Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
  • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

  • Sign Up


Cinderella

   (0 reviews)

Description

Cinderella is een weesmeisje en een ambitieuze jonge vrouw. Haar dromen zijn echter groter dan dat de wereld toestaat. Gelukkig krijgt Cinderella hulp van Fab G, een genderloze goede fee. Samen met Fab G raakt onze heldin in staat om haar dromen te vervullen.

Als Cinderella online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om Cinderella om thuis te kijken. En om Cinderella met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

Cinderella downloaden

Door Cinderella te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam Cinderella.srt . Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Cinderella producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van Cinderella zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare films kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

Cinderella torrent

Torrent bestanden van de film kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: Cinderella.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een film kunt vinden en kijken.

Cinderella streamen

Het streamen van Cinderella heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de Cinderella gedownload is. Dan betaal per film en zit nergens aan vast.

Informatie Cinderella

Cinderella.mkv. (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar films vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de film Cinderella 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.

  • Like 1
 Share


User Feedback

Recommended Comments

Op 13-9-2021 om 20:19 zei Kroma1947:

Hartelijk dank voor deze film bedankt poster en vertaler. Ik neem hem graag mee.

hoe neem je dan mee, zie geen NZB link of zo ? 

Link to comment
2 uur geleden zei elloco:

hoe neem je dan mee, zie geen NZB link of zo ? 

Misschien een idee voor de Administrator om hiervoor een standaard PM berichtje aan te maken en te versturen wanneer dit soort reacties worden gegeven op een Film of Serie recensie. Er worden teveel leden lid omdat ze bij dit soort recensies gewoon denken dat er ook een download mogelijkheid is. Dit zijn dan ook bijna altijd leden waar je nooit een reactie op een normale vraag of topic van gaat krijgen als ze er achter komen dat er helemaal niets te downloaden valt op Duken.nl.

  • Agree 1
Link to comment
5 uur geleden zei Duken:

Goed idee @Skeletor, ga ik doen 👌

We zien met regelmaat het woordje bedankt voorbij komen bij een recensie, waaruit je al kan opmaken dat het lid denkt iets te kunnen downloaden. Lijkt me dan inderdaad een leuk idee om een standaard pm te sturen vanuit de Staf met de nadrukkelijke mededeling dat er op Duken.nl geen Download Content te halen is. maar alleen schriftelijke informatie over alles wat daarmee te maken heeft. :goed:

Link to comment
Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...