Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Zeros and Ones

   (0 reviews)

Description

JJ is een Amerikaanse soldaat die gelegerd is in Rome. Doordat de stad in oorlog is, zijn de grenzen afgesloten. Wanneer het Vaticaan opgeblazen wordt, gaat JJ op zoek naar een onbekende vijand die een bedreiging betekent voor de hele wereld.

Als Zeros and Ones online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om Zeros and Ones om thuis te kijken. En om Zeros and Ones met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

Zeros and Ones downloaden

Door Zeros and Ones te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam Zeros and Ones.srt . Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Zeros and Ones producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van Zeros and Ones zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare films kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

Zeros and Ones torrent

Torrent bestanden van de film kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: Zeros and Ones.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een film kunt vinden en kijken.

Zeros and Ones streamen

Het streamen van Zeros and Ones heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de Zeros and Ones gedownload is. Dan betaal per film en zit nergens aan vast.

Informatie Zeros and Ones

Zeros and Ones.mkv. (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar films vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de film Zeros and Ones 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.

 Share


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Laatste berichten

  • Ik zie dat de topicstarter zijn account heeft verandert van "pirates" in een nieuwe walgelijke naam, waarvan ik mag hopen dat dit niet geaccepteerd wordt door de Administrator. Dit soort personen horen niet openlijk te mogen reageren op een informatief forum onder dit soort account namen.
  • Hele leuk uitleg  Maar zo  te zien is het toch vrij moeilijk Om te maken en indedaad extreme brein maak het steed moeilijk ol aan zo iets te binnen    Maar ik wou gewoon eens horen van wat uitleg erover Hoe dat gemaakt word enzo om een idee te hebben nu heb ik ook nieveel tijd alle dagen werken terug en zeker nu als heftrucker vroeg in mijn nest kruipen alle dagen moe thuis komen en om 9 uur mijne nest in en om 5 uur terug eruit was het toch geen optie om zo iets te maken  Mischien ooit mijn pensioen maar is nog lang     Zoals nu deze maand nog niets van film of iets kunnen downloaden mijn gb van mijn provider is nog nie omlaag gegaan dus dan weet je dat ik vroeg gaan slapen en mijn pc door de week nie opengaat en weekend maar een uurtje of 2 a3  de rest via smatphone       
  • Zag via een omweg deze post en de tag die @Skeletorheeft gemaakt. Alleen neem ik @piratesniet serieus omdat hij  steeds om een ip ban vraagt, zelfs hier via een bericht. En ik weet dat ik niet de enigste torrent site ben waar het is gevraagd.   Wil best wel een stukje schrijven voor duken, alleen raad ik het iedereen af om nu nog een torrent site te gaan beginnen. Waarom doe ik het dan nog? Toen ik er aan begon was het heel anders dan nu al was er toen ook al strijd, alleen toen trok je de ander mee als je plat moest. Word je een succes dan is de kans dat de concurrentie zogezegd uit wilt schakelen, p2h moest hier aan geloven en bij mij is het mislukt. Sommigen denken cloudflare beschermt je, ja tegen de concurrentie maar niet tegen brein, dus wat @Meh Meh als tip geeft betreft host, ja die moet je hebben.   Er word nog steeds hosting aangeboden en denk dat er wel een basis torrent script bij zit. Je betaald 50 euro in de maand voor een stukje server, op deze manier kan er een torrent site online staan. Alleen heeft het ook nadelen, paar jaar terug gingen er ineens heel wat torrent sites offline, oorzaak brein. Er zijn er toen ook een aantal gepakt, want ook op een gehuurd stukje kan brein je pakken. Nu weet ik dat het geen Hollander is, er loopt een zuiderbuur met zijn gegevens te gooien en dat gaat allemaal nog steeds goed.   Wie er denkt een torrent site te beginnen om rijk te worden die komt van een koude kermis thuis. Hier heb ik er velen door op de bek zien gaan. Je moet weten wat je doet, 10x nadenken voor je iets doet, en 1 klein foutje en daar ga je. Dan krijg je wat @Meh Mehhier boven meld,  Je word gesommeerd, vaak komt er een schikking als je de database af staat.   Dus advies niet doen, of je moet 1000% weten wat je doet.                          
 • Statistics

  • Movies
   377
  • TV Shows
   105
  • Comments
   150
  • Reviews
   50

  Latest Movie
  By Duken
  Type: TV Show
  Episode Time: 39min
 • Willekeurige film

 • Willekeurig topic

×
×
 • Create New...