Jump to content

 • Duken
  Duken

  Duizenden piraten bedrogen om valse 'Tenet'-torrents te downloaden

  De officiële première van Tenet heeft deze week veel mensen naar de bioscopen getrokken. Op piratensites is er ook veel belangstelling, aangezien duizenden mensen worden misleid om nepkopieën te downloaden. Piraten zijn echter niet de enigen die voor de gek worden gehouden, want Warner Bros. heeft ook zijn oog op nep-releases.

  grondbeginselOver de hele wereld hebben miljoenen mensen gewacht op de release van Christopher Nolans sci-fi-thriller ' Tenet '.

  De film zou aanvankelijk in juli worden uitgebracht, maar na verschillende pandemie-gerelateerde vertragingen verplaatste Warner Bros. de première naar eind augustus.

  Deze week ging Tenet officieel in première in verschillende landen, waaronder Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Zuid-Korea en het Verenigd Koninkrijk. Anderen, waaronder de VS, Rusland, Japan en China, zullen nog wat langer moeten wachten.

  Het lijdt weinig twijfel dat de blockbuster-titel de komende weken miljoenen mensen naar het grote scherm zal drijven. En zoals bij alle grote films, zal er ook een aanzienlijk publiek op piratensites zijn, vooral gezien de vertragingen in de release.

  Volgens een anti-piraterij-expert bevat Tenet's vrijlating alle ingrediënten voor een "perfecte storm tegen piraterij ".

  Deze voorspelling zette ons ertoe aan te kijken hoe Tenet het tegenwoordig doet op piratensites. Deze vraag is niet moeilijk te beantwoorden, aangezien er geen 'echte' illegale kopie van de film bestaat. In plaats daarvan worden sites overweldigd door valse Tenet-releases.

  Valse torrents zijn geen nieuw fenomeen. Vrijwel alle redelijk populaire films hebben er tenminste een paar. Gezien de brede interesse in Tenet hebben we echter voorzichtig besloten om het nader te bekijken.

  We hoefden niet ver te zoeken. De meeste torrent-sites en andere downloadportals hebben veel Tenet-kopieën. Dat is tenminste wat uploaders gebruikers doen geloven. Dit geldt ook voor The Pirate Bay, dat zo te zien kampt met een achterstand in moderatie.

  principe torrents

  De meeste doorgewinterde piraten weten hoe ze deze neppe torrents kunnen vermijden. Dat gezegd hebbende, trekken grote titels zoals Tenet vaak ook de aandacht van veel beginnende gebruikers, die ongetwijfeld teleurgesteld zullen zijn. En niet alleen omdat ze de film niet kunnen zien.

  Deze verdachte releases kunnen leiden tot allerlei soorten malware, virussen en erger. De twee die we hebben gedownload, leken relatief onschadelijk. Ze voegden een videobestand van 700 MB toe met een stilstaand beeld, waarin mensen werd gevraagd het leesmij-bestand te controleren.

  nepprincipe torrent

  Het leesmij-bericht zelf stuurt mensen naar een verdachte site die creditcardgegevens vraagt "voor verificatiedoeleinden". Dat aanbod hebben we uiteraard afgewezen.

  Over het algemeen worden deze nep-torrents gestimuleerd door nep-seeders. Hoewel we deze hier ook hebben gezien, lijken er ook duizenden 'echte' mensen te zijn die deze torrents delen. Deze zullen allemaal bitter teleurgesteld zijn.

  Piraten zijn niet de enigen die voor de gek worden gehouden door nep-illegale kopieën - Warner Bros. jaagt ook op spoken.

  In de afgelopen dagen heeft de filmstudio's anti-piraterij partner meerdere gestuurd takedown verzoeken targeting-URL's waarop illegaal Tenet kopieën zouden worden gedeeld. Deze links verwijzen vaak naar dezelfde nepbestanden.

  We gaan ervan uit dat Warner Bros. in dit geval beter is dan genezen, en dat is logisch. Dat is precies het tegenovergestelde van de strategie van de piraten, die eerder spijt hebben dan veilig.  User Feedback

  Recommended Comments

  Het leuke is dat er nu al prima versies beschikbaar zijn. En ook al professionele ondertitels op het net.

  We slaan Warner Bros en meneer Kuik keihard om de oortjes.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Op 2-9-2020 om 22:55 zei fixated:

  Het leuke is dat er nu al prima versies beschikbaar zijn. En ook al professionele ondertitels op het net.

  We slaan Warner Bros en meneer Kuik keihard om de oortjes.

  Inderdaad, maar dat zijn zoals ik lees op Torrentreactor allemaal cam versies. Geen mooie opnames nog.

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Op 4-9-2020 om 13:32 zei Duken:

  Inderdaad, maar dat zijn zoals ik lees op Torrentreactor allemaal cam versies. Geen mooie opnames nog.

  een mooie opname van een film die in de bioscoop draait bestaat doorgaans ook niet. Waarbij de ondertitels wel afkomen van een profesisonal.

  Edited by fixated

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Ik denk ook dat je een film als Tenet op een goede resolutie moet zien met het juiste geluid. Dit is niet gemaakt voor een SD cam versie. 

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Piraatje

  Geplaatst 18 uur geleden

  Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Hiermee kan je veilig internetten en anoniem downloaden. Een vereiste tegenwoordig, gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

  De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By Duken
   Tenet
   Tenet is in alles een pure Nolan-film: een groots opgezet actiespektakel over goedgeklede mannen die zich met serieuze zaken bezighouden, gekruid met bombastische muziek en ambachtelijk uitgevoerde stunts, verpakt in een ingewikkelde puzzel. Maar waar Nolan al deze elementen in Inception nog perfect naar zijn hand wist te zetten, heeft hij ditmaal mogelijk zijn hand een beetje overspeeld. Zo is de moeilijkheidsgraad dusdanig opgevoerd dat het na enige tijd lastig wordt alle plotpunten te verbinden. Het tijdreisaspect zou volstaan voor een complexe vertelling, maar Tenet is opgezet als spionagethriller vol schimmige spelers en dubbele agenda's, wat de begrijpelijkheid niet bepaald ten goede komt. Een oorlog tussen het heden en de toekomst? Nolan draait er zijn hand niet voor om. Dergelijke ambitie dwingt bewondering af, maar het is aannemelijk dat de kijker gaandeweg niet meer precies weet wat er nou eigenlijk op het spel staat.
   Wie anders kan immers een gevecht opvoeren tussen twee mensen die elk tijd op een andere manier ervaren, zonder dat het belachelijk wordt? Of een stevige autoachtervolging waarbij niemand zal opkijken dat sommige auto's achteruitrijden? Ook de groots opgezette climax is een wonderlijk stukje actiecinema, waar cameraman Hoyte van Hoytema waarschijnlijk een hele kluif aan heeft gehad.
   bron: filmtotaal.nl/recensie/14583
   Downloaden
   Als Tenet online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.
   Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.
   Tenet.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen torrents of links naar illegale films vinden.
   Afbeeldingen

   Tenet zijn downloaden via Torrent / NZB / Stream
   Directe links naar websites voor de film Tenet 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
×
×
 • Create New...