Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Die Hard

Die Hard (1988)

   (1 review)

Description

Die Hard (1988)

Actie / Thriller | 131 minuten

Oorsprong: Verenigde Staten

Geregisseerd door: John McTiernan

Met onder meer: Bruce Willis, Alan Rickman en Bonnie Bedelia

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Over Die Hard

"Forty Stories. Twelve Terrorists. One Cop."

De enige reden waarom de New Yorkse agent John McClane in Los Angeles zit, is dat hij tijdens de kerst bij zijn kinderen wil zijn.

Hij bevindt zich op een feestje van het werk van zijn ex-vrouw als een stel Duitse terroristen controle over de wolkenkrabber neemt,

om een kluis met zeven sloten te openen.

Door zijn verdekte positie weet hij de groep gijzelaars te ontlopen om zo de terroristen uit te schakelen en hun plan te saboteren.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

imdb

 

Als Die Hard online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om Die Hard om thuis te kijken. En om Die Hard met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

Die Hard downloaden

Door Die Hard te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam Die Hard.srt . Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Die Hard producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van Die Hard zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare films kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

Die Hard torrent

Torrent bestanden van de film kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: Die Hard.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een film kunt vinden en kijken.

Die Hard streamen

Het streamen van Die Hard heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de Die Hard gedownload is. Dan betaal per film en zit nergens aan vast.

Informatie Die Hard

Die Hard.mkv. (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar films vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de film Die Hard 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.

 Share


User Feedback

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest

louis1970

   1 of 1 member found this review helpful 1 / 1 member

Een van de beste Actie film uit de 80's

Met deze film echt op het puntje van mijn stoel gezeten ,

Echt geweldig hoe een Man in staat is om zo UN stelletje terroristen

Uit te schakelen. Bovendien is het ook nog een geweldige Kerst film  ..

Weer een aanrader dus . 

spacer.png

 • Agree 1
Link to review
 • Laatste berichten

  • AVC Freeware - Get Free Video Converter, Video Editor, Mobile Manager, PDF Converter and More (any-video-converter.com) Maar weet niet of die werkt op een smartphone of tablet
  • Aha, dan krijg je het nog druk haha.... Alvast gefeliciteerd met je dochters verjaardag 🎉 en succes toegewenst met het afzwemmen van je jongste 💪 En als ik me niet vergis dan ben je binnenkort zelf ook een feestvarken 🎉iets met een getalletje 39😇
  • Dank je, ik verwacht dat de server maandag wordt opgeleverd. Dan kan ik in de avond aan de gang. Dit weekend verjaardag van onze middelste dochter en afzwemmen van de jongste dochter. Dat is iets belangrijker als de snelheid van de server... 😉 Dus dan maar even stroperig door het weekend. Kans is ook aanwezig dat ik het probleem straks nog kan tackelen.  Sorry!  
 • Statistics

  • Movies
   456
  • TV Shows
   116
  • Comments
   173
  • Reviews
   63

  Latest Movie
  By William
  Type: Movie
  Running Time: 1hr 39min
 • Willekeurige film

 • Willekeurig topic

×
×
 • Create New...