Spring naar bijdragen

  • Denuvo ontwikkelt anti-piraterij watermerk voor Games

     Delen


    Denuvo, een bekend bedrijf dat anti-piraterijsoftware ontwikkelt, heeft inderdaad een nieuwe technologie genaamd TraceMark for Games ontwikkeld. Deze technologie maakt gebruik van watermerken om lekkages van gamebeelden op te sporen. Het watermerk kan zowel zichtbaar als onzichtbaar zijn en kan worden gebruikt om de persoon te identificeren die de beelden heeft gelekt.

    De TraceMark technologie stelt game-uitgevers in staat om het watermerk terug te volgen naar een unieke ID, zodat ze actie kunnen ondernemen tegen piraterij en de lekkage kunnen stoppen. Het bedrijf benadrukt dat deze watermerktechnologie al succesvol wordt gebruikt door Hollywood-studio's.

    Een interessant aspect van TraceMark is dat het watermerk onzichtbaar kan worden gebruikt, waardoor lekkers er niet van op de hoogte zijn dat het watermerk aanwezig is. Denuvo beweert dat deze functie de veiligheid kan vergroten tijdens verschillende stadia van gameontwikkeling, zoals interne playtests, besloten bètatests, het verstrekken van recensie-exemplaren en het delen van schermkopieën met de pers. Door het risico dat ongeautoriseerde verspreiding direct tot hen kan worden herleid, hoopt het bedrijf dat potentiële leakers zich twee keer zullen bedenken voordat ze overgaan tot het lekken van gamebeelden.

    Denuvo zal de nieuwe TraceMark technologie demonstreren tijdens de Game Developers Conference, die vandaag van start gaat in San Francisco. Het bedrijf hoopt dat deze technologie een effectieve manier zal bieden om lekkages te bestrijden en de bescherming van games te verbeteren.



    Drifter
    • Leuk 1
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  5 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...