperkleef. Niet volledig onterecht, maar Unhinged is genoeg zijn eigen film om niet van een onofficiële remake te hoeven spreken. Leg je de twee films naast elkaar, dan valt wel op dat ze in hun portrettering van belager en belaagde andere keuzes maken. Unhinged voert een maniakale schurk op die een klein incident aangrijpt om een sympathieke hoofdpersoon volkomen het leven zuur te maken. In Bumperkleef zien we echter een schurk met een gekmakende kalmte, die zich enkel door de niet aflatende verkeersagressie van de hoofdpersoon laat verleiden tot zijn het onthullen van zijn ware aard. Crowes personage in Unhinged lijkt op geen enkele manier te kunnen functioneren in de maatschappij, maar de schurk van Bumperkleef gaat na zijn psychopathische daden waarschijnlijk weer gewoon kalmpjes verder met zijn anonieme leven. En dat is toch een stukje enger.
   filmtotaal.nl/recensie/14531
   Downloaden
   Als Unhinged online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.
   Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.
   Unhinged.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen

   Unhinged downloaden via Torrent / NZB / Stream
   Directe links naar websites voor de film Unhinged 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
×
×
 • Create New...