Spring naar bijdragen

  • De Nintendo 64-console die je overal mee naartoe kan nemen

     Delen


    Een consolemodder en YouTube Content Creator heeft een draagbare versie van de Nintendo 64 gemaakt, waardoor je die games overal speelt.

    Dat kan straks overigens ook op de Nintendo Switch, dus haal niet meteen je zaag en hamer uit de kast. Je bent dan beperkt in je gamekeuze, maar je N64 blijft dan wel gewoon heel.

    YouTuber smackedsam maakte dus een gifgroene, draagbare versie van de Nintendo 64. Deze handheld is daardoor in staat games direct vanaf de cartridge te spelen. In de video is goed te zien dat de spelcomputer beschikt over alle knoppen die aanwezig zijn op de N64-controller. Dat is wel zo handig, natuurlijk.

    Draagbare Nintendo 64-spelcomputer

    Het grote verschil tussen de knoppenindeling op de handheld en de originele controller, is de plaatsing van de Z-knop. Die zit op de controller achterop, maar op de handheld zit die naast de L- en R-knoppen. Voorop zit een lcd-scherm van 9,5-inch, met een traditionele beeldverhouding van 16:9.

     

    De Nintendo 64-handheld beschikt over verrassend veel functies. Zo zijn er bijvoorbeeld slots voor een geheugenkaart en een Expansion Pack, die je nodig hebt voor games als Donkey Kong 64. De consolemodder maakte de handheld op aanvraag en voegde dingen als een koptelefoon- en usb-aansluiting toe (voor het opladen).

    N64-games onderweg spelen

    Dat betekent dat er ook een accu in het apparaat zit, die volgens smackedsam tot drie uur meegaat. De Nintendo Switch krijgt binnenkort toegang tot Nintendo 64-games en biedt met maximaal vijf uur iets meer speelplezier aan. Je kunt dan niet je eigen verzameling gebruiken, maar digitaal gamen heeft ook z’n voordelen.

    Je hoeft dan alleen maar een game uit te kiezen, aan te klikken en je bent good to go. Het grote voordeel van zo’n op maat gemaakte Nintendo 64-handheld, is dat je wel gewoon je eigen verzameling games kunt blijven spelen. Dat kost je dan wel een flinke duit, maar onderaan de streep scheelt het een opslag op het Switch Online-abonnement.



    Gast
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  1 lid is actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...