Jump to content

Monsieur Spade

De beroemde detective Sam Spade is inmiddels 60 en woont in 1963 als expat in Zuid-Frankrijk.

   (0 reviews)

User Feedback

Description

Het jaar 1963, de Algerijnse Oorlog is net voorbij. De legendarische Sam Spade geniet van zijn pensioen in Zuid-Frankrijk. In tegenstelling tot zijn dagen als privédetective in San Francisco, is Spade's leven in Bozouls vredig en rustig. Maar de mogelijke terugkeer van zijn oude tegenstander zal alles veranderen. Zes geliefde nonnen zijn op brute wijze vermoord in het plaatselijke klooster. Terwijl de stad rouwt, komen geheimen aan het licht en worden nieuwe aanwijzingen gevonden. Spade komt erachter dat de moorden op de een of andere manier verband houden met een mysterieus kind van wie wordt aangenomen dat het grote krachten bezit.

Als Monsieur Spade online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om Monsieur Spade om thuis te kijken. En om Monsieur Spade met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

Monsieur Spade downloaden

Door Monsieur Spade te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam Monsieur Spade.srt . Let er wel op dat het downloaden van een serie ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Monsieur Spade producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van Monsieur Spade zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare series kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

Monsieur Spade torrent

Torrent bestanden van de serie kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: Monsieur Spade.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een serie kunt vinden en kijken.

Monsieur Spade streamen

Het streamen van Monsieur Spade heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de Monsieur Spade gedownload is. Dan betaal per serie en zit nergens aan vast.

Informatie Monsieur Spade

Monsieur Spade.mkv. (Zolang een serie in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar series vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de serie Monsieur Spade 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.


Announcements

 • Laatste berichten

  VeeWeetje

  Posted

  Ik krijg de melding dat er een invite code moet worden ingevoerd...............    

  Mafketel

  Posted

  Denk dat het om een gepre-formateerde schijf gaat die je zo koopt.  Alleen geschikt voor de xbox en daardoor plug&play...  Daarom wordt die niet door Windows herkent en zoals fafke zei... Er zit een ander format op.  Aangezien er nog geen reactie is gekomen dat het niet gelukt is zal het wel goed gegaan zijn. 

  Albert50

  Posted

  Dat je niet kon downloaden was bij mij al langer het geval. Daarom gebruik ik gewoon Spotnet en Mullvad VPN
 • Statistics

  • Movies
   729
  • TV Shows
   149
  • Comments
   194
  • Reviews
   67

  Latest Movie
  By Acb
  Type: Movie
  Running Time: 1hr 33min
 • Willekeurige film

 • Willekeurig topic

×
×
 • Create New...